Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

μολις χαλασε το καλωδιο του ακουστικου στο SBH-50 που εχω,το μοντελο του ακουστικου ειναι MH-755 μαυρο χρωμα, κοιταξα για ebay πανακριβο γυρω στα 20€ στην ελλαδα το ιδιο στο omnistore 20€,υπαρχει καποια λυση για κοντο καλωδιο σαν αυτο που ειχα;

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μολις χαλασε το καλωδιο του ακουστικου στο SBH-50 που εχω,το μοντελο του ακουστικου ειναι MH-755 μαυρο χρωμα, κοιταξα για ebay πανακριβο γυρω στα 20€ στην ελλαδα το ιδιο στο omnistore 20€,υπαρχει καποια λυση για κοντο καλωδιο σαν αυτο που ειχα;

Αυτο ειναι το κακό με τα συγκεκριμένα BT.

Δύσκολα βρίσκεις ανταλλακτικά η αν βρεις ειναι ακριβά.

Θα έπρεπε η Sony να παρέχει ανταλλακτικά ο καταναλωτής εύκολα να τα βρει και προμηθευτεί σε μια λογική τιμή.

Μου είχε χαλάσει και εμένα και στα 2 SBH 20 και αναγκαστικά αγόρασα καινούργιο SBH20 διότι δεν άξιζε η αγορά σκέτο του καλωδίου.

Ήμουν και τυχερός και το βρήκα στα 14 ευρω προσφορά πέρσι απο ενα μαγαζί.

Και επειδή 1 εχω για 3 SBH 20 το προσέχω πολυ περισσότερο πλέον.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Προσωπικά πιστεύω ότι τα ακουστικά που έχουν αυτά τα BT δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ειδικά από άποψη έντασης. 1000 φορές να βάλεις κάποια άλλα ποιοτικά.

Εγώ και στο SBH20 και στο 52 δεν τα χω βγάλει καν από το σακουλάκι τους γιατί έχω καλά ακουστικά με πολύ καλύτερα πρίμα και ένταση.

Note 4 & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικά πιστεύω ότι τα ακουστικά που έχουν αυτά τα BT δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ειδικά από άποψη έντασης. 1000 φορές να βάλεις κάποια άλλα ποιοτικά.

Εγώ και στο SBH20 και στο 52 δεν τα χω βγάλει καν από το σακουλάκι τους γιατί έχω καλά ακουστικά με πολύ καλύτερα πρίμα και ένταση.

Note 4 & Tapatalk

Σίγουρα Κωνσταντίνε αλλα τα μικρά ειναι πολυ βολικά θα έλεγα.

Απο ένταση και ποιότητα εμένα με καλύπτουν.

Δεν μου αρέσουν τα μακρυά καλώδια.:p

Σε καθημερινή χρήση τα μικρά είναι ξεκάθαρα πολύ πιο βολικά.

Ειδικά σε ομιλία και ράδιο, που και με καλά ακουστικά δεν θα δεις διαφορά.

Σε καθημερινή χρήση τα μικρά είναι ξεκάθαρα πολύ πιο βολικά.

Ειδικά σε ομιλία και ράδιο, που και με καλά ακουστικά δεν θα δεις διαφορά.

Αν σου πω οτι απο ένταση και ποιότητα ειναι 1 κλικ πάνω του SBH 20 το καλώδιο απο οτι το ενσωματωμένου του SBH 80.

Κι όμως ισχύει και δεν το περίμενα.

Πολύ ωραία η συζήτηση βρε παιδια αλλα υπάρχει καμμιά λύση στο πρόβλημα μου μπορώ να βρω κοντά ακουστικά άλλης μάρκας ή η Sony είναι μονόδρομος και τα 20€ τα καταθέτω εν τω μεταξύ το sbh20 το μαύρο παει γύρω στα 40€ άρα ούτε από εκει δεν έχω ελπιδες

Το σχετικό λινκ , και δεν με ενδιαφέρει το ράδιο.http://m.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0512&email=b2t8c3RlZmFuaWRpc2dAZ21haWwuY29tfDY1MDU=

μάλλον για ενα απο τα δυο θα κοιταξω για αγορά (Sony SBH 52/54).

σε ευχαριστω

Έχω το 52 εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Πολλές αποσυνδέσεις και πολύ κακή ποιότητα μικροφώνου. Ο συνομιλητής μου ακούει πάρα πολλούς εξωτερικούς ήχους κατά την διάρκεια της κλήσης. Δεν θα το συνιστούσα για αγορά.

Βεζούβιος

Υπάρχει κάποια πρόταση σε bt, με όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες, συμβατότητα ios και Android στα 100 120 €?

Είναι για δώρο, θέλω να είναι κάτι ποιοτικό και να το έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ.

Υ. Γ. Η αγορά θα γίνει εξωτερικό, οπότε δε χρειάζεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ντε κ καλά. Ευχαριστώ!

me > you

Έχω το 52 εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Πολλές αποσυνδέσεις και πολύ κακή ποιότητα μικροφώνου. Ο συνομιλητής μου ακούει πάρα πολλούς εξωτερικούς ήχους κατά την διάρκεια της κλήσης. Δεν θα το συνιστούσα για αγορά.

συναδελφος έχει το 50 συνδεδεμενο σε προηγουμενο μοντελο απο το δικο μου και δεν εχει το παραμικρο προβλημα.

σε ευχαριστω για την πληροφορια.

Υπάρχει κάποια πρόταση σε bt, με όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες, συμβατότητα ios και Android στα 100 120 €?

Είναι για δώρο, θέλω να είναι κάτι ποιοτικό και να το έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ.

Υ. Γ. Η αγορά θα γίνει εξωτερικό, οπότε δε χρειάζεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ντε κ καλά. Ευχαριστώ!

Φίλε μου,μου εκανε πρόσφατα δώρο ο κουμπαρος μου το plantronics voyager legend. To πρωτο μοντελο. Ειναι ογκωδες αλλα εντυπωσιακό,εχει πολυ μεγαλη μπαταρια,αισθητηρες κινησης οταν το βαζεις/βγαζεις,a2dp,φωνητικες οδηγιες,πολυ καλη companion εφαρμογη στο app store. Μαλλον δεν τα χρειαζομαι ολα αυτα,αλλα ειναι ομορφο δωρο και απ τα καλυτερα bluetooth ακουστικα

Στα ίδια πλαίσια με τον προλαλήσαντα, υπάρχει και το νεότερο Plantronics Voyager Edge. Η μπαταρία του δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά δίνει μαζί και το mini powerbank, που χρησιμεύει και ως θήκη.

Φίλε μου,μου εκανε πρόσφατα δώρο ο κουμπαρος μου το plantronics voyager legend. To πρωτο μοντελο. Ειναι ογκωδες αλλα εντυπωσιακό,εχει πολυ μεγαλη μπαταρια,αισθητηρες κινησης οταν το βαζεις/βγαζεις,a2dp,φωνητικες οδηγιες,πολυ καλη companion εφαρμογη στο app store. Μαλλον δεν τα χρειαζομαι ολα αυτα,αλλα ειναι ομορφο δωρο και απ τα καλυτερα bluetooth ακουστικα

Στα ίδια πλαίσια με τον προλαλήσαντα, υπάρχει και το νεότερο Plantronics Voyager Edge. Η μπαταρία του δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά δίνει μαζί και το mini powerbank, που χρησιμεύει και ως θήκη.

To plantronics voyager legend, παρόλο που είναι παλιό (μοντέλο 2013) από πολλές πλευρές είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί (noise cancelation, ήχος, μπαταρία).

Το Plantronics Voyager Edge είναι πιο καινούργιο και πλησιάζει αρκετά το προηγούμενο. Είναι και πολύ όμορφο και ελάφρύ.

Επειδή τα χρήματα που θέλεις να δώσεις, επιτρέπουν την αγορά ενός exotic bluetooth headset, δες και τα παρακάτω:

1. VXi BlueParrott® Reveal™, μοναδικό. Έχω παίξει μαζί του, και είναι αυτό με τον καλύτερο ήχο για το συνομιλητή. Στα μείον, η αίσθηση ότι θα σου πέσει από το αυτί.

2. JABRA ECLIPSE, παρόμοια λύση με το PLT Edge.

3. BlueAnt Q2, και με αυτό έχω παίξει. Ό,τι πιο ελαφρύ σε αυτή την κατηγορία, αλλά με τη μικρότεερη μπαταρία (5 ώρες ομιλίας). Υπέροχος ήχος για αυτόν που το φοράει. Πολύ καλός ήχος για αυτό που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής.

Αν ρωτούσες, εγώ ποιο θα αγόραζα, με σειρά προτεραιότητας, θα έλεγα:

1. BlueAnt Q2,

2. Jabra Eclipse,

3. VXi BlueParrot

4. PLT Edge

5. PLT Voyager Legend

Καλά ψώνια!!!

Άποψη για τα φθηνά BT στο ebay έχουμε? Φθηνά λέγοντας, εννοώ κάτω από €10 και με 2 ακουστικά. Όχι για πολλά πολλά, λίγο μουσική, λίγο ράδιο και καμιά κλήση στο 2ο κινητό(μιας το μικρόφωνο είναι νεκρό), αλλά τουλάχιστον να κάνει αυτά. Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο που μου έχει ξεφύγει, από κανένα κινεζομάγαζο π.χ .

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την γνωριμία με το LG Tone Platinum:)

Έφυγε διπλή παραγγελία από amazon και ebay σήμερα.

Πρώτα θα παραλάβουμε από Amazon.de με ups Δευτέρα η Τρίτη επόμενη εβδομάδα και πιο αργά από ebay μιας και από ΗΠΑ Καλιφόρνια θα έρθει.

Hello,

We thought you'd like to know that maXeedo dispatched your item(s).

Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.de.

Your order was sent to:

Griechenland

Your item(s) is (are) being sent by UPS. Your tracking number is: 1ZE***********.

LG Friends Bluetooth Stereo Headset HBS-1100, Grau

Sold by: maXeedo

Condition: Neu

EUR 171,51

Item Subtotal:EUR 171,51

Delivery & Handling:EUR 20,40

Total:EUR 191,91

Paid by Visa: EUR 191,91

Παιδια εχετε να προτεινετε καποια καλα ακουστικα σε τετοιο στυλ??
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

https://gr.pinterest.com/pin/56295064071062985/

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

https://gr.pinterest.com/pin/56295064071062985/

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου

Ευχαριστώ, τα παρήγγειλα, μακάρι να είναι ποιοτικά. :)

Αν θέλεις πες μας εντυπώσεις μόλις τα παραλάβεις. Με ενδιαφέρουν κ εμένα.

Σε κάποιους πωλητές γράφει ότι ειναι sweat proof και σε άλλους οχι. Μήπως τα awei 990 ειναι καλύτερα;

Είναι πολύ καλά, άριστη ποιότητα ήχου, πολύ καλό μικρόφωνο, αδιάβροχο, ακούς μουσική, το μόνο "κακό" η μικρή μπαταρία

Στάλθηκε από το Lenovo_P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Είναι πολύ καλά, άριστη ποιότητα ήχου, πολύ καλό μικρόφωνο, αδιάβροχο, ακούς μουσική, το μόνο "κακό" η μικρή μπαταρία

Στάλθηκε από το Lenovo_P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν με πειράζει η μπαταρια, για το περπάτημα τα θέλω να αντέχει καμιά ωριτσα περίπου. Απλά θέλω να έχουν καλή ποιότητα ήχου γιατί είχα πάρει κάτι άλλα και ήταν μουφα.