Jump to content

velis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by velis

  1. velis

    OnePlus 7 Pro

    παιδες καλησπερα εχει δοκιμασει κανεις android 12 open beta να μας πει εντυπωσεις γιατι εαν περιμενουμε stable......
  2. velis

    OnePlus 6T

    εδω ειναι το προβλημα αφου στην τοπικη αναβαθμιση δεν βγαζει την αναβαθμιση που κατεβασα απο το oxygen updater αλλα" μετακινηση του πακετου εγκαταστασης στον ριζικο καταλογο"η "move installation package into root directory"οποτε παω στη διαχειρηση αρχειων βρισκω την αναβαθμιση αλλα που την μεταφερω?
  3. velis

    OnePlus 6T

    οποιος μπορει βοηθα απο beta σε stable?ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω op6t 02 35 και θελω να παω στην νεα 10.3.5 δε ξερω πολλα το κινητο το πηρα ετσι,γινεται?και παλι ευχαριστω εκ των προτερον.
  4. velis

    OnePlus 6T

    Γεια σας παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας και λυπάμαι εάν το έχουμε αναφέρει πάλι αλλά δε το βρίσκω.Εχω στην κατοχή μου 2 6t και παρόλο ότι στο oxygen updater και στις ενημερώσεις σύστηματος γράφει σύστημα ενημερωμενο και στα 2 έχουν διαφορετική ota version (μέχρι και οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι διαφορετικες) πως γίνεται να περάσω και στα δυο το νεώτερο????
  5. velis

    OnePlus 3T

    Μετά από αλλαγή μπαταρίας σε 3t που έχω σα δεύτερη συσκευή (από σκρουτζομαγαζο) ενώ 100%-25% έχει πολύ καλή διάρκεια ξαφνικά σβηνει με ξελιγομενη μπαταρία.καθε φορά σε διαφορετικό ποσοστό κάτω από 25% στο 10% στο 5% στο 25% δεν είναι σταθερό το ποσοστό.Εχω κάνει επαναφορά αλλά τίποτα.Μπορω να κάνω κάτι άλλο ή μουφα ή μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από αλλαγή μπαταρίας σε 3t που έχω σα δεύτερη συσκευή (από σκρουτζομαγαζο) ενώ 100%-25% έχει πολύ καλή διάρκεια ξαφνικά σβηνει με ξελιγομενη μπαταρία.καθε φορά σε διαφορετικό ποσοστό κάτω από 25% στο 10% στο 5% στο 25% δεν είναι σταθερό το ποσοστό.Εχω κάνει επαναφορά αλλά τίποτα.Μπορω να κάνω κάτι άλλο ή μουφα ή μπαταρία?
  6. velis

    OnePlus 6T

    Για δοκιμασε ρυθμισεις-κουμπια και χειρονομιες-γρηγορες χειρονομιες-πατηστε 2 φορες για αφυπνιση τικ
  7. απο τη στιγμη που εκανε ταιλευταια ενημερωση το a8 της γυναικα μου(επιπεδο ασφαλειας αυγουστου)παρατηρει μεγαλη καταναλωση μπαταριας.το χει παρατηρισει και καποιο αλλος αυτο?
  8. Ηρθε η 9 pie!!!!!!!!!!!!Αντε να δουμε!
  9. https://www.sammobile.com/news/samsung-releases-android-pie-update-galaxy-tab-s3-and-tab-a-2017/ ελπιζω η κατασταση να βελτιωθει μετα την αναβαθμιση!Περιμενω εντυπωσεις!
  10. Ναι λειτουργει!δε νομιζω να υπαρχει κατι που δε λειτουργει με nova.Ισα ισα στο pro nova εχει επιλογη για double tap για να κλεισει η οθονη κατι που μαλλον το one ui δε το χει.Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι η samsung μας ταλαιπωρει τοσο με αυτες τις λειτουργιες(double tap to wake και double tap off)
  11. Γεια σας παιδια μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα nova launcher σε ολα μου τα κινητα και μετα απο πολυ καιρο θα δοκιμασω το one ui.Γνωριζετε εαν υπαρχει επιλογη για να κλεισει η οθονη με double tap η κατι παρομοιο.Ελπιζω να μην εχει απαντηθει,εψαξα δε βρηκα κατι.Ευχαριστω.
  12. Υπαρχει προβλημα!Αν συνεχιστει θα παρω την εξυπηρετηση πελατων.
  13. Οχι ληγει πολυ μετα, και το περιεργο ειναι πως το κανει στου ς ιδιους αριθμους μια μυνημα(οτι εχω λιγο χρονο ) μια κανονικα!
  14. Εχω αρκετο χρονο απο προγραμα(200+400) προς ολους και whats up.Σημερα μια περνω κανονικα και μια μου λεει στην αρχη πως εχω 1 λεπτο και καποια δευτερολεπτα για αυτην την κληση.Γινεται σε καποιον αλλον αυτο?
  15. velis

    Meizu M3 Note

    Δε ξερω εαν ειναι καποιου ειδους bug αλλα το προβλημα μου με το δακτυλικο και την επαναφορα(καποιες φορες λειτουργουσε καποιες οχι)φαινεται πως διορθωνεται(και μαλλον φταιω εγω) απο τη στιγμη που εβαλα μια φορα το ιδιο στο δακτυλικο αποτυπομα.Μεχρι τωρα εβαζα δυο φορες το ιδιο δακτυλο για καλυτερα(κοινος το δακτυλονα:lol:)
  16. Xρονια πολλα και απο μενα στην παρεα.Εβαλα σημερα 10 ευρω στην καρτα και δεν μου αστειλε κωδικο για τα δωρα και το παιχνιδακι(whats up reload it).Ελπιζω να μην καταργηθηκε!
  17. velis

    Meizu M3 Note

    Κατ'αρχην καλη ανασταση να εχουμε!Η μπαταρια χωρις να εχω δοκιμασει προηγουμενα flyme μου φαινεται φοβερη!Οσο αφορα το αποτυπωμα αναβαθμισα σε 6,7,4,11g και συνεχιζει μια να δουλευει αψογα και μια να μη λειτουργει καθολου!Αρα φοβαμαι εχει θεματακι η συσκευη.
  18. velis

    Meizu M3 Note

    Γεια σας και απο μενα στην παρεα.Εδω και μια βδομαδα κατοχος τη συσκευης και ενθουσιασμενος μπορω να πω(εαν λαβουμε υποψην την χρηματικη της αξια).Εχω την 3/32 εκδοση με το flyme 6.7.3.3g beta.Ολα λειτουργουν αψογα εκτος απο το δακτυλικο αποτυπομα που καποιες φορες δε λειτουργει καθολου.Εχει ειδη αναφερθει και ελπιζω συντομα να ληθει με καποιο update!
  19. velis

    ZTE Axon 7

    καλημερα παιδια μια ερωτηση που εχω μαλλον εχει απαντηθει αλλα αλλα εγω δεν το εχω δει.Στο kimovil βλεπω εκδοσεις 4/128 και 6/128 με την 800αρα.εχει αλλαξει κατι τωρα τελευταια η δεν το διαβαζω εγω σωστα?
×
×
  • Create New...