alexandros_del7 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πάντως η ενημέρωση γράφει μόνο για ασφάλεια. Τίποτα για κάμερα και Bluetooth. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Πάντως χωρίς hisuite δεν έχει έρθει κάτι ακόμα σε εμένα Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 21, 2020 by nikospaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ήρθε όντως η 186. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Καλησπέρα.Να ρωτήσω όσοι έχετε την tmax Με ποιες θήκες δεν έχει θέμα στη τοποθέτηση για νά μην τη πετάει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennisbest Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Η 185 που είχε διορθώσεις στην κάμερα , συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν; Έχει δει κάποιος διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Καλησπέρα.Να ρωτήσω όσοι έχετε την tmax Με ποιες θήκες δεν έχει θέμα στη τοποθέτηση για νά μην τη πετάει; Ευχαριστώ Έχω Original Huawei, και την Book και αυτήν που πιάνει μόνο πλάτη. Δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Μετά πήρα και μία διάφανη πλάτης απο Πλαίσιο, το δικό του private label, ούτε και εκεί έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Η 185 που είχε διορθώσεις στην κάμερα , συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν; Έχει δει κάποιος διαφορά; Τι να σου πω μια διαφορά στο night mode παίζει αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Θα τεστάρω κ θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Γνωρίζει κάποιος γιατί δν έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση σε εμένα? Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 (edited) Γνωρίζει κάποιος γιατί δν έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση σε εμένα? Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην σκας, ούτε σε μένα ήρθε ακόμα φίλε. Υπομονή κ θα έρθει. Αν θες ήδη έχει ανέβει στο xda σε μορφή dload και αν δεν βαριέσαι να τα στήσεις όλα από την αρχή, μπορείς να την κατεβάσεις κ να την φλασαρεις. *Μια ώρα μετά το post μου, ήρθε η ενημέρωση της 186 μέσω ota. Edited February 22, 2020 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 (edited) Να ρωτήσω κάτι για το p30 pro. Είχα p20 pro και τώρα mate 20 pro. Το p30 pro όταν είναι να τραβήξει κάτι κινούμενο αργεί να κάνει εστίαση; Το p20 pro που ήταν όταν τράβαγα την κόρη μου τράβαγε άμεσα και έβγαζε το καρέ που ήθελα. Το Mate 20 pro το σκέφτεται πρώτα και αργεί, με αποτέλεσμα να χάσω την λήψη. Το p30 pro αργεί; Εννοείται έχω το ΑΙ κλειστό. Edited February 22, 2020 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Μην σκας, ούτε σε μένα ήρθε ακόμα φίλε. Υπομονή κ θα έρθει. Αν θες ήδη έχει ανέβει στο xda σε μορφή dload και αν δεν βαριέσαι να τα στήσεις όλα από την αρχή, μπορείς να την κατεβάσεις κ να την φλασαρεις. *Μια ώρα μετά το post μου, ήρθε η ενημέρωση της 186 μέσω ota.Xaxaxaxa. Και εμένα. Οκ!! Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Η ώρα σε 24ωρη μορφή από που αλλάζει ρε παιδιά στο 10αρι. Δεν είναι στο ρολόι όπως μέχρι την 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Η ώρα σε 24ωρη μορφή από που αλλάζει ρε παιδιά στο 10αρι. Δεν είναι στο ρολόι όπως μέχρι την 9 Ρυθμίσεις -> σύστημα και ενημερώσεις -> ημερομηνία και ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Συνδεθείτε στο HiSuite για να πάρετε την 186. Μόλις την κατεβάζω για εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 έχει κάτι νέο η 186? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 έχει κάτι νέο η 186?Όχι security patch Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Με μια πρόχειρη ματιά φαίνεται να διορθώθηκε το night mode στον υπερεθρυγωνιο που δεν έβλεπε τίποτα πριν Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Με μια πρόχειρη ματιά φαίνεται να διορθώθηκε το night mode στον υπερεθρυγωνιο που δεν έβλεπε τίποτα πριν Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάντως δεν διορθώθηκε με την 186.ο ευρυγωνιος ακομα δεν δουλευει στο night mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Tι έκδοση είναι το camera.apk στην 186? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Tι έκδοση είναι το camera.apk στην 186?10 0 1 348 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ίδια με την προηγούμενη. Δεν το βλέπω να μας δίνουν camera update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εμένα πάντως δεν διορθώθηκε με την 186.ο ευρυγωνιος ακομα δεν δουλευει στο night mode εγώ είμαι με την προηγούμενη έκδοση 178 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την κάμερα στο night mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Με το τελευταίο update έπεσε λίγο η απόδοση της μπαταρίας ή είναι ιδέα μου? Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 στο θεμα μπαταριας δν ειχε ποτε θεμα το p30 pro.εκει που εχει θεμα ειναι με την κιτρινιλα στο night mode και δυστυχως δννομιζω να διορθωθει αυτο..ειναι θεμα αισθητηρα ποιο πολυ! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts