marios1988 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 den exo uperuthres file an 8es perna tes me to kalwdio pou exei mesa sto kouti!!ta stelnei polu grhgora!!ena tragoudi 5MB to stelnei se miso lepto. :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Το σήμα είναι καλό. Γυρίζω ολη την Αθήνα με αυτοκίνητο και δεν μου κάνει σχεδόν ποτέ διακοπές ούτε διακόπτει την κλήση. Εχω μάθει να μην κοιτάω πιά τον μετρητή σήματος. Το κ700 ε'ιχε πιο υψηλή ενδειξη αλλά η ποιότητα σύνδεσης δεν ήταν καλύτερη. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 exei paratirisei kapoios filos otan pas na grapseis video , me to poy patas to koympi na ksekinisai h eggrafh , na se "petaei" ekso sto menu????? exo tin proigoymenh version sto kinito oxi tin telaytaia poia exeis th R1J002??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟ ς !!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Ας αρχισουμε να πολιορκουμε με email την SE Ελλαδος , αλλα και τα headquorters και θα γινει και αυτο .... ;) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 nai ! pezei rolo ? gia pes. file rwtaw giati kia egw auth exw kai den mou exei dhmiourgeish kanena tetoioo problhma!!!!logika omws 8a einai stigmiaio kollhma..kleisto bgale thn mpataria kai usw ginei!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 isws tha to dokimaso kai tha dw . eyxaristw! dokimase to kai pes...! :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaChriss Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Άνοιξα και 3ο briefcase με themes & wallpapers :w00t: Στο 3ο (τελευταίο στην υπογραφή μου) έχω βάλει και ένα θεματάκι που έφτιαξα μόνη μου ;) και του έβαλα και άλλες 2 versions με animation. Ελπίζω να σας αρέσει, καθώς και τα άλλα. Λέγεται my_nude.thm :p Παράθεση http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Παιδιά, όσον αφορά το σήμα του κινητού, εμένα μου φαίνεται πιο σημαντική η ποιότητα της κλήσης απ' αυτό που δείχνει στην οθόνη. Τι να το κάνω να μου δείχνει 10/10 ή 280/300, αν δε μπορώ να συνενοηθώ. Προτιμώ να μου δείχνει 1/5 και να μιλάω άνετα. Τη μούφα με τα Nokia τη θυμάμαι μιας και είχα Nokia για χρόνια. Φυσικά, δεν έχω Nokia εδώ και περίπου 2 χρόνια, οπότε δεν ξέρω αν διορθώθηκε αυτό. Anyway, αυτό που ενδιαφέρει είναι να μπορείς να κάνεις και να δέχεσαι κλήσεις και να συνενοήσαι χωρίς πρόβλημα και απ' ότι κατάλαβα το k750i σ' αυτό το θέμα είναι μια χαρά! ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Παιδια εχει τσεκαρει κανεις το ΜΧΕ-60 το επιπλεον φλασακι που δινει η SE? δεν το βρηκα σε κανενα ελληνικο e-shop η αληθεια ειναι πως στις βραδινες φωτο με εχει ψιλοαπογοητευσει (σε αντιθεση με την ημερα) και οτι το LEDακι ειναι λιγο σπαστικο που ειναι συνεχεια αναμμενο... αληθεια αυτο το τελευταιο δεν διορθωνεται καπως?? θα μου πείτε που πας ρε καραμητρο, μην ξεχνας πως ειναι ενα κινητο τηλεφωνο αλλα αν κατι γινεται καλυτερο γιατι να μην το κανουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εγω παλι εχω παθει πλακα με το φλας και γενικα με την νυχτερινη ληψη του κινητου, δεν το περιμενα!! Εβαλα με ενα φιλο διπλα διπλα το κινητο με ενα s700 και σε εκεινο δεν φαινοταν τιποτα ενω το κ750 εκανε τη νυχτα μερα κυριολεκτικα!!! :cool: :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Καμμια θηκη εχει βρει κανεις η ειναι νωρις ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Θήκη έχω πάρει από τον Γερμανό την Body Glove αλλά είναι λίγο δύσχρηστη όσο αφορά το πορτάκι της κάμερας, βέβαια με ένα ψαλιδάκι και λίγο κόψιμο στο πίσω μέρος είναι μια χαρά.... Για την συζήτηση που αφορά την ένδειξη σήματος του Κ750, πήρα τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της SonyEricsson και ρώτησα αν γνωρίζουν για την διαφορά στο σήμα που έχει το συγκεκριμένο κινητό σε σχέση με τα άλλα, αυτό που μου απάντησαν είναι ότι δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικό που έχει να κάνει με την κεραία του συγκεκριμένου μοντέλου. Μήπως έπρεπε να ρωτούσα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) λες και ξέρανε αυτοί κάτι παραπάνω.... :D (αφού η SE δεν ξέρει τίποτα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Άνοιξα και 3ο briefcase με themes & wallpapers :w00t: Στο 3ο (τελευταίο στην υπογραφή μου) έχω βάλει και ένα θεματάκι που έφτιαξα μόνη μου ;) και του έβαλα και άλλες 2 versions με animation. Ελπίζω να σας αρέσει, καθώς και τα άλλα. Λέγεται my_nude.thm :p Μπράβο TinaChriss! Ωραία συλλογή. Σε ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι μαζί μας ! Μια παράκληση μόνο. Είναι δυνατόν να ανέβουνε κάπου όλα μαζί σαν zip ή rar έτσι ώστε να τα καταβάσουμε όλα μαζί ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Βρε παιδιά, με το θέμα χωρητικότητας αποθήκευσης μηνυμάτων, πότε θα πάρω απάντηση; Το εχω ρωτήσει 2 φορές ανα εβδομάδα η κάθε φορά, και δεν αξιόθηκε κανείς να μου πεί. Απαξιείτε; Δεν ειμαι κανα περαστικό μέλος. Της παρέας ειμαι, το ξέρετε. Και κάτι καινούργιο. Που διάλο ειναι τα πλαίσια που βάζουμε ως εφέ στις φωτογραφίες; Δεν τα βλέπω στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Βρε παιδιά, με το θέμα χωρητικότητας αποθήκευσης μηνυμάτων, πότε θα πάρω απάντηση; Το εχω ρωτήσει 2 φορές ανα εβδομάδα η κάθε φορά, και δεν αξιόθηκε κανείς να μου πεί. Απαξιείτε; Δεν ειμαι κανα περαστικό μέλος. Της παρέας ειμαι, το ξέρετε. Και κάτι καινούργιο. Που διάλο ειναι τα πλαίσια που βάζουμε ως εφέ στις φωτογραφίες; Δεν τα βλέπω στο μενού. Χαλάρωσε ρε Σάκη. Μπορεί να μην έχει φτάσει κανείς στο όριο ! Anyway, για την δεύτερη ερωτησή σου είναι στο μενού. Κάμερα/Ρυθμίσεις/Τρόπος Λήψης/Πλαίσια Δυστυχώς, πάντα φιλικά, πρέπει να σου πω και εσένα RTFM :p Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 πολυ καλο το theme !!!!! αν εισαι εσυ στη φωτο χεχεχεχχε pm me !! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Τοσο καιρό κανείς; Εγω εχω το Ρ900 για γραμμή που μου στέλνουν μηνύματα και κάθε μέρα λαμβάνω περίπου 20. Πολλοί έχουν μόνο το Κ750 και περίμενα πως θα έχουν ξεπεράσει τα 70.(ασε που ειμαι σίγουρος, απλά δεν απαντούνε) Σε ευχαριστώ πάντως για την δεύτερη απάντηση. Τα βρήκα. Εχουν βάλει τα παλιά και προσθέσανε κάποια πολύ καλά και κάποια μέτρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 den mporesa na vrw iparxei kapoios pou na exei to k750 kai tim 2in1?? giati emena mou parousiase kolimata stin enalagi twn arithmwn..anavosvinei i othoni xanei to sima ksanaerxetai..genika enas panikos! an kserei kapoios kati sxetiko as apadisei!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εγω εχω το Vodafone 2 Gether και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Καλο ειναι να επικοινωνησεις με το τμημα εξυπηρετησης μπας και βοηθησουν. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 molis petaxtika se ena apo ta best tim store stin thessaloniki kai ekana antikatastasi tis kartas...kai den mou to ksanaekane.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Παιδια εχει τσεκαρει κανεις το ΜΧΕ-60 το επιπλεον φλασακι που δινει η SE? δεν το βρηκα σε κανενα ελληνικο e-shop η αληθεια ειναι πως στις βραδινες φωτο με εχει ψιλοαπογοητευσει (σε αντιθεση με την ημερα) και οτι το LEDακι ειναι λιγο σπαστικο που ειναι συνεχεια αναμμενο... αληθεια αυτο το τελευταιο δεν διορθωνεται καπως?? θα μου πείτε που πας ρε καραμητρο, μην ξεχνας πως ειναι ενα κινητο τηλεφωνο αλλα αν κατι γινεται καλυτερο γιατι να μην το κανουμε!! Αν μαζί με το flash επιλέξεις και νυχτερινή λήψη, θα δείς διαφορά. Και τί εννοείς το ledάκι είναι συνέχεια αναμμένο? Μπορείς να το σβήσεις απο τις επιλογές. Αν εννοείς οτι δεν λειτουργεί σαν flash, δεν νομίζω οτι είναι τόσο τραγικό. Τη δουλειά του την κάνει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Paidia phga kai phra mia prostateutikh 8hkh diafanes apo ena magazi 7 eurw!!polu kalh poiothkws!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Εχω αγορασει εδω και μερες αυτην http://www.krusell.se/product.php?s=2&product=2003 που ειναι ΤΕΛΕΙΑ! 11,5€ απο καταστημα στο Carrefour Ευκαρπιας στη Θεσσαλονικη. και εγω μολις την χτυπησα απο το παραπανω μαγαζι... ειναι πολυ καλη και παρεχει προστασια στο κινητο, αυτο νομιζω οτι ειναι και το ζητουμενο. Η τιμη ειναι στα 11,50€ οπως αναφερει και ο φιλος haki!!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Παιδια εχει τσεκαρει κανεις το ΜΧΕ-60 το επιπλεον φλασακι που δινει η SE? δεν το βρηκα σε κανενα ελληνικο e-shop η αληθεια ειναι πως στις βραδινες φωτο με εχει ψιλοαπογοητευσει (σε αντιθεση με την ημερα) και οτι το LEDακι ειναι λιγο σπαστικο που ειναι συνεχεια αναμμενο... αληθεια αυτο το τελευταιο δεν διορθωνεται καπως?? θα μου πείτε που πας ρε καραμητρο, μην ξεχνας πως ειναι ενα κινητο τηλεφωνο αλλα αν κατι γινεται καλυτερο γιατι να μην το κανουμε!! Έχεις τραβήξει με άλλα κινητά νυχτερινές φωτογραφίες ? :confused: Οχι απλώς το Κ750i βγάζει τις καλύτερες νυχτερινές, είναι ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ οι διαφορές του από ΟΛΑ τα υπόλοιπα κινητά :p Και αν θες κάτι καλύτερο, τότε δεν θες κινητό, θες ψηφιακή κάμερα :D Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Kalispera. Xerw oti tha mou peite na gyrisw selides pisw gia na parw tin apadisn alla to ekana kai den boresa na katalabw. Mallon eimai asxetos. Loipon exw to k750i peripou 2 vdomades. Tha ithela na kanw update kai na parw tin teleftaia ekdosn pou kykloforei gia to kinito (nomizw einai R1J). Borei kapoios na mou pei bhma bhma tin diadikasia gia na to kanw afto??? Tha to ektimousa polu. Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts