teodoroGR Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 stin selida mou sigoura tha breite kapoia pragmata gia to kinito ....kai neo paixnidi DA VINCI CODE http://www.geocities.com/cellgr/GAME-PACK3.jpg EDW kai otan den sas tin emfanizei einai apo tin yperfortosi dokimaste argotera kai kalo kalokairi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 stin selida mou sigoura tha breite kapoia pragmata gia to kinito ....kai neo paixnidi DA VINCI CODE http://www.geocities.com/cellgr/GAME-PACK3.jpg EDW kai otan den sas tin emfanizei einai apo tin yperfortosi dokimaste argotera kai kalo kalokairi :rolleyes: ενδιαφερον η σελιδα σου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Παιδία σκέφτομαι ν αγοράσω τη Lexar Memory Stick 512 Mb PRO DUO 40X , τι λέτε ? Θα λειτουργεί κανονικά στο k750 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Παιδία σκέφτομαι ν αγοράσω τη Lexar Memory Stick 512 Mb PRO DUO 40X , τι λέτε ? Θα λειτουργεί κανονικά στο k750 ?? Ναι :) Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Τσίμπα το καλή τιμή είναι. Δεν είναι Vodiafon e ? oxi den einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k750kias Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Ποιος θα το δοκιμασει να απαντησει στον spydan ? :D ΕΧΩ ΤΟ Κ750 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ WALKMAN(FLIGHT MODE) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 flight mode???? Τέσπα, κάντο αναβάθμιση σε W800 και είσαι οκ. Πάντο σε ένα service καλύτερα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 ΕΧΩ ΤΟ Κ750 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ WALKMAN(FLIGHT MODE) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κατ αρχας μην γραφεις με κεφαλαια γιατι δεν ειναι ευγενικο... Μπορεις να πας στο 9volto στον Πειραια και θα στο κανουν αυτοι με λιγα χρηματα 10-15€ νομιζω. Αν δεν μπορεις να πας εκει, η μονη περιπτωση που σου απομενει ειναι μεσω ιντερνετ που δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα συγκεκριμενα. Θα σου πουν τα παιδια. Αυτο θα σου κοστισει 10€ απο την πιστωτικη σου καρτα. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Υπάρχουν και άλλα service εκτός απ το 9volto που κάνουν αυτή τη δουλειά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k750kias Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Κατ αρχας μην γραφεις με κεφαλαια γιατι δεν ειναι ευγενικο... Μπορεις να πας στο 9volto στον Πειραια και θα στο κανουν αυτοι με λιγα χρηματα 10-15€ νομιζω. Αν δεν μπορεις να πας εκει, η μονη περιπτωση που σου απομενει ειναι μεσω ιντερνετ που δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα συγκεκριμενα. Θα σου πουν τα παιδια. Αυτο θα σου κοστισει 10€ απο την πιστωτικη σου καρτα. Γίνετε να το βρώ στο net και τσάμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k750kias Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Γίνετε να το βρώ στο net και τσάμπα το k750 να γινετε w800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το bluetooth handsfree HBH-610 ή HBH-610a και σε ποιά τιμή; Τα έχει κάποιος ώστε να μου πει την άποψή του; Ψάχνω ένα hadsfree συμβατό με K750i και W800i και το βασικό μου κριτήριο είναι η μεγάλη αυτονομία. Στα συγκεκριμένα μου αρέσει και η αυτόματη ρύθμιση της έντασης και ο καθαρισμός της φωνής από άλλους θορύβους. Δεν τα έχω δει, απλά ότι ξέρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνει η Sony Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Γίνετε να το βρώ στο net και τσάμπα το k750 να γινετε w800 καταρχας μην ποσταρεις την ιδια ερωτηση 2 φορες.κατα δευτερον οχι δεν γινεται αυτο που θελεις τσαμπα :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Γίνετε να το βρώ στο net και τσάμπα το k750 να γινετε w800 Τα πάντα γίνονται, αλλά όχι χωρίς ρίσκο. Εννοώ ότι με διάφορα σπ@σμέν@ flashers και μερικά αρχεία που κυκλοφορούν μπορείς να το κάνεις, μα δεν το συνιστώ, γιατί όχι μόνο θα ταλαιπωρηθείς αρκετά να τα συγκεντρώσεις όλα (πρόγραμμα και αρχεία), αλλά θα ρισκάρεις και να χαλάσεις το τηλεφωνό σου ίσως και μόνιμα. Στην περίπτωση πάντως που θα το χαλάσεις θα πληρώσεις περισσότερα από τα 10€ του θέλει η υπηρεσία του Davinci για την μετατροπή, την οποία και συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Προσοχή πάντως όπως και να το κάνεις, τσάμπα ή όχι, το τηλέφωνό σου ΔΕΝ θα αναβαθμίζεται από την SE online. Κάθε αναβάθμιση θα γίνεται μέσω πληρωμένης διαδικασίας (Davinci, Totalserver) ή .. τσάμπα με πολλαπλό ρίσκο κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Κατι που σημαινει οτι αν δεν το χεις πολυ αναγκη, μην το κανεις..;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Exo K750i kai kata lathos esvisa kapoies foto pou eixa sti mnimi tou kinitou. Yparxei tropos na tis paro piso?? Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Exo K750i kai kata lathos esvisa kapoies foto pou eixa sti mnimi tou kinitou. Yparxei tropos na tis paro piso?? οχι δυστηχως δεν υπαρχει τροπος να της επαναφερεις. καλα κι'εσυ δεν της ειχες κανει ενα backup.:blink: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Exo K750i kai kata lathos esvisa kapoies foto pou eixa sti mnimi tou kinitou. Yparxei tropos na tis paro piso?? Δυστυχώς φίλε μου, όχι! Ώπς... sorry RAVER[/member], με πρόλαβες... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Δυστυχώς φίλε μου, όχι! Θα υπήρχε μήπως περίπτωση , αν οι διαγραμμένες φώτο ήταν στην κάρτα μνήμης?? (λέω τώρα εγώ...:confused: ) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Θα υπήρχε μήπως περίπτωση , αν οι διαγραμμένες φώτο ήταν στην κάρτα μνήμης?? (λέω τώρα εγώ...:confused: ) Και βέβαια θα υπήρχε, με τη χρήση κάποιου προγράμματος ανάκτησης διεγραμμένων δεδομένων, καθότι όταν σβήνεται ένα αρχείο δεν διαγράφεται πλήρως, απλά αφαιρούνται από τον FAT οι καταχωρήσεις των cluster που καταλαμβάνει. Έτσι εάν δε γραφτεί τίποτε άλλο σε αυτές τις θέσεις με το κατάλληλο πρόγραμμα είναι αρκετά εύκολο να ανακτηθεί! Επίσης στα μανητικά μέσα, αλλά και τις solid μνήμες, υπάρχουν μέθοδοι ανάκτησης ακόμα και των πλήρως διεγραμμένων δεδομένων (εάν βέβαια δεν έχουν εγγραφεί πολλές φορές "από πάνω" άλλα δεδομένα), μέσω του ηλεκτομαγνητικού αποτυπώματος που αφήνει η προηγούμενη εγγραφή. Αυτός είναι και ο λόγως που η NSA εξέδωσε έναν οδηγό περί ασφαλούς διαγραφής απορρήτων ηλεκτρονικών δεδομένων. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Και βέβαια θα υπήρχε, με τη χρήση κάποιου προγράμματος ανάκτησης διεγραμμένων δεδομένων, καθότι όταν σβήνεται ένα αρχείο δεν διαγράφεται πλήρως, απλά αφαιρούνται από τον FAT οι καταχωρήσεις των cluster που καταλαμβάνει. Έτσι εάν δε γραφτεί τίποτε άλλο σε αυτές τις θέσεις με το κατάλληλο πρόγραμμα είναι αρκετά εύκολο να ανακτηθεί! Επίσης στα μανητικά μέσα, αλλά και τις solid μνήμες, υπάρχουν μέθοδοι ανάκτησης ακόμα και των πλήρως διεγραμμένων δεδομένων (εάν βέβαια δεν έχουν εγγραφεί πολλές φορές "από πάνω" άλλα δεδομένα), μέσω του ηλεκτομαγνητικού αποτυπώματος που αφήνει η προηγούμενη εγγραφή. Α, ωραία:) Ήξερα ότι αυτό γινόταν βέβαια σε μαγνητικά αποθηκευτικά μέσα(πχ σκληρούς από pc)αλλά για κάρτες μνήμης δεν το ήξερα.:O Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Γίνετε να το βρώ στο net και τσάμπα το k750 να γινετε w800 Αφού η λειτουργία walkman σου είναι τόσο απαραίτητη, τα 10 ευρώ στο davinci δεν νομίζω ότι είναι φοβερό ποσό. Όπως σου είπαν και τα παιδιά το τζαμπέ δεν είναι πάντα χωρίς ρίσκα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Α, ωραία:) Ήξερα ότι αυτό γινόταν βέβαια σε μαγνητικά αποθηκευτικά μέσα(πχ σκληρούς από pc)αλλά για κάρτες μνήμης δεν το ήξερα.:O Ίδια περίπτωση είναι THEjB. Έχω ανακτήσει πολλές φορές δεδομένα από κάρτες ψηφιακών μηχανών οι οποίες κατά ένα περίεργο τρόπο χτυπάνε όταν έχεις μέσα σημαντικές φωτοφραφίες!!! Backup φίλε μου. Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Piga na tis peraso apo ti mnimi tou til stin karta gia na ta kano backup kai katalathos tis esvisa :( opos kai na'xei eyxaristo poly paides :) Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Exo K750i kai kata lathos esvisa kapoies foto pou eixa sti mnimi tou kinitou. Yparxei tropos na tis paro piso?? Την έχω πατήσει και εγώ μια φορά...Αλλά σώθηκα από τύχη... Δηλαδή: Αν είσαι τυχερός και έχεις εγκαταστήσει το MyPhoneExpoler και έχεις στο παρελθόν δεί τις φωτογραφίες του κινητού σου μέσω αυτού του προγράμματος, τότε θα βρείς τις φωτογραφίες που έσβυσες ή τουλάχιστον όσες είχες δει στο PC μέσω του MyPhoneExplorer, στο φάκελο cache του προγράμματος πχ "C:\Program Files\MyPhoneExplorer\Sony Ericsson K750/Cache". Ελπίζω να ισχύουν τα παραπάνω και να σώσεις έστω μερικές Όσο για αυτό που ρωτάς, μάλλον ξέχνα το και προχώρα...Θεωρίες πολλές αλλά εκτός πραγματικότητας για εμάς. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts