21century Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Γρηγορα στο καταστημα για αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 paidia kati xazo tha rotiso alla exoun spasei ta neura mou. To ς to gramma pou vriskete? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 paidia kati xazo tha rotiso alla exoun spasei ta neura mou. To ς to gramma pou vriskete? :/ Emas na deis pws exoun ginei ta neura mas epid exei kapoious (na min xaraktirisw) p anti na psaxoun 2-3 selides pisw na vroun tin apantisi p theloun grafoun sinexws tis idies erwtiseis SINEXWS k ekanan to thema auto PATATA:mad: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Ρε παιδια πηρα το Κ750 απο τη Vodafone και το ΗΒΗ-662 και μου παρουσιαζουν προβλημα μαζι. -Πρωτον δεν μπορω να απαντησω σε μια κληση απο το ακουστικο παρα μονο απο το πληκτρο του τηλεφωνου. -Δευτερον δε μου βγαζει αναγνωριση ονοματος ουτε καν τον αριθμο. -Τριτον οταν απανταω απο το πληκτρο του τηλεφωνου κανει γυρω στα τρια δευτερολεπτα για να αρχισω να ακουω και να μιλαω απο το ακουστικο. -Τεταρτον και σημαντικοτερο ειναι οτι καποιες φορες αφου το ξεσυνδεσω και το επανασυνδεσω λειτουργει κανονικα χωρις να τα κανει αυτα. Μπορει καποιος να μου πει γιατι και τι πρεπει να κανώ :( To πρώτο μου το κάνει και μένα. Τί μπορούμε να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Θα συνιστούσα σε όσους φίλους έχουν διάφορα μικροπροβληματάκια με το Κ750 να κάνουν μια αναβάθμιση σε W800 (20 Euro έχει) και να δούν την υγειά τους. Κυριολεκτικά μεταμορφώνεται το κινητό !!!!!!! :lol: Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 βρηκα στο amazon το παρακατω memory stick ( http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0009VPFO6/qid=1121115132/sr=8-3/ref=sr_8__i3_xgl23/002-5889075-2838432?v=glance&s=photo&n=507846 ), ειναι καταλληλο για το 750? θα χρειαστω καποιο adaptor ή χρειαζομαι μονο το stick? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 βρηκα στο amazon το παρακατω memory stick ( http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0009VPFO6/qid=1121115132/sr=8-3/ref=sr_8__i3_xgl23/002-5889075-2838432?v=glance&s=photo&n=507846 ), ειναι καταλληλο για το 750? θα χρειαστω καποιο adaptor ή χρειαζομαι μονο το stick? Φυσικά και κάνει για το k750i. Όλες οι κάρτες "Duo" μέχρι και 2GB κάνουν. Ο αντάπτορας, ο οποίος περιλαμβάνεται στη συσκευασία, θα σου χρησιμεύσει για τη χρήση της κάρτας σε συσκευές που παίρνουν τις MS Pro και όχι τις Duo. Δηλαδή, ο αντάπτορας κάνει την κάρτα MS Pro (μεγαλύτερου μεγέθους). Θα συνιστούσα σε όσους φίλους έχουν διάφορα μικροπροβληματάκια με το Κ750 να κάνουν μια αναβάθμιση σε W800 (20 Euro έχει) και να δούν την υγειά τους. Κυριολεκτικά μεταμορφώνεται το κινητό !!!!!!! :lol: Ναι, αλλά έτσι χάνεις τη δυετή εγγύηση... ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 chryant Σε καλυπτει η εγγυηση.Μεχρι 2 μπορει να εχει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Re paidia na kanw mia erwthsh???H sonyericsson den eipe oti exei 2 xronia egguhsh??giati se ola ta magazia len oti exoun 1 xrono egguhsh sta kanonika k750i kai sta live 2 xronia??mpas kai den kseroun oti h sonyericsson exei 2 xronia egguhsh???A paidia otan stelnw ena mms kai h eikona einai polu megalh gia paradeigma 400kb meta pws thn kanei mono 40 kb peripou??dhladh h eikona ti analush 8a exei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Re paidia na kanw mia erwthsh???H sonyericsson den eipe oti exei 2 xronia egguhsh??giati se ola ta magazia len oti exoun 1 xrono egguhsh sta kanonika k750i kai sta live 2 xronia??mpas kai den kseroun oti h sonyericsson exei 2 xronia egguhsh???A paidia otan stelnw ena mms kai h eikona einai polu megalh gia paradeigma 400kb meta pws thn kanei mono 40 kb peripou??dhladh h eikona ti analush 8a exei?? Νομίζω, 640Χ480. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Re paidia na kanw mia erwthsh???H sonyericsson den eipe oti exei 2 xronia egguhsh??giati se ola ta magazia len oti exoun 1 xrono egguhsh sta kanonika k750i kai sta live 2 xronia??mpas kai den kseroun oti h sonyericsson exei 2 xronia egguhsh???A paidia otan stelnw ena mms kai h eikona einai polu megalh gia paradeigma 400kb meta pws thn kanei mono 40 kb peripou??dhladh h eikona ti analush 8a exei?? Φιλε εγω το αγορασα την περασμένη Παρασκεύη απο το Πλαισιο στην Καλαμαριά και μου έδωσαν 2 χρονακια εγγυήση κατασκευαστη!!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Ρε παιδια πηρα το Κ750 απο τη Vodafone και το ΗΒΗ-662 και μου παρουσιαζουν προβλημα μαζι. -Πρωτον δεν μπορω να απαντησω σε μια κληση απο το ακουστικο παρα μονο απο το πληκτρο του τηλεφωνου. -Δευτερον δε μου βγαζει αναγνωριση ονοματος ουτε καν τον αριθμο. -Τριτον οταν απανταω απο το πληκτρο του τηλεφωνου κανει γυρω στα τρια δευτερολεπτα για να αρχισω να ακουω και να μιλαω απο το ακουστικο. -Τεταρτον και σημαντικοτερο ειναι οτι καποιες φορες αφου το ξεσυνδεσω και το επανασυνδεσω λειτουργει κανονικα χωρις να τα κανει αυτα. Μπορει καποιος να μου πει γιατι και τι πρεπει να κανώ :( και εγω φιλε εχω το ιδιο σετακι... μηπως το Κ750 ειναι vfl???? εμενα το Κ750 ειναι κανονικο και δεν εχω κανενα απο τα παραπανω προβληματα που αναφερεις :O Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Εγω το πήρα σήμερα και το χαζεύω :p :):D EDIT Τα σχόλια μου : 1. Τα mp3, απλά υπέροχα, στα 128ΚΒps είναι μια χαρα 2. Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή 3. Το μενού του μια χαρά και οι φωτογραφίες πετάνε ! Ερωτήσεις 1. Ποιά είναι η τελευταία εκδοση λογισμικού ? 2. Πειράζει που εγω το άνοιξα πριν το φορτίσω μιας και η μπαταρία του ήταν στο 32% ? Λέω να περιμένω να αδειάσει και μετά να κάνω τη πρώτη φόρτιση. Προς το παρόν δεν έχω δει κάποιο κόλλημα :) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 και εγω φιλε εχω το ιδιο σετακι... μηπως το Κ750 ειναι vfl???? εμενα το Κ750 ειναι κανονικο και δεν εχω κανενα απο τα παραπανω προβληματα που αναφερεις :O εγω εχω το ΗΒΗ600 και μου κανει τα ιδια προβληματα! οχι που και που, ΠΑΝΤΑ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Όλα τα Sony ericsson, έχουν 2 χρονια εγγύηση. Η τελευταία έκδοση λογισμικού, όπως έχουμε πει αρκετές φόρες,είναι μέχρι στιγμής η 1RL :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Εγω το πήρα σήμερα και το χαζεύω :p :):D Πειράζει που εγω το άνοιξα πριν το φορτίσω μιας και η μπαταρία του ήταν στο 32% ? Λέω να περιμένω να αδειάσει και μετά να κάνω τη πρώτη φόρτιση. Προς το παρόν δεν έχω δει κάποιο κόλλημα :) Άστο να κλείσει μόνο του (να τελειώσει η μπαταρία). Μετά βάλτο να φορτίζει κλειστό. Αυτό κάντο 2-3 φορές (να τελειώσει πάλι η μπαταρία και να κλείσει μόνο του και μετά να φορτίζει κλειστό). Καλό είναι να το κάνεις, τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα αυτό. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Απορω πως γινεται στην βονταφον να κανει 382 το κινητο και το κανονικο εξω να κανει παλι 382...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Τα αρχεία rar είναι συμπιεσμένα, σαν τα zip. Αλλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν πρόκειται για παιχνίδι ή εφαρμογή java, δεν χρειάζεται να το αποσυμπιέσεις στο PC. Αφού έχει μέσα πολλά μικρά αρχειάκια (με extensions .class, .png κλπ) θα κάνεις το εξής: Αφού το σώσεις κάπου, θα κάνεις rename αλλάζοντας με το χέρι το extension από .rar σε .jar (ίσως, αν δεν βλέπεις το extention, να χρειαστεί να πάς από τον windows explorer > tools > folder options > view και να ξετσεκάρεις το "hide extensions for known file types"). Αφού το αρχείο γίνει .jar, το μεταφέρεις όπως είναι, ολόκληρο, στο τηλέφωνο. Μετά, αν το επιλέξεις θα σου δώσει (το τηλέφωνο) επιλογή για εγκατάσταση και τα υπόλοιπα είναι απλά. Όλα ΟΚ? Thanks gia tin voitheia pavlo , eimai stin douleia twra kai tha to tsekarw otan paw spiti ... an xreiastw kati tha se xanaenoxlisw an ginetai. kai pali efxaristw Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Τα αρχεία rar είναι συμπιεσμένα, σαν τα zip. Αλλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν πρόκειται για παιχνίδι ή εφαρμογή java, δεν χρειάζεται να το αποσυμπιέσεις στο PC. Αφού έχει μέσα πολλά μικρά αρχειάκια (με extensions .class, .png κλπ) θα κάνεις το εξής: Αφού το σώσεις κάπου, θα κάνεις rename αλλάζοντας με το χέρι το extension από .rar σε .jar (ίσως, αν δεν βλέπεις το extention, να χρειαστεί να πάς από τον windows explorer > tools > folder options > view και να ξετσεκάρεις το "hide extensions for known file types"). Αφού το αρχείο γίνει .jar, το μεταφέρεις όπως είναι, ολόκληρο, στο τηλέφωνο. Μετά, αν το επιλέξεις θα σου δώσει (το τηλέφωνο) επιλογή για εγκατάσταση και τα υπόλοιπα είναι απλά. Όλα ΟΚ? Xexasa kai kati allo!! Ta paixnidia ta apothikevw sto memory stick alla den exei pouthena fakelo gia paixnidia.Mipws dimiourgw egw kapoion?? h' ta vazw mesa stin mnimi tou kinitou? Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 1. FM RADIO έχει? 2. Τα Πλήκτρα έιναι πιο εύχρηστα απο το κ700ι? ...θα το βρω μεταχειρισμένο στο "μπαϊ εντ σέλ"? :O Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 1. FM RADIO έχει? 2. Τα Πλήκτρα έιναι πιο εύχρηστα απο το κ700ι? ...θα το βρω μεταχειρισμένο στο "μπαϊ εντ σέλ"? :O 1.radio paizei k malista me rds ean den kano la8os 2.kati phre to mati sto buy&sell k se kalh timh nomizo(gyro sta 329e h kapu toso)...alla gia na eisai k 1000% siguros kane k esy ena kopo na beis na tsekareis :) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobbble Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Lipon paidia vrika tropo na soso ta sms pou ixa sti mnimi tou 6230 san arxia .vmg ( 1 arxio = 1 minima ). 3erei kaneis an boro afta ta minimata na ta peraso sto k750 Efxaristw poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Xexasa kai kati allo!! Ta paixnidia ta apothikevw sto memory stick alla den exei pouthena fakelo gia paixnidia.Mipws dimiourgw egw kapoion?? h' ta vazw mesa stin mnimi tou kinitou? Από ό,τι θυμάμαι, τα σώζεις στο "άλλο" 'η "other" (αν πρόκειται για το stick: MSSEMC\Media files\other). Μετά, αφού αποσυνδέσεις το τφ από το usb, επιλέγεις το αρχείο και σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση, μάλιστα σε ρωτάει πού θέλεις να βάλεις συντόμευση, στο games ή στο appz. Προσοχή: Αν το γράψεις στο stick και επιλέξεις εγκατάσταση, νομίζω εγκαθίσταται εκεί. Αν δεν το θέλεις έτσι, πριν κάνεις εγκατάσταση επιλέγεις το αρχείο και κάνεις "μετακίνηση στο τηλέφωνο" (από το δέξί softkey προσθ>Διαχ.Αρχείου>Μετακ.ΣτοΤηλ). Μετά συνεχίζεις με εγκατάσταση, η οποία πλέον γίνεται στο τφ. Ελπίζω όλα σαφή. Αν έχεις πρόβλημα πες μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσουν όσοι ξέρουν : Το Bluetooth adapter (για επικοινωνία PC και κινητού ) MOBILE ACTION MA-720 , λειτουργεί με το Κ750 ; Ευχαριστώ. Φίλε για εμένα το MOBILE ACTION είναι αποτυχία. Πάρε ένα απλό usb bluetooth και θα κάνεις καλύτερη δουλειά. Το MOBILE ACTION το πήρα και ανακάλυψα ότι λειτουργεί μόνο με το δικό του πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων και όχι με το pc suite της sonyericsson. Γενικά δεν έχεις τις επιλογές 'αποστολή σε bluetooth' με δεξί κλίκ σε ένα αρχείοκαι δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή σαν συσκευή bluetooth. Εγώ το έχω και το έβαλα στην άκρη και πήρα απλό στικ. Αν επιμένεις στο MOBILE ACTION το δείνω 25 ευρώ, αλλά δεν στο συστήνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Εχω ετοιμασει 3 σετ φωτο..... ............. Περιμενω εντυπωσεις! :shifty: :shifty: :shifty: ............. Φίλε haki, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Τα είπες όλα: "Μικρές διαφορές υπερ της ψηφιακής, που μεγαλώνουν όσο δυσκολεύουν οι συνθήκες φωτισμού". Γενικά πάντως, ποιότητα όχι απλά fair, αλλά εντυπωσιακή για κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts