Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εάν εννοείς το MyPhoneExplorer Version 1.2.01 , δεν το περνάς στο κινητό , είναι πρόγραμμα διαχείρησης του κινητού σου από το PC .

ευχαριστω για την διευρινηση φιλε μου. ;)

δεν ξεχνώ...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρακαλώ φίλε μου.
TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

1.απο που μπορω ρε παιδια να κατεβασω το nero recode???

κατεβασα το πληρες Nero 6 Ultra Edition 6.6.0.16, αλλα δεν το βρηκα μεσα

2.δοκίμασε κανενας το "DVD TO MOBILE Sony Ericsson Edition v1.1.1"???

το κατεβασα σε trial μονο για 2΄ ταινια. καλη σχετικα ποιοτητα αλλα δεν ξερω τι γινεται με τους υποτιτλους(αν βρηκατε κρακ που να δουλευει πειτε μου)

*υποψη οτι με το προγραμμα αυτο φορτωνεις στο κινητο σου

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ σε 128ΜΒ

Εγω χρησιμοποιω το Mobile Media Maker (Sony Ericsson)

για το οποιο υπαρχει κρακ

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

1.απο που μπορω ρε παιδια να κατεβασω το nero recode???

κατεβασα το πληρες Nero 6 Ultra Edition 6.6.0.16, αλλα δεν το βρηκα μεσα

2.δοκίμασε κανενας το "DVD TO MOBILE Sony Ericsson Edition v1.1.1"???

το κατεβασα σε trial μονο για 2΄ ταινια. καλη σχετικα ποιοτητα αλλα δεν ξερω τι γινεται με τους υποτιτλους(αν βρηκατε κρακ που να δουλευει πειτε μου)

*υποψη οτι με το προγραμμα αυτο φορτωνεις στο κινητο σου

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ σε 128ΜΒ

1. Απο εδώ ( 35,7ΜΒ ) εμπεριέχεται στο πακέτο Nero Vision Express , για τα περαιτέρω :X ;)

Update-Package 2

NeroVision Express 3

Nero Recode 2

Nero ShowTime 2

Nero PhotoSnap

Nero MediaHome

Current version: 3.1.0.16

Release date: 2005-08-05

Filesize: 35,75 MB (37492192 bytes)

2. :X :!: ;)

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

Η ερώτηση έχει γίνει και αλλού (στα f.a.q, καθώς δέν βρήκα απάντηση μέσω αναζήτησης), οπότε συγχωρήστε την επανάληψη... :O

Είμαι "φρέσκος" χρήστης του Κ750i αλλά παλιός στην SonyEricsson. Τα προηγούμενα κινητά μου (Τ300, Τ610, Κ500 κλπ) είχαν δυνατότητα επιλογής ήχου κλήσης ανάλογα με το προφίλ, κάτι που λόγω δουλειάς (θόρυβος 130 dB+) μου ήταν απαραίτητο (έβαζα το midi Digirain στο προφίλ "ύπαιθρος" και ξένοιαζα).

Αυτή η δυνατότητα δέν υπάρχει στο Κ750i ; :cry:

http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif

Τα προηγούμενα κινητά μου (Τ300, Τ610, Κ500 κλπ) είχαν δυνατότητα επιλογής ήχου κλήσης ανάλογα με το προφίλ, κάτι που λόγω δουλειάς (θόρυβος 130 dB+) μου ήταν απαραίτητο (έβαζα το midi Digirain στο προφίλ "ύπαιθρος" και ξένοιαζα).

Δεν έχω μπροστα μου το k750i αλλα ξέρω οτι μπορείς να επεξεργαστείς διάφορα προφίλ (δικά σου ή περίπου 5 εργοστασιακά). Μπορείς να τους βάλεις διαφορετική ένταση ήχου κλπ κλπ. Λογικα, ακόμα και διαφορετικο ηχο κλησης θα μπορεις να επιλέξεις. Δυστυχώς την συγκεκριμένη ευκολία του κινητού δεν την έχω χρησιμοποιήσει και αυτό το καιρό το έχω για service και έτσι δεν μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά.

παιδια χιλια συγγνωμη εχει γινει το κεφαλι κουρκουτι και δεν μπορω να διαβασω 190 σελιδες. Εκανα μαλλον μια μεγαλη βλακεια. Εκανα σε vodafone live k750i upgrade μεσω του site της sony ericsson .Μου εβγαλε error στο 5% και δεν μου ανοιγει καθολου μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω για να το σωσω ?

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

gia sas pedia! to mobile to exo molis kana triimero kai den ime akoma edelws "basmenos" gia ta kala sta pragmata an kai diavasa arketes apo tis selides tou post gia kaliteri enimerwsi mou...

ti bori na ftei gia to otan kano se mia pic use as wallpaper, afti den emfanizetai pote??

akoma me pion tropo tha peraso sto kinito kapia pexnidia pou exo katevasi??

TELOS, THA ITHELA NA MOU ANAFERI KAPIOS TA XRISIMOTERA PROGS GIA TIN SISKEVI MAS MAZI ME MIA MINI EPEXIGISI KAI ISOS KAPIO LINK...(ligo sigekrimena an ginetai!);-)

sorry gia tin ektasi twn legomenwn mou, ala tha ithela na ekmetaleftw sto epakro my new device!!

thanxxx ek twn proterwn gia osous mou dwsoun ta fwta tous!!!..

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

pedia sorry alla epeidi oi selides ine poles thelo na kano mia apli erotisi:xerete kapio programa pou na kani convert ta video 3gp tou kin se kapia morfi avi.mpeg.ktl? :confused: opios bori as voithisi giati den vgazo akri.

efxaristo

Δεν έχω μπροστα μου το k750i αλλα ξέρω οτι μπορείς να επεξεργαστείς διάφορα προφίλ (δικά σου ή περίπου 5 εργοστασιακά). Μπορείς να τους βάλεις διαφορετική ένταση ήχου κλπ κλπ. Λογικα, ακόμα και διαφορετικο ηχο κλησης θα μπορεις να επιλέξεις. Δυστυχώς την συγκεκριμένη ευκολία του κινητού δεν την έχω χρησιμοποιήσει και αυτό το καιρό το έχω για service και έτσι δεν μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά.

Ουτε εγώ το είχα προσέξει αυτό με τον διαφορετικό ήχο προφίλ, αλλά τώρα που το κοίταξα είδα ότι δεν γίνεται,αναγκαστικά ένας ήχος για όλα τα προφίλ...

παιδια χιλια συγγνωμη εχει γινει το κεφαλι κουρκουτι και δεν μπορω να διαβασω 190 σελιδες. Εκανα μαλλον μια μεγαλη βλακεια. Εκανα σε vodafone live k750i upgrade μεσω του site της sony ericsson .Μου εβγαλε error στο 5% και δεν μου ανοιγει καθολου μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω για να το σωσω ?

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Και μόνο που ξεκίνησε αναβάθμιση VL K750i (Ελληνικού υποθέτω) το SEUS αποτελεί αξιοπερίεργο :wacko:

Πάντως σε κάθε περίπτωση νομίζω πως πρέπει να επισκευτείς ένα SE Center και να τους πείς ακριβώς τι έγινε. Είναι απολύτως λογικό, από την στιγμή που είσαι μέσα στην εγγύηση, και δεν γνώριζες πως δεν επιτρεπόταν αναβάθμιση μέσω SEUS σε VL κινητό, να σου επαναφέρουν το κινητό χωρίς χρέωση.

Εγω χρησιμοποιω το Mobile Media Maker (Sony Ericsson)

για το οποιο υπαρχει κρακ

-Αυτο το προγραμμα εννοω. πες μου αν σου δουλευει καλα για ολη την ταινια και αν διαβαζονται οι υποτιτλοι

(το κρακ απο astalavista δε δουλεψε)

*thanks to Migel

>Undead<

pedia sorry alla epeidi oi selides ine poles thelo na kano mia apli erotisi:xerete kapio programa pou na kani convert ta video 3gp tou kin se kapia morfi avi.mpeg.ktl? :confused: opios bori as voithisi giati den vgazo akri.

efxaristo

Κατεβασα το ImTOO 3GP Video Converter και μου φανηκε καλο. Θα το βρεις http://www.imtoo.com/download.html

Παιδια υπαρχει αλλος τροπος για να βαλουμε τις επαφες μας απο το outlook στο 750 εκτος του λογισμικου της SE; Το προγραμμα που ειδα πιο επανω δεν μου φαινεται να εχει εισαγωγη επαφων απο outlook η excel. Κανω λαθος; Επισης παλαιοτερα ειχε εμφανιστει το float. Το εχει δοκιμασει κανεις με το 750;

Παιδια υπαρχει αλλος τροπος για να βαλουμε τις επαφες μας απο το outlook στο 750 εκτος του λογισμικου της SE; Το προγραμμα που ειδα πιο επανω δεν μου φαινεται να εχει εισαγωγη επαφων απο outlook η excel. Κανω λαθος; Επισης παλαιοτερα ειχε εμφανιστει το float. Το εχει δοκιμασει κανεις με το 750;

Για ποιό πρόγραμμα μιλάς; δεν κατάλαβα. Όλα σχεδόν τα προγράμματα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή υποστηρίζουν τον συγχρονισμό με το Outlook. Για το float: δουλεύει μεν με το 750 αλλά δεν το υποστηρίζει πλήρως. Αυτό αναμένεται να γίνει με την νέα έκδοση που θα βγει σε λίγο.

Δοκίμασε το MyPhoneExplorer είναι πολύ καλό και πλήρως συμβατό.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

*thanks to Migel

Καλησπέρα.

Παρακαλώ :D :D

Χμ... η απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα (ήχοι-προφίλ) δέν μου άρεσε... :cry:

Άς περάσω σε μια δεύτερη... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το bluetooth headset Bluetrek-G2;

Με ενδιαφέρει η αγορά του, αλλά μια πρώτη αναζήτηση σε site με προβλημάτισε. Αναφέρονταν προβλήματα επικοινωνίας, παύση λειτουργίας μετά 30 λεπτά, κακή λήψη κλπ...

Απόψεις; :confused:

http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif

Χμ... η απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα (ήχοι-προφίλ) δέν μου άρεσε... :cry:

Άς περάσω σε μια δεύτερη... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το bluetooth headset Bluetrek-G2;

Με ενδιαφέρει η αγορά του, αλλά μια πρώτη αναζήτηση σε site με προβλημάτισε. Αναφέρονταν προβλήματα επικοινωνίας, παύση λειτουργίας μετά 30 λεπτά, κακή λήψη κλπ...

Απόψεις; :confused:

Το έχει ένας φίλος, και το δανείστηκα για λίγο καιρό. Δέν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα επικοινωνίας, αλλα η ποιότητα στον ήχο δεν είναι τόσο καλή. Δούλευε σχεδόν απρόβλημάτιστα σε απόσταση μέχρι και 5 μέτρα απο τη συσκευή. Μετά μου τα χάλαγε λίγο. Με λίγα λόγια δεν είναι και το καλύτερο της αγοράς απο πλευράς ποιότητας. Πάντως εγώ προτιμώ να μιλάω χωρίς hands free, εκτός απο ελάχιστες περιπτώσεις που χρησιμοποιώ το κανονικό που έχει μέσα στη συσκευσία

pedia efagan kolima ta pliktra tou kinitou to 2580 kai to - eleos?? den kanoun tpt einai nekra mou to ekane kai palia ala ksekolousane ama ta pieza ola mazi me dinami ala tora tpt exei 3 meres fagane kolima den kanoune epafh den 3ero ti fteei ti lete nanai??na to paw stin antiprosopia?h lete na to anikso na kathariso tpt to plikrologio?? an exei problima ??
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Lipon mpori na mou eksigisi kapios giati kapote to K750 mou ta perni sto kranio kai mou kani ka8e ligo restart? Aman pleon, exo varethis afto ton ixo pou kani kapote prrrrriiiiiiioooooooooooouuuuuuN!. Kai meta arxizi apo tin arxi. Kitaxte, den einai full h mmc mou, me tipota! oute to internal. Ti einai to provlima? Exo kai to kainourgio RN anavathmisi, alla den einai ayto afou mou to ekane kai palia.

το κόβω για Μonday mobile (από το Μonday car)

Monday car = το αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε Δευτέρα ...(σκεφτείτε την όρεξη που έχετε την Δευτέρα στην δουλειά και θα καταλάβετε)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Lipon mpori na mou eksigisi kapios giati kapote to K750 mou ta perni sto kranio kai mou kani ka8e ligo restart? Aman pleon, exo varethis afto ton ixo pou kani kapote prrrrriiiiiiioooooooooooouuuuuuN!. Kai meta arxizi apo tin arxi. Kitaxte, den einai full h mmc mou, me tipota! oute to internal. Ti einai to provlima? Exo kai to kainourgio RN anavathmisi, alla den einai ayto afou mou to ekane kai palia.
Κι εδώ τα ίδια. Πότε κολάει, πότε κάνει restart, ανάλογα

με το τί κάνω εκείνη την ώρα

Οταν εχετε βαλει ξυπνητηρι και εχετε βαλει ραδιοφωνο για ξυπνητηρι και δεν εχετε συνδεδεμενα τα ακουστικα ο ηχος που ακουγεται ποιος ειναι ??

Ειναι ηρεμος και εχω αυτον για ηχο ξυπνητηριου !

Αλλα μηπως ξερει κανεις ποιος ειναι ο ηχος αυτος ??

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• The title was changed to Sony Ericsson K750i