xristos1975 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 (edited) τα παιδεία παίζει.... πάρε δώσε πέτα λεφτά αμα δεν έχεις ν'ασχοληθεις με τίποτα άλλο... Εάν αναφέρεστε σε εμένα να σας πληροφορήσω ότι έχω ασχολία με την οποία εξασφαλίζω την δυνατότητα να πετάω τα χρήματα που βγάζω όπως κρίνω εγώ καλύτερα από την στιγμή που δεν πειράζω κάποιον άλλο. Το εάν θα αλλάξω ή όχι την συσκευή μου είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα Edited January 29, 2020 by xristos1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά είχα το Onplus 7 pro 8/256 και το έδωσα για το p30 pro επηρεασμένος από όσα διάβαζα για καλύτερη φωτογραφική μηχανή. Το δοκίμασα 3 μήνες και δεν τρελάθηκα και θέλω να ξαναεπιστρέψω στο OnePlus 7 pro και στα 90Hz Αξίζει να ψάξω ξανά για το OnePlus 7 pro η να πάω στο 7t pro? Υπάρχουν ορατές διάφορες; Παρεπιπτόντως εάν κάποιος θέλει ανταλλαγή OnePlus 7 pro με P30 pro 8/256 breathing crystal ας μου στείλει pm. Έτσι όπως τα είδες δηλαδή, δε σου φάνηκε να έχει μεγάλη διαφορά η πολυδιαφημηζόμενη κάμερα του Huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Πάντως εγώ που το είχα δοκιμάσει από φίλο το P30 Pro είχε πάρα πολύ καλή κάμερα και μου φαίνεται τουλ ένα σκαλοπάτι πάνω από το OP7 Pro Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Έτσι όπως τα είδες δηλαδή, δε σου φάνηκε να έχει μεγάλη διαφορά η πολυδιαφημηζόμενη κάμερα του Huawei; Δεν λέω προς θεού ότι το P30 Pro δεν έχει καλή κάμερα άριστη έχει άλλα για μένα μετράει τελικά η άνεση στην πλοήγηση του κινητού με τα 90hz μπορώ να ζήσω και χωρίς το x50 zoom και χωρίς το υπερβολικό night mode. Το μόνο που ίσως θα μου λείψει είναι η ασύρματη φόρτιση και το IR Blaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Δεν λέω προς θεού ότι το P30 Pro δεν έχει καλή κάμερα άριστη έχει άλλα για μένα μετράει τελικά η άνεση στην πλοήγηση του κινητού με τα 90hz μπορώ να ζήσω και χωρίς το x50 zoom και χωρίς το υπερβολικό night mode. Το μόνο που ίσως θα μου λείψει είναι η ασύρματη φόρτιση και το IR Blaster Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω το OnePlus 5T για 2+ χρόνια και σιγά σιγά σκεφτόμουν ίσως κάτι νεότερο! Πολύ ευχαριστημένος απ' την γενική εμπειρία χρήσης, απλά η κάμερα δεν είναι και το δυνατό του σημείο! Σίγουρα του 7 και 7Τ θα είναι καλύτερες απ' το 5Τ, αλλά δεν ξέρω πως στέκουν απέναντι στα δυνατά "χαρτιά" του χώρου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Warp charge εκτός από το επίσημο μπορώ να βρω κάπου αλλού; Δοκιμασμένο εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Σίγουρα του 7 και 7Τ θα είναι καλύτερες απ' το 5Τ, αλλά δεν ξέρω πως στέκουν απέναντι στα δυνατά "χαρτιά" του χώρου! Ειναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Για παράδειγμα (κατα τη γνώμη μου) ειναι καλύτερη από mi9/mi9t pro, lg g7, samsung s9+ κλπ που έχω δουλέψει. Και με gcam κάνεις το κάτι παραπάνω σε συγκεκριμένες συνθήκες. Στις νυχτερινές είναι χαοτικά καλύτερο από το 1+5t που έχεις. Edited February 1, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 καλησπερα σε ολους!υπαρχει καποιος που να εχει εγκαταστησει το android auto στο oneplus 7 pro?και αν ναι τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Ειναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Για παράδειγμα (κατα τη γνώμη μου) ειναι καλύτερη από mi9/mi9t pro, lg g7, samsung s9+ κλπ που έχω δουλέψει. Και με gcam κάνεις το κάτι παραπάνω σε συγκεκριμένες συνθήκες. Στις νυχτερινές είναι χαοτικά καλύτερο από το 1+5t που έχεις. Ευχαριστώ Ανδρέα! Ενθαρρυντικά τα λόγια σου! Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα στα OnePlus με φόβισε λίγο. Όταν από S7 edge πήγα στο (ενός χρόνου νεότερο) OnePlus 5T, απογοητεύτηκα λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Κάτι λαλακίες που το miui και ακόμη και το flyme της meizu τα έχουν λύσει σχεδόν ...δέκα χρόνια εδώ και σε όλα τα άλλα UI σπάνε νεύρα καθώς είναι ελλειπή. Θες να κρύψεις φωτό και υπάρχει μόνο η κρυφή συλλογή ( την οποία επιλογή ως hide για εικόνες μου την εμφάνισε όταν το γύρισα στα Αγγλικά , στα ελληνικά δεν το έβρισκα) Και σιγά το κρυμμένο αφού μόλις πατήσεις στις τρεις τελείες στο gallery app σου έχει την επιλογή hidden collection και σε αφήνει να την ανοίξεις χωρίς κανένα pin ή ασφάλεια. Και οι φωτό αυτές παραμένουν προσβάσιμες από τον file browser στον φάκελο που τις έχεις!!!Και επίσης από την ταμπέλα recent στην αρχική εικόνα categories του file browser!!!!Δεν τα κρύβει από πουθενά ή να τα κάνει encrypted! Τραγικά πράγματα! Και μην μου πείτε για το lockbox , που ότι ρίχνεις μέσα δεν μπορείς ούτε να το ταξινομήσεις αλφαβητικά , ούτε να φτιάξεις φακέλους για να τα τακτοποιήσεις , ούτε καν δυνατότητα για search! Ψάχνεις τυχαία σχεδόν και ένα - ένα για να βρεις ένα έγγραφο που έχεις κρύψει , κωδικούς , τιμολόγια κλπ. Απίστευτες αστοχίες που το miui τα έχει λύσει χρόνια και έχει δώσει πλειάδα πρωτότυπων επιλογών (βλέπε double space σαν να έχεις 2 τηλέφωνα ) λόγω του ατελείωτου feedback από την τεράστια κοινότητα των χρηστών στο miui.com (αν και νομίζω και αυτή τελευταία την διέλυσαν , έχω χάσει τις εξελίξεις εδώ και καιρό στα Xiaomi) Δεν μιλάω για Samsung προφανώς , εκεί μιλάμε για απίστευτα σκοτάδια , τώρα τελευταία ζοριστικαν με το one UI αλλά και πάλι δεν , έχω κοντέψει να φάω ξύλο από φίλους και γνωστούς που τους έστειλα σε S και σειρά Α εκεί λόγω διαφόρων καλων προσφορών που προέκυψαν στο τελευταίο black Friday αντί σε Redmi και Mi. Ελπίζω να κάνω λάθος σε ορισμένα και εγώ να μην έχω βρει τις κατάλληλες παραμετροποιήσεις πάνω στα νεύρα μου οπότε περιμένω να με διορθώσετε (όχι με third party apps) Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Ευχαριστώ Ανδρέα! Ενθαρρυντικά τα λόγια σου! Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα στα OnePlus με φόβισε λίγο. Όταν από S7 edge πήγα στο (ενός χρόνου νεότερο) OnePlus 5T, απογοητεύτηκα λίγο. Το 5t με ειχε απογοητευσει και μενα. Ακόμα και το φτηνότερο mi note 3 της xiaomi καλύτερο ήταν. Ούτε βδομάδα δεν το κράτησα τότε. Απλά μερικές φορές φανατιζόμαστε και παινεύουμε συσκευές παίρνοντας στο λαιμό μας και άλλα μέλη. Πάντως η κάμερα μην σε φοβίζει. Προσωπικά περισσότερα παράπονα έχω στις ημερήσιες (είναι λιγο εκτός του γούστου μου η επεξεργασία της oneplus) παρα στις νυχτερινές. Προσωπικά χρησιμοποιώ gcam μέρα νύχτα και το έχω φέρει στα μέτρα μου (αμα θες σου στέλνω τα xml μου). Αλλα γενικά σε κάμερα είναι αντάξιο της τιμής του και κοιτάει στα ίσα τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα ξενερώσεις ;) Αν κάπου πονάει σε κάμερα ειναι στο βίντεο όπου χάνει αρκετά στα κινούμενα (αν θες σου στέλνω σε pm βίντεο για να καταλάβεις τι εννοω) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρε και ενα δειγμα σε χαμηλό φωτισμό με χορό (ότι πιο δύσκολο για μια κάμερα). Τραβήχτηκε με gcam σε zsl mode (δηλαδή την αστραπιαία λήψη) με το 1+7. Oneplus 7 gcam by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις που είναι το zsl mode και πως το ενεργοποιώ; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Γιατί τοσο πολύ μας ξεχασαν με τα updates Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 (edited) Γιατί τοσο πολύ μας ξεχασαν με τα updatesΜέσα Δεκεμβρίου έδωσαν τελευταία stable άρα μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες λογικά θα δώσει νέα αναβάθμιση. Συνήθως ανά 2 μήνες δίνει stable. Open beta από την άλλη πιο τακτικά αν και τελευταία beta τέλη Δεκεμβρίου την έδωσε. Ισως όμως να επηρέασε το πρόγραμμα των αναβαθμίσεων το πρόβλημα με το γνωστό ιό σε Κίνα, τίποτα δεν αποκλείεται. Επίσης προηγούμενο διάστημα 2 εβδομάδες υπήρχε η κινεζική πρωτοχρονιά και αυτό λογικά επηρεάζει. Sent from my MI MIX 3 using Tapatalk Edited February 5, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Το 5t με ειχε απογοητευσει και μενα. Ακόμα και το φτηνότερο mi note 3 της xiaomi καλύτερο ήταν. Ούτε βδομάδα δεν το κράτησα τότε. Απλά μερικές φορές φανατιζόμαστε και παινεύουμε συσκευές παίρνοντας στο λαιμό μας και άλλα μέλη. Πάντως η κάμερα μην σε φοβίζει. Προσωπικά περισσότερα παράπονα έχω στις ημερήσιες (είναι λιγο εκτός του γούστου μου η επεξεργασία της oneplus) παρα στις νυχτερινές. Προσωπικά χρησιμοποιώ gcam μέρα νύχτα και το έχω φέρει στα μέτρα μου (αμα θες σου στέλνω τα xml μου). Αλλα γενικά σε κάμερα είναι αντάξιο της τιμής του και κοιτάει στα ίσα τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα ξενερώσεις ;) Αν κάπου πονάει σε κάμερα ειναι στο βίντεο όπου χάνει αρκετά στα κινούμενα (αν θες σου στέλνω σε pm βίντεο για να καταλάβεις τι εννοω) Αναλυτικότατος Ανδρέα! Σ' ευχαριστώ πολύ! Φαντάζομαι βέβαια ότι και το βίντεο θα είναι καλύτερο του 5Τ! :) Η αλήθεια είναι ότι λόγο παιδιών το βίντεο το δουλεύω περισσότερο απ' τις φωτογραφίες! Προτιμώ να έχω "ζωντανή" τη στιγμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Αναμενεται συνολικη βελτιωση στο κομματι του βιντεο σε πολλες συσκευες συμφωνα με την ανακοινωση της Οneplus. Στα 60fps ειτε 1080p ειτε 4k που πηρα μερικα δειγματα μου φανηκε εξαιρετικη παντως. Σε αγωνα μπασκετ. Θα το ανεβασω με την πρωτη ευκαιρια. Aλλα θελει σταθεροτατα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Έχω το εξής πρόβλημα με το 7 pro. Θέλω να κάνω αναβάθμιση μέσω Oxygen updater την Open Beta 8 όλα κατεβαίνουν κανονικά την αποθηκεύει κανονικά και μου δίνει η εφαρμογή οδηγίες να πάω στις ρυθμίσεις - σύστημα - ενημερώσεις συστήματος και από εκεί να πατήσω πάνω δεξιά το γραναζάκι και μετά τοπική αναβάθμιση ώστε να βρω το zip file που έχει κατέβει για να κάνω την αναβάθμιση. Όταν όμως πάω εκεί στην τοπική αναβάθμιση δεν βρίσκει τίποτα και μου βγάζει μυνημα «μετακίνηση του πακέτου εγκατάστασης στον ριζικό κατάλογο» . Το αρχείο zip με την αναβάθμιση είναι ήδη στον ριζικό κατάλογο το έλεγξα πολλές φορές. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχει τύχει αυτό σε κανένα από εσάς ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Έχω το εξής πρόβλημα με το 7 pro. Θέλω να κάνω αναβάθμιση μέσω Oxygen updater την Open Beta 8 όλα κατεβαίνουν κανονικά την αποθηκεύει κανονικά και μου δίνει η εφαρμογή οδηγίες να πάω στις ρυθμίσεις - σύστημα - ενημερώσεις συστήματος και από εκεί να πατήσω πάνω δεξιά το γραναζάκι και μετά τοπική αναβάθμιση ώστε να βρω το zip file που έχει κατέβει για να κάνω την αναβάθμιση. Όταν όμως πάω εκεί στην τοπική αναβάθμιση δεν βρίσκει τίποτα και μου βγάζει μυνημα «μετακίνηση του πακέτου εγκατάστασης στον ριζικό κατάλογο» . Το αρχείο zip με την αναβάθμιση είναι ήδη στον ριζικό κατάλογο το έλεγξα πολλές φορές. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχει τύχει αυτό σε κανένα από εσάς ξανά; Πρέπει να το βάλεις χύμα όχι σε φάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Τελικά τα κατάφερα έβαλα την open beta 8 αλλά βλέπω μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία. Πώς μπορώ να γυρίσω στην official????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Τελικά τα κατάφερα έβαλα την open beta 8 αλλά βλέπω μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία. Πώς μπορώ να γυρίσω στην official????? Ειχα παρομοιο θεμα καποιες μερες αλλα εστρωσε. Δωστου λιγο χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christrans Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Για την ιστορια, αλλαγη οθονης 217Ε. Παράθεση One Plus 8pro 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Πολλά, αλλά πάλι καλά... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Για την ιστορια, αλλαγη οθονης 217Ε.Πω τέτοια λέγε μας,και το έχω μόνο με την μαμά ζελατίνα!! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 (edited) Beta 9 ηδη κατεβαινει. 218 ΜΒ Λιγα πραγματα και το SP 01.2020 Edited February 13, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosglasgow Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Καλησπέρα στο φορουμ. Είμαι κάτοχος του κινητού απο το καλοκαίρι όπου το ειχα αγοράσει όταν έλειπα στη Κίνα. Φοράει hydrogen OS 10.0.3.GM21 - Google apps - Play store δεν είχε και του το έβαλα εγω εύκολα. Αναβαθμίσεις κτλ κτλ έρχονται κανονικα βέβαια. Γίνεται να το γυρίσω σε oxygen OS κάπως? Υπάρχει λόγος πιστεύετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts