Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντωμεταξυ λένε για Launch την 14. Λέτε μετά την παρουσίασή να ξεκινήσουν οι παραγγελίες όπως μας εκανε με 1+5;

jimlost έχω αυτή. Δεν την θέλω για υποβρύχιες λήψεις αλλά για την ασφάλεια που σου παρέχουν. Δες την φώτο.

https://www.amazon.co.uk/dp/B00ND6H3AS?SubscriptionId=AKIAINYWQL7SPW7D7JCA&ascsubtag=4158190|google.gr|||9,74,86,30,77|1|&linkCode=gs2&creativeASIN=B00ND6H3AS&creative=165953&camp=2025

c09aa1c7a5aba887f8f8f4dbcaeb99a6.jpg

Ευχαριστώ για την απάντηση...Πίστευα ότι είναι κάποια στυλ waterproof....

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντωμεταξυ λένε για Launch την 14. Λέτε μετά την παρουσίασή να ξεκινήσουν οι παραγγελίες όπως μας εκανε με 1+5;

Οι παραγγελίες λογικά θα ανοίξουν μετά την παρουσίαση,οι αποστολές μετά από μια βδομάδα λογικά...

6.67" 2K οθόνη με 4000 μπαταρία? :lol::lol::lol: ευτυχώς που έχει 30W fast charge :) Edited by geovass

Θεωρώ μην πω είμαι απόλυτα σίγουρος θα έχει παραπλήσια με s10 plus Qualcomm variant, p30 pro και Vivo Nex S.

Sent from my V1821A using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η 1440p 90hz οθονη και τα στερεο ηχεια σιγουρα θα εχουν αυξημενη καταναλωση αλλα σαν αυτονομια θα ειναι μια χαρα η συσκευη αν βαλουν μεγαλη μπαταρια.

Θεωρώ μην πω είμαι απόλυτα σίγουρος θα έχει παραπλήσια με s10 plus Qualcomm variant, p30 pro και Vivo Nex S.

Δύσκολο το βλέπω αλλά θα δούμε.

Για τα πρακτικά και μόνο - θα έχει την ίδια σχεδόν διάμετρο οθόνης με το S10+ 5G που έρχεται με 4500 μπαταρία (ναι ναι ξέρω οτι θα έχει μόντεμ 5G και μεγαλύτερη κατανάλωση - μάλλον).

Η 1440p 90hz οθονη και τα στερεο ηχεια σιγουρα θα εχουν αυξημενη καταναλωση αλλα σαν αυτονομια θα ειναι μια χαρα η συσκευη αν βαλουν μεγαλη μπαταρια.

4000 μπατάρια θα έχει λένε τα leaks...

Δύσκολο το βλέπω αλλά θα δούμε.

Για τα πρακτικά και μόνο - θα έχει την ίδια σχεδόν διάμετρο οθόνης με το S10+ 5G που έρχεται με 4500 μπαταρία (ναι ναι ξέρω οτι θα έχει μόντεμ 5G και μεγαλύτερη κατανάλωση - μάλλον).

Να σου πω σε κανένα σενάριο χρήσης ουδέποτε Sammy συσκευές είχαν καλύτερη αυτονομία από αντίστοιχα oneplus που δούλεψα.

Το 5T με 3300 είχε καλύτερη απόδοση από s9 plus με 3500

Το 6T με 3700 ελαφρώς καλύτερη από note 9 με 4000.

Το ίδιο και εδώ το θεωρώ δεδομένο μάλιστα.

Εννοείται τα Sammy τα δούλευα 2k ανάλυση και με μπόλικο κόψιμο εφαρμογών υπηρεσιών σχεδόν το 80-90% Google, Samsung bloatware έπαιρνε πόδι και έτσι πάντα έπαιρνα το maximum σε αυτονομια.

Να σου πω σε κανένα σενάριο χρήσης ουδέποτε Sammy συσκευές είχαν καλύτερη αυτονομία από αντίστοιχα oneplus που δούλεψα.

Το 5T με 3300 είχε καλύτερη απόδοση από s9 plus με 3500

Το 6T με 3700 ελαφρώς καλύτερη από note 9 με 4000.

Το ίδιο και εδώ το θεωρώ δεδομένο μάλιστα.

Εννοείται τα Sammy τα δούλευα 2k ανάλυση και με μπόλικο κόψιμο εφαρμογών υπηρεσιών σχεδόν το 80-90% Google, Samsung bloatware έπαιρνε πόδι και έτσι πάντα έπαιρνα το maximum σε αυτονομια.

Οι συσκευές 5Τ και 6Τ ήταν με Ορεο η με την 9 ?

Η OnePlus μετα την 8, τα έχει κάνει μαντάρα με το λειτουργικό της σε επίδεδο RAM Management και κλείνει σαν παλαβό τις εφαρμογές απο τη μνήμη (συσκεύη με 8GB τώρα έτσι ΛΟΛ) για να μή χάνει η μπαταρία της... Απαράδεκτα πράγματα. Απλά δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις (εαν δεν κάνεις πολλά κόλπα) και βέβαια ξαναφορτώνει όλες τις εφαρμογές.

Η Samsung με την 9 και το νεο UI έχει κάνει παπάδες χωρίς να σκοτώνει καμιά εφαρμογή - ως επι των πλειστον!

Μη το κάνουμε Vs δεν υπάρχει λόγος και για να σε προλάβω σε περίπτωση που ρωτήσεις, ναι ημουν απο τους πρώτους που πήρα το 6Τ - μάλιστα είχα στηθεί σαν το πρόβατο στην ούρα για να το πάρω 1 εβδομάδα νώριτερα τρομάρα μου :lol::lol::lol:... και το έδωσα σε 4 εβδομάδες. Απαράδεκτη συσκευή για 8GB - για τα δικά μου γούστα πάντα μιλάω. Προβλέπω να υπάρχουν τα ίδια προβλήματα βέβαια αλλά μακάρι να βγώ λάθος.

Οι συσκευές 5Τ και 6Τ ήταν με Ορεο η με την 9 ?

Η OnePlus μετα την 8, τα έχει κάνει μαντάρα με το λειτουργικό της σε επίδεδο RAM Management και κλείνει σαν παλαβό τις εφαρμογές απο τη μνήμη (συσκεύη με 8GB τώρα έτσι ΛΟΛ) για να μή χάνει η μπαταρία της... Απαράδεκτα πράγματα. Απλά δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις (εαν δεν κάνεις πολλά κόλπα) και βέβαια ξαναφορτώνει όλες τις εφαρμογές.

Η Samsung με την 9 και το νεο UI έχει κάνει παπάδες χωρίς να σκοτώνει καμιά εφαρμογή - ως επι των πλειστον!

Μη το κάνουμε Vs δεν υπάρχει λόγος και για να σε προλάβω σε περίπτωση που ρωτήσεις, ναι ημουν απο τους πρώτους που πήρα το 6Τ - μάλιστα είχα στηθεί σαν το πρόβατο στην ούρα για να το πάρω νώριτερα τρομάρα μου :lol::lol::lol:... και το έδωσα σε 4 εβδομάδες. Απαράδεκτη συσκευή για 8GB - για τα δικά μου γούστα πάντα μιλάω. Προβλέπω να υπάρχουν τα ίδια προβλήματα βέβαια αλλά μακάρι να βγώ λάθος.

5Τ με 8.1 και 6Τ με 9.

Η αναφορά μου γίνεται τα της αυτονομίας μιας και δούλεψα και Sammy και oneplus.

Τα του ram management είναι αλλού παπά ευαγγέλιο που οντως σε 6Τ με την 9 διαπίστωσα και εγώ θέματα που δεν μου άρεσαν.(και το πήρα 2 φορές μια αρχές μια μετά ένα δίμηνο και τα κράτησα 1 εβδομάδα το καθένα πριν τα διώξω)

Με 5Τ με 8.1 όμως δεν είχα κανένα θέμα σε επίπεδο ram management η ειδοποιήσεις.

Σε Sammy με Pie όντως κανένα θέμα δεν είχα και άψογο σε smoothness και διαχείριση μνήμη και multitasking.

Αλλά όπως είπα η αρχική κουβέντα αφορούσε τα της μπαταρίας και όχι ram management.

ΥΓ: Πάντως αυτό πιο πολύ με καίει μην κάνουν καμία πατάτα και δεν βάλουν εργοστασιακό screen protector όπως Huawei με p30 pro πάρα οποιαδήποτε κουβέντα περί αυτονομία που ουδέποτε με απογοήτευσε η oneplus :lol:

Edited by alextrela

Όντως απαράδεκτα πράγματα.

Σήμερα δηλαδή που μιλάμε δεν έχει λύσει το θέμα στο 6T και παρακαλάμε να μην το δούμε στο 7 ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

5Τ με 8.1 και 6Τ με 9.

Η αναφορά μου γίνεται τα της αυτονομίας μιας και δούλεψα και Sammy και oneplus.

Τα του ram management είναι αλλού παπά ευαγγέλιο που οντως σε 6Τ με την 9 διαπίστωσα και εγώ θέματα που δεν μου άρεσαν.(και το πήρα 2 φορές μια αρχές μια μετά ένα δίμηνο και τα κράτησα 1 εβδομάδα το καθένα πριν τα διώξω)

Με 5Τ με 8.1 όμως δεν είχα κανένα θέμα σε επίπεδο ram management η ειδοποιήσεις.

Σε Sammy με Pie όντως κανένα θέμα δεν είχα και άψογο σε smoothness και διαχείριση μνήμη και multitasking.

Αλλά όπως είπα η αρχική κουβέντα αφορούσε τα της μπαταρίας και όχι ram management.

ΥΓ: Πάντως αυτό πιο πολύ με καίει μην κάνουν καμία πατάτα και δεν βάλουν εργοστασιακό screen protector όπως Huawei με p30 pro πάρα οποιαδήποτε κουβέντα περί αυτονομία που ουδέποτε με απογοήτευσε η oneplus :lol:

Το RAM management είναι αλληλένδετο με τη μπαταρία - εξοικονομηση ενέργειας, για αυτό το ανέφερα.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Όντως απαράδεκτα πράγματα.

Σήμερα δηλαδή που μιλάμε δεν έχει λύσει το θέμα στο 6T και παρακαλάμε να μην το δούμε στο 7 ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά οσοι το πάρετε , αναφέρετε σχετικά διότι είναι τρελό deal breaker αυτό με τα notifications σε συσκευές με τέτοιο κόστος

Tech Junkie - not curable

Το RAM management είναι αλληλένδετο με τη μπαταρία - εξοικονομηση ενέργειας, για αυτό το ανέφερα.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Θα το έλυνα με custom rom σε τελική δεν εχω θεμα σε αυτο το πεδίο,ασε που θα εξαντλούσα καθε λυση με Oxygen σε root φάση πχ βαζοντας αλλον kernel η magisk module στυλ no limits που εχει επιλογές σε ram managment.

Άλλωστε ενας απο τους λόγους που παίρνω oneplus ειναι η ελευθερία του

Δεν θα με προβληματισει αυτο που εσένα σε απασχολεί,ασε που δεν πιστευω να ειναι τοσο χαλια,αφου και στο 6T με ενοχλησαν αλλα πραγματα και οχι θεματα notification.

Double tap to wake δεν δουλευε σε εμενα σωστα,gesture navigation δεν μου αρεσαν τα animation του,η συσχετιση ambient display με fingerprint δεν μου αρεσε,ουτε και η αποδοση και αξιοπιστια του και φυσικα notch σταγονα δεν μπορεσα συνηθισω και χωνεψω και την οθονη του την ηθελα πιο φωτεινή.

Για αυτους τους λογους δεν το κρατησα και οχι θεματα notification που δεν ειχα η ram managment που στις εφαρμογες που κυριως κανω χρηση δεν ειχα θεματα reload οπως εσυ.

Άλλωστε ουτε Sammy,ουτε Huawei ειναι επιλογη για εμενα για βασικη συσκευη.

Πρέπει εντελώς να τα σκατώσει η oneplus και να μην έχοντας βρει λυση ουτε με root για να αποφασίσω μην κρατήσω το 7αρι,πράγμα που θεωρώ απίθανο.

Edited by alextrela

Μιας και ψιλοξεκαθαριζει το θεμα με τα OnePlus 7 και 7pro (το απλο 7 δεν με ικανοποιει λογω σταγονας),

με βαση οσα κυκλοφορουν τις τελευταίες μερες από specs και φωτογραφιες, πιστευω ότι πρωτα ο Θεος αυτή θα είναι η επομενη συσκευή μου. Ειμαι κατοχος XZ3 το οποιο προφανως και δεν θα αποχωριστω. Οι λογοι που με κανουνε να κοιταω το 7pro:

Νο.1 ΒΑΣΙΚΟΣ λογος είναι αυτή η amoled-edge οθονη, καθαρη από notch-bezel-led-καμερες, με σωστη αναλογια και με βαση οσα επιπλέον γράφονται,να είναι μια κορυφαια οθονη που θα χαιρομαι αφου με αυτήν συμβιωνουμε τις περισσοτερες ωρες.Θα κανω σημαντικη αναβαθμιση από μια ομολογουμένως τρομερη οθονη του ΧΖ3 (made by LG)

Νο.2 λογος είναι ο Sd 855 συνδυαστικα με το ελαφρυ (?) oxygen. Ο τωρινος 845 με το software της Sony είναι σε πολύ καλα επίπεδα,ταχυτατος,απροβληματιστος,"αλαγκαριστος" από αρχες Νοεμβριου ως τωρα.Μαλιστα,στην δικη μου μεση χρηση υπερκαλυπτει την μικρη μπαταρια μου και προφανως και την μικρη στα χαρτια ram των 4GB. Συχνα updates.

No.3 λογος είναι η πιθανων μαζεμενη τιμη. Aγορα με ΦΠΑ

Πραγματα τα οποια θεωρω απαραίτητα με βαση τις συνήθειες μου: αδιαβροχοποιηση,ασυρματη φορτιση,υποστηριξη PD σε ενσυρματη φορτιση γιατι ετσι φορτιζω στο αμαξι,ισαξια επίπεδα ποιοτητας-εντασης ηχου με το ΧΖ3,βραδινες φωτογραφιες και καποιες λειτουργιες της καμερας (στα ματια μου οι ημερησιες του Sony είναι κορυφαιες και από νεωτερες ναυαρχιδες απλα λειπουν μερικες λειτουργιες και σταθεροποιητης),μπαταρια να είναι εξισου αποδοτικη με τα οσα προσφερει η συσκευή αναλογικα με τη χρηση μου,υποδοχη microSD.

Δεν με απασχολει η απουσια led(εχω led και AOD τωρα και προτιμω AOD),θυρα ακουστικων,που θα είναι το αποτύπωμα(καλυτερα να μπει στην πλατη και να λειτουργει αστραπιαια όπως στην πλειοψηφια των συσκευων παρα να φοβάμαι να βαλω μεμβρανη ή τζαμι και να εχω αποτυχιες αν είναι εμπρος,το face unlock που το χω διακοσμητικο-δυσχρηστο-επιφοβο,ραδιοφωνο,μεγεθος αποθηκευτικου χωρου.

Oτιδηποτε άλλο καλοδεχουμενο αλλα στα ορια του περιττου.Σε 10 μερες περιπου θα μας λυθουν πολλες αποριες.

Προσωπικες αποψεις-προσδοκιες και δεν κανω σε καμια περιπτωση vs μιας και δεν εχει κυκλοφορησει καν.

Στο νήμα του 6 διαβάζω ότι τελευταία Oxygen version όλα άψογα με διαχείριση ram management, άρα λογικά και στο 7αρι να έχει ίδια συμπεριφορά για όσους είχαν θέματα απο την τελευταία τους όχι καλή εμπειρία με oneplus σε αυτό το θέμα.

Η αδιαβροχοποιηση αν είναι εστω η υποτυπωδης (υπαρκτη αλλα όχι πιστοποιημενη) που προφυλασσει από ένα ποτηρι νερο που θα πεσει-τα νερα σε ένα τραπεζι ή τον ιδρωτα από το κεφαλι ή μερικες ψυχαλες στο δρομο,οκ.Δεν θα με ενοχλησει τοσο.Αρκει να υπαρχει εστω αυτή.

Η ασυρματη φορτιση με καλοεμαθε και θα με ζοριζε να επιστρεψω στο καλωδιο. Ακομα και αν εχει κλασικη ταχυφορτιση.

Πλησιαζει η 14η Μαιου οποτε θα τα δουμε πιο αναλυτικα. Και φυσικα οι τιμες.

Εδώ που τα λέμε ήταν δεδομένο δεν θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ούτε ip rating αδιάβροχοποίηση.

Κάτι να αφήσει για το χρόνου με το ανάλογο χέρι πιο βαθιά στην τσέπη :wink:

Προσωπικά να μη βάλει ποτέ αν είναι να πληρώνω 800+ η ας βάζει και συσκευή που να μην τα έχει διότι δεν νομίζω όλοι να θέλουν όλα τα features.

Άχρηστα μου είναι και τα 2.

Καλοδεχουμενα θα ήταν μόνο εφόσον δεν είχαμε καμία αύξηση περαιτέρω τιμών πράγμα που ούτε στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας είναι εφικτό.

Η άλλη λύση με το καιρό να ρίχνει τιμές η oneplus ώστε πχ στο δίμηνο να είναι 100-150 κάτω.

Edited by alextrela

Όχι.

Άλλωστε τόσες φορές ανέφερε CEO ότι δεν θεωρούν ότι είναι χρήσιμο να βάλουν με την υπάρχουσα τεχνολογία.

Και εδώ που τα λέμε ασύρματη φόρτιση θα ήταν πραγματικά αν φόρτιζε πχ στυλ όπως λειτουργεί το WiFi.

Να το ακουμπας όπου θες σε ένα οποιοδήποτε σημείο πχ ενός σπιτιού και να φορτίζει.

Αυτή είναι η πραγματική έννοια του ασύρματου.

Όχι το ημιμετρο σήμερα.

Edited by alextrela

Όλα θα εξαρτηθουν από την τιμη εφόσον παμε ετσι. Οκ,επιβιωνουμε χωρις ασυρματη φορτιση(αν και προσωπικα το ξαναλεω μου αρεσει παρα πολύ).Μεχρι προσφατα δεν παθαμε κατι που φορτιζαμε με καλωδιο αλλα το σκέφτομαι στην καθημερινοτητα μου. Προσωπικη επιθυμια.

Το θεμα αδιαβροχοποιησης είναι πιο σοβαρο γιατι συχνα πυκνα ερχομαστε σε επαφες με υγρασίες,νερα,υγρα και εδώ μιλαμε για ενδεχομενο πρόβλημα της συσκευης αν δεν υπαρχει καθολου,ουτε μη πιστοποιημενη.

Να βγαζανε και μια εκδοση χωρις selfie camera. Αυτή είναι το πιο αχρηστο αξεσουάρ για μενα. Kαι μεγαλος μπελας για τη σχεδιαση.Εχω πανω από 2-3 χρονια να βγαλω selfie (είμαι και ασχημος :p )

παιδιά κακά τα ψέματα ..σε αυτή τη κατηγορία τιμής που μπαίνει η OP , για μένα το παιχνίδι θα παιχτεί στη κάμερα.

Εκει η εταιρεία έχει μείνει πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα flagship.

Στις δηλώσεις τους , ηταν αρκετά φειδωλοί σε αυτό το θέμα και εχω αρχίσει να πιστεύω οτι και πάλι θα δούμε μέτρια αποτελέσματα.

Οσο για το μάρκετιγκ με τα εξώφυλλα περιοδικών που κάνουν κάθε χρόνο σχεδόν , μου φαίνεται κάπως μούφα

Μακάρι φέτος να προσέξουν και αυτό το τομέα τόσο σε επίπεδο sw όσο και hw

Tech Junkie - not curable

Όλα θα εξαρτηθουν από την τιμη εφόσον παμε ετσι. Οκ,επιβιωνουμε χωρις ασυρματη φορτιση(αν και προσωπικα το ξαναλεω μου αρεσει παρα πολύ).Μεχρι προσφατα δεν παθαμε κατι που φορτιζαμε με καλωδιο αλλα το σκέφτομαι στην καθημερινοτητα μου. Προσωπικη επιθυμια.

Το θεμα αδιαβροχοποιησης είναι πιο σοβαρο γιατι συχνα πυκνα ερχομαστε σε επαφες με υγρασίες,νερα,υγρα και εδώ μιλαμε για ενδεχομενο πρόβλημα της συσκευης αν δεν υπαρχει καθολου,ουτε μη πιστοποιημενη.

Να βγαζανε και μια εκδοση χωρις selfie camera. Αυτή είναι το πιο αχρηστο αξεσουάρ για μενα. Kαι μεγαλος μπελας για τη σχεδιαση.Εχω πανω από 2-3 χρονια να βγαλω selfie (είμαι και ασχημος :p )

Η ορολογία selfie έχει υιοθετηθεί από τις εταιρίες αλλά και από την φρενίτιδα με αυτές (selfies) κάποιων χρηστών τα τελευταία 3 χρόνια, βαριά βαριά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι οι μπροστινές κάμερες υπάρχουν μόνο γι αυτόν τον λόγο και αυτήν την χρήση. Ήμαρτον πια! Σε τεχνολογικό forum γράφουμε, ας σκεφτόμαστε λιγάκι πριν γράψουμε κάτι. Δεν πάει προσωπικά σε εσένα αλλά το γράφουν πολλοί τον τελευταίο καιρό. Όχι, η μπροστινή κάμερα δεν είναι μόνο για φωτογραφίες της μουτσουνας μας και ναι είναι απαραίτητη να υπάρχει στις συσκευές μας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Η καλύτερη λύση θα είναι όταν η μπροστινή κάμερα μπει κάτω από οθόνη και λειτουργεί όπως το σημερινο in display finger sensor.

Αλλά έχουμε μια 2ετια minimum έως γίνει εφικτό όπως δήλωσε η Sammy που εργάζεται σε αυτή την υλοποίηση.

Άρα από το 2021 και βλέπουμε.

Aν χρησιμοποιείς face unlock παω πασο. Σε τι άλλο?

Εγω δε χρησιμοποιώ και δεν αναμενεται συντομα.

Αντε και κανενα app τυπου Cerberus κλπ να φωτογραφίζεις για λογους ασφαλειας.

Εγω θα προτιμουσα μια τετοια συσκευή αν υπηρχε επιλογή.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro