alexandros_del7 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Να σας πω κάτι κωμικοτραγικο. Σήμερα το πρωί είπα να δοκιμάσω να κάνω downgrade μέσω hi suite σε παλιότερο λογισμικό επειδή είχα την υποψία ότι χάλασαν την κάμερα στα τελευταία firmware (επίτηδες η όχι δεν ξέρω). Ε λοιπόν είναι άλλο τηλέφωνο. Ζωντανά χρώματα, κρυστάλλινη κάμερα κλπ. Τι να πω Φοράω πλέον την 9.1.0.260 Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είχε dark mode η 9 θα την έβαζα. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Πώς το κάνετε αυτό το downgrade; Ποτέ δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αν είχε dark mode η 9 θα την έβαζα. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Πώς το κάνετε αυτό το downgrade; Ποτέ δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογή Υπάρχει επιλογή μέσα στο μενου αναβάθμισης του hisuite. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Κάτι ακόμη. Για να κρατήσω τις φωτογραφίες και τα βίντεο αν κάνω factory reset πρέπει να τα περάσω όλα με καλώδιο σε υπολογιστή; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από cloud επί πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Βοηθά που αδερφέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Κάτι ακόμη. Για να κρατήσω τις φωτογραφίες και τα βίντεο αν κάνω factory reset πρέπει να τα περάσω όλα με καλώδιο σε υπολογιστή; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από cloud επί πληρωμή; Κατεβάζεις το hisuite στον υπολογιστή και από εκεί κρατάς backup. Το δωρεάν cloud που προσφέρουν δε φτάνει ούτε για ζήτω. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Ρε μάγκες πατάω εκεί που λέει ενημέρωση συστήματος και δεν μου βγάζει καμία επιλογή. Ούτε παλιό ούτε καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Αν είχε dark mode η 9 θα την έβαζα. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Πώς το κάνετε αυτό το downgrade; Ποτέ δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογήΈχει dark mode η 9 Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Είμαι με την 195. Στο hi suite δε μου βγάζει επιλογή για downgrade. Στην επιλογή update βγάζει μόνο ότι έχω την τελευταία έκδοση. Δεν υπάρχει καν η επιλογή "see previous versions" για να την επιλεξω. Έχω κάνει κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Τελικά αλλάζει κάτι ή 195 στην κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Τελικά αλλάζει κάτι ή 195 στην κάμερα; Απολύτως τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Είμαι με την 195. Στο hi suite δε μου βγάζει επιλογή για downgrade. Στην επιλογή update βγάζει μόνο ότι έχω την τελευταία έκδοση. Δεν υπάρχει καν η επιλογή "see previous versions" για να την επιλεξω. Έχω κάνει κάτι λάθος? στο Hisuit μπαινεις system update,σου βγαζει οτι εχεις την τελευταια ενημερωση, απο κατω εχει κατι γραμματα με μπλε νομιζω λεει κατι για να πας σε αλλη εκδοση,μπαινεις μεσα και μπορεις να πας σε παλαιοτερη εκδοση αν δεν κανω λαθος στην αρχικη της συσκευης! την κατεβαζει και την περνας στην συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 στο Hisuit μπαινεις system update,σου βγαζει οτι εχεις την τελευταια ενημερωση, απο κατω εχει κατι γραμματα με μπλε νομιζω λεει κατι για να πας σε αλλη εκδοση,μπαινεις μεσα και μπορεις να πας σε παλαιοτερη εκδοση αν δεν κανω λαθος στην αρχικη της συσκευης! την κατεβαζει και την περνας στην συσκευη! Ναι, αυτό έγραψα. Σε μένα δεν έχει αυτά τα μπλε γράμματα που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Το downgrade του hisuite είναι για εκδόσεις Android, δηλαδή από την 10 στην 9 ή από την 9 στην 8. Υπόψη ότι στο downgrade κάνει ολική επαναφορά και σβήνουν τα πάντα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Το downgrade του hisuite είναι για εκδόσεις Android, δηλαδή από την 10 στην 9 ή από την 9 στην 8. Υπόψη ότι στο downgrade κάνει ολική επαναφορά και σβήνουν τα πάντα. Παρόλα αυτά για τη δική μου συσκευή δεν βγάζει downgrade. Δεν με πείραζε να σβηστούν τα πάντα, έκανα full backup. Ήθελα απλά να διορθωθεί η κάμερα. Όταν πήρα το τηλέφωνο (μέσα Σεπτεμβρίου) ήταν εκπληκτική. Τώρα είναι αλλού γι αλλού. Και ειδικά το ζουμ. Άθλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 (edited) Χθες που το σύνδεσα με hisuite όσο είχα την 190 μου έδινε δυνατότητα για downgrade στην 9. Σήμερα μου ήρθε Ota η 195 και την εγκατεστησα. Πλεον στο hisuite δεν υπάρχει επιλογή για rollback. Μήπως το προσθέσουν αργότερα τι να πω... Edited May 14, 2020 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Έχει γίνει πιο σβέλτο με την 195 ή είναι ιδέα μου; Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Το ίδιο και εμένα. Με 195 είμαι και δεν μου δίνει καμία επιλογή για downgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Το ότι λέτε σε καθε αναβάθμιση χαλάει η ποιότητα της κάμερας δεν σας βάζει σε σκέψεις ότι με τον τρόπο αυτο προσπαθεί να προμωταρει το επόμενο μοντέλο της το p40 όπως έκανε ποιο παλιά η apple ? Δεν δείχνει σεβασμό στους πελάτες της όπως το καταλαβαίνω... και ούτε είναι λογική να γυρίσουμε στην 9 για να έχουμε κάμερα . Μήπως θα πρέπει να απευθύνθητε στην εταιρεία με email.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Απολύτως τίποτα!500 mb αρχείο μόνο ενημέρωση ασφαλείας; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλησπέρα σε όλους Εάν κανείς σκέφτεται ανταλλαγή η συναλλαγή με συσκευή κ χρηματική διαφορά ας μου στείλει pm Καλό βράδυ Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 500 mb αρχείο μόνο ενημέρωση ασφαλείας; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, αυτό ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Το ότι λέτε σε καθε αναβάθμιση χαλάει η ποιότητα της κάμερας δεν σας βάζει σε σκέψεις ότι με τον τρόπο αυτο προσπαθεί να προμωταρει το επόμενο μοντέλο της το p40 όπως έκανε ποιο παλιά η apple ? Δεν δείχνει σεβασμό στους πελάτες της όπως το καταλαβαίνω... και ούτε είναι λογική να γυρίσουμε στην 9 για να έχουμε κάμερα . Μήπως θα πρέπει να απευθύνθητε στην εταιρεία με email.?Με της αρχικές εκδόσεις είχε πιο έντονο saturation και πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες..... Με τα γνωστά αποτελέσματα του έντονου κίτρινου στο night mode.. Τώρα η εταιρία κυνηγάει το φυσικό χρώμα ή μικρότερο εντυπωσιασμο.. Και το mate 20 με το mate 30 δεν έχουν καμία σχέση στην επεξεργασία που γίνεται με της αρχικές εκδόσεις τους... Το 20 στην αρχή εντυπωσίαζε ενώ τώρα όπως και το 30 ακολουθεί ήπιους τόνους.. Για το p40 δεν ξέρω καθώς δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά από τα review το ίδιο καταλαβαίνω.. Κατά τα άλλα μέχρι την 190 είχα μόνο κάποια έκδοση που το night mode στον υπερευρυγωνιο ήταν πρακτικά άχρηστο καθώς δεν έκανε καμία βελτίωση ούτε φώτισε το αντικείμενο... Μετά από εκείνη την αναβάθμιση είναι μια χαρά το τηλέφωνο.. Την 195 θα την δω της επόμενες μέρες καθώς μόλις την περασα Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Dimgeo μια Κ το ψάχνεις το θέμα Κ πραγματικά καταλαβαίνεις τις διαφορές η άποψη σου είναι ότι στις αναβαθμίσεις που κάνει βελτιώνει χρωματικα την φωτογραφία ως την πραγματικότητα που βλέπει το μάτι μας χωρίς έντονους χρωματισμους Κ χωρίς να μειώνεται η λεπτομέρεια της φωτογραφίας; κάθε βοήθεια σου είναι πολύτιμη για εμάς που μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ψάξω τρόπο για downgrade πηγαίνω στον κοτσοβολο και βάζω το p30 pro που έχει εκεί δίπλα στο δικό μου. 9.1.0.260 εκείνο 10.0.0.195 το δικό μου. Ανοίγω κάμερες και συγκρίνω. Η είμαι χαζός η δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όλα τα έβλεπα ίδια και σε λίγες περιπτώσεις αντικειμένων το δικό μου ήταν καλύτερο στα μάτια μου. Στη selfie είδα διαφορές με τη συσκευή του καταστήματος να έχει πιο έντονα χρώματα από την δική μου. Όλα αυτά σε αντικείμενα πάντα. Φυσικά δεν μπόρεσα να τσεκαρω νυχτερινή λήψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi37 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Καλησπέρα, στην .195 άλλαξε η μπαταρια αρκετα προς το καλυτερο, ειμαι με 2 μερες χρηση και εχω 35%. Απο μικροαλλαγες παρατηρησα οτι εκει που δειχνει τη μπαταρια σου δειχνει πλεον και τον υπολειπομενο χρονο οθονης. Παράθεση Freya Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts