Jump to content

bebius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bebius

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

bebius's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

3

Φήμη

  1. 'Εκανα κάποιες δοκιμές με βάση αυτό που έγραψες, έβαλα benchmarks να τρέχουν το cpu στο 100% και παράλληλα έτρεχα speedtests. Δεν είχε κανένα θέμα. Κάτι περίεργο συμβαίνει με το Smartube και το λειτουργικό ή το router. Υπάρχει ομάδα που έχει εξελίξει το vanced, είναι το project Revanced. Πατσάρει τις τελευταίες εκδόσεις του YT apk ξηλώνοντας διαφημίσεις και άλλες σαβούρες.
  2. Με το original updated. Στο telegram των ugoos μου είπανε ότι δεν ειναι καλή η slimbox για το συγκεκριμένο και επιπλέον είδα ότι ύπαρχει μόνο μια έκδοση που έκλεισε ένα χρόνο. Θα κάτσω όπως είμαι τώρα εφόσον όλα τα υπόλοιπα παίζουν άψογα. Άσχετο, ξέρει κάνεις σε Revanced YT αν γίνεται να ανοίγει το video σε fullscreen;
  3. Είναι χάλια με κείνο οι ταχύτητες γενικά. Προς το παρόν έβαλα revanced YT και δεν έχω θέμα 2-3 μέρες, ούτε στις υπόλοιπες εφαρμογές.
  4. Εχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις και διαφορετικά κανάλια. Το έχω καρφωτό στο Νο.60 που ειναι τελείως ελευθερο. Edit: Να τονίσω ότι παλιότερα δεν είχα καταλάβει ότι μόνο με την χρήση της εφαρμογής αυτής εμφανίζεται το πρόβλημα.
  5. Eπανέρχομαι για το πρόβλημα που έχω και το link speed σε 5ghz Wifi πέφτει στα 6Mbps από τα 600-700. Έχω καταλήξει στο ότι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με το Smartube (σε διάφορες εκδόσεις)! Δεν ξέρω τι μαγεία είναι αυτή πραγματικά. Επειδή το χρησιμοποιούσα συνέχεια, δε μπορούσα να φανταστώ ότι φταίει αυτό. Από τους κατόχους με AM7 υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί την εφαρμογή;
  6. Το έχεις δοκιμάσει να φανταστώ; Οι οδηγίες λένε πρώτα να το συνδέσεις και μετά να πατήσεις το reset. Σε μένα έπρεπε από πριν να το πατάω (έτσι δεν είναι σε όλα τα μποξάκια;) και κατα 90% (αν θυμάμαι σωστά), ήταν το κουμπί "UPDATE" που έπρεπε να πατηθεί. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω ξανά άμεσα γιατί έχω βαρεθεί να το στήνω.
  7. Hi gatos, Δεν μπορώ να συνδέσω το AM7 με τίποτα, δοκίμασα και άλλους συνδυασμούς από τις οδηγίες. Έχεις καμιά ιδέα; Edit: Tελικά ήθελε πατημένο το Update pin από πριν, καμία σχεση με τις οδηγίες. Επίσης χρειάστηκα πολλές προσπάθειες μέχρι να το πετύχω. Γενικά ανύπαρκτο support και απαντάνε σπάνια.
  8. Δοκιμάζοντας διαφορετικές ρυθμίσεις στο router, διάλεξα το πιο ελεύθερο κανάλι βάζοντας το εύρος στα 80Mhz, ενεργοποίησα την επιλογή ΜU MIMO, και αφαίρεσα ένα κενό που υπήρχε στο SSID. Θεωρητικά τίποτα από τα παραπάνω δε θα έπρεπε να παίζει ρόλο αλλά πλέον έχω τρέξει κάποιους on-off κύκλους στο box χωρίς να εμφανιστεί το πρόβλημα. (Για την ακρίβεια το link speed το βλέπω να πέφτει στα 6 από τα 500mpbs κάποιες φορές αλλά μάλλον είναι στιγμιαίο γιατί το speedtest εκείνη τη στιγμή πάει καλά. Πριν κάθε φορά που άνοιγα για μισή-μία ώρα το box το πρόβλημα εμφανιζόταν, σταματούσε κάποιο stream κλπ..) Edit: Το ξαναέκανε δυστυχώς.
  9. Μάλλον έχει φύγει η επιλογή στο Α11. Έχω αποθηκεύσει μόνο το 5ghz για να μην πηδάει από το ένα στο άλλο. Στο router μπορείς να φτιάξει εξτρα SSID αλλά δεν αλλάζουν οι ρυθμίσεις καναλιού, έυρους κλπ.. Το link speed είναι η ταχύτητα που κάνει report το wifi από τις ρυθμίσεις του box, το βλέπω όταν πατάω πάνω στο δίκτυο ενώ είναι συνδεδεμένο. Η σύνδεση μου είναι 200/20Mbps. Σήμερα μου απάντησαν από την Ugoos ότι θα βγάλουν νέα έκδοση σύντομα και μου πρότειναν να γυρίσω σε προηγούμενη για να διορθωθεί το πρόβλημα. Βέβαια, δεν τους είπα ποτέ ότι ήταν οκ με παλιότερη έκδοση - έτσι κι αλλιώς δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ. Τους ρώτησα αν είναι known issue της τωρινής έκδοσης που πρόκειται να διορθώσουν αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα.
  10. Toυ wifi του ρούτερ.
  11. To link speed πέφτει τυχαία απο τα 700 στα 6 και επανέρχεται οταν ανοιγοκλείνω το WiFi οπότε δεν μπορεί να ειναι θέμα παρεμβολών και διάταξης. Location related network setting δεν υπάρχει κάπου.
  12. Για το συγκεκριμένο κάποιοι παίχτες απο adslgr βρήκαν τους advanced settings κωδικούς. Δεν έχω βρει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση όμως σχετική με το WiFi. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχουμε το ίδιο μποξάκι! Και γω στην τελευταία είμαι. Παρεμπιπτόντως θα περίμενα να εχει βγει καμιά νεότερη μετά απο τόσους μήνες. Αν το έχεις στα 5ghz μπορείς να γράψεις τις ρυθμίσεις;
  13. Γενικά όταν καρφώνω το router το κάποιο κανάλι, το κέντρο μου εμφανίζεται λίγο παραδίπλα στο Wifi analyzer app. Το hidden υπάρχει παράλληλα με το συνηθισμένο SSID που το έχω φανερό. Δεν είναι Cosmote αλλά Νοva η γραμμή, με το NOKIA ONT-router. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη μη συνηθισμένη επιλογή στο μενού του. Repeater δεν έχω. Και εμένα για κάποιο bug του box μου κάνει (ίσως σχετίζεται και με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου router). Έχει νόημα το Slimbox ή άλλο custom rom σε Ugoos box;
  14. Καλησπέρα και πάλι, Δυστυχώς συνεχίζει το πρόβλημα. Το link speed απο τις ρυθμίσεις του wifi πέφτει συχνα χωρίς προφανή λόγο στα 6mbps download ενώ το upload ειναι 650. Στο router όπως είχαμε πει έχω καρφώσει σταθερό το παρακάτω: (To hidden είναι εκπομπή του router μάλλον για χρήση για mesh system.) Έχεις κάποια πιθανή εξήγηση; Το πρόβλημα διορθώνεται όταν ανοιγοκλείνω το wifi του box. Edit: Μόλις έβαλα χαμηλότερο κανάλι όπως είχες υποδείξει για να δοκιμάσω. Επέλεξα το 48 από το router αλλά το Analyzer το δείχνει ως το 42 - δεν έχω ιδέα γιατί.
  15. Ηello again, έκατσα και έκανα τη διαδικασία πριν 2 βδομάδες περίπου και έβαλα σταθερό κανάλι (είναι λίγο πήξιμο καθώς κάνει ώρα να εκπέμψει το router μετά από αλλαγή, κάποιοι συνδυασμοί καναλιών και εύρους δε γίνονται τελικά registered κλπ.). Δυστυχώς, το box έκανε ξανά το ίδιο σήμερα. Παίζει να έχει κάποιο πρόβλημα το wifi chip;
×
×
  • Create New...