evi32 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Dεν εχει οθονη? Αρα ειναι οπως τα παλια. Αρα καμια σχεση με mw1 και mw600 που εχουν οθονες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το mw600 εχει αναγνωριση κλησης? Αν ναι, φαινεται ο αριθμος του καλουντος η μονο το νουμερο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια εχω παρει το mw 600.και ενω με το lumia 800 παιζει κανονικα με το lg p990 δεν το αναγνωριζει καν.πρεπει να του κανω fw update?το lg ειναι με stock ics. το εκανα reset και ολα οκ προς το παρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Επειδή το χρησιμοποιω κυρίως για μουσική και podcasts, το mw1 μου βγάζει ένα εξαωρο media και κανά μισάωρο κλήσεις μέχρι να πεθάνει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Συμφωνα με το manual που μπορεις να κατεβασεις σε pdf ναι υποστηριζει ταυτοχρονα με 2 κινητα αλα mw1 οχι οπως το mw600 Μόλις το πήρα παιδιά. Δεν μπορώ να το συνδέσω ταυτόχρονα με Iphone 4 και Nexus 7. Όποιος τα κατάφερε ας το πεί. ΑΚΥΡΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Edited April 29, 2013 by george_mech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Μόλις το πήρα παιδιά. Δεν μπορώ να το συνδέσω ταυτόχρονα με Iphone 4 και Nexus 7. Όποιος τα κατάφερε ας το πεί. Εδω περιγραφει τη διαδικασια. ''Multipoint technology Use Multipoint technology to connect your Bluetooth™ headset to two Bluetooth™ devices at the same time. For example, if you connect your Bluetooth™ headset with two phones, you can receive calls from both phones without having to disconnect and reconnect. If you prefer that your Bluetooth™ headset connects to just one Bluetooth™ device at any given time, you can use Singlepoint mode instead. Singlepoint mode is enabled by default. Before pairing your Bluetooth™ headset with new device in Singlepoint mode, make sure that you disconnect it with other devices. Multipoint mode consumes more battery power than Singlepoint mode. To switch between Multipoint mode and Singlepoint mode 1 Make sure that the headset is turned off. 2 Put the headphones in your ears. 3 To enter Multipoint mode, press and hold down the volume up key while turning on the headset. After Multipoint mode is activated, you will hear two beeps. 4 To enter Singlepoint mode, press and hold down the volume down key while turning on the headset. After Singlepoint mode is activated, you will hear one beep. In order to connect to both paired devices in Multipoint mode, you need to restart the headset.'' Θα δοκιμασω ταυτοχρονα με ipad και Nokia και θα πω τις εντυπωσεις μου αν δουλευει η οχι. Εκτος αν δουλευει με 2 κινητα και οχι tablet και κινητο. Edit:Μολις τσεκαρα και αφου ενεργοποιησα το multipont function οπως αναφερεται πανω συνδεσα το bt με τις 2 συσκευες και αφου εβαλα να παιζει ταινια στο ipad ακουγοντας απο τα ακουστικα πηρα τηλ απο το σταθερο στο κινητο και αυτοματα σταματησε ο ηχος απο την ταινια ακουγοντας οτι εχω κλησει και οταν σταματησα την κληση αυτοματα μεταφερθηκε α αρχικος ηχος απο το tablet που επαιζε την ταινια. Αρα δουλευει μια χαρα ταυτοχρονα με 2 συσκευες. Edited April 29, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ευχαριστώ alex. Λέω και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το mw600 εχει αναγνωριση κλησης? Αν ναι, φαινεται ο αριθμος του καλουντος η μονο το νουμερο? Αν έχεις Sony τότε φαίνεται και το όνομα. Αλλιώς μόνο το νούμερο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αν έχεις Sony τότε φαίνεται και το όνομα. Αλλιώς μόνο το νούμερο Αυτο ισχύει και για το mw1? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αυτο ισχύει και για το mw1? Στο note ii φαίνεται και το όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Στο note ii φαίνεται και το όνομα. Ναι, και στο galaxy nexus. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με το mw1 Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Στο note ii φαίνεται και το όνομα. Ναι, και στο galaxy nexus. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με το mw1 Σας ευχαριστώ παιδιά.Οπότε πάμε φουλ για mw1 :-) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αν έχεις Sony τότε φαίνεται και το όνομα. Αλλιώς μόνο το νούμερο Μιλάς για το MW600; Γιατί τότε δεν ισχύει αυτό που λες. Ξέρω και HTC stock που δουλεύει η αναγνώριση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Για να υπάρχει η αναγνώριση που λέτε θα πρέπει το κινητό να υποστηρίζει κάποιο συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Μέχρι τώρα τα μόνα κινητά που υποστήριζαν το συγκεκριμένο ήταν τα Xperia (μάλιστα το Neo V με 2.3 δεν συνεργαζόταν καλά με το MW600 και το πρόβλημα λύθηκε όταν πήρε ICS) ενώ και κάποιοι χρήστες iPhone είχαν αναφέρει ότι δεν είχαν πρόβλημα. Προφανώς τα κινητά που αναφέρουν τα παιδιά υποστηρίζουν το πρωτόκολλο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 το Sony SBH20 δεν έχει ήχο που να ειδοποποιεί για εισερχόμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 το Sony SBH20 δεν έχει ήχο που να ειδοποποιεί για εισερχόμενες? Έχει Sent from my Nexus 7 using Tapatalk I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παραλαβαμε σημερα απο ebay και το τιρκουαζ χρωματακι να κανει παρεα στο λευκουλι Sony SBH20,ετσι ωστε μην μεινουμε απο μπαταρια στο ενα και ψαχνομαστε μετα.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) ανάμεσα σε http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006443 και σε http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009980 και σε http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.003905 για χρήση σε Jiayu G2S (κινέζικο), android 4.1.2 ποιο λέτε; (ζητούμενα η ποιότητα ήχου και η ο σωστός χειρισμός του κινητού) Edited May 2, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ανάμεσα σε http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006443 και σε http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009980 για χρήση σε κινέζικο android 4.1.2 ποιο λέτε; Θα πρότεινα το πρώτο. Είναι ένα πολύ καλό all around ακουστικό θεωρώ. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τα ακουστικά με κλιπς τώρα το καλοκαίρι δεν βολεύουν με ένα tshirt πχ. Δεν έχεις απο που να το πιάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τα ακουστικά με κλιπς τώρα το καλοκαίρι δεν βολεύουν με ένα tshirt πχ. Δεν έχεις απο που να το πιάσεις Πέρα από το plantronics go υπάρχει κανένα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Εχω ένα της νοκια δυο χρονια τώρα αλλά δεν είναι με δυο ακουστικά. Δεν κάνει για μουσική δηλαδη. Απλά έχει τεράστια αυτονομία και με βολεύει. Κοντά στις είκοσι μέρες Edited May 4, 2013 by STROF2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Έχει Sent from my Nexus 7 using Tapatalk I τι διαολο... σε εμενα δεν ακουγεται τιποτε...ενεργοποιείται απο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Κάνει περίπου τον ίδιο ήχο με αυτόν όταν το ανοίγεις, με διαφορετικό ρυθμό... Σε κλήση viper δεν μου έκανε κάποιον ήχο.. Σε τηλέφωνο πάντως κανονικά... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποιο ακουστικό bluetooth που να σε ακούει ο συνομιλητής πεντακάθαρα χωρίς να σου λέει ότι ακούγεσαι από πηγάδι; Έχω το note 2 και θέλω ένα πραγματικά καλό σε ποιότητα ήχου ακουστικό. Χρησιμοποιώ το Sony Ericsson VH700 και ενώ έχει 2 μικρόφωνα για καλύτερη ποιότητα ήχου μου λένε ότι δεν ακούν καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts