Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

21 Ιουνιου λενε τωρα οι αχρηστοι..! θα την ακυρωσω και @@@@@θει

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς μόνο το γερμανικό κάνει αποστολές,τα υπόλοιπα ευρωπαϊκα παραρτήματα εντός της επόμενης εβδομάδας μιας και δεν έχουν απόθεμα.

Εγώ αναγκαστικά περιμένω,όσοι δεν έχουν υπομονή ακύρωση και παραγγελία από official site.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς μόνο το γερμανικό κάνει αποστολές,τα υπόλοιπα ευρωπαϊκα παραρτήματα εντός της επόμενης εβδομάδας μιας και δεν έχουν απόθεμα.

Εγώ αναγκαστικά περιμένω,όσοι δεν έχουν υπομονή ακύρωση και παραγγελία από official site.

o φιλος πιο πανω του εστειλαν απο το Ισπανικο..τυχερος μαλλον. Αφου δεν εχουν αποθεμα τι μου ανοιγουν τις προπαραγγελιες. σε δουλεια να βρισκομαστε.? Τζαμπα ταλαιπωρουν τον κοσμο οι αλητες.!χαχαχαα

Και το ισπανικό κάνει. Το δικό μου φαίνεται ακόμα κολλημένο στην Ισπανία ενώ ενός φίλου είναι ήδη Γερμανία με καθυστέρηση λόγω καιρού!

9.5.7 update με τις Παναγίας τα μάτια μέσα .2gb πολλά fix σε κάμερα..! Ορματε

https://gr.gizchina.com/2019/06/05/oneplus-7-pro-to-google-camera-mod-fernei-akoma-kalyteres-fotografies/

τροποποιημένη έκδοση του Google Camera apk για την συσκευή

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Καλοδεχουμενα και απαραιτητα τα updates αλλα ρε παιδια, λιγο μας δουλευουν(οχι μονο η 1+) οταν σε κινητο σχεδον 20 ημερων σου δινει 2 GB update.

Ας τα βαζανε εξαρχης μεσα.Μου δινει μια αισθηση προχειροτητας ολο αυτο και ημιτελους λειτουργικου out of the box.

Ευχομαι να λυθουν τα οποια θεματακια προεκυψαν ως τωρα με τα ghosts touches που θεωρω αποτρεπτικο λογο αγορας.

Και φυσικα να γινει ακομα πιο τουμπανο με βελτιωσουλες.

Είναι 2gb διότι την κατεβάζουν από το oxygen updater.

Μέσω ota που είδα σε φίλο είναι περίπου 140mb

The power of the S10 Plus be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ε τω μεταξύ μας τρολαρει το αγγλικό Amazon μιας και έβγαλε από τον το κατάλογο του το oneplus 7 pro.

Ότι να ναι.

Η θέλησε να σταματήσει προ παραγγελίες λόγο μη γνωρίζοντας πότε θα έχουν απόθεμα η αλλιώς θα το ξανά ανεβάσει αργότερα αφού έχουν απόθεμα μαζί.

Μάλλον άκουσαν μπόλικο κράξιμο τελευταίες ημέρες :p

Θάλασσα τα έχουν κάνει φέτος μαζί με oneplus σε διαθεσιμότητα- κυκλοφορία σε σχέση με πέρσι που όλα στην εντελεια ήταν με 6/6Τ.

Edited by XP130TD

Καλημέρα νέος κάτοχος και εγώ έδωσα το p30 pro και δεν το μετάνιωσα δεν έχει την μπαταρία αλλά όλα τα άλλα με καλύπτουν

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την 9.5.7 το διόρθωσαν το ghost touch. Δεν το ξανά έκανε στο cpu z.
Μακάρι. Θα την περάσω το απογευματάκι. Αν και δεν ειχα σοβαρό πρόβλημα εκτός cpu z με ανοιχτό nfc.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μακάρι. Θα την περάσω το απογευματάκι. Αν και δεν ειχα σοβαρό πρόβλημα εκτός cpu z με ανοιχτό nfc.

Ναι για τσέκαρε Βαιε να δεις αν όντως λύθηκε.

XDA διαβάζω εξίσου 2 χρήστες ότι λύθηκε στο αντίστοιχο νήμα.

Το μόνο θετικό ότι παραλαμβανοντας 3-4 εβδομάδες αργότερα από κυκλοφορία θα έχουμε λυμενα τα θέματα :p

Ελπίζω μόνο να μην είναι κάνα μπαλωμα προσωρινό και μετά κάποιες εβδομάδες η μήνες στο ξανά εμφανίσει από πουθενά.

Edited by alextrela

Ναι για τσέκαρε Βαιε να δεις αν όντως λύθηκε.

XDA διαβάζω εξίσου 2 χρήστες ότι λύθηκε στο αντίστοιχο νήμα.

Το μόνο θετικό ότι παραλαμβανοντας 3-4 εβδομάδες αργότερα από κυκλοφορία θα έχουμε λυμενα τα θέματα :p

Ελπίζω μόνο να μην είναι κάνα μπαλωμα προσωρινό και μετά κάποιες εβδομάδες η μήνες στο ξανά εμφανίσει από πουθενά.

Μα έγραψα πιο πάνω οτι το δοκίμασα και το διορθώσαν.Δεν μετραει η δικια μου προσπάθεια? Οτι ναναι

Μα έγραψα πιο πάνω οτι το δοκίμασα και το διορθώσαν.Δεν μετραει η δικια μου προσπάθεια? Οτι ναναι

Όσο πιο πολλοί το επιβεβαίωσουν τόσο καλύτερα βρε.

Δεν σε αμφισβήτησα.

Άλλωστε έχουμε διαβάσει δεκάδες αντικρουομενα πάνω στο θέμα αυτό άρα κρατάμε μια πισίνα πάντα.

Edited by XP130TD

Πάνω που ήμουν έτοιμος χθες για την παραγγελία και πατάω checkout, μου βγάζει μήνυμα "one of the items you selected is out of stock"....

Μιλάμε για ΤΗΝ γκαντεμιά.

Και πλέον το 12/256 δεν είναι σε stock στο επίσημο site.

Ξέρει κανείς μήπως πότε θα ξαναείναι διαθέσιμο; έγω δεν βρήκα πληροφορίες.

Πάνω που ήμουν έτοιμος χθες για την παραγγελία και πατάω checkout, μου βγάζει μήνυμα "one of the items you selected is out of stock"....

Μιλάμε για ΤΗΝ γκαντεμιά.

Και πλέον το 12/256 δεν είναι σε stock στο επίσημο site.

Ξέρει κανείς μήπως πότε θα ξαναείναι διαθέσιμο; έγω δεν βρήκα πληροφορίες.

Ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξαναβγεί σε διαθεσιμοτητα ακόμα και εντος 1-2-3 ημερών.

Άλλωστε ΣΚ μεσολαβεί ακόμα και σήμερα εριχνες παραγγελία,Τρίτη θα παραλαμβανες.

Μακάρι να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η Oneplus, καθότι πρώτη φορά θα αγοράσω. Από το chat πάντως μου είπαν πως δεν υπάρχει ενημέρωση.

Για free shipping που είχα επιλέξει πάντως μου έβγαζε αποστολή 7 Ιουνίου και παραλαβή στις 15, άρα 8 μέρες.

Μακάρι να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η Oneplus, καθότι πρώτη φορά θα αγοράσω. Από το chat πάντως μου είπαν πως δεν υπάρχει ενημέρωση.

Για free shipping που είχα επιλέξει πάντως μου έβγαζε αποστολή 7 Ιουνίου και παραλαβή στις 15, άρα 8 μέρες.

Συνήθως στο 80-90% των περιπτώσεων δεν αργούν να στοκαρουν πανω απο 2-3 εργάσιμες.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro