taliban Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 ερώτηση...είμαι με supersu, αν θελήσω να πάω σε magisk πως πάω, απλά με φλασάρισμα του zip από εδώ ? https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 ερώτηση...είμαι με supersu, αν θελήσω να πάω σε magisk πως πάω, απλά με φλασάρισμα του zip από εδώ ? https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Thanks, θα το δοκιμάσω το βράδυ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Πήρα το ρίσκο και μαζί με το OnePlus αγόρασα και την ασφάλεια για 24 μήνες. Το συμβόλαιο ήταν ξεκάθαρο και υπόσχεται ακόμη και κάλυψη βανδαλισμού :lol: Ανοίγω το θέμα, να ρωτήσω απλά το πρακτικό κομμάτι. Αν υπάρχει και κανένας άλλο τρελός, αν ξέρει τους χρόνους ανταπόκρισης κτλ. link: https://on-guard.simplesurance.eu/ Edited January 13, 2018 by Exposed_Bone link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Αγόρασα και εγώ εχθές ασφάλεια, περιμένω ακόμα βέβαια να παραλάβω το op5t. Θα είχε ενδιαφέρον όντως να αναφέρει κάποιος που του έχει χρειαστεί την εμπειρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Κράτα το email με το pdf που σου έστειλε η ασφαλιστική. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν υα χρειαστεί θα συμπληρώσουμε την φόρμα για claim. Προσοχή: μην περιμένεις το 100% αν χαλάσει η συσκευή, αλλά γύρω στα 80%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Εχω κανει κι εγω ετησια μεσω της revolut . Αχρειατη να ναι Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Εχω κανει κι εγω ετησια μεσω της revolut . Αχρειατη να ναι Μόνος σου πήγες ή σε παρέπεμψε η Oneplus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Σκέφτηκα ότι για κάθε επίδοξο αγοραστή είναι πολύ χρήσιμο, να έχει ένα συνοπτικό τόπο για το τι παίζει με τα updates. Από ότι κατάλαβα πριν λίγο βγήκε η έκδοση 5, η οποία βασίζεται στο Android 8 (Oreo) για το OnePlus 5Τ. Αν κρίνω από τα beta, σύντομα θα έρθει και στο 5 και λίγο αργότερα σε 3/3Τ. Από την άλλη είναι επίσημο ότι προγενέστερα μοντέλα δεν θα πάρουν κάποιο update, παρόλο που το OnePlus 2 βγήκε στα μέσα 2015. Όμως θα πρέπει να συγχάρουμε την εταιρεία, καθώς το face recognition το έφερε και στα μοντέλα και από 3 και μετά. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί ξανά τέτοιο, αλλά αντικειμενικά μειώνονται αισθητά οι λόγοι κάποιος να μεταβεί στην μεταγενέστερη έκδοση. Προσωπικά με φοβίζει το ότι η OnePlus έχει δείξει ξεκάθαρα την πρόθεση της να μειώσει ακόμη και στο εξάμηνο την ανανέωση του portfolio της. Πιθανόν αυτό να κρύβει και το ότι αντί για μια σταθερή διάρκεια υποστήριξης κάθε συσκευής, θα υποστηρίζει 2-3 μοντέλα προς τα πίσω. Θα είχε ενδιαφέρον να γράψουν κάτοχοι του 3 και 3Τ αν απουσιάζει κάποιο μικρό ή μεγάλο feature από το upgrade που θα λάβουν οσονούπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Τα 3 και 3t έχουν πάρει oreo από τον Νοέμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Τα 3 και 3t έχουν πάρει oreo από τον Νοέμβριο Σε stable; Μα έβλεπα ακόμη και beta 5 για τα 3/3Τ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Σε stable; Μα έβλεπα ακόμη και beta 5 για τα 3/3Τ... Stable 5.0.0 το Νοέμβρη και 5.0.1 τον Δεκέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Σε stable; Μα έβλεπα ακόμη και beta 5 για τα 3/3Τ... Ισχύει οτι σου έγραψε ο Leo Οι beta φυσικά συνεχίζουν, αφου ο στόχος είναι το testing πριν την κυκλοφορία... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Έχουμε και official απάντηση: 2 Χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας + 1 χρόνο security maintenance https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-software-maintenance-schedule.862347/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_prok Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σας παραθέτω τη σημερινή μου εμπειρία αντιγραφή - επικόλληση όπως το έστειλα στο support της OnePlus μεταφρασμένο στα ελληνικά. "Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα την παραγγελία. Υποτίθεται περιλάμβανε ένα OnePlus 6T, ένα 3D tempered glass και μια nylon bumper case. Αφού πήρα το πακέτο και πήγα σπίτι και το άνοιξα, το περιτύλιγμα της UPS είχε 2 μεγάλες τρύπες (από σκίσιμο) οι οποίες δεν ήταν προσβάσιμες ή εμφανείς εκτός αν άνοιγες το περιτύλιγμα. Μέσα, το χαρτονένιο κουτάκι ήταν ήδη ανοιχτό/σκισμένο απ' το πλαί αντί για τον κανονικό τρόπο που ανοίγει. Εκ πρώτης όψεως, το tempered glass έλειπε, η θήκη ήταν μέσα όπως και η απόδειξη αγοράς. Το κουτάκι του κινητού δεν είχε καμία ζελατίνα, δεν ήταν σφραγισμένο όπως έπρεπε να ήταν και αφού το άνοιξα, το κινητό δεν ήταν μέσα όπως και το usb type c καλώδιο και το type c - 3.5mm adapter. Όλα τα άλλα ήταν μέσα στο κουτί. Υποθέτω πώς κατά τη διάρκεια της μεταφοράς από την UPS από Πολωνία - Ελλάδα, σε κάποιο σημείο, κάποιος έσκισε το περιτύλιγμα έκανε μια τρύπα αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει πρόσβαση στο χαρτονένιο κουτάκι, πήρε το κινητό, τα καλώδια, το tempered glass, το συσκεύασε ξανά και τύλιξε το περιτύλιγμα με τέτοιο τρόπο ώστε οι τρύπες να μην είναι εμφανείς εκτός αν το άνοιγες κανονικά." Απ' την OnePlus μού είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι εκτός αν έχουν complaint number από τη UPS το οποίο περιμένω να πάρω αύριο το πρωί κατόπιν επικοινωνίας μου με τη UPS. Εχετε ακούσει ή σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και τι κατάληξη είχε; Φωτογραφίες σε link https://www.dropbox.com/sh/lwva6zkrx0ibima/AAD2jc3S6W4gRLnBJml1Z7tGa?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Σας παραθέτω τη σημερινή μου εμπειρία αντιγραφή - επικόλληση όπως το έστειλα στο support της OnePlus μεταφρασμένο στα ελληνικά. "Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα την παραγγελία. Υποτίθεται περιλάμβανε ένα OnePlus 6T, ένα 3D tempered glass και μια nylon bumper case. Αφού πήρα το πακέτο και πήγα σπίτι και το άνοιξα, το περιτύλιγμα της UPS είχε 2 μεγάλες τρύπες (από σκίσιμο) οι οποίες δεν ήταν προσβάσιμες ή εμφανείς εκτός αν άνοιγες το περιτύλιγμα. Μέσα, το χαρτονένιο κουτάκι ήταν ήδη ανοιχτό/σκισμένο απ' το πλαί αντί για τον κανονικό τρόπο που ανοίγει. Εκ πρώτης όψεως, το tempered glass έλειπε, η θήκη ήταν μέσα όπως και η απόδειξη αγοράς. Το κουτάκι του κινητού δεν είχε καμία ζελατίνα, δεν ήταν σφραγισμένο όπως έπρεπε να ήταν και αφού το άνοιξα, το κινητό δεν ήταν μέσα όπως και το usb type c καλώδιο και το type c - 3.5mm adapter. Όλα τα άλλα ήταν μέσα στο κουτί. Υποθέτω πώς κατά τη διάρκεια της μεταφοράς από την UPS από Πολωνία - Ελλάδα, σε κάποιο σημείο, κάποιος έσκισε το περιτύλιγμα έκανε μια τρύπα αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει πρόσβαση στο χαρτονένιο κουτάκι, πήρε το κινητό, τα καλώδια, το tempered glass, το συσκεύασε ξανά και τύλιξε το περιτύλιγμα με τέτοιο τρόπο ώστε οι τρύπες να μην είναι εμφανείς εκτός αν το άνοιγες κανονικά." Απ' την OnePlus μού είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι εκτός αν έχουν complaint number από τη UPS το οποίο περιμένω να πάρω αύριο το πρωί κατόπιν επικοινωνίας μου με τη UPS. Εχετε ακούσει ή σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και τι κατάληξη είχε; Φωτογραφίες σε link https://www.dropbox.com/sh/lwva6zkrx0ibima/AAD2jc3S6W4gRLnBJml1Z7tGa?dl=0 Καλησπέρα, τελικά τι εκανες; Εβγαλες ακρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) Μαλιστα. Ενδιαφερον και αν μη τι αλλο μια ατυχη καταληξη, απο την οποια ελπιζω να βγαλεις ακρη φιλε μου. Σε ερωτηση μου στο παρελθον, αν μπορω να ελεγχω το πακετο κατα τη φαση της παραλαβης (απο το διανομεα), UPS, DHL, αλλα κι ολες οι ελληνικες κουριερ μου απαντησαν ρητα και κατηγορηματικα οτι αυτο απαγορευεται. Με αλλα λογια, οι εταιριες διανομης δεν εχουν υποχρεωση στον τελικο πελατη/παραληπτη, αλλα αφου του παραδωσουν, αυτος πρεπει να κανει claim στον αποστολεα για αποζημιωση, σε περιπτωση που υπαρχει το οποιοδηποτε προβλημα με το πακετο... Edited February 8, 2019 by arxif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 OnePlus sending data to Tencent? Petition for OnePlus to remove the file manager clean up, made by Tencent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Ε κάπως πρέπει να βγάλουν τα λεφτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) Κινέζος και να μην μπλέκεται σε κάποια είδους παρακολουθηση η συλλογή δεδομένων ειναι λίγο αδύνατο:lol: Χερι χέρι πάνε πακέτο αυτά. Edited May 4, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Πάνε να το κάνουν miui :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Μόνο εγώ το θεωρώ ότι τρομερό επικοινωνιακό σφάλμα, ειδικά για μια εταιρεία σαν OnePlus ή συνηθίσαμε τέτοιας φύσεως ζητήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Μόνο εγώ το θεωρώ ότι τρομερό επικοινωνιακό σφάλμα, ειδικά για μια εταιρεία σαν OnePlus ή συνηθίσαμε τέτοιας φύσεως ζητήματα;Δεν βλέπω κάτι περίεργο όταν ακούμε για one plus, Xiaomi και καταγραφή παρακολούθηση κλπ το βλέπουμε σαν κάτι λογικό (ειδικά αυτοί η δύο πάνε να ξεπεράσουν την Google σε αυτό) Για αυτό βλέπεις τόσο χαλαρές αντιδράσεις επειδή το έχουμε όλοι σαν δεδομένο ότι το κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Οι άλλες δεν ακολουθούν παρόμοιες πρακτικές; Είναι αθώες περιστερές; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Γι'αυτό ξεκλειδώνουμε bl day 1 και ξηλώνουμε το oxygen. :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts