Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα έναν θόρυβο σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=f_Z_ZWulLqM&feature=youtu.be

Είναι μόνο από τη μέση και πάνω. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; στην αρχή νόμιζα πως μπορεί να ήταν το tempered glass, αλλά δυστυχώς παραμένει και μετά την αφαίρεσή του. Η οθόνη κατά τα άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να το στείλω πίσω ή μπορεί να μου το γυρίσουν με άλλα θέματα; η συσκευή είναι σε τέλεια κατάσταση κατά τα λοιπά και ποτέ δεν έχει πέσει

@alextrela απότι θυμάμαι το είχες στείλει για αλλάγη οθόνης. Σουέβγαλε τίποτα κουσούρια μετά την επισκευή;

Όχι κανένα θέμα άψογο, μόλις έκανα ίδιο τεστ τώρα που σε διάβασα όλα νορμάλ.

Και το έχω γυμνό χωρίς καμία προστασία οθόνης.

Εγώ λέω να το στείλεις για αλλαγή σαν η κόλλα μην έχει κάτσει σωστά η να έχει χαλαρώσει από μέση και πάνω για κάποιο λόγο.

Αυτη την εντύπωση μου κάνει.

Στείλε τους και το video βγάζει μάτια αποκλείεται μη το δουν και οι ίδιοι.

Λογικά θα σου κάνουν και αλλαγή στο σασί όπως έμενα αφού πάνε ζευγάρι αυτά.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όχι κανένα θέμα άψογο, μόλις έκανα ίδιο τεστ τώρα που σε διάβασα όλα νορμάλ.

Και το έχω γυμνό χωρίς καμία προστασία οθόνης.

Εγώ λέω να το στείλεις για αλλαγή σαν η κόλλα μην έχει κάτσει σωστά η να έχει χαλαρώσει από μέση και πάνω για κάποιο λόγο.

Αυτη την εντύπωση μου κάνει.

Στείλε τους και το video βγάζει μάτια αποκλείεται μη το δουν και οι ίδιοι.

Λογικά θα σου κάνουν και αλλαγή στο σασί όπως έμενα αφού πάνε ζευγάρι αυτά.

Το βίντεο δεν ειναι δικό μου, αλλά είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση και σε μένα. Να πω επίσης ότι κατά τη φυσιολογική πίεση που ασκεί κανείς για να σκρολάρει ή να επιλέξει κάτι στην οθόνη δεν παρατηρεί κάτι. Εγώ το παρατήρησα κατά λάθος βγάζοντας το από την τσέπη και πιάνοντάς το από το σημείο εκείνο με μεγαλύτερη πίεση από ότι συνήθως.

Άρα πίσω...θύμησέ μου λίγο πόσες μέρες πήρε η όλη ιστορία μέχρι να σου το επιστρέψουν,

Το βίντεο δεν ειναι δικό μου, αλλά είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση και σε μένα. Να πω επίσης ότι κατά τη φυσιολογική πίεση που ασκεί κανείς για να σκρολάρει ή να επιλέξει κάτι στην οθόνη δεν παρατηρεί κάτι. Εγώ το παρατήρησα κατά λάθος βγάζοντας το από την τσέπη και πιάνοντάς το από το σημείο εκείνο με μεγαλύτερη πίεση από ότι συνήθως.

Άρα πίσω...θύμησέ μου λίγο πόσες μέρες πήρε η όλη ιστορία μέχρι να σου το επιστρέψουν,

Πέμπτη το έστειλα, Παρασκευή πρωί παρέλαβαν και το απόγευμα ίδιας ημέρας μου το ξανα έστειλαν όπου Δευτέρα το παρέλαβα.

Εξαιρετικά γρήγοροι ήταν.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι τώρα με galaxy s8 και λέω να το αλλάξω. Είμαι ανάμεσα σε s20 και one Plus 7pro η 8pro που θα βγει σε λίγες μέρες. Η γνώμη σας θα με βοηθούσε πολύ...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

• Administrators
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι τώρα με galaxy s8 και λέω να το αλλάξω. Είμαι ανάμεσα σε s20 και one Plus 7pro η 8pro που θα βγει σε λίγες μέρες. Η γνώμη σας θα με βοηθούσε πολύ...

Απευθύνσου στο κατάλληλο μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Καλησπέρα στα παιδιά. Νέος κάτοχος εδώ, εντυπωσιασμένος μπορώ να πω. Είμαι στη 10.3.1 και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να αλλάξω notification sound στο Messenger από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής κάνει restart το παράθυρο των ρυθμίσεων. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον;

Κι εγω στην ΒΕΤΑ 11 το εχω αλλα πιστευω ειναι θεμα του messenger

Το ειχα και στην 9 και 10 μεχρι που το ξηλωσα και δουλευω total black με το Simple Social pro

και χρησιμοποιω αυτην την εφαρμογη και για chat στο fb

Καλως ορισες με την κινηταρα σου!

Αυτή η 10.0.5 για τα ευρωπαϊκά μοντέλα τι έγινε ρε παιδιά; Την έχουν αποσύρει και δεν λένε τίποτα η απλά επειδή έρχεται το 8αρι οσονουπω, την καθυστερούν;

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

κοιτάξτε ερωτήσεις κ ενδιαφέροντα λες κ θα χαθει ο κόσμος.... καμια ζωή....

IPhone 15 Pro 

Ο κόσμος έχει χαθεί ήδη. Οπότε ας κάνουμε τα τελευταία updates όσο είναι καιρός.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ήρθε το τέλος.... βιαστείτε
Ξέχασες τα !!!!111

Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα έναν θόρυβο σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=f_Z_ZWulLqM&feature=youtu.be

Είναι μόνο από τη μέση και πάνω. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; στην αρχή νόμιζα πως μπορεί να ήταν το tempered glass, αλλά δυστυχώς παραμένει και μετά την αφαίρεσή του. Η οθόνη κατά τα άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να το στείλω πίσω ή μπορεί να μου το γυρίσουν με άλλα θέματα; η συσκευή είναι σε τέλεια κατάσταση κατά τα λοιπά και ποτέ δεν έχει πέσει

@alextrela απότι θυμάμαι το είχες στείλει για αλλάγη οθόνης. Σουέβγαλε τίποτα κουσούρια μετά την επισκευή;

Απλώς ως συνέχεια του μηνύματος να αναφέρω ότι αλλάχθηκε οθόνη εντός εγγύησης. Συνολικά πήγαινε-έλα 3 μέρες!!!!!

Αύριο παραλαμβάνω, ελπίζω όλα να είναι καλά.

Ναι κοίτα κάτι πράγματα, να συζητανε για θέματα κινητών σε φόρουμ για κινητά...

Αυτή η 10.0.5 για τα ευρωπαϊκά μοντέλα τι έγινε ρε παιδιά; Την έχουν αποσύρει και δεν λένε τίποτα η απλά επειδή έρχεται το 8αρι οσονουπω, την καθυστερούν;

Η αντίστοιχη global έχει βγει πάντως έστω σε κύματα και αυτή, τώρα η eu άγνωστο γιατί αργεί.

Απλώς ως συνέχεια του μηνύματος να αναφέρω ότι αλλάχθηκε οθόνη εντός εγγύησης. Συνολικά πήγαινε-έλα 3 μέρες!!!!!

Αύριο παραλαμβάνω, ελπίζω όλα να είναι καλά.

Ενημέρωσε μας όταν με το καλό παραλάβεις.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι βιαζονται να παρου ενα απντειτ που ειναι για κλαματα.....γενικως τα 10αρια ειναι αχρηστα ...

Ειχα κανει το απντειτ στην 10.3 εκανα υπομονη εβαλα 10.3.1 τα ιδια .... εβαλα 10.3.2 σαν να μην εκανα απντειτ 4 ωρες οθονη μαξ

Τα ξηλωσα ολα εκανα νταουνγκρειτ κ εβαλα 9.5.8.... 50% μπαταρια με 3ωρες κ 10 λεπτα οθονη σημερα με 4τζι κ φουλ φωτεινοτητα γιαι ημουν εξω ολη μερα.μεσα στο σπιτι με γουαφαι κ στη μεση την φωτεινοτητα βγαζω 8 ωρες οθονη

Το εκανα ρουτ εβαλα καποια καλουδια που ηθελα κ το μονο που μου λειπει απο την 10 ειναι τα μαυρα νοτιφικεισονς

Δεν ξανακανω απντειτ αν δεν βγαλουν ενα της προκοπης που να μην ζεστενεται το τηλ κ να κραταει η μπαταρια ας φτασει κ σε αντροιντ 15

Και τα black notification λύνονται με ένα από δεκάδες αξιόπιστα θέματα και σε καλύτερη υλοποίηση από αυτη στα 10 που τα μισά μαύρα, τα άλλα γκρι και δεν συμμαζεύεται.

Πάντως σε 10.0.4 η μπαταρία είναι σε καλά επίπεδα καλύτερα από 10.0.3 που ήταν στη μετριότητα.

Η διαφορά με Pie δεν είναι τόση μεγάλη πλέον.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Και η ενημερωση συστηματος google play πλεον 1 Μαρτιου 2020.

Ηρθε και η 10.0.5

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Μόλις βγήκε η 10.0.5 για eu!!

Η φώτο είναι από φίλο cd34dc1499c532505fcade3773c1683e.jpg

Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Αλλαξε το χρώμα στο all apps των εφαρμογών απο άσπρο σε γκρι σκουρο

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

Αλλαξε το χρώμα στο all apps των εφαρμογών απο άσπρο σε γκρι σκουρο
Έχουμε καμία άλλη αλλαγή? Τα quick settings ακόμη σκούρο γκρι είναι η τα κάνανε full black?

Άντε να δούμε

a3fece4bdd88f12b2c3d381d801a71f2.jpg

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε καμία άλλη αλλαγή? Τα quick settings ακόμη σκούρο γκρι είναι η τα κάνανε full black?

Μαυρο φόντο με γκρι τα icons όπως πριν

Μαυρο φόντο με γκρι τα icons όπως πριν
Μαύρο amoled η γκρι μαύρο?

Για δώσε μας ένα screenshot άμα μπορείς.

Σε ευχαριστώ

• The title was changed to OnePlus 7 Pro