soubasn Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Σε p30 pro προσπαθω να κανω rollback απο EMUI 12 σε 11 με το HiSuite και οταν παει να ξεκινήσει την ληψη μου βγαζει "Δεν υπάρχει σύνδεση στο internet ελέγξτε τις ρυθμίσεις δικτύου σας". Συνδεοντας το p smart z για να δοκιμασω με αλλη συσκευη ξεκιναει κανονικα την ληψη. Μηπως γνωριζει κανεις να βοηθήσει; Ευχαριστω εκ των προτέρων Edited October 19, 2022 by soubasn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Κάτοχος και εγώ από σήμερα, ερχόμενος από p40 pro (λίγων ημερών και το οποίο έδωσα λόγω κάποιων ιδιαιτεροτήτων που δεν λειτουργούσαν). Πριν 40 προ είχα το 20 προ που έπαθε εγκεφαλικό. Σε πρώτη φάση βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι απίστευτο. Από το 40 υστερεί λιγάκι σε ταχύτητα και σε λίγο δυνατότερο ηχείο. Αλλά δουλεύουν όλα τα λιγοστά που έχω χωρίς άγχος και προβλήματα της έλlειψης google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 Σήμερα μου έσκασε και αναβάθμιση ασφαλείας Νοεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Νέος κάτοχος και εγώ. Το είχα άχτι από παλαιότερα το κινητό αυτό. Περίμενα κάτι καλύτερο από την κάμερα είναι η αλήθεια. Κατά αλλά πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praktorass Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 Καλησπερα. Θελω να ρωτησω εαν σε σας στο lock screen (ξεκλειδωμα οθονης) βγαζει μονο εικονες απο τοπια;;;; οπως μου βγαζει εμενα.... εχω την εντυπωση οτι το ξεκλειδωμα με εναλλαγες δεν δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Καλησπέρα σε όσους έχουμε απομείνει, πήραμε χθες OTA αναβάθμιση (security Φεβρουαρίου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosta2712 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Ήρθε και σε μένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. March 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2023 και σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmas21 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα άλλαξα βύσμα φόρτισης στο P30pro λόγω οτι είχα συνεχείς αποσυνδέσεις στο Android Auto καθε φορά που θα ακουμπούσα το κινητό. Όταν καθάριζα το βύσμα με σπρέι έφτιαχνε αλλά για λίγες ώρες. Το άλλαξα λοιπόν και οταν γύρισα σπίτι διαπίστωσα οτι δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ android auto και γενικά δεν συνδέεται με laptop . Δεν εμφανίζει καν το διάλογο οταν συνδέω το καλώδιο. Αυριο θα το πάω πίσω αλλα θελω τη γνώμη σας, φταίνε αυτοί στο μαγαζί ή με άλλο βύσμα εκτός αυθεντικού δεν θα ξαναέχω ποτέ Data connection? Για να ξερω τι να τους πω δηλαδη. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης. Edited 1 Μαΐου by gasmas21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) On 20/1/2024 at 2:34 ΠΜ, gasmas21 said: Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα άλλαξα βύσμα φόρτισης στο P30pro λόγω οτι είχα συνεχείς αποσυνδέσεις στο Android Auto καθε φορά που θα ακουμπούσα το κινητό. Όταν καθάριζα το βύσμα με σπρέι έφτιαχνε αλλά για λίγες ώρες. Το άλλαξα λοιπόν και οταν γύρισα σπίτι διαπίστωσα οτι δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ android auto και γενικά δεν συνδέεται με laptop . Δεν εμφανίζει καν το διάλογο οταν συνδέω το καλώδιο. Αυριο θα το πάω πίσω αλλα θελω τη γνώμη σας, φταίνε αυτοί στο μαγαζί ή με άλλο βύσμα εκτός αυθεντικού δεν θα ξαναέχω ποτέ Data connexion? Για να ξερω τι να τους πω δηλαδη. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης. Δε ξέρω για το auto, αλλά κοίτα να δεις και τι φορτηση σου κάνει με αυτό το βύσμα. Ίσως σου έβαλαν άλλο που μοιάζει αλλά αντέχει λιγότερη ταχύτητα/φόρτιση κτλ. Αν είσαι Αθήνα, Μιχαλακοπουλου για original. Edited 22 Ιανουαρίου by _NikitaS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmas21 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 22/1/2024 at 8:21 ΠΜ, _NikitaS_ said: Δε ξέρω για το auto, αλλά κοίτα να δεις και τι φορτηση σου κάνει με αυτό το βύσμα. Ίσως σου έβαλαν άλλο που μοιάζει αλλά αντέχει λιγότερη ταχύτητα/φόρτιση κτλ. Αν είσαι Αθήνα, Μιχαλακοπουλου για original. Τελικά ήταν όλα λάθος.... μου χάλασαν την πλακέτα του κινητού και μετά απο απειλή μήνυσης μου έδωσαν άλλο κινητό μεταχειρισμένο πλέον αλλα πολύ καλύτερο απο έτσι που κατάντησαν το δικό μου..Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) Deleted. Edited 13 Αυγούστου by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου (edited) 4 χρόνια μαζί, 5 καλοκαίρια και συνεχίζουμε.... Δεν υπάρχει ανάγκη για απόσυρση ακόμα 🙂 Edited 14 Αυγούστου by nsourtgr 1 Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts