stklinis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Τα υπόλοιπα της sony. Ανεβαίνουν σε τιμή βέβαια. Νομίζω και η Nokia έχει βγάλει κάτι αντίστοιχο. Γιατί δεν παίρνεις το ίδιο; Εστάλη από το Mate 8 Πλάκα πλάκα το ίδιο βλέπω να ξαναπέρνω. Το μεταλλικό κλιπ εγγυάται πως δεν θα σου μείνει στο χέρι όπως παμπολα πλαστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 εχω αυτα που ειναι ακριβως το ιδιο http://www.gearbest.com/earphones/pp_242360.html τα οποια ειναι εξαιρετικα, καθαρος ηχος σε μουσικη και κλησεις.Καμια αποσυνδεση με lumia 640 .Για τα λεφτα τους πραγματικα ειναι super Πόσες μέρες πηγαίνει η μπαταρία νορμάλ; μόνο για κλήσεις τα θέλω και για την sound bar Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thursday6 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Επειδη δεν εβγαζα ακρη απο ελληνικα μαγαζιά και αξιόπιστα μοντέλα (δεν εβγαλα ακρη με το αν χαλανε ευκολα τα level u , ουτε υπάρχουν πλεον τα sbh50/52) παράγγειλα απο amazon uk τα παρακάτω και τα περιμένω. LG Electronics Tone Ultra HBS-800 TaoTronics Bluetooth 4.1 Και τα δύο με εξαιρετικές κριτικές και σε σουπερ τιμες. Οταν ερθουν θα δωσω feedback Αναμενουμε εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 αλλο εννοω... αν θα βαλω τα hands free σαν κεραια...δεν θα "βλεπει" το bluetooth οτι ειναι μουσικη για να το ακουω απο εκει? Σου απάντησα και πιο πριν ότι δεν γίνεται να ακούσεις FM ραδιόφωνο μέσω Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Σου απάντησα και πιο πριν ότι δεν γίνεται να ακούσεις FM ραδιόφωνο μέσω Bluetooth Εξαρτάται το κινητό και το Bluetooth. Ένας φίλος π.χ με Xiaomi redmi note 2 + jabra sport ακουστικά, μπορούσε να ακούει μέσω Bluetooth ραδιόφωνο fm. Αφού όμως είχε βάλλει σαν κεραία κάτι κομμένα ακουστικά ( για να μην κρέμονται ολόκληρα τα ακουστικά) στο audio jack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Εξαρτάται το κινητό και το Bluetooth. Ένας φίλος π.χ με Xiaomi redmi note 2 + jabra sport ακουστικά, μπορούσε να ακούει μέσω Bluetooth ραδιόφωνο fm. Αφού όμως είχε βάλλει σαν κεραία κάτι κομμένα ακουστικά ( για να μην κρέμονται ολόκληρα τα ακουστικά) στο audio jack Ίσως να υπάρχει και η εξαίρεση. Σε όσα έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν έπαιζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ίσως να υπάρχει και η εξαίρεση. Σε όσα έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν έπαιζε Το ίδιο γίνεται και με το g2, εφόσον υπάρχουν τα HAL commits στον κέρνελ.με το spirit ακούω Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Εξαρτάται το κινητό και το Bluetooth. Ένας φίλος π.χ με Xiaomi redmi note 2 + jabra sport ακουστικά, μπορούσε να ακούει μέσω Bluetooth ραδιόφωνο fm. Αφού όμως είχε βάλλει σαν κεραία κάτι κομμένα ακουστικά ( για να μην κρέμονται ολόκληρα τα ακουστικά) στο audio jack Ισχύει και για τα Sony αυτό. Το έκανα στο Ζ1 όταν το είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ισχύει και για τα Sony αυτό. Το έκανα στο Ζ1 όταν το είχα. Κι εγώ σε συσκευές Sony το έχω δοκιμάσει και δεν δούλευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλημέρα, προς τους κατόχους του Jabra Stealth : Σας ήρθε σε μαύρο ή διάφανο κουτί ; Γιατί διαβάζω ότι σε διάφανο είναι πιθανότατα μούφα και το δικό μου που ήρθε έτσι έχει χάλια ήχο με τριξίματα.. Κάποιος που να έχει τα stealth θα μπορούσε να με διαφωτίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Κάποιος που να έχει τα stealth θα μπορούσε να με διαφωτίσει; Τι εννοείς μαύρο κουτί; το δικό μου ήταν σε ένα κουτί με λογότυπο της Jabra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Τι εννοείς μαύρο κουτί; το δικό μου ήταν σε ένα κουτί με λογότυπο της Jabra αυτό είναι το διάφανο που ήρθε σε μένα : https://goo.gl/images/VgGFg2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ετσι ακριβώς είχε έρθει και το δικό μου από Amazon Γερμανίας, οπότε δεν παίζει να είναι μαιμου. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Και σε μένα ήρθε ακριβώς έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά....στο SBH 80....υπάρχει τρόπος να ανέβει λίγο η ένταση...στην κλήση?????????????κατά τα άλλα το θεωρώ καταπληκτικο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Μια χαρά ακούγεται. Μήπως δεν το έχεις τέρμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ετσι ακριβώς είχε έρθει και το δικό μου από Amazon Γερμανίας, οπότε δεν παίζει να είναι μαιμου. οκ ευχαριστώ, πάντως το δικό μου είχε χάλια ήχο μου πονούσε το αυτί, στις ψηλές παραμόρφωνε και έκανε τριξίματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά....στο SBH 80....υπάρχει τρόπος να ανέβει λίγο η ένταση...στην κλήση?????????????κατά τα άλλα το θεωρώ καταπληκτικο.... Μια χαρά δυνατή είναι η ένταση τους επι 2.5 έτη συνεχή χρήση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Ψάχνω ένα bluetooth ακουστικάκι που να δουλεύει απροβλημάτιστα με mac που έχει ήδη δύο ασύρματες συσκευές (πληκτρολόγιο και touchpad) συνδεδεμένες. Το plantronics marque 2 που έχω τώρα κάνει νερά. Ευχαριστώ! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ψάχνω κανένα ακουστικό σαν το awei A960-A620, bluedio Q5-M2 η κάτι αντίστοιχο στα 15 ευρώ, έχετε να προτείνετε κάτι από αυτά η κάποια άλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλησπερα,οι κατοχοι του plantronic m55 μπορουν να πουνε αν το ακουστικο μενει σταθερο στο αυτι χωρις το αγκιστρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παρέλαβα χτες αυτά, σούπερ.. 11 ευρωπουλα.. Θα πάρω άλλο ένα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/762ef2be1df4b6d29f3820a58df9727b.jpg Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλησπερα,οι κατοχοι του plantronic m55 μπορουν να πουνε αν το ακουστικο μενει σταθερο στο αυτι χωρις το αγκιστρο; είναι θέμα αυτιού φαντάζομαι.εμένα αρχικά όλα στέκονται αλλά μετά από περπάτημα κλπ χαλαρώνουν γι'αυτό πάντα βάζω αγκιστρο Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παρέλαβα χτες αυτά, σούπερ.. 11 ευρωπουλα.. Θα πάρω άλλο ένα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/762ef2be1df4b6d29f3820a58df9727b.jpg Sent from 1+3 Απο που φιλος δωσε λινκ Ερχεται η αναπτυξη Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 http://www.gearbest.com/earphones/pp_242360.html Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts