NikosChandolias Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Εξαιρετικές!!!! Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Σε ευχαριστώ φιλε μου πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Η τελευταία από που είναι? Βλέπω μπαλκονάκι? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Εκκλησάκι ειναι ψηλα στο βουνο στο Πέραμα Νίκο . Εκει ειχε και τις σημαίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Μερικές και από εμένα. Αν θέλετε να δείτε καμία χωρίς το εντιτ πείτε! Καλή ανάσταση να έχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 καλη ανασταση παιδια ευχομαι . ratatouis ειναι πανεμορφες , δε κρινω καθολου ποιοτητα και τετοια , οταν κατι ειναι απλα ομορφο ειναι αυτο που ειναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Με υγεία παιδιά. Πραγματικά οι φώτο σου ειναι πανέμορφες, ιδίως η πρώτη σε ταξιδεύει Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Καλημερίζω τη παρέα μετά από πολύ καιρο! Υπάρχει πολύ υλικό από το 2μηνο της καραντίνας λόγω το ότι ( σαν μουσικός σε νυχτερινό μαγαζι) διακόπηκε υποχρεωτικά η λειτουργία μας άγνωστο για πόσο μετακόμισα στο χωριό μου για να έχω άπλετο χρόνο για περιπάτους στη φύση... ξεκινάω χαλαρά και έρχονται πολλές εν καιρό... Εύχομαι σε όλους υγεία και προσοχή στην επιστροφή μας.... Xperia 5 2020-05-09_05-30-55 by l200kerasia, on Flickr 2020-05-09_05-31-07 by l200kerasia, on Flickr 2020-05-09_05-31-26 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 καλα εκανες και εφυγες , ηρεμησες , τουλαχιστον βγηκε κατι θετικο για τον εαυτο σου και το μυαλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Η πρώτη στο αυτόματο? Μπράβο φίλε! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Εξαιρετικές όλες. Άψογα χρώματα. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Η πρώτη στο αυτόματο? Μπράβο φίλε! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι με HDR on Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Παπαδες κανει. Αρε sony που κοιμασαι ορθια... Ξερεις να φτιαχνεις κινηταρες και φακους και δεν τα προωθεις σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το φετινό θα σκίζει. Το περσινό έφτιαξε software . Φέτος θα εχει και απο τα 2 . Soft και μεγάλο ωραίο αισθητήρα με λιγα πιξελ . Φυσικά θα παει απατο , δε χρειάζεται να εισαι μάντης για να κάνεις τέτοια πρόβλεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το φετινό θα σκίζει. Το περσινό έφτιαξε software . Φέτος θα εχει και απο τα 2 . Soft και μεγάλο ωραίο αισθητήρα με λιγα πιξελ . Φυσικά θα παει απατο , δε χρειάζεται να εισαι μάντης για να κάνεις τέτοια πρόβλεψη. Κοίτα τη δεδομένη στιγμή θα πάνε όλα άπατα... Είναι ευκαιρία με τη παγκόσμια παύση να επιστρέψει... Είναι στο χέρι τους... Είναι τεράστια ευκαιρία... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 στο χερι της δεν ξερω κατα ποσο ειναι να κερδισει ολους τους reviewers του youtube και των ιστοσελιδων που το 80% ειδη τρωει ειτε απο huawei ειτε απο παραδοσιακα sammy και οι υπόλοιποι καθαρα βγαζουν ψωμι απο την xiaomi που δειχνουν το ενα μετα το αλλο τα κινητα της γιατι ενδιαφερετε ο κοσμος λογο προσιτης τιμης . πιστευω 2 πραγματα . θα βρουνε μια έλλειψη καπου να υπολοιπεται και θα την σταυρωσουν , και δευτερον δεν θα ασχοληθουν με τα σημεια που ειναι καλη , πχ frames ανα δευτερολεπτο on focus (δηλαδη να βγαλουν κατι σε κινηση με αυτο και με τον ανταγωνισμο και να δουμε ποιος κρατησε εστιαση στα καρε ) , φοκους στο ματι και των ανθρωπων και των ζωων κ.α . ενα παραδειγμα , το huawei βγαζει καλυτερα νυχτα η σε ζουμ ενω το sony βγαζει καλυτερα τους ανθρωπους και εστιασμενους πανω σε κινηση . ε η σελιδα η ο youtuber θα ασχοληθει τερμα με τα βραδυνα και οχι με το αλλο . ετσι θα γινει και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ! το δικο σου παιζει η απαιξε στα καναλια ; οχι , και εαν επαιξε καθησαν ολοι στο hdr που εν τελη απλα πας maual . απο το youtube και μονο λοιπον εγω εχω την εντυπωση οτι εισαι κυριολεκτικα πισω απο τον ηλιο . απο εσενα εχω καταλαβει οτι φετος κανανε δουλεια . ε ετσι δουλεια δεν γινετε .....απλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Πάντως με το xperia 10ii στις φωτο και στις νυχτερινές που έχω δει έκαναν εξαιρετική δουλειά. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Xperia 5 2020-05-10_09-51-01 by l200kerasia, on Flickr 2020-05-10_09-51-27 by l200kerasia, on Flickr 2020-05-10_09-51-58 by l200kerasia, on Flickr 2020-05-10_09-52-15 by l200kerasia, on Flickr 2020-05-10_09-53-20 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 (edited) Υπέροχες, αλλά η δεύτερη ακόμα πιο πολύ Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 11, 2020 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Η δεύτερη είναι φωτογραφία με τα ολα της για αυτο ξεχωρίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 (edited) Μερικές και από μένα. Δεν έχουν κάποιο edit με την μαμά κάμερα στο auto είναι. Δεν είχα κουράγιο εκεί πάνω να δοκιμάζω κάμερες,ειδικά σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είναι ένα slow motion, δεν ξέρω αν γίνεται να το βγάλει όπως τις εικόνες. Έβαλα το λινκ https://i.imgur.com/lI5a1VH.gifv Edited May 14, 2020 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Εξαιρετικές φωτογραφίες και τοπία! Δεν χρειάζονται διόρθωση. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 ωραια μερη φιλαρακι , ευχαριστουμε για την ομορφια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts