Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλεον πιστευω εχει επικεντρωθει περισσοτερο σε Android 10 και εως τοτε θα περιορισθει σε security patches με την Pie και οποια νεα feature θα ερθουν με την 10 που λογικα πριν τα Χριστουγεννα θα την λαβουμε ισως και Νοεμβριο μηνα.

Αν και προσωπικα stock rom μου ειναι αδιαφορη πλεον αφου πανω απο μηνα ειμαι με custom rom και δεν βρισκω λογο και νοημα γυρισω σε Oxygen αφου με καλυπτουν και με το παραπανω οι τριτες rom.

Ούτε μήνα δεν κλείσαμε με αυτήν. Από Οκτώβριο και μετά θα έχουμε καθυστερήσεις που θα κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε λογικο καποια στιγμη τελειωνει η περιοδος μελιτος:lol:

Οχι οτι θα μας παρατησει.:p

Αρχές Αυγούστου δεν έδωσε με το πατς και όλα πρίν από πίξελ;;;;!!!!!

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ακριβως ετσι.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν και προσωπικα stock rom μου ειναι αδιαφορη πλεον αφου πανω απο μηνα ειμαι με custom rom και δεν βρισκω λογο και νοημα γυρισω σε Oxygen αφου με καλυπτουν και με το παραπανω οι τριτες rom.

Για πες πια να βάλω? Πια σου έκατσε πιο καλά? Με magisk η με twrp.!??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Για πες πια να βάλω? Πια σου έκατσε πιο καλά? Με magisk η με twrp.!??
Με twrp εγκατάσταση όλες να έχω καλύτερο έλεγχο στα πάντα.

Με Magisk μόνο Oxygen αναβαθμίζω

3 δούλεψα/δουλεύω εκτεταμένα.

Η Havoc είναι η πιο πλούσια σε customization και feature και ισορροπημένη σε όλα.

Η AOSiP με εξέπληξε για την εξαιρετική απόδοση μπαταρίας, σίγουρα καλύτερη από Oxygen.

Η Omni η πιο Light rom από άποψη features και customization που όμως έχει το πάνω χέρι σε καλύτερη ενσωμάτωση Oxygen feature πχ πολύ καλό haptic, off screen gesture και τολμώ να πω 1-2 κλικ καλύτερη απόδοση και ποιότητα στον ήχο από τα ηχεία σε σχέση με Oxygen.

Με AOSiP όπως και Havoc θες 19.4 Magisk canery αλλιώς δεν θα μπουταρεις καν.

Με Omni δουλεύει και η 19.3.

Και οι 3 υποστηρίζουν by default 90hz και 2k ανάλυση οθόνη.

Αποτύπωμα εξίσου άριστα δουλεύει.

Αυτα.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Edited by alextrela

Αρχές Αυγούστου δεν έδωσε με το πατς και όλα πρίν από πίξελ;;;;!!!!!

Ούτε καν αρχές. 31 Ιουλίου το έδωσε :D

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καποια στιγμη ολα αυτα τα καλουδια με αλλες rom και λοιπες διαδικασιες root που μπορουμε να τα διαβασουμε απλα και κατανοητα?

Με ενδιαφερει να πειραξω το εργαλειο και να το σκαλιζω συνεχεια. Οχι οτι με χαλαει κατι τωρα με την στοκ

Απλα δεν ειμαι τοσο ψαγμενος με αυτα

Καποια στιγμη ολα αυτα τα καλουδια με αλλες rom και λοιπες διαδικασιες root που μπορουμε να τα διαβασουμε απλα και κατανοητα?

Με ενδιαφερει να πειραξω το εργαλειο και να το σκαλιζω συνεχεια. Οχι οτι με χαλαει κατι τωρα με την στοκ

Απλα δεν ειμαι τοσο ψαγμενος με αυτα

Στο XDA θα βρεις ότι θέλεις στα topics που έχουν να κάνουν με το 7 Pro.

Εδώ είναι και οι κατηγορίες για ότι σε ενδιαφέρει.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τα εχω δει αυτα αλλα παντα μπερδευομαι. Bookmark το εχω κιολας απλα λιγο χανομαι σε ορολογιες και διαδικασιες.

Τα εχω δει αυτα αλλα παντα μπερδευομαι. Bookmark το εχω κιολας απλα λιγο χανομαι σε ορολογιες και διαδικασιες.
Γιατί να μπερδευτείς; Αν μπεις στην κατηγορία 7 Pro ROMs, kernels, recoveries κλπ, εκεί έχεις σχεδόν ότι χρειάζεσαι.

Πιο κάτω είναι η κατηγορία με apps, mods themes. Εκεί πάλι εάν θέλεις για πείραγμα θα βρεις πολλά.

Απλά όλα αυτά η ότι σε ενδιαφέρει, θέλουν πολύ διάβασμα πριν κάνεις το οτιδήποτε, να τσεκαρεις εάν είναι συμβατά μεταξύ τους, ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις και καταλήξεις με ένα τούβλο στο χέρι.

Θέλει να αφιερώσεις ένα σεβαστό χρόνο το μόνο σίγουρο.

Η εκμάθηση της διαδικασίας δεν είναι στυλ εφάπαξ πράγμα διότι εξελίσσεται συνέχεια, νέες εκδόσεις, νέες λειτουργίες, διαφορετικοί μέθοδοι για να επιτυχεις το οτιδήποτε κλπ.

Όσο μεγαλύτερη εμβάθυνση θες τόσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις και φυσικά πρέπει να το εφαρμόσεις στην πράξη για να μπεις στο κλίμα.

Και λάθη θα κάνεις και αποτυχίες και αυτά μέσα στο πρόγραμμα αλλά έτσι θα μάθεις.

Και φυσικά ενεργή συμμετοχή στις ενότητες του xda και πολύ διάβασμα διότι μέσα από τις εμπειρίες άλλων χρηστών μαθαίνεις και εσύ.

Ξεκίνα από το αλφαβητάρι και ξεκλείδωμα bootloader, εγκατάσταση twrp recovery και δικαιώματα root(administrator).

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=DU9J71xrzag

Επίσης θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιες εφαρμογές για εκμετάλλευση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων ενώ είσαι root.

Τα υπόλοιπα στην άλλη ενότητα στο νήμα με τροποποιήσεις, rom κλπ να μην χαλάμε το παρόν νήμα με πληροφορίες για το χώρο του custom world που δεν ενδιαφέρουν άλλους χρήστες.

Γιατί να μπερδευτείς; Αν μπεις στην κατηγορία 7 Pro ROMs, kernels, recoveries κλπ, εκεί έχεις σχεδόν ότι χρειάζεσαι.

Πιο κάτω είναι η κατηγορία με apps, mods themes. Εκεί πάλι εάν θέλεις για πείραγμα θα βρεις πολλά.

Απλά όλα αυτά η ότι σε ενδιαφέρει, θέλουν πολύ διάβασμα πριν κάνεις το οτιδήποτε, να τσεκαρεις εάν είναι συμβατά μεταξύ τους, ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις και καταλήξεις με ένα τούβλο στο χέρι.

Καλά και τούβλο να καταλήξει το κινητό πρέπει να μάθεις τη διαδικασία επαναφορά, όσο έμπειρος κάποιος να είναι σίγουρα θα του τύχει διότι εμπλέκονται άπειροι παράγοντες που κάτι να στραβώσει από ένα λάθος φλασαρισμα ενός Magisk module έως ένα απλό theme overlays και όχι απλά επειδή δεν ακολούθησες σωστά πχ εγκατάσταση μια custom rom η λάθος διαδικασία πχ σε επαναφορά backup.

Αλλά όπως είπα δεν είναι εδώ το νήμα για συζήτηση τα του custom world.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Edited by alextrela

Παιδιά επειδή είμαι κάτοχος του νοτε 9 υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει αντικειμενικά για τα συν και τα πλην σε σύγκριση με το νοτε;

Αξίζει η μετάβαση;

Απο μπαταρία πως πάει ;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ πιο γρήγορο και smooth το one plus. Καλύτερη μπαταρία, πιο γρήγορη φόρτιση.

Πιο γρήγορα updates...

Το μόνο που θα σου λείψει είναι το spen σε όλα τα άλλα είναι ανώτερο το op7. Την έχω κάνει την μετάβαση εδώ και καιρό δεν το μετάνιωσα...

Γεια σας παιδιά. Έχω το s9 plus και έχω ψηθεί για το pro μόνο και μόνο για το σχεδόν στοκ Android . Βασικά και άλλα ωραία που έχει σαν την οθόνη. Αυτό που σίγουρα θα μου λείψει είναι το ip68 που πιστέψτε με πολλές φορές το χρειάζομαι αλλά οκ θα αντέξω. Τι ερώτημα μου είναι αγγίζει να περιμένω για το Τ? Ή θα βγάλει μόνο 7τ και όχι 7τ pro?

Γεια σας παιδιά. Έχω το s9 plus και έχω ψηθεί για το pro μόνο και μόνο για το σχεδόν στοκ Android . Βασικά και άλλα ωραία που έχει σαν την οθόνη. Αυτό που σίγουρα θα μου λείψει είναι το ip68 που πιστέψτε με πολλές φορές το χρειάζομαι αλλά οκ θα αντέξω. Τι ερώτημα μου είναι αγγίζει να περιμένω για το Τ? Ή θα βγάλει μόνο 7τ και όχι 7τ pro?

Περιμενε το Pixel 4 XL :D

Φιλε μου και εγώ το s9+ εχω και λόγο μικροβίου τρωγωμαι και εγώ για αλλαγή αλλα είναι τόσο καλό σε ολα του και σχεδον full extra κινητο το ατιμο(τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις) και δισταζω να κάνω την κινηση. Είναι το μόνο κινητο που κρατησα παραπάνω από χρόνο. Το 7pro μου αρεσει λόγω pop up καμερας / οθονης 90hz /μπαταρίας αλλα θα ηθελα και ασύρματη φόρτιση την οποια χρησιμοποιώ πολύ, επισης λιγότερο βαρος συσκευής. . Θα περιμένω να δω το 7t pro τι καινούργιο έχει να προσφέρει αλλιως s11 διοτι το 9αρι μου χαλαρα με φτάνει ως εκει και φοβαμαι πως και παραπάνω

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαιρετικά δύσκολο...αλλά μπορούμε να ελπιζουμε!

https://www.phonearena.com/news/oneplus-android-10-update-rollout-google-pixel-devices-september-3_id118503

Πω πω μακάρι παιδιά

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πω πω μακάρι παιδιά

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Μακάρι. Όλα είναι δυνατά

Εξαιρετικά δύσκολο...αλλά μπορούμε να ελπιζουμε!

https://www.phonearena.com/news/oneplus-android-10-update-rollout-google-pixel-devices-september-3_id118503

Εξαιρετικα χλωμό μη πω απίθανο αλλά ένα 1-2% δίνω μιας δουλεύοντας την beta 4 για 1-2 ημέρες δεν είδα κάτι χοντρό bug παρά κάτι ψιλά εδώ και εκεί.

Πιο πιθανό θεωρώ μέσα στον Οκτώβριο αφού πρώτα ανακοινωθούν τα νέα Pixel η και Νοεμβρίο που και εκεί νορμάλ θα είναι αν δώσει official 10.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δύσκολο δεν το λες, ειδικά από την στιγμή που πειραματίζονται καιρό τώρα με την 10αρα. Το θέμα είναι εάν δοθεί τόσο νωρίς, να μην έχει προβλήματα και σοβαρά bugs.

Εδώ έδωσε security update πριν τα Pixels :p

Γιατί να μην την δώσει ταυτόχρονα και με τα Pixels;

Πριν 1 χρόνο στο 6 την Pie την έδωσε Πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Και εάν δεν κάνω λάθος, πριν μερικούς μήνες και η Huawei είχε υποσχεθεί πως θα δώσει πάνω κάτω, την ίδια περίοδο με τα Pixels την 10αρα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα το κάνει αυτό, σε ένα πιο βαρύ λογισμικό από το OOS, ούτε ξέρω εάν τελικά αναφέρονταν σε beta η σε stable μορφή της. Εάν όντως το κάνει όμως, θεωρητικά και η OnePlus θα μπορούσε.

Όπως και να έχει ας είναι α(bug)ριστη, μην αρχίσει να εμφανίζει notches αριστερά και δεξιά της οθόνης, και ας έρθει οπότε είναι δυνατό.

Στοκ κάμερα,νυχτερινό τοπίο,απειραχτη εντελως

48638256747_5bca2aac83_c.jpgIMG_20190828_220645 by Dim Tsak, on Flickr

Δημήτρη έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα στο γρασίδι δεν αποδίδονται σωστά.

Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα που ήσουν παρών.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Στοκ κάμερα,νυχτερινό τοπίο,απειραχτη εντελως

48638256747_5bca2aac83_c.jpgIMG_20190828_220645 by Dim Tsak, on Flickr

Τα σπάει..!! πολύ ανώτερη από κάποιες άλλες δήθεν ναυαρχίδες....

Δημήτρη έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα στο γρασίδι δεν αποδίδονται σωστά.

Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα που ήσουν παρών.

Στα εμπρος χορτα, επειδη φωτιζονται αρκετα απο πλαγια, κιτρινιζουν λιγο απο το φως. Στο βαθος εχουν πιο ζωηρο πράσινο. Χρωματικα ηταν πολυ κοντα με βαση οτι εβλεπα και η λειτουργια νυχτερινο τοπιο φωτισε συνολικα την φωτο. Πρεπει να υπηρχαν δαχτυλιες στους φακους γιατι ποτε δεν ειχα τετοιες λαμψεις στα φωτα ψηλα. Και επισης, δεν στηριξα πουθενά χερια και κινητο οποτε για κλειστρο 1/14 καλα τα πηγαμε νομιζω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα σπάει..!! πολύ ανώτερη από κάποιες άλλες δήθεν ναυαρχίδες....

Η καμερα μας ειναι πολυ καλη ασχετα τι λενε οι παπαγάλοι δεξια κι αριστερα οπως κι η μπαταρια. Και δοκιμασα 2-3 gcam για να εχω πιο σφαιρικη αποψη.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro