g_angelo01 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Εγω παντως εχω τo build A505FNXXU1ASE3, με security patch 1st May Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ακομα τιποτα με το update 06/2019. Για Cosmote εχει βγει, ξερει κανεις αν περάσεις manual το cosmote firmware με Odin αν αλλάζει κάτι στο branding της συσκευής; Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Ακομα τιποτα με το update 06/2019. Για Cosmote εχει βγει, ξερει κανεις αν περάσεις manual το cosmote firmware με Odin αν αλλάζει κάτι στο branding της συσκευής; Είναι διασταυρομένο αυτο; Ειχα Cosmote και το γύρισα σε EUR γιατι δεν ειχα παρει το May Update :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 (edited) Ναι φιλε κυριολεκτικα το χαντακωσαν το κινητο με το δαχτυλικο,δεν παλευεται..... Καλημέρα.τελικα πρέπει να πάρω κινητό άμεσα και το διλλημα μεγάλο.Α50 η Νοτε7....καμερα,οθόνη,μπαταρία κοιταω... επεξεργαστές κτλ αδιάφορα...Μία βοήθεια παρακαλώ... Εντωμεταξυ... Πιο καλές κριτικές διαβάζω και όταν Α40 παρα για το Α50....γενικώς έχω μπερδευτεί... Edited July 13, 2019 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 μια "λεπτομέρεια" πάρε κάτι που να υποστηρίζει volte και wifi calling χωρίς να ψάχνεις λύσεις με έξτρα εφαρμογές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Καλημέρα.τελικα πρέπει να πάρω κινητό άμεσα και το διλλημα μεγάλο.Α50 η Νοτε7....καμερα,οθόνη,μπαταρία κοιταω... επεξεργαστές κτλ αδιάφορα...Μία βοήθεια παρακαλώ... Εντωμεταξυ... Πιο καλές κριτικές διαβάζω και όταν Α40 παρα για το Α50....γενικώς έχω μπερδευτεί... Εαν δεν σε αν διαφέρει το αποτύπωμα και η κάμερα το 50 θα έλεγα.Η διαφορά στην τιμή είναι καλή... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Η κάμερα είναι βασικό για μένα. Πάω συχνά βίντεο και φωτογραφίες με τα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Η κάμερα είναι βασικό για μένα. Πάω συχνά βίντεο και φωτογραφίες με τα παιδιά Τότε πας στο 7 περνάς και gcam και είσαι έτοιμος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Τότε πας στο 7 περνάς και gcam και είσαι έτοιμος. Ευχαριστώ φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Καλημέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι αρκετά να αγοράσω τη συσκευή και είμαι προβληματισμένος εδώ και καιρό. Είμαι κάτοχος του Mate 20 lite, και θα ηθελα τα "φώτα" όσων παιδιών έχουν χρησιμοποιήσει το Α50, σχετικά με την κάμερα και την ταχύτητα κινητού(Σε οθόνη είναι ανώτερο για εμένα λόγω super amoled). Αξίζει να κάνω την μετάβαση πληρώνοντας και το κάτι παραπάνω που απαιτείται ή είναι στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Φιλε μου η καμερα ειναι ικανοποιητικη και η οθονη πολυ καλη. Ο ευρυγωνιος φακος επισης, δινει μεγαλη ευελιξια. Αυτα στα λεω εγω που πριν ειχα p20 pro. Οπως ειχα γραψει και πιο πανω, το μεγαλυτερο μειον ειναι το απαραδεκτο δακτυλικο αποτυπωμα, κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Οσον αφορα το δακτυλικο αποτυπωμα , δοκιμαστε να μην πατατε διαφορετικα το δακτυλο οταν το καταχωρειτε. Αλλα παντα μ την ιδια γωνια, που πρεπει να ειναι παντα αυτη με την οποια το πατατε καθημερινα. Το δοκιμασα χθες και βελτιωθηκε σημαντικα η αποκριση. Υ.γ. οι οδηγιες της σαμσουγκ σε μπερδευουν Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 παρέλαβε κανείς φτηνή σιλικόνη και τζάμι που να αξίζει να δώσει λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Το δοκιμασα και βελτιωσε λιγο την κατασταση με το δακτυλικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Είναι διασταυρομένο αυτο; Ειχα Cosmote και το γύρισα σε EUR γιατι δεν ειχα παρει το May Update :wacko: Άκυρο, με μπέρδεψαν οι ημερομηνίες. Μάιο και της Cosmote. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnnik Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Το μόνο μείον είναι το δακτυλικό αποτύπωμα. Κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόπιστη συσκευή. Όμορφη οθόνη με ζωντανά χρώματα, καλή διαχείριση μνήμης και αξιόπιστη μπαταρία (την φοβόμουν προερχόμενος από xiaomi max 2 αλλά όλα καλά.) με τις πατέντες για το δακτυλικό που πρότειναν τα παιδιά πλέον δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Ανά διαστήματα κάνει τα δικά του βέβαια.. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζεις αποτύπωμα για τραπ. εφαρμογές ποτέ δεν κολλάει.. Ίσως είναι θέμα λογισμικού. Anyway μια ερώτηση, σε εμένα που έχει 1 Απριλίου έκδοση ασφαλείας να ανησυχώ που δεν έχει Μαΐου; Edited July 20, 2019 by tnnik Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Το μόνο μείον είναι το δακτυλικό αποτύπωμα. Κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόπιστη συσκευή. Όμορφη οθόνη με ζωντανά χρώματα, καλή διαχείριση μνήμης και αξιόπιστη μπαταρία (την φοβόμουν προερχόμενος από xiaomi max 2 αλλά όλα καλά.) με τις πατέντες για το δακτυλικό που πρότειναν τα παιδιά πλέον δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Ανά διαστήματα κάνει τα δικά του βέβαια.. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζεις αποτύπωμα για τραπ. εφαρμογές ποτέ δεν κολλάει.. Ίσως είναι θέμα λογισμικού. Anyway μια ερώτηση, σε εμένα που έχει 1 Απριλίου έκδοση ασφαλείας να ανησυχώ που δεν έχει Μαΐου; Kαι η καμερα θελει πολυ δουλεια νομιζω.Αυτο με της τραπεζικες εφαρμογες να το αποφευγεις καλυτερα.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Hello, Έχω κι εγώ τη συσκευή κανένα 20ήμερο, ως εταιρική. Χρησιμοποιούμε και το Knox Container. Δε μπορώ να σας πω ότι τρελαίνομαι με κάτι που διαθέτει, μου αρέσει, όμως, η οθόνη. Σκότωμα το δακτυλικό αποτύπωμα, καλό γενικά το face unlock. Από εκεί και πέρα, κάποια κολληματάκια στην πληκτρολόγηση, που τα θεωρώ απαράδεκτα για χρήση ούτε μήνα, κάποιες καθυστερησούλες στις εφαρμογές, αλλά οκ. Η κάμερα δε με ικανοποιεί ιδιαίτερα, ούτε η μπροστά ούτε η πίσω, και ο ήχος στο βίντεο το ίδιο. Ο ήχος στο βίντεο βελτιώνεται όταν χρησιμοποιείς την πίσω κάμερα. Επίσης, λόγω του ότι έχω άλλη βασική συσκευή (htc u11), δεν έχω testάρει φουλ τις αντοχές της μπαταρίας. Νομίζω ότι φορτίζει σχετικά γρήγορα. Νομίζω ότι το htc u11 είναι καλύτερο σε όλα, ίσως εκτός οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Hello, Έχω κι εγώ τη συσκευή κανένα 20ήμερο, ως εταιρική. Χρησιμοποιούμε και το Knox Container. Δε μπορώ να σας πω ότι τρελαίνομαι με κάτι που διαθέτει, μου αρέσει, όμως, η οθόνη. Σκότωμα το δακτυλικό αποτύπωμα, καλό γενικά το face unlock. Από εκεί και πέρα, κάποια κολληματάκια στην πληκτρολόγηση, που τα θεωρώ απαράδεκτα για χρήση ούτε μήνα, κάποιες καθυστερησούλες στις εφαρμογές, αλλά οκ. Η κάμερα δε με ικανοποιεί ιδιαίτερα, ούτε η μπροστά ούτε η πίσω, και ο ήχος στο βίντεο το ίδιο. Ο ήχος στο βίντεο βελτιώνεται όταν χρησιμοποιείς την πίσω κάμερα. Επίσης, λόγω του ότι έχω άλλη βασική συσκευή (htc u11), δεν έχω testάρει φουλ τις αντοχές της μπαταρίας. Νομίζω ότι φορτίζει σχετικά γρήγορα. Νομίζω ότι το htc u11 είναι καλύτερο σε όλα, ίσως εκτός οθόνης. Με το U11 έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Άλλο ναυαρχίδα και άλλο midrange. Στα λεφτά του (τιμές Σκρουτζ) καλό είναι. Για πάνω από 250€ όμως δεν το συζητάμε. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 ξαφνικά το τηλέφωνο χωρίς να έχει κατι το ιδιαίτερο περασμένο τα έπαιξε, δεν άνοιγε η οθόνη δεν χτύπαγε, δεν τίποτα... Καταλάβαμε οτι είναι ανοιχτό γιατί οποίος καλούσε άκουγε να χτυπάει χωρίς βέβαια εμείς να ακούμε τίποτα. Ήταν νεκρό.. Ειναι αγορασμενο στα 280 ευρώ πάνω κατω και το μαγαζί δηλώνει οτι είναι ευρωπαϊκό. Κρατώντας το power key και το volume down εκανε επανεκκίνηση. Το λογισμικό έχει αναβαθμιστεί 4 Ιουλίου. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία η έχει διαβάσει κάτι σχετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 ξαφνικά το τηλέφωνο χωρίς να έχει κατι το ιδιαίτερο περασμένο τα έπαιξε, δεν άνοιγε η οθόνη δεν χτύπαγε, δεν τίποτα... Καταλάβαμε οτι είναι ανοιχτό γιατί οποίος καλούσε άκουγε να χτυπάει χωρίς βέβαια εμείς να ακούμε τίποτα. Ήταν νεκρό.. Ειναι αγορασμενο στα 280 ευρώ πάνω κατω και το μαγαζί δηλώνει οτι είναι ευρωπαϊκό. Κρατώντας το power key και το volume down εκανε επανεκκίνηση. Το λογισμικό έχει αναβαθμιστεί 4 Ιουλίου. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία η έχει διαβάσει κάτι σχετικό? Καλησπέρα, Απο οτι έχω καταλάβει το ευρωπαϊκό μοντέλο είναι το A505-FN και έχει πάρει μέχρι και το update 1 May. Τωρα για να εισαι εσυ σε update 4 Ιουλίου, αυτο μου λέει οτι εχεις το μοντέλο Α505-F το οποιο δε νομίζω να ειναι το ευρωπαϊκό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 αρα πιθανότατα μας ειπαν ψέματα οτι ειναι το ευρωπαϊκό.. Δεν νομίζω όμως να έχει πρόβλημα σε μπάντες κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 αρα πιθανότατα μας ειπαν ψέματα οτι ειναι το ευρωπαϊκό.. Δεν νομίζω όμως να έχει πρόβλημα σε μπάντες κλπ? Υπαρχει πιθανοτητα,τσεκαρε το στελνωντας ενα mail στην sam. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 αρα πιθανότατα μας ειπαν ψέματα οτι ειναι το ευρωπαϊκό.. Δεν νομίζω όμως να έχει πρόβλημα σε μπάντες κλπ? Πήγαινε ρυθμίσεις , ρυθμίσεις για το τηλέφωνο, Κωδικός μοντέλου Και κοίτα τη γράφει Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 (edited) κερνελ εχει απο 1 Μαίου, και security patch απο 9 Μαίου. λογισμικο παρόχου υπηρεσίας λέει διάφορα που λεει ομως Eur/Eur μοντέλο sm-a505fn/ds Edited July 30, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts