george_21 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Κατεβάζω την τελευταία beta 17..μέσα στην μέρα θα την περάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 (edited) Ok σε Xiaomi το έκανα και εγώ..κ root k unlock bootloader.. εδώ το έχω μαμά.. αλλά λέω μήπως πάω σε beta να δω διαφορές..την κατεβάζουμε στον εσωτερικό χώρο κ την επιλέγουμε για install σωστά?? Από κατανάλωση το ίδιο??Δεν θα δεις ουσιαστικές αλλαγές μόνο αν ρουταρεις και προσθέσεις διάφορα καλούδια και πειραματιστεις με διάφορα εργαλεία θα δεις διαφορές σε ui και παντού. Αλλιώς υπομονή έως βγει OOS 11 που θα βασίζεται σε Android 11 για γενναίες φρέσκιες πινελιές και διαφορετικό look and feel στο σύνολο του UI. Λογικά μέσα στο φθινόπωρο θα βγει. Εδώ και επίδειξη aod όπως θα είναι με OOS 11 https://m.gsmarena.com/oneplus_shows_always_on_display_designs_in_teaser_videos-news-44631.php Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited August 8, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Ήρθε σήμερα και την πέρασα πριν από λίγο, official stock Rom με patches Ιουλίου Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Καλησπέρα ομάδα. Ειμαι με την τελευταία 10.0.7. Εχεις κάνεις κάποιες φορές lag στο animation του εικονιδίου όταν είναι μέσα σε εφαρμογή και κάνει gesture για να πάει στην homescreen? My OnePlus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Από χτες την έχω εγώ την 10.0.7 δεν διαπιστώνω μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο... ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σφαίρα και ομαλότατα γίνεται η μετάβαση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Από χτες την έχω εγώ την 10.0.7 δεν διαπιστώνω μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο... ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σφαίρα και ομαλότατα γίνεται η μετάβασηΚαλημέρα. Κάποιος φορές το κάνει και είναι ενοχλητικό. Είσαι σίγουρος ότι δεν το παρατήρησες? Μπορείς να μου στείλεις σε pm ένα βίντεο με το screen recorder? Βάλε φουλ ανάλυση 60fps και 24mbits και ανεβάσετο στο drive και στείλτω μου λίγο να δω. Σε ευχαριστώ πολύ. My OnePlus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Φίλε μου όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Δεν δεσμεύομαι για το βίντεο μιας κι έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα συνεχόμενο στην δουλειά μου. Αν τα καταφέρω και βρώ χρόνο θα σου στείλω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Να παραθέσω μερικές φώτο σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού σε σπήλαιο.. νομίζω τα πήγε πολύ καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Με νυχτερινη λήψη ή στο αυτόματο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Με νυχτερινη λήψη ή στο αυτόματο; Με night mode ..σε σύγκριση με άλλα κινητά που βγάζαμε μαζί ήταν καλύτερο το op7 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 (edited) Ναι. Στο night mode ριχνει ξυλο ακομα και σε gcams τις περισσοτερες φορες. Να λεμε και τα καλα της καμερας! Edited August 13, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Ναι. Στο night mode ριχενι ξυλο και σε gcams τις περισσοτερες φορες. Να λεμε και τα καλα της καμερας! Όντως φίλε έριξε ξύλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Να παραθέσω μερικές φώτο σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού σε σπήλαιο.. νομίζω τα πήγε πολύ καλά!! Καλησπέρα!! Μπράβο Γιώργο! Εξαιρετικες φίλε!!! My OnePlus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Μπράβο! Πολύ καλές όντως.... και μια δική μου βραδινή με την μικρή μου αργά στην θάλασσα χθεσινή (μετά τις 9 το βράδυ) manual mode ISO 160. Χεράτη φυσικά 1/5 sec ... πολύ καλή σταθεροποίηση. Η φωτογραφία συμπιεσμένη κιόλας όχι σε πλήρη ανάλυση νομίζω αν θυμάμαι στα 1600χ1200 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Ευχαριστώ παιδιά το κινητό τα έκανε όλα όχι εγώ..απλά είχα σταθερό χέρι..κ ήταν αρκετά σκοτεινά στο σπήλαιο κάτι το οποίο το κινητό το έκανε να μην φαίνεται!στην παρέα έπαιζε κ ένα p 30 pro κ ένα iPhone xr... Κουφαθηκαν μόλις τις είδαν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Καλημέρα, διαπίστωσα χτες κάτι που φοβόμουν καιρό επειδή το είχα δει σε άλλο κινητό (Samsung) και θα ήθελα να μου πείτε αν έχει ξανά παρουσιαστεί. Από το άνω μέρος της οθόνης μέχρι και 1 δάχτυλο φάρδος φαίνεται αμυδρά να υπάρχει διαφοροποίηση της φωτεινότητας. Σε εκείνο το σημείο φαίνεται με πολύ δυσκολία (ναι είμαι ψείρας) εντελώς οριζόντια σαν γραμμή ο διαχωρισμός της οθόνης σε άνω και κάτω μέρος. Το περίεργο είναι πως δεν είναι σε κάποιο σημείο που υπήρχε σταθερά κάποια εικόνα για περισσότερη ώρα. Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν και έχει επισκευαστεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Εγώ κάτοχος του κινητού 1 μήνα τώρα δεν έχω δει κάτι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Εγώ κάτοχος του κινητού 1 μήνα τώρα δεν έχω δει κάτι τέτοιο.. Εμένα προφανώς προέκυψε εν καιρό. Το έχω από πέρυσι το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Εμένα προφανώς προέκυψε εν καιρό. Το έχω από πέρυσι το καλοκαίρι. Κ μένα περσινό είναι.. δεύτερο χέρι είμαι εγώ...είναι ενός έτους απλά εγώ το έχω 1 μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Και εμένα από δεύτερο χέρι αγορασμένο τον Ιανουάριο, καλύτερα επικοινώνησε με το σέρβις να στο φτιάξουν εφόσον είσαι και μέσα στη εγγύηση, λογικά θα σου αλλάξουν οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 παιδιά σε εσας έρχονται μηνύματα απο το 112; σε όλους τριγύρω μου έρχεται (Samsung - Xiaomi κτλ) εκτος από το Oneplus. έχει ενεργοποιηθεί κανονικά η επιλογή απο το μενου να λαμβάνει ολα τα emergency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Προ ολίγου μου ήρθε μήνυμα για τον Covid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Ούτε μια φορά έχω λάβει για οποιαδήποτε γεγονός. Βέβαια έχω κάνει μπόλικο debloat ίσως έχω αφαιρέσει κάτι που να έχει σχέση με το να μην λαμβάνω και είμαι και με custom rom συνέχεια δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Κ μένα ήρθε την ώρα που έτρωγα κ παραλίγο να το πετάξω θάλασσα..τελικά απενεργοποίησα όλες αυτές τις πληροφορίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Έρχονται κ σε μενα κανονικά. Δεν έχω αλλάξει κατι στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts