Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα τρελαθώ. μέχρι προχθές είχαν λινκ και στο ελληνικό site... πάντως το update δουλεύει κανονικά σε non-branded ελληνικό Κ750.

Έβαλα την R1AA και πετάει ;)

Σήμερα τα ξημερώματα έβαλα την νέα έκδοση R1AA. Το update client υπάρχει και στο ελληνικό site αλλά με παίδεψε πολύ μέχρι να το βρω, πάντως υπάρχει.

Επίσης έκανα την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα,( αν και έπρεπε να δοκιμάσω αρκετές φορές μέχρι να με βάλει στο πρόγραμμα-έβγαζε server busy-), ενω για την Ν35 μου έβγαζε πάντα communication error.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:shock: :shock: :shock:

Πιεζω την Memory Stick για να την βγαλω απο το τηλεφωνο, και δεν πεταγεται εξω. Σιγα-σιγα την εβγαλα και τι να δω: Η M.S. ηταν ραγισμενη απο πανω περσισσοτερο, λες και την πατησε κατι :blink:. Κατι χαραγματα, κατι βαθουλωματα... Αν ειναι δυνατον! Πως εγινε αυτο το πραγμα;;;:X :(

Πατηστε....

http://img230.imageshack.us/img230/383/dsc000049vx.th.jpg

Του w800 ειναι αυτή; Λογικά θα έχεις εγγύηση και θα μπορείς να την αλλάξεις όπου την αγόρασες. Κάποιο ελάττωμα πρέπει να είχε. Σαν υπερθέρμανση μου κανει, κάποιο βραχυκύκλωμα ίσως. Αν έχεις κ750, θα έχεις και την 64άρα ms. Οπότε παίξε λίγες μέρες με την μικρή, να δεις αν σου την ψήσει και αυτη, οπότε θα φταίει το κινητο. Παρακολούθησε και τον φορτιστή. Ίσως το παίζει φούρναρης :Ρ

pedia gia na katalavo, tin teleftea ekdosi logismikou tin vazoume klasika mesa apo to site tis sonyericsson me tin gnosti diadikasia?? i kati alaxe??

giati tin R1N tin ixa perasi mesa apo to site..

kati diavasa sto thread tou w800i pos i anavthmisi ginete pia katevazodas ena flashaki apo tin se pou sou kani tin egatastasi tou firmware poli pio efkoli pia...

ti xerete gia ola afta??

an xerete pedia doste ta fota sas..

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Του w800 ειναι αυτή; Λογικά θα έχεις εγγύηση και θα μπορείς να την αλλάξεις όπου την αγόρασες. Κάποιο ελάττωμα πρέπει να είχε. Σαν υπερθέρμανση μου κανει, κάποιο βραχυκύκλωμα ίσως. Αν έχεις κ750, θα έχεις και την 64άρα ms. Οπότε παίξε λίγες μέρες με την μικρή, να δεις αν σου την ψήσει και αυτη, οπότε θα φταίει το κινητο. Παρακολούθησε και τον φορτιστή. Ίσως το παίζει φούρναρης :Ρ

Αυτη ειναι εξτρα. Εχω κ750 και εχω και την μανισια την μικρη. Κι εγω, για υπερθερμανση το βλεπω τωρα που το λες.

Τι προβλημα μπορει να εχει ο φορτιστης; Να βαλω λες την μικρη και να περασω σε αυτην τα βασικα media που εχω στην αλλη; Αν συνεχισω να εχω αυτην μεσα, λες να γινει καμια μ@λακια και χειροτερεψει η κατασταση;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αυτη ειναι εξτρα. Εχω κ750 και εχω και την μανισια την μικρη. Κι εγω, για υπερθερμανση το βλεπω τωρα που το λες.

Τι προβλημα μπορει να εχει ο φορτιστης; Να βαλω λες την μικρη και να περασω σε αυτην τα βασικα media που εχω στην αλλη; Αν συνεχισω να εχω αυτην μεσα, λες να γινει καμια μ@λακια και χειροτερεψει η κατασταση;

Περίεργα πράγματα... Πάντως και εγώ μια SanDisk έχω στο Κ750 (512mb) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

καλα πως καταφερατε και μπηκατε??

απο χθες το βραδυ μου βγαζει server busy: too many users συνεχεια....

Καλησπέρα.

Μόλις σου βγάλει το μήνυμα too many users , κλείσε το πρόγραμμα και ξανά άνοιξε το , μετά απο κανα δυο προσπάθειες θα συνδεθείς .

Πρίν μισή ώρα έκανα την αναβάθμιση απροβλημάτιστα .

ΥΣ. Το παραπάνω tip το διάβασα απο κάποιο μέλος εδω μέσα .

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

Ρε παιδες.... Συνδέθηκα... Προχώρησα, επέλεξα τρόπο σύνδεσης (εκεί που σου λέει τί βύσμα έχεις) ακολούθησα τις οδηγίες (βγάλσιμο SIM, πάτημα C) και έφτασα εκεί που λέει αφήστε τώρα το C.... Εκεί περιμένω κάνα λεπτό-δίλεπτο, και μετά επιστρέφει πάλι στην αρχή χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, και χωρίς να έχει κάνει την αναβάθμιση.....

Τί παίζει.....; Καμιά ιδέα;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Ααααα..... τώρα αλλάξανε τα πράγματα.... Μετά από αρκετό διάβασμα σε άλλα sites, δοκίμασα και ξαναδοκίμασα....

Στο τέλος μου έγραψε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το κινητό μου και ότι έχω ήδη την τελευταία. Το ανάβω..... και τί να δώ....

THN R1L πάλι...... Τί σκ@τά κάνω λάθος....;

Πείτε βρε καμιά ιδέα....

Σκέφτομαι μήπως βραχυκυκλώνει στο βύσμα ο φορτιστής και υπερθερμαίνεται. Ίσως και το USB καλώδιο; Ακόμα και αν αφησες το κινητό κοντά σε κάποια σόμπα ή καλοριφέρ, είναι πιθανο να άντεξε το κινητό αλλα η κάρτα να τα παιξε. Ειδικά αν την ώρα εκείνη φρότιζες το κινητό. Πάντως ο κυριότερος λόγος για να αλλάξει θερμοκρασία το κινητό είναι να βραχυκυκλώσει. Και η λογικότερη πηγή βραχυκυκλώματος είναι το βύσμα. Η πιό ισχυρή συσκευή για να προκληθεί σοβαρή υπερθέρμανση είναι ο φορτιστής. Για αυτό λέω να τον προσέξεις λιγο καιρο και να δουλέψεις με την μανίσια 64άρα. Αν στην λειώσει και αυτή, ίσως να προσέξεις και τι ακριβώς φταίει. Αλλιώς βουρ για service (την κατσαμε δλδ :( ). Επειδή όμως παίζει να ήταν ελαττωματική η MSduo, να βραχυκύκλωσε δλδ η ίδια απο κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, δοκίμασε να την επιστρέψεις στο κατάστημα που την πήρες. :wacko:

Σκέφτομαι μήπως βραχυκυκλώνει στο βύσμα ο φορτιστής και υπερθερμαίνεται. Ίσως και το USB καλώδιο; Ακόμα και αν αφησες το κινητό κοντά σε κάποια σόμπα ή καλοριφέρ, είναι πιθανο να άντεξε το κινητό αλλα η κάρτα να τα παιξε. Ειδικά αν την ώρα εκείνη φρότιζες το κινητό. Πάντως ο κυριότερος λόγος για να αλλάξει θερμοκρασία το κινητό είναι να βραχυκυκλώσει. Και η λογικότερη πηγή βραχυκυκλώματος είναι το βύσμα. Η πιό ισχυρή συσκευή για να προκληθεί σοβαρή υπερθέρμανση είναι ο φορτιστής. Για αυτό λέω να τον προσέξεις λιγο καιρο και να δουλέψεις με την μανίσια 64άρα. Αν στην λειώσει και αυτή, ίσως να προσέξεις και τι ακριβώς φταίει. Αλλιώς βουρ για service (την κατσαμε δλδ :( ). Επειδή όμως παίζει να ήταν ελαττωματική η MSduo, να βραχυκύκλωσε δλδ η ίδια απο κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, δοκίμασε να την επιστρέψεις στο κατάστημα που την πήρες. :wacko:

Θα δω μωρε. Δεν ξερω :(

Μπηκα σε μπελαδες απο το πουθενα :mad:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

φιλε apotsi και εγω καταφερα και μπηκα αλλα μου εβγαλε ακριβως το ιδιο μηνυμα...

το κινητο σου ειναι unbranded και αγορασμενο κανονικα?

ρωταω γιατι εμενα ειναι απο το 9volto αλλα θεωρητικα επρεπε να κανει update αφου ειναι red ειχα παει προσφατα και μου αλλαξανε το χρωμα...

και εγω την R1L002 εχω...

Mporei kapoios na mou pei pws pernaw ena game ap to pc gia to k750 ????

το κανεις μετανομασια σε jar και το περνας ειτε με το καλωδιο ειτε με συστημα bluetooth η infared.και γινεται αυτοματα η εγκατασταση στο κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κανεις μετανομασια σε jar και το περνας ειτε με το καλωδιο ειτε με συστημα bluetooth η infared.και γινεται αυτοματα η εγκατασταση στο κινητο.

pou akrivws to pernaw ?? se poio fakelo

pou akrivws to pernaw ?? se poio fakelo
:) to στελνεις στο τηλεφωνο απο τον υπολογιστη[δεξι κλικ κλπ]το τηλεφωνο σε ρωταει να δεχθει το αρχειο ?το δεχεσαι και η αποθηκευση γινεται απο μονη της στον καταλληλο φακελο:D
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Paidia axizei na parw to k750 vodafone live me epidotisi kai na to bgalw??

Dimiourgei meta problimata kai tha xasw tin eggihsh adika!!?!?!?

να το βγάλεις?τι εννοείς?οχι να μην πάρεις Vodafone Live.να πάρεις το unbranded και να βάλεις το vodafone live μετά.πίστεψε με.έχω το unbranded και το συγκρινα με το vodafone live.εκείνο έχει διαφορετικό μενου,μπαταρία δίχως να αναφέρω το κουμπί στη μέση που με βοηθάει να κλείνω τις java εφαργμογές.

ένα κουμπι της vodafone live έκδοσης οταν το πατάω(στου φίλου μου το κινητό)

με κάνει να αισθάνομαι σαν να κρατάω ψεύτικο το κινητό.Το μόνο καλό που άκουσα ήταν ότι έχει 38mb εσωτερική μνήμη.(vodafone live)

φιλε apotsi και εγω καταφερα και μπηκα αλλα μου εβγαλε ακριβως το ιδιο μηνυμα...

το κινητο σου ειναι unbranded και αγορασμενο κανονικα?

ρωταω γιατι εμενα ειναι απο το 9volto αλλα θεωρητικα επρεπε να κανει update αφου ειναι red ειχα παει προσφατα και μου αλλαξανε το χρωμα...

και εγω την R1L002 εχω...

Είναι unbranded, αγορασμένο από TIM Store.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

R1L002

prgCXC125952_EU_1_CL

R1L002

ΚΑΜΕΡΑ 4.4

Έκδοση λογισμικού

ITP

CXC 125 932 R1D

Ανθέλετε και τα άλλα, πείτε μου να τα γράψω ολόκληρα.

μαλλον τοτε πρεπει να επικοινωνησεις με την SE γιατι δεν δικαιολογειται να σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση :(

Παιδια καλησπερα καλως σας βρηκα.

ΕΙμαι εδω κ 2 μερες ενας ευτυχης κατοχος ενοσ 750i.

Εχω 2 ερωτησουλες:

Βιντεο τραβαει μονο 30 δευτερολεπτα?Υπαρχει καμια ρυθμιση να τραβαει περισσοτερα??

Που μπορω να παω για να δω ποσο διαθεσιμη χωριτικοτητα εχει η μνμημη τηλεφωνου κ καρτας??

Ευχαριστω

Παιδια καλησπερα καλως σας βρηκα.

ΕΙμαι εδω κ 2 μερες ενας ευτυχης κατοχος ενοσ 750i.

Εχω 2 ερωτησουλες:

Βιντεο τραβαει μονο 30 δευτερολεπτα?Υπαρχει καμια ρυθμιση να τραβαει περισσοτερα??

Που μπορω να παω για να δω ποσο διαθεσιμη χωριτικοτητα εχει η μνμημη τηλεφωνου κ καρτας??

Ευχαριστω

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!:D

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ MMS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

• The title was changed to Sony Ericsson K750i