ostvarivanje Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 18 minutes ago, Lorgan21 said: Τι γίνεται παιδιά, καθόλου κίνηση δε βλέπω.. Τα δώσατε όλοι τα 7 Pro..? Πάντως έγω πέρασα προ ημερών την 11.0.6.1 με security patch Φεβρουαρίου και νομίζω βλέπω μια μικρή βελτίωση στη μπαταρία, ειδικά στο stand by.. Εγώ το έχω ακόμα ως δεύτερο μαζί με το 8 pro και σκέφτομαι να μείνω με αυτά για αρκετό καιρό ακόμα. Μια χαρά ικανοποιημένος είμαι και από τα δύο Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velis Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 παιδες καλησπερα εχει δοκιμασει κανεις android 12 open beta να μας πει εντυπωσεις γιατι εαν περιμενουμε stable...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 παιδια προσπαθώ να κάνω downgrade από 12 σε 11 ή 10 αλλα καμία επιτυχια. σε ολα τα αρχεια μου βγαζει Verification Failed? καποια βοηθεια; το europe αρχειο κατεβαζω απο παντου ;( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYLOPOTAMOS Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Καλησπέρα παιδιά έχει περάσει κάνεις Pixelexperience έχω την έκδοση 13 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebius Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Sick bump γιατί το χρησιμοποιώ και δεν έχω λόγο να το αλλάξω! Είμαι στην τελευταία και τελική έκδοση Android 12 και με τη vodafone αντιμετωπίζω το εξής: Εκεί που κάθομαι κάπου και έχει φουλ σημα 4G γυρνάει σε 2G για κάποια δευτερόλεπτα ή λεπτό και επανέρχεται μετά. Αν ανοιγοκλείσω το flight mode στρώνει κατευθείαν. Από καλή εταιρεία τεχνικών μου είπαν ότι δύσκολα να είναι θέμα hardware - θα το έκανε συνέχεια και γενικά δε θα είχε σήμα. Να κάνω ένα reset; Tι πιστεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts