babarou Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Τελικά σε εμένα δεν έπιασε.... το παλιο back up του Ιταλικού δεν περνάει με τπτ.. οπότε ξαναπέρασα το back up που είχα κάνει από το eu... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Τι να πω, σε εμενα δουλεψε κανονικα. Οσο για τα διπλα αρχεια στο Α50 αν πας My Files-> Analyze Storage (κατω-κατω)-> Duplicate Files, σου δειχνει ποια ειναι διπλα και μπορεις να κανεις ξεκαθαρισμα. Πρεπει και το δικο σου λογικα να το εχει. Καποια στιγμη θα κανω και το δικο μου απο TPH (πορτογαλια) σε ΕUR και θα το ξανατσεκαρω παλι. Θα μου πεις τι "τρωγεσαι" αφου δουλευει; Εχω φαει κολλημα με το Doze σε μια συγκεκριμενη εφαρμογη που τα notification πρεπει να ειναι ακαριαια, και καθε φορα που κλεινει το τηλεφωνο πρεπει να δινω ".\adb shell dumpsys deviceidle disable" για να κλεινω το doze, και να ειναι αμεσα τα notification. Θελω να δω πως θα συμπεριφερθει με EUR και αν το επιρεαζει. 1 Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Υπάρχει καμιά εξέλιξη στο θέμα του δακτυλικού αποτυπώματος; Βελτιώθηκε καθόλου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Αν ρωτας εμενα, δεν ξερω να σου απαντησω. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αποτυπωμα ή "φατσοαναγνωριση". Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 (edited) Σχετικά με το δαχτυλικό αποτύπωμα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ , πλέον σπάνια μου αποτυγχάνει. Έχω περάσει τον αντίχειρα 2 φορές, μια όταν είχε ζέστη το καλοκαίρι ,μια χειμώνα με κρύο . Νομίζω η διαφορά θερμοκρασίας αλλάζει λίγο το δέρμα και το πώς αποτυπώνεται. Τελικά το Α50 θα πάρει android 11 one ui 3.1 https://www.xda-developers.com/samsung-one-ui-3-1-update-galaxy-s21-features-older-smartphones/ Edited February 19, 2021 by zene 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a50_joins_the_android_11_family-news-48099.php Android 11 one ui 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Χτες ήρθε η αναβάθμιση στο 11 με ui 3.1, μπορώ να πω ότι το περιβάλλον είναι πιο ομαλό, το δακτυλικο έχει περισσότερες επιτυχείς αναγνωρίσεις και γενικά είναι μια πετυχημένη αναβάθμιση με ότι έχει δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Χτες ήρθε η αναβάθμιση στο 11 με ui 3.1, μπορώ να πω ότι το περιβάλλον είναι πιο ομαλό, το δακτυλικο έχει περισσότερες επιτυχείς αναγνωρίσεις και γενικά είναι μια πετυχημένη αναβάθμιση με ότι έχει δείξει. Και η σύζυγος είναι ευχαριστημένη με την νέα έκδοση. Εμάς μας ήρθε πριν 1 εβδομάδα, οπότε έχουμε μια ιδέα του πώς δουλεύει. Αν και δεν ασχολείται ιδιαίτερα, της φάνηκε λίγο καλύτερο από πριν, πιο ομαλό και καλύτερο στο δακτυλικό αποτύπωμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση την περασμένη Κυριακή.. όλα καλά εκτός από το bluetooth. Μετά από λίγη ώρα χάνει την σύνδεση και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανά. Πρέπει να επανεκκινησω το κινητό..ξέρει κάποιος κάτι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Αρχικά κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου (θα χαθούν οι αποθηκευμένοι wifi κωδικοί). Αν δεν διορθωθεί, αποθήκευσε τα αρχεία σου και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν συνεχιστεί, πιθανότατα έχεις εγγύηση και μπορείς να το στείλεις στο service (Smartek). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Θα ηθελα να ρωτησω, αν εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση σε Android 11 και One UI 3.1; Στη μια συσκευη που ειναι TPH/EUR μου εχει ερθει κανονικα εδω και καιρο. Στην αλλη (εχω αναφερθει στην περιπετεια που ειχα με αυτη σε προηγουμενα ποστ) που ηταν ITV/EUR, και μετα απο επισκευη στη Samsung και factory reset σε EUR/EUR, δεν εχει ερθει τιποτα ακομα. Θεωρειτε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο; Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Κοιταξτε τι εχει γινει. Θα πω εν ταχει την ιστορια που υπαρχει σε προηγουμενα post εδω. Το τηλεφωνο μετα απο επισκευη εντος εγγυησης στη Samsung, και επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, μου παραδοθηκε απο τη Samsung ως "Ιταλικο" που ηταν (ΙΤΑ/ΙΤΑ). Ξαναεκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αυτη τη φορα με την sim της Cosmote μεσα και το τηλεφωνο "γυρισε" σε Ελληνικο (EUR/EUR). Μετα περασα το backup που ειχα κανει μεσω Smart Switch και μεχρι εδω ολα καλα. Ψαχνοντας να δω γιατι δεν εχει παρει ακομα τα 11 και το UI 3.0, βλεπω οτι η τελευταια αναβαθμιση ειναι η Ιταλικη του Ιανουαριου TL9 (εχουν βγει αλλες 4 απο τοτε) και το τηλεφωνο μου γραφει οτι δεν υπαρχει νεα αναβαθμιση!!!!!!! Το περιεργο ειναι οτι μετα την εργοστασιακη επαναφορα πηρε ελληνικη εκδοση, καθως αυτη ειχε το Radio, που η Ιταλικη καταργουσε. Μηπως εγινε "πατατα" με την επαναφορα του back up απο το smart switch; Τι κανω τωρα;;;; Καμμια προταση;;;;; Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Θα έπρεπε να λαμβάνεις κανονικά EUR ενημερώσεις. Μπορείς να κατεβάσεις την ενημερωση και να την περάσεις με odin, μήπως ξεκολλήσει. Κατόπιν επειδή είναι μεγάλη αναβάθμιση, καλό είναι να κανεις μια επαναφορά ώστε να κάτσει καλύτερα η νέα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Το τηλέφωνο είναι ακόμα στην εγγύηση. Το odin θα γράψει στο knox; Ουτε στη Samsung δεν ηταν ξεκαθαροι. Ειπαν οτι το τηλεφωνο μετα την επαναφορα ξαναπηρε το Ιταλικο software. Μα τους λεω οι εφαρμογες που περασαν μετα την επαναφορα δεν ειχαν σχεση με αυτα που ειχε το τηλεφωνο σαν Ιταλικο, συν οτι πήρε και το ραδιόφωνο κανονικά. (Η χαζομαρα η δικη μου ηταν που δεν τσεκαρα την εκδοση που πηρε απο τον αριθμο της) Ξαναρωταω, μηπως μετα το περασμα του back up μεσω smart switch εγινε κατι; Η απαντηση ηταν οχι, το smart switch δεν επηρεάζει το software της συσκευης. Και τι κανουμε "βρε παιδια" ρωταω; Φερ'το να σου κάνουμε εμεις επαναφορά ή κανε το μόνος σου και βλεπουμε!!!!!!!!!! Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Το πιθανότερο είναι ότι με μια επαναφορά εργοστασιακών θα στρώσει. To Odin δεν γράφει τον knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Τελευταία από το πουθενά το τηλέφωνο έχει ξεκινήσει να κάνει επανεκκινήσεις. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος;Έχω κάνει όλα τα γνωστά tricks, recovery clear cache μέχρι και format, πάντα 2,3 ημέρες μετά ξεκινάει πάλι τα ίδια. Κάποια ιδέα;Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 με σπασμένη οθόνη που δεν φαίνεται τίποτα πώς μπορώ να πάρω ότι έχει μεσα το τηλέφωνο χωρίς να προσπαθώ στην τύχη να πατήσω τα κουμπιά για την επιλογή usb εξουσιοδότηση κλπ? για οθόνη που να κοιτάξω ..αν αξίζει βέβαια και δεν ζητάνε για αγορά και τοποθέτηση οσο κοστίζει το τηλ ολόκληρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 Λόγω αγοράς άλλου κινητού, η σύζυγος το είχε βάλει στην άκρη. Το άνοιξα, (έχει android 9 ακόμη) πάτησα software update μου λέει έχει την τελευταία ενημερωμένη!!(??) Δεν είναι λογικό. Πως μπορώ να το αναβαθμίσω εναλλακτικά όταν μου λέει ότι εχω τη τελευταία έκδοση? Ευχαριστώ Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 (edited) 21 ώρες πριν, babill2004 said: Λόγω αγοράς άλλου κινητού, η σύζυγος το είχε βάλει στην άκρη. Το άνοιξα, (έχει android 9 ακόμη) πάτησα software update μου λέει έχει την τελευταία ενημερωμένη!!(??) Δεν είναι λογικό. Πως μπορώ να το αναβαθμίσω εναλλακτικά όταν μου λέει ότι εχω τη τελευταία έκδοση? Ευχαριστώ Δες ποια ειναι η τελευταια επισημη android 11 εκδοση για σενα και φλασαρε με Odin --->>> https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a50/firmware/ Edited January 5, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 Τελευταία από το πουθενά το τηλέφωνο έχει ξεκινήσει να κάνει επανεκκινήσεις. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος;Έχω κάνει όλα τα γνωστά tricks, recovery clear cache μέχρι και format, πάντα 2,3 ημέρες μετά ξεκινάει πάλι τα ίδια. Κάποια ιδέα;Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά Smartec και αλλαγή μητρικής...Να σας ρωτήσω μετά το τελευταίο update, έχει δοκιμάσει κανείς να μπει σε recovery mode;Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 εβγαλε ενημερωση λογισμικου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts