Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή η εγγύηση είναι θέμα και επειδή θα βάλω την ασφάλεια που έχει η oneplus, θα παω απο την επίσημη σελίδα. Αύριο παρουσιάζεται το 7Τ στην Ινδία. Εχεις δίκιο θα περιμένω λίγο μήπως πέσει η τιμή.

Γεια σας παιδιά. Υποψήφιος αγοραστής του 7 pro εδω στην έκδοση με τα 8gb ram. Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του. Να προχωρήσω ή να περιμένω την παρουσίαση του 7Τ pro? Όχι τόσο για το 7T pro μιας και δε βλέπω καμία σημαντική αναβάθμιση πέρα του επεξεργαστή, αλλά μήπως πέσει η τιμή του 7 pro. Επίσης, να ασχοληθώ με skroutzoμαγαζο ή να πάω απευθείας από τη σελίδα της oneplus?

Η τιμη του 7 pro δεν θα πεσει γιατι πολυ απλα θα αποσυρθει για να μεινει στην θεση του το 7Τ και 7Τ pro μονο.

Ετσι λειτουργουσε η εταιρεια παλιοτερα στα Τ μοντελα.

εννοειται θα επιλεξεις εγγυηση , γιατι αλλιως θα την παθεις οπως εγω κ θα μεινεις ξεκρεμαστος !

Η τιμη του 7 pro δεν θα πεσει γιατι πολυ απλα θα αποσυρθει για να μεινει στην θεση του το 7Τ και 7Τ pro μονο.

Ετσι λειτουργουσε η εταιρεια παλιοτερα στα Τ μοντελα.

Αυτό η αλήθεια είναι δε το γνώριζα. Αλλά από την άλλη, αν η τιμή είναι σχετικά στα ίδια επίπεδα ε καλύτερα να περιμένω το 7Τ

Αυτό η αλήθεια είναι δε το γνώριζα. Αλλά από την άλλη, αν η τιμή είναι σχετικά στα ίδια επίπεδα ε καλύτερα να περιμένω το 7Τ

Η τιμή του 7 pro το πολύ πολύ να πέσει στα κινεζομάγαζα (με ότι συνεπάγεται η αγορά από εκεί) μετά την κυκλοφορία του 7Τ pro. Απ' το επίσημο site αποσύρεται το παλιό σε λίγο καιρό και μένει το νέο μοντέλο.

Επομένως αν για λόγους εγγύησης κάνεις παραγγελία απ' το επίσημο site, τότε όντως καλύτερα να περιμένεις το νέο μοντέλο.

Σε άλλα νέα, το κινητό μου ξανά επισκευαστηκε, μόλις μου ήρθε μέιλ, κ το περιμένω ξανά με μεγάλη ανυπομονησία τη Παρασκευή. Μου άλλαξαν fingerprint module αυτή τη φορά! . Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν για πονταρίσματα! Θα τριτώσει το κακό ή επιτέλους βρω την ηρεμία μου! Χαχαχα

Ηταν γραφτο να συμβιωσετε με το κινητο μονο με android 10. Καλη αρχη και παλι

Σε άλλα νέα, το κινητό μου ξανά επισκευαστηκε, μόλις μου ήρθε μέιλ, κ το περιμένω ξανά με μεγάλη ανυπομονησία τη Παρασκευή. Μου άλλαξαν fingerprint module αυτή τη φορά! . Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν για πονταρίσματα! Θα τριτώσει το κακό ή επιτέλους βρω την ηρεμία μου! Χαχαχα
Ευχόμαστε τα καλύτερα :)

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Η τιμή του 7 pro το πολύ πολύ να πέσει στα κινεζομάγαζα (με ότι συνεπάγεται η αγορά από εκεί) μετά την κυκλοφορία του 7Τ pro. Απ' το επίσημο site αποσύρεται το παλιό σε λίγο καιρό και μένει το νέο μοντέλο.

Επομένως αν για λόγους εγγύησης κάνεις παραγγελία απ' το επίσημο site, τότε όντως καλύτερα να περιμένεις το νέο μοντέλο.

Θα περιμένω το νέο μοντέλο να δω διαφορές, αν και απο οτι ακουγεται θα ειναι ελαχιστες με κυριοτερη τον επεξεργαστη. Ελπίζω μονο να μην έχουμε άλμα στην τιμή.

Θα περιμένω το νέο μοντέλο να δω διαφορές, αν και απο οτι ακουγεται θα ειναι ελαχιστες με κυριοτερη τον επεξεργαστη. Ελπίζω μονο να μην έχουμε άλμα στην τιμή.
Πιθανότατα θα είναι στα ίδια επίπεδα. Ένα 20αρικο περίπου πάνω στην άλλη περίπτωση.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σου έγραψαν τώρα τι αλλάχτηκε στο κινητό? Άλλαξαν πάλι οθόνη?

Σκέφτομαι να το δώσω να πάρω το 7Τpro..! Τι να κάνω δεν ξέρω...

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Για να κερδίσεις τι? Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει νόημα μια τέτοια αλλαγή!

Μόνο το 5g variant θα έχει πιο τσιμπημενη τιμή αν βγει σε περισσότερες αγορές.

Υπόψη σε Amazon συνήθως παιζει προσφορές στο παλιό μοντέλο όταν βγει το νέο μοντέλο που έχει κανονικα 2 έτη εγγύηση από oneplus.

Άρα αν είναι να γλιτώνεις κάνα 100αρι αξίζει το 7 Pro πάρεις πάρα Τ που δεν θα είχε καμία ουσιώδη αλλαγή.

Μόνο άμα κάνεις για την αλλαγή αλλιώς για ουσία απλά δεν υπάρχει καμία.

Πολύ λίγο πιο γρήγορος επεξεργαστής και λίγο πιο γρήγορη ενσύρματη φόρτιση.

Κλαιν μαιν δηλαδή.

Αντε και νέο χρωματακι πιο θαλασσι μπλε σε σχέση με το πιο σκούρο σε 7 Pro.

Θα πρόκειται για την πιο ανοστη T σειρά από καταβολής oneplus τουλάχιστον για το Pro.

Στο απλό μοντέλο εκεί ναι θα υπάρχουν ουσιωδες βελτιώσεις /αλλαγές μεταξύ τους.

Με 8 σειρα σίγουρα θα δούμε καινουργια πράγματα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπα δεν γίνεται τίποτα παραμένει το C. Το περίεργο είναι ότι έγινε όταν πήγα να βάλω το dark theme. Στην αρχική εγκατάσταση δεν πείραξα την γραμματοσειρά.

Ρυθμίσεις- εξατομίκευση- προκαθορισμένο θέμα σε σκούρο φόντο και έντονος φωτισμός είναι όλα οκ, αν επιλέξεις έντονες αποχρώσεις τότε το Σ γίνεται C

Σου έγραψαν τώρα τι αλλάχτηκε στο κινητό? Άλλαξαν πάλι οθόνη?

Άλλαξαν fingerprint module και back cover adhesive. Αντε να δούμε!

Οι αλλαγέςΤου 7Τ pro είναι: νέος ταχύτερος φορτιστής που τον αγοράζεις και για το 7 pro.

macro mode στην κάμερα και καλύτερο slow motion video που και αυτά θα τα βάλουν σε κάποιο update του 7pro όπως έκαναν και με την σειρά 6 6τ.

Εν το μεταξύ στην open beta 1 ο wide τραβούσε 4k και όχι 1080..

Έλεος...

May the power of Oneplus 7 Pro be with you

Υπάρχει λύση αν είσαι root εως φιλοτιμηθούν και επαναφέρουν.

Και ως magisk module ενας έφτιαξε και δουλεύει εξίσου.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/themes/ported-ob1-camera-to-ob2-stock-rom-t3971703

Παιδιά σήμερα τι ώρα Ελλάδος παρουσίαζεται το 7t?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ποιος ασχολείται με το Τ ρε Γιάννη:D

Να μας λείπει ξαναζεσταμενο φαΐ.

Ποιος ασχολείται με το Τ ρε Γιάννη:D

Να μας λείπει ξαναζεσταμενο φαΐ.

Σύμφωνω ναι απλά από περιέργεια.

Από το λίγο που έψαξα νομίζω στις 15.30 ώρα Ελλάδος.

16:30

Σύμφωνω ναι απλά από περιέργεια.

Από το λίγο που έψαξα νομίζω στις 15.30 ώρα Ελλάδος.

Μόνο το κανονικό 7t θα έχει ενδιαφέρον, όσοι είναι με το pro δε βλέπω λόγο μετάβασης

Μόνο το κανονικό 7t θα έχει ενδιαφέρον, όσοι είναι με το pro δε βλέπω λόγο μετάβασης
Έτσι ακριβώς

Έτσι ακριβώς

Αλλά επειδή απ'ότι καταλαβαίνω johnny αλλάζεις τα κινητά σαν τα πουκάμισα, σε φοβάμαι για αλλαγή!

• The title was changed to OnePlus 7 Pro