valeraki Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 oxi na ypotheseis alla na to pareis kateytheian!gia kalodio-ta itech einai poli kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 σκέφτομαι να πάρω αυτό..βγαίνει 25e μαζί με μεταφορικά. Είναι καλό; δεν έχω τρομερές απαιτήσεις, απλώς θέλω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το άγκιστρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παιδια θελω τα φωτα σας παρακαλω ειμαι αναμεσα στο μοτορολα s705 και στο nokia HS 12 W Λογικα καλυερο ειναι το νοκια . Αυτο που θελω απο καποιον που το εχει αν υπαστηριζουν φωνητικη κληση και αν αποθηκευουν καποιους πχ 10 τελευταιους αριθμους που σ εχουν καλεσει ωστε να μπορεις να κανεισ την κληση απο το bluetooth και οχι απο την συσκευη. Οποιος εχει καποιο απο αυτα η γνωριζει παρακαλω ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παιδια θελω τα φωτα σας παρακαλω ειμαι αναμεσα στο μοτορολα s705 και στο nokia HS 12 W Λογικα καλυερο ειναι το νοκια . Αυτο που θελω απο καποιον που το εχει αν υπαστηριζουν φωνητικη κληση και αν αποθηκευουν καποιους πχ 10 τελευταιους αριθμους που σ εχουν καλεσει ωστε να μπορεις να κανεισ την κληση απο το bluetooth και οχι απο την συσκευη. Οποιος εχει καποιο απο αυτα η γνωριζει παρακαλω ας βοηθησει. Αυτό που ζητάς νομίζω πως το κάνουν και τα δύο,φτάνει να το υποστηρίζει και το πρωτόκολο ΒΤ του κινητού σου... Φυσικά σαν επιλογή το ΝΟΚΙΑ ασυζητητή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Ψάχνω για Bluetooth Hands-Free το οποίο 1)να συνδέεται σε δυο κινητά 2)να μην έχει καλώδια 3)να είναι μουράτο 4)να είναι ετοιμοπαράδοτο ΟΧΙ ΕΒΑΥ. Βοηθήστε plz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Εγώ παιδιά χτύπησα ένα Plantronics 815 απο ebay.de 49,40€ και το περιμένω απο βδομάδα με ανυπομονησία. Με έχει φάει η γυναίκα μου όμως ( κακό΄ειναι αυτό θα μου πείς...!:happy:), να τις βρώ ένα Bluetooth Με λουράκι για λαιμό΄ή να τις βρώ ένα λουράκι να βάλει αυτό΄που έχει. Κανένας καμίά πληροφορία για τριχιές .....? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Εγώ παιδιά χτύπησα ένα Plantronics 815 απο ebay.de 49,40€ και το περιμένω απο βδομάδα με ανυπομονησία. Με έχει φάει η γυναίκα μου όμως ( κακό΄ειναι αυτό θα μου πείς...!:happy:), να τις βρώ ένα Bluetooth Με λουράκι για λαιμό΄ή να τις βρώ ένα λουράκι να βάλει αυτό΄που έχει. Κανένας καμίά πληροφορία για τριχιές .....? Για φθηνό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003509 Για σύνδεση με δύο κινητά http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003734 Για πολύ καλό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003508 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 μια ερωτηση Pavlos3 plz.... πως το πληρωσες ρε ****το;;; οι περισσοτεροι στο ebay.de δε δεχονται paypal.... το βρηκα κι εγω αλλα..... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Ψάχνω για Bluetooth Hands-Free το οποίο 1)να συνδέεται σε δυο κινητά 2)να μην έχει καλώδια 3)να είναι μουράτο 4)να είναι ετοιμοπαράδοτο ΟΧΙ ΕΒΑΥ. Βοηθήστε plz. Αν βρείς κάπου το plantronics 650 στα 50 ευρώ,μπορεί ο γερμανός να το έχει, ή το jabra bt8040 στο mediamrkt νομίζω 70 ευρώ. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Αν βρείς κάπου το plantronics 650 στα 50 ευρώ,μπορεί ο γερμανός να το έχει, ή το jabra bt8040 στο mediamrkt νομίζω 70 ευρώ. Αυτά τα plantronics μονο ebay παιζουν;;;; Δίνω και πανω απο 50E για κατι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 μια ερωτηση Pavlos3 plz.... πως το πληρωσες ρε ****το;;; οι περισσοτεροι στο ebay.de δε δεχονται paypal.... το βρηκα κι εγω αλλα..... εγώ το πλήρωσα με εμβασμα αλλά ο τύπος δέχεται paypal. είναι ωραίως πωλητής. κοιτάχτε το εδώ Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 σκέφτομαι να πάρω αυτό..βγαίνει 25e μαζί με μεταφορικά. Είναι καλό; δεν έχω τρομερές απαιτήσεις, απλώς θέλω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το άγκιστρο. δεν έχει κανένας ρε παιδιά το plantronics 655; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Για όσους ενδιαφέρονται, το plantronics 815 είναι πλέον διαθέσιμο. Μία αναζήτηση στο skroutz θα σας βγάλει μερικά ηλεκτρονικά μαγαζιά που το έχουν προς πώληση. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 εχει καποιος γνωμη για ενα φτηνο που εχει φερει το πλαισιο??ενα Onexcite 17 euro μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ψαχνω πληροφοριες ή/και εφαρμογη για Windows Mobile, ωστε να συνδεσω σε ενα PPC 2 συσκευες Bluetooth, και να λειτουργουν και οι 2, τουλαχιστον στην ακροαση μουσικης αρχικα αλλα και να υπαρχει ενδοεπικοινωνια μεταξυ τους . . Απ'οσο ξερω το BT 2.0 A2DP - EDR υποστηριζει τα παραπανω (pairing εως 6 συσκευες . .) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 εχει παρει κανεις το itech clip radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Για όσους ενδιαφέρονται, το plantronics 815 είναι πλέον διαθέσιμο. Μία αναζήτηση στο skroutz θα σας βγάλει μερικά ηλεκτρονικά μαγαζιά που το έχουν προς πώληση. Ναι αλλά το έχει πάρει κανένας από εδώ;;; Κάτι άγνωστα (για εμένα) καταστήματα το έχουν. Παρόλα αυτά (μετα φόβου) λέω να το παραγγειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 κοίτα και το expansys... επίσης αν έχεις paypal σου συνιστώ να κοιτάξεις και στο γερμανικό ebay ....! εγώ μέχρι το τέλος της βδομάδας θα το έχω οπότε θα μπορώ να γράψω και αναλυτικότερα σχόλια για τον πωλητή.....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Επειδη εχω 3 κινητα που χρησιμοποιω,με ενδιαφερει καποια λυση για να μπορω ναχρησιμοποιω bluetooth hands-free το οποιο να δεχεται κλησεις και απο τα τρια κινητα.Μπορει κατι τετοιο να γινει? Εχω ηδη ενα που ειχα παρει πριν καιρο της se αλλα γενικα καταφερνω να το συνδεσω μονο με se κινητο.Σε panasonic και samsung δεν το αναγνωριζει καν οταν κανω σαρωση για συσκευες. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 λεω να παρω κανενα μεχρι 20 euro,ειχα και samsung kai plantronics αλλα θελω να παρω ενα να μην το λυπαμαι μην το χασω,εχετε καμια ιδεα τι παιζει με αυτα τα φτηνα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Έχει δοκιμάσει.αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο; http://www.bluetoothlounge.com/images/bang&olufsen_earset2.jpg Σκέφτομαι να τα πάρω για δώρο, αλλά επειδή κοστίζουν θα ήθελα να δω αν αξίζουν τα χρήματα τους... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Καλημέρα, Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται δίνω το BlueAnt Z9. Το έχω βάλει στις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISCHAT Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Χαιρετω την παρέα. Μήπως έχετε να μου προτείνετε ενα bluetooth handsfree που να συνδέεται με δυο συσκευές, να μην έχει ακουστηκά βεντούζες(αυτες τισ ψύρες με το λαστιχάκι) και να είναι με καλώδιο το ακουστκό. πχ το i-clip II είναι σαν αυτο που ζητάω απλα ρωτάω εαν έχετε κανένα αλλο παρόμοιο υπ'όψιν σας. Αληθεύει οτι αυτα με το καλ΄διο είναι καλύτερα για την υγεία απο τα άλλα που είναι πάνω στο αυτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 καλα πως ηρθε εδω το θεμα αυτο τη δουλεια εχει???δεν το βλεπει και κανεις τωρα πια για να μιλαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 κοίτα και το http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160880... Πολύ ακριβό με τα μεταφορικά βγαίνει 100+ ευρώ... Από ebay παίρνεις 2 815 με αυτά τα χρήματα :!: Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts