STATYSS Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 21 Ιουνιου λενε τωρα οι αχρηστοι..! θα την ακυρωσω και @@@@@θει Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς μόνο το γερμανικό κάνει αποστολές,τα υπόλοιπα ευρωπαϊκα παραρτήματα εντός της επόμενης εβδομάδας μιας και δεν έχουν απόθεμα. Εγώ αναγκαστικά περιμένω,όσοι δεν έχουν υπομονή ακύρωση και παραγγελία από official site. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς μόνο το γερμανικό κάνει αποστολές,τα υπόλοιπα ευρωπαϊκα παραρτήματα εντός της επόμενης εβδομάδας μιας και δεν έχουν απόθεμα. Εγώ αναγκαστικά περιμένω,όσοι δεν έχουν υπομονή ακύρωση και παραγγελία από official site. Sent from my iPad using Tapatalk Pro o φιλος πιο πανω του εστειλαν απο το Ισπανικο..τυχερος μαλλον. Αφου δεν εχουν αποθεμα τι μου ανοιγουν τις προπαραγγελιες. σε δουλεια να βρισκομαστε.? Τζαμπα ταλαιπωρουν τον κοσμο οι αλητες.!χαχαχαα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς μόνο το γερμανικό κάνει αποστολές,τα υπόλοιπα ευρωπαϊκα παραρτήματα εντός της επόμενης εβδομάδας μιας και δεν έχουν απόθεμα. Εγώ αναγκαστικά περιμένω,όσοι δεν έχουν υπομονή ακύρωση και παραγγελία από official site. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Και το ισπανικό κάνει. Το δικό μου φαίνεται ακόμα κολλημένο στην Ισπανία ενώ ενός φίλου είναι ήδη Γερμανία με καθυστέρηση λόγω καιρού! Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Εγώ παρήγγειλα τελικά σήμερα από το site της OnePlus. Έχω ελάχιστες ελπίδες για αύριο παράδοση βέβαια! Ακόμα λέει shipment is processing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 9.5.7 update με τις Παναγίας τα μάτια μέσα .2gb πολλά fix σε κάμερα..! Ορματε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Κατεβαίνει τώρα 9.5.7 Edited June 6, 2019 by rigel72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/06/05/oneplus-7-pro-to-google-camera-mod-fernei-akoma-kalyteres-fotografies/ τροποποιημένη έκδοση του Google Camera apk για την συσκευή Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Την κατεβάζω κι εγώ... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλοδεχουμενα και απαραιτητα τα updates αλλα ρε παιδια, λιγο μας δουλευουν(οχι μονο η 1+) οταν σε κινητο σχεδον 20 ημερων σου δινει 2 GB update. Ας τα βαζανε εξαρχης μεσα.Μου δινει μια αισθηση προχειροτητας ολο αυτο και ημιτελους λειτουργικου out of the box. Ευχομαι να λυθουν τα οποια θεματακια προεκυψαν ως τωρα με τα ghosts touches που θεωρω αποτρεπτικο λογο αγορας. Και φυσικα να γινει ακομα πιο τουμπανο με βελτιωσουλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Είναι 2gb διότι την κατεβάζουν από το oxygen updater. Μέσω ota που είδα σε φίλο είναι περίπου 140mb The power of the S10 Plus be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 127MB για να πούμε την αλήθεια... Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Εφοσον ισχυει το 127ΜΒ και οχι τα 2 GB τοτε οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Όποιοι είναι root κατεβάζουν 2Gb, οι μαμά με τα 127mb είναι μια χαρά! Και τα 2 το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Με την 9.5.7 το διόρθωσαν το ghost touch. Δεν το ξανά έκανε στο cpu z. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Ε τω μεταξύ μας τρολαρει το αγγλικό Amazon μιας και έβγαλε από τον το κατάλογο του το oneplus 7 pro. Ότι να ναι. Η θέλησε να σταματήσει προ παραγγελίες λόγο μη γνωρίζοντας πότε θα έχουν απόθεμα η αλλιώς θα το ξανά ανεβάσει αργότερα αφού έχουν απόθεμα μαζί. Μάλλον άκουσαν μπόλικο κράξιμο τελευταίες ημέρες :p Θάλασσα τα έχουν κάνει φέτος μαζί με oneplus σε διαθεσιμότητα- κυκλοφορία σε σχέση με πέρσι που όλα στην εντελεια ήταν με 6/6Τ. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 8, 2019 by XP130TD Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomalezis Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Καλημέρα νέος κάτοχος και εγώ έδωσα το p30 pro και δεν το μετάνιωσα δεν έχει την μπαταρία αλλά όλα τα άλλα με καλύπτουν Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Με την 9.5.7 το διόρθωσαν το ghost touch. Δεν το ξανά έκανε στο cpu z.Μακάρι. Θα την περάσω το απογευματάκι. Αν και δεν ειχα σοβαρό πρόβλημα εκτός cpu z με ανοιχτό nfc. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Μακάρι. Θα την περάσω το απογευματάκι. Αν και δεν ειχα σοβαρό πρόβλημα εκτός cpu z με ανοιχτό nfc. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι για τσέκαρε Βαιε να δεις αν όντως λύθηκε. XDA διαβάζω εξίσου 2 χρήστες ότι λύθηκε στο αντίστοιχο νήμα. Το μόνο θετικό ότι παραλαμβανοντας 3-4 εβδομάδες αργότερα από κυκλοφορία θα έχουμε λυμενα τα θέματα :p Ελπίζω μόνο να μην είναι κάνα μπαλωμα προσωρινό και μετά κάποιες εβδομάδες η μήνες στο ξανά εμφανίσει από πουθενά. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 7, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ναι για τσέκαρε Βαιε να δεις αν όντως λύθηκε. XDA διαβάζω εξίσου 2 χρήστες ότι λύθηκε στο αντίστοιχο νήμα. Το μόνο θετικό ότι παραλαμβανοντας 3-4 εβδομάδες αργότερα από κυκλοφορία θα έχουμε λυμενα τα θέματα :p Ελπίζω μόνο να μην είναι κάνα μπαλωμα προσωρινό και μετά κάποιες εβδομάδες η μήνες στο ξανά εμφανίσει από πουθενά. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Μα έγραψα πιο πάνω οτι το δοκίμασα και το διορθώσαν.Δεν μετραει η δικια μου προσπάθεια? Οτι ναναι Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Μα έγραψα πιο πάνω οτι το δοκίμασα και το διορθώσαν.Δεν μετραει η δικια μου προσπάθεια? Οτι ναναι Όσο πιο πολλοί το επιβεβαίωσουν τόσο καλύτερα βρε. Δεν σε αμφισβήτησα. Άλλωστε έχουμε διαβάσει δεκάδες αντικρουομενα πάνω στο θέμα αυτό άρα κρατάμε μια πισίνα πάντα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 8, 2019 by XP130TD Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Πάνω που ήμουν έτοιμος χθες για την παραγγελία και πατάω checkout, μου βγάζει μήνυμα "one of the items you selected is out of stock".... Μιλάμε για ΤΗΝ γκαντεμιά. Και πλέον το 12/256 δεν είναι σε stock στο επίσημο site. Ξέρει κανείς μήπως πότε θα ξαναείναι διαθέσιμο; έγω δεν βρήκα πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Πάνω που ήμουν έτοιμος χθες για την παραγγελία και πατάω checkout, μου βγάζει μήνυμα "one of the items you selected is out of stock".... Μιλάμε για ΤΗΝ γκαντεμιά. Και πλέον το 12/256 δεν είναι σε stock στο επίσημο site. Ξέρει κανείς μήπως πότε θα ξαναείναι διαθέσιμο; έγω δεν βρήκα πληροφορίες. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξαναβγεί σε διαθεσιμοτητα ακόμα και εντος 1-2-3 ημερών. Άλλωστε ΣΚ μεσολαβεί ακόμα και σήμερα εριχνες παραγγελία,Τρίτη θα παραλαμβανες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Μακάρι να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η Oneplus, καθότι πρώτη φορά θα αγοράσω. Από το chat πάντως μου είπαν πως δεν υπάρχει ενημέρωση. Για free shipping που είχα επιλέξει πάντως μου έβγαζε αποστολή 7 Ιουνίου και παραλαβή στις 15, άρα 8 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Μακάρι να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η Oneplus, καθότι πρώτη φορά θα αγοράσω. Από το chat πάντως μου είπαν πως δεν υπάρχει ενημέρωση. Για free shipping που είχα επιλέξει πάντως μου έβγαζε αποστολή 7 Ιουνίου και παραλαβή στις 15, άρα 8 μέρες. Συνήθως στο 80-90% των περιπτώσεων δεν αργούν να στοκαρουν πανω απο 2-3 εργάσιμες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts