Jump to content

gasmas21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gasmas21

  • Ημ. Γέννησης 16/09/1985

gasmas21's Achievements

  1. Τελικά ήταν όλα λάθος.... μου χάλασαν την πλακέτα του κινητού και μετά απο απειλή μήνυσης μου έδωσαν άλλο κινητό μεταχειρισμένο πλέον αλλα πολύ καλύτερο απο έτσι που κατάντησαν το δικό μου..Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  2. Προσπαθώ να καω backup και εγω αλλα δε γινεται. Θέλει update?
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα άλλαξα βύσμα φόρτισης στο P30pro λόγω οτι είχα συνεχείς αποσυνδέσεις στο Android Auto καθε φορά που θα ακουμπούσα το κινητό. Όταν καθάριζα το βύσμα με σπρέι έφτιαχνε αλλά για λίγες ώρες. Το άλλαξα λοιπόν και οταν γύρισα σπίτι διαπίστωσα οτι δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ android auto και γενικά δεν συνδέεται με laptop . Δεν εμφανίζει καν το διάλογο οταν συνδέω το καλώδιο. Αυριο θα το πάω πίσω αλλα θελω τη γνώμη σας, φταίνε αυτοί στο μαγαζί ή με άλλο βύσμα εκτός αυθεντικού δεν θα ξαναέχω ποτέ Data connexion? Για να ξερω τι να τους πω δηλαδη. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης.
  4. Έχω το Ulefone Be pro περίπου 5 μήνες, τα προβλήματα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι τα εξής: η camera δεν ειναι σε καμία περίπτωση sony αλλα μια τυχαια και το παραδέχτηκαν και απο την ulefone μετά απο άπειρες καταγγελίες χρηστών,είναι καλή camera παντως αλλα οχι sony! To bluetooth που εχει εμένα μου κολλάει και οταν αποθηκέυσω 2 συσκευες πχ handsfree και car kit μετά μπερδέυεται και δεν ξανασυνδέεται με καμια, πρεπει να τις διαγράψω και να περάσω αυτη που θέλω εκείνη την στιγμή...χάλια δηλαδη... 3ον) ζεσταίνεται πολύ εύκολα και αν το αφησεις 5 -10 λεπτα με 4G σε ζεστό σημείο θα βγάλει μήνυμα και θα κλέισει. 4ον) Η υποδοχή των ακουστικών εχει πρόβλημα και σου πετάει το βυσμα εξω και δεν ακους!! και 5ον) είναι γρήγορο αλλα που και που crashaρει σε δυσκολες εφαρμογες και θέλει restart για να ανοιξει καποιο app. Αυτα απο μένα ..οποιος θέλει κάτι ρωτάει. Δημήτριος.
  5. ΠΑιδιά καλησπέρα, παράγγειλα πριν μια εβδομάδα απο το http://www.to2c.com to ulefone be pro και μεχρι σημερα μμου λέγανε οτι δεν υπάρχει στο stock και το περιμένουν...σήμερα τους εκανα ακυρωση παραγγελίας και αύριο refund... Απο που λέτε να το πάρω για να το στείλουν όσο πιο σύντομα γίνεται??
  6. Λοιπόν,έβαλα σαν avatar την φωτογραφια απτο κεφάλι μου...Πως βλέπετε την κατάσταση?Σώνεται με εμφύτευση?Για την ώρα παίρνω Regaine 5% και υπομένω τα γνωστά συμπτώματα.Λέτε να βοηθήσουν βιταμίνες τύπου priorin,epicrin και τέτοια???Ακούω γνώμες Τελικά η φώτο είναι σαν υπογραφή μου αλλά δεν ξέρω γιατι δεν φαίνεται ακόμα...
  7. Μπα δεν νομίζω,και ο πατέρας μου εχει καράφλα.Εμένα άρχισαν να πέφτουν απο 18 λιγα λίγα......Τώρα βάζω regaine αλλά πάλι πέφτουν σε κάθε αλλαγή εποχής και φοβάμαι οτι στα 25 θα είμαι χαλια....Αξίζει να κανω εμφύτευση??
  8. ΚΑλησπέρα παιδιά,έχω και εγώ ενα πρόβλημα με το μαλλί.Πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφία να δείτε το πρόβλημα και να μου πείτε ότι ξέρετε για τα απολέσματα τις εμφυτευσης που λέω να κανω?? Εχω λογαρισαμο στο facebook αν βολέυει γιατι εδω δεν ξερω να ανεβάζω. Ειμαι 22 χρονων.
  9. Δηλαδή όποιος αγοράσει το λέγομενο θα έχει πρόβλημα με φορτιστή και βάση αυτοκηνίτου?
  10. Το Πλαίσιο πουλάει μόνο την Ελληνική ROM ή και την Αγγλικη? Αν πάρω την Αγγλική και βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο θα είναι οκ τα SMS? Το Destinator πάντως ανεξαρτήτου ROM θα είναι στα Ελληνικά ε?
  11. Πάντως με Destinator 7 μη αυθεντικό θα παίζει καλά ετσι? Δεν θα κολάει και τέτοια?
  12. Παιδιά για να καταλάβω,αν πάω στο Πλαίσιο και πάρω το ελληνικό Χ600 θα είναι κομπλέ με SMS και bluetooth hands free ή θα θέλω αναβαθμίσεις? Μόνο αυτό όποιος μπορεί.Ευχαριστω.
  13. Καλησπέρα σε όλους.Είμαι χρήστης του Acer n35 και επειδή εχω αγανακτήσει θέλω να πάρω άλλο. Με ενδιαφέρει πιο πολύ θέμα GPS και μετά όλα ταλλα. Θα δω τρελή διαφορα με το Χ600 απτο Acer n35?Θα σέρνεται το Χ600 με Destinator 7?
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ KERASTACE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
×
×
  • Create New...