dimp3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth headset που να έχει και ραδιόφωνο όμως και έχω βρει αυτό http://www.ebay.com/itm/New-Bluetoot...item25676e2178 στο ebay και έχω βρει και αυτό που φαίνεται να είναι καλό http://www.tech4u.eu/clip-d-radio Ερωτήσεις: Έχει κανείς δοκιμάσει κάτι ανάλογο? Αν ξέρει κανείς το πρώτο, έχει FM radio presets? Γενικά, απόψεις δεκτές, κ άν έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Την ίδια ερώτηση που κάνεις (αν εξαιρέσεις το ότι δεν είχα τα υποψήφια μοντέλα) την είχα κάνει κι εγώ. Κατέληξα στο μοντέλο που αναφέρω ακριβός στο από πάνω ποστ Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Το πήρες? Το είχα δει κι εγώ αλλά διάβασα σε reviews οτι δεν συνεργάζεται με iphone. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Το πήρες? Το είχα δει κι εγώ αλλά διάβασα σε reviews οτι δεν συνεργάζεται με iphone. εγώ πάλι νομίζω ότι συνεργάζεται με iphone αλλά δεν εμφανίζει τίτλους τραγουδιών και επαφών στην οθόνη Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 εχει δοκιμασει κανεις bt jabra.Τι λενε απο ποιοτητα??Κυριως κοιταω το STONE 2 KAI TO JABRA BT SUPREME. Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Απο τα καλυτερα bt ειχα 3μοντελα της,το τελευταιο το αγαπημενο μου wave,αριστη συνομιλια ακομα και με 10μποφορ Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 εχει δοκιμασει κανεις bt jabra.Τι λενε απο ποιοτητα??Κυριως κοιταω το STONE 2 KAI TO JABRA BT SUPREME. Κάποτε ήταν κορυφή. Μετά βγήκαν τα άλλα με το καλώδιο και την ψείρα και εξαφανίστηκαν λίγο από την αγορά. Τώρα δε ξέρω τι λένε πλέον αλλά αν κρίνω από την παλιότερη εμπειρία που έχω μάλλον θα είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδια ψαχνω ΒΤ στερεοφωνικο που να συνδεεις ακουστικα. Πηρα ενα απο ebay για να το εχω στο line-in του αυτοκινητου / σπιτιου αλλα εχει χαλια ηχο. Ξερετε καποιο που να ειναι με καθαρο ηχο και να εχει διαφορετικη υποδοχη για φορτιση; (αυτο που εχω φορτιζει απο την υποδοοχη ακουστικων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδια ψαχνω ΒΤ στερεοφωνικο που να συνδεεις ακουστικα. Πηρα ενα απο ebay για να το εχω στο line-in του αυτοκινητου / σπιτιου αλλα εχει χαλια ηχο. Ξερετε καποιο που να ειναι με καθαρο ηχο και να εχει διαφορετικη υποδοχη για φορτιση; (αυτο που εχω φορτιζει απο την υποδοοχη ακουστικων) το SE MW600 Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 το SE MW600 Πέρα από αυτό και το μοτορόλα s605 δεν νομίζω να κυκλοφορεί κάτι άλλο αξιόλογο σε stereo bt.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ρε παιδιά πείτε μου κανένα ακουστικό χωρίς καλώδιο,με άγκιστρο πού να πιάνει λίγο καλύτερα πιο μακριά από το ένα δυο μέτρα από το κινητό.έχω το desire s και έχω 4 ακουστικά πού ακόμα και το κεφάλι μου να παρέμβει μεταξύ ακουστικού και κινητού ακούω παράσιτα!έλεος! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Σε παιδιά πείτε μου κανένα ακουστικό χωρίς καλώδιο,με άγκιστρο πού να πιάνει λίγο καλύτερα πιο μακριά από το ένα δυο μέτρα από το κινητό.έχω το desire s και έχω 4 ακουστικά πού ακόμα και το κεφάλι μου να παρέμβει μεταξύ ακουστικού και κινητού ακούω παράσιτα!έλεος! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Πολύ καλή ποιότητα ήχου και αυτονομία έχει το Voyager Pro UC V2 που έχω. Ακριβό μεν, αλλά αυτονομία πραγματικά 6 ώρες κλήσεων, τεράστια αναμονή, και πολύ άνετο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εγώ πήρα τειλκά αυτό -> http://www.ebay.com/itm/i-Tech-Clip-Music-802-Splash-FM-Bluetooth-Headset-White-/130565049140?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e66488b34 και είναι πολύ καλό.τα ακουστικά του είναι πολύ καλά αλλά μπορεί να βάλεις κι ότι ακουστικά θες, ο ήχος του πολύ δυνατός και καθαρός και φυσικά η λειτουργία ραδιοφώνου τα σπάει! σου δείχνει και ποση μπαταρία έχει to bluetooth στη οθόνη του iphone! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έχει κανείς αυτό; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0048DEHWC το θέλω και για να μιλάω αλλά και για να ακούω μουσική όταν είμαι πάνω στο ποδήλατο (ούτως ή άλλως μόνο στο ένα αυτί έχω ακουστικό και τώρα, για να ακούω και το περιβάλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έχει κανείς αυτό; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0048DEHWC το θέλω και για να μιλάω αλλά και για να ακούω μουσική όταν είμαι πάνω στο ποδήλατο (ούτως ή άλλως μόνο στο ένα αυτί έχω ακουστικό και τώρα, για να ακούω και το περιβάλλον) Το έχω εγώ και είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ από Bluetooth ... Είναι κάπως μεγάλο (φαντάζομαι αυτό το γνωρίζεις ήδη) αλλά είναι μακράν το καλύτερο ακουστικό ... και όσον αφορά την αυτονομία του και όσον αφορά την ποιότητα του ήχου ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έχει κανείς αυτό; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0048DEHWC το θέλω και για να μιλάω αλλά και για να ακούω μουσική όταν είμαι πάνω στο ποδήλατο (ούτως ή άλλως μόνο στο ένα αυτί έχω ακουστικό και τώρα, για να ακούω και το περιβάλλον) +1. Εγώ έχω το Voyager Pro UC V2 επειδή ηθελα και skype, αλλά πραγματική αυτονομία όπως έγραψα παρπάνω και ποιότητα ήχου. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το uc το έχουν στο amazon περίπου 105 ευρώ και με ψήνει, ενώ το pro+ κοστίζει γύρω στα 60. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ να μάθω βέβαια είναι αν θα βολεύει και αν θα στερεώνει σωστά πάνω στο αυτί μου πάνω στο ποδήλατο. Φοβάμαι μη κάνω κανένα ορθοπέταλο και φύγει και το ψάχνω!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το uc το έχουν στο amazon περίπου 105 ευρώ και με ψήνει, ενώ το pro+ κοστίζει γύρω στα 60. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ να μάθω βέβαια είναι αν θα βολεύει και αν θα στερεώνει σωστά πάνω στο αυτί μου πάνω στο ποδήλατο. Φοβάμαι μη κάνω κανένα ορθοπέταλο και φύγει και το ψάχνω!! :p Ίσα ίσα που με το σχεδιασμό που έχει δεν πρόκειται να σου φύγει ποτέ, συν ότι είναι και πολύ ξεκούραστο όταν το φοράς. ;) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Ίσα ίσα που με το σχεδιασμό που έχει δεν πρόκειται να σου φύγει ποτέ, συν ότι είναι και πολύ ξεκούραστο όταν το φοράς. ;) Τέλεια!! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Τέλεια!! ευχαριστώ! Συμφωνώ απολύτως, το χρησιμοποιώ σχεδόν και ενα χρόνο και ήδη εχω αγοράσει και ενα δεύτερο για εφεδρικό!Μιλάω για το voyager pro+ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Το samsung HM1500 είναι συμβατό με Symbian τηλέφωνα? Έχω το Ν8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο bluetooth το οποίο να έχει πραγματικά μεγάλη αυτονομία; Λέγοντας πραγματικά μεγάλη εννοώ πραγματική και όχι μόνο στα χαρακτηριστικά του. Δεν ενδιαφέρει αν είναι με κλιπ ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο bluetooth το οποίο να έχει πραγματικά μεγάλη αυτονομία; Λέγοντας πραγματικά μεγάλη εννοώ πραγματική και όχι μόνο στα χαρακτηριστικά του. Δεν ενδιαφέρει αν είναι με κλιπ ή όχι. Το MW600 της SonyEricsson έχει τεράστια αυτονομία, ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του που με είχαν καταπλήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slaughterer Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα σας,είμαι νέος στο forum!Θέλω τη βοήθεια σας. Πρόσφατα αγόρασα το Samsung SII,ψάχνω για ένα Bluetooth Handsfree. Κοιτούσα στο ebay και βρήκα αυτό!Έχει κάτι το ιδιαίτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα σας,είμαι νέος στο forum!Θέλω τη βοήθεια σας. Πρόσφατα αγόρασα το Samsung SII,ψάχνω για ένα Bluetooth Handsfree. Κοιτούσα στο ebay και βρήκα αυτό!Έχει κάτι το ιδιαίτερο? Πριν από ένα χρόνο είχα δοκιμάσει κάποια παρεμφερή Samsung και ήταν σκέτο χάλι. Καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts