gnomonas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 μολις χαλασε το καλωδιο του ακουστικου στο SBH-50 που εχω,το μοντελο του ακουστικου ειναι MH-755 μαυρο χρωμα, κοιταξα για ebay πανακριβο γυρω στα 20€ στην ελλαδα το ιδιο στο omnistore 20€,υπαρχει καποια λυση για κοντο καλωδιο σαν αυτο που ειχα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) μολις χαλασε το καλωδιο του ακουστικου στο SBH-50 που εχω,το μοντελο του ακουστικου ειναι MH-755 μαυρο χρωμα, κοιταξα για ebay πανακριβο γυρω στα 20€ στην ελλαδα το ιδιο στο omnistore 20€,υπαρχει καποια λυση για κοντο καλωδιο σαν αυτο που ειχα; Αυτο ειναι το κακό με τα συγκεκριμένα BT. Δύσκολα βρίσκεις ανταλλακτικά η αν βρεις ειναι ακριβά. Θα έπρεπε η Sony να παρέχει ανταλλακτικά ο καταναλωτής εύκολα να τα βρει και προμηθευτεί σε μια λογική τιμή. Μου είχε χαλάσει και εμένα και στα 2 SBH 20 και αναγκαστικά αγόρασα καινούργιο SBH20 διότι δεν άξιζε η αγορά σκέτο του καλωδίου. Ήμουν και τυχερός και το βρήκα στα 14 ευρω προσφορά πέρσι απο ενα μαγαζί. Και επειδή 1 εχω για 3 SBH 20 το προσέχω πολυ περισσότερο πλέον. Edited May 20, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Προσωπικά πιστεύω ότι τα ακουστικά που έχουν αυτά τα BT δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ειδικά από άποψη έντασης. 1000 φορές να βάλεις κάποια άλλα ποιοτικά. Εγώ και στο SBH20 και στο 52 δεν τα χω βγάλει καν από το σακουλάκι τους γιατί έχω καλά ακουστικά με πολύ καλύτερα πρίμα και ένταση. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Προσωπικά πιστεύω ότι τα ακουστικά που έχουν αυτά τα BT δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ειδικά από άποψη έντασης. 1000 φορές να βάλεις κάποια άλλα ποιοτικά. Εγώ και στο SBH20 και στο 52 δεν τα χω βγάλει καν από το σακουλάκι τους γιατί έχω καλά ακουστικά με πολύ καλύτερα πρίμα και ένταση. Note 4 & Tapatalk Σίγουρα Κωνσταντίνε αλλα τα μικρά ειναι πολυ βολικά θα έλεγα. Απο ένταση και ποιότητα εμένα με καλύπτουν. Δεν μου αρέσουν τα μακρυά καλώδια.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σε καθημερινή χρήση τα μικρά είναι ξεκάθαρα πολύ πιο βολικά. Ειδικά σε ομιλία και ράδιο, που και με καλά ακουστικά δεν θα δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σε καθημερινή χρήση τα μικρά είναι ξεκάθαρα πολύ πιο βολικά. Ειδικά σε ομιλία και ράδιο, που και με καλά ακουστικά δεν θα δεις διαφορά. Αν σου πω οτι απο ένταση και ποιότητα ειναι 1 κλικ πάνω του SBH 20 το καλώδιο απο οτι το ενσωματωμένου του SBH 80. Κι όμως ισχύει και δεν το περίμενα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πολύ ωραία η συζήτηση βρε παιδια αλλα υπάρχει καμμιά λύση στο πρόβλημα μου μπορώ να βρω κοντά ακουστικά άλλης μάρκας ή η Sony είναι μονόδρομος και τα 20€ τα καταθέτω εν τω μεταξύ το sbh20 το μαύρο παει γύρω στα 40€ άρα ούτε από εκει δεν έχω ελπιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Αυτά τα Bluetooth τι λένε, Meizu ep-51. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Τι όμορφο είναι αυτό; Πως μου ξέφυγε; Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το σχετικό λινκ , και δεν με ενδιαφέρει το ράδιο.http://m.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0512&email=b2t8c3RlZmFuaWRpc2dAZ21haWwuY29tfDY1MDU= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 μάλλον για ενα απο τα δυο θα κοιταξω για αγορά (Sony SBH 52/54). σε ευχαριστω Έχω το 52 εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Πολλές αποσυνδέσεις και πολύ κακή ποιότητα μικροφώνου. Ο συνομιλητής μου ακούει πάρα πολλούς εξωτερικούς ήχους κατά την διάρκεια της κλήσης. Δεν θα το συνιστούσα για αγορά. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Υπάρχει κάποια πρόταση σε bt, με όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες, συμβατότητα ios και Android στα 100 120 €? Είναι για δώρο, θέλω να είναι κάτι ποιοτικό και να το έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ. Υ. Γ. Η αγορά θα γίνει εξωτερικό, οπότε δε χρειάζεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ντε κ καλά. Ευχαριστώ! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Έχω το 52 εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Πολλές αποσυνδέσεις και πολύ κακή ποιότητα μικροφώνου. Ο συνομιλητής μου ακούει πάρα πολλούς εξωτερικούς ήχους κατά την διάρκεια της κλήσης. Δεν θα το συνιστούσα για αγορά. συναδελφος έχει το 50 συνδεδεμενο σε προηγουμενο μοντελο απο το δικο μου και δεν εχει το παραμικρο προβλημα. σε ευχαριστω για την πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Υπάρχει κάποια πρόταση σε bt, με όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες, συμβατότητα ios και Android στα 100 120 €? Είναι για δώρο, θέλω να είναι κάτι ποιοτικό και να το έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ. Υ. Γ. Η αγορά θα γίνει εξωτερικό, οπότε δε χρειάζεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ντε κ καλά. Ευχαριστώ! Φίλε μου,μου εκανε πρόσφατα δώρο ο κουμπαρος μου το plantronics voyager legend. To πρωτο μοντελο. Ειναι ογκωδες αλλα εντυπωσιακό,εχει πολυ μεγαλη μπαταρια,αισθητηρες κινησης οταν το βαζεις/βγαζεις,a2dp,φωνητικες οδηγιες,πολυ καλη companion εφαρμογη στο app store. Μαλλον δεν τα χρειαζομαι ολα αυτα,αλλα ειναι ομορφο δωρο και απ τα καλυτερα bluetooth ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Υπάρχει κάποια πρόταση σε bt, με όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες, συμβατότητα ios και Android στα 100 120 €? Είναι για δώρο, θέλω να είναι κάτι ποιοτικό και να το έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ. Υ. Γ. Η αγορά θα γίνει εξωτερικό, οπότε δε χρειάζεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ντε κ καλά. Ευχαριστώ! Στα ίδια πλαίσια με τον προλαλήσαντα, υπάρχει και το νεότερο Plantronics Voyager Edge. Η μπαταρία του δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά δίνει μαζί και το mini powerbank, που χρησιμεύει και ως θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Φίλε μου,μου εκανε πρόσφατα δώρο ο κουμπαρος μου το plantronics voyager legend. To πρωτο μοντελο. Ειναι ογκωδες αλλα εντυπωσιακό,εχει πολυ μεγαλη μπαταρια,αισθητηρες κινησης οταν το βαζεις/βγαζεις,a2dp,φωνητικες οδηγιες,πολυ καλη companion εφαρμογη στο app store. Μαλλον δεν τα χρειαζομαι ολα αυτα,αλλα ειναι ομορφο δωρο και απ τα καλυτερα bluetooth ακουστικα Στα ίδια πλαίσια με τον προλαλήσαντα, υπάρχει και το νεότερο Plantronics Voyager Edge. Η μπαταρία του δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά δίνει μαζί και το mini powerbank, που χρησιμεύει και ως θήκη. To plantronics voyager legend, παρόλο που είναι παλιό (μοντέλο 2013) από πολλές πλευρές είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί (noise cancelation, ήχος, μπαταρία). Το Plantronics Voyager Edge είναι πιο καινούργιο και πλησιάζει αρκετά το προηγούμενο. Είναι και πολύ όμορφο και ελάφρύ. Επειδή τα χρήματα που θέλεις να δώσεις, επιτρέπουν την αγορά ενός exotic bluetooth headset, δες και τα παρακάτω: 1. VXi BlueParrott® Reveal™, μοναδικό. Έχω παίξει μαζί του, και είναι αυτό με τον καλύτερο ήχο για το συνομιλητή. Στα μείον, η αίσθηση ότι θα σου πέσει από το αυτί. 2. JABRA ECLIPSE, παρόμοια λύση με το PLT Edge. 3. BlueAnt Q2, και με αυτό έχω παίξει. Ό,τι πιο ελαφρύ σε αυτή την κατηγορία, αλλά με τη μικρότεερη μπαταρία (5 ώρες ομιλίας). Υπέροχος ήχος για αυτόν που το φοράει. Πολύ καλός ήχος για αυτό που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής. Αν ρωτούσες, εγώ ποιο θα αγόραζα, με σειρά προτεραιότητας, θα έλεγα: 1. BlueAnt Q2, 2. Jabra Eclipse, 3. VXi BlueParrot 4. PLT Edge 5. PLT Voyager Legend Καλά ψώνια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Plantronics edge η το Jabra μάλλον θα πάρω. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα δω κάνα review. Ευχαριστώ! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadmanz Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Άποψη για τα φθηνά BT στο ebay έχουμε? Φθηνά λέγοντας, εννοώ κάτω από €10 και με 2 ακουστικά. Όχι για πολλά πολλά, λίγο μουσική, λίγο ράδιο και καμιά κλήση στο 2ο κινητό(μιας το μικρόφωνο είναι νεκρό), αλλά τουλάχιστον να κάνει αυτά. Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο που μου έχει ξεφύγει, από κανένα κινεζομάγαζο π.χ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μετράμε αντίστροφα πλέον για την γνωριμία με το LG Tone Platinum:) Έφυγε διπλή παραγγελία από amazon και ebay σήμερα. Πρώτα θα παραλάβουμε από Amazon.de με ups Δευτέρα η Τρίτη επόμενη εβδομάδα και πιο αργά από ebay μιας και από ΗΠΑ Καλιφόρνια θα έρθει. Hello, We thought you'd like to know that maXeedo dispatched your item(s). Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.de. Your order was sent to: Griechenland Your item(s) is (are) being sent by UPS. Your tracking number is: 1ZE***********. LG Friends Bluetooth Stereo Headset HBS-1100, Grau Sold by: maXeedo Condition: Neu EUR 171,51 Item Subtotal:EUR 171,51 Delivery & Handling:EUR 20,40 Total:EUR 191,91 Paid by Visa: EUR 191,91 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδια εχετε να προτεινετε καποια καλα ακουστικα σε τετοιο στυλ?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 https://gr.pinterest.com/pin/56295064071062985/ Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 https://gr.pinterest.com/pin/56295064071062985/ Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου Ευχαριστώ, τα παρήγγειλα, μακάρι να είναι ποιοτικά. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ευχαριστώ, τα παρήγγειλα, μακάρι να είναι ποιοτικά. :) Αν θέλεις πες μας εντυπώσεις μόλις τα παραλάβεις. Με ενδιαφέρουν κ εμένα. Σε κάποιους πωλητές γράφει ότι ειναι sweat proof και σε άλλους οχι. Μήπως τα awei 990 ειναι καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ευχαριστώ, τα παρήγγειλα, μακάρι να είναι ποιοτικά. :) Είναι πολύ καλά, άριστη ποιότητα ήχου, πολύ καλό μικρόφωνο, αδιάβροχο, ακούς μουσική, το μόνο "κακό" η μικρή μπαταρία Στάλθηκε από το Lenovo_P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Είναι πολύ καλά, άριστη ποιότητα ήχου, πολύ καλό μικρόφωνο, αδιάβροχο, ακούς μουσική, το μόνο "κακό" η μικρή μπαταρία Στάλθηκε από το Lenovo_P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν με πειράζει η μπαταρια, για το περπάτημα τα θέλω να αντέχει καμιά ωριτσα περίπου. Απλά θέλω να έχουν καλή ποιότητα ήχου γιατί είχα πάρει κάτι άλλα και ήταν μουφα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts