Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο αφορά το προβληματικό PC Suite που αναφέρεται από πολλούς φίλους, και το οποίο έχω διαπιστώσει και εγώ δεν έχει να κάνει τόσο με το ίδιο το πρόγραμμα όσο με το driver σύνδεσης του κινητού με το PC (το phone monitor που εμφανίζει το εικονίδιο του τηλεφώνου με το πράσινο τσεκάρισμα , στο tray bar). To ίδιο χρησιμοποιεί και το My phone explorer άρα αν το PC Suite σου σπάει τα νεύρα (και τα δικά μου και τα δικά μου!!!) θα σου το σπάει και το My phone explorer.

Με την λίγη πείρα που διαθέτω από παλιότερα phone monitor να σας πώ πως προτιμά τα USB καλώδια από τις υπέρυθρες και σαφώς όχι τα σειριακά καλώδια (με τα παλιότερα ericsson που είχαν σειριακά καλώδια είχες μια στις δέκα προσπάθειες για να πετύχεις σύνδεση)

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει ακουστει τπτ για κανένα νέο firmware? Γιατί η τελευταία ναι μέν διόρθωσε κάποια προβλήματα αλλά εμφάνισε άλλα εξίσου σοβαρά...

Εχει ακουστει τπτ για κανένα νέο firmware? Γιατί η τελευταία ναι μέν διόρθωσε κάποια προβλήματα αλλά εμφάνισε άλλα εξίσου σοβαρά...

Ακόμα νωρίς είναι για νέα αναβάθμιση. Αν είναι να βγει νέα τουλάχιστον να βελτιώνει κάτι.

Ποιό είναι το εξίσου σοβαρό πρόβλημα; εγώ δεν είδα κανένα. Ισα-ίσα που η R1N βελτιώνει κάτι (το βίντεο) σε αντίθεση με τις προηγούμενες.

Απο memory sticks να κοιτάς μονο όσες έχουν την ένδειξη DUO. π.χ ms duo ή ms pro duo ή ms pro duo high speed ή και ms prod duo gaming. Τις βγάζει η Sony , η Sandisk και κανα δυο ακόμα εταιρείες. Ειδικά η σειρά ms pro duo gaming της Sandisk είναι κάπως ταχύτερη απο όλες (ανεπιβεβαίωτο απο εμενα προς το παρων). Οι συγκεκριμένες της sandisk κυκλοφορούν σε έντονα διαφανή χρώματα και προορίζονται για τους χρήστες του PSP αλλα βέβαια το κινητό της sony τις δέχεται με ευχαρίστηση.

xoris duo den ginete e???

as poume oi SONY MEMORY STICK PRO MSX, SANDISK MEMORY STICK 512MB PRO , SANDISK MEMORY STICK PRO ULTRA2 256MB den kanoun?

Εχει ένας φίλος μου το κ750i με vodaf live και δεν του επιτρέπει να βαλει ως ήχο κλήσης καποιο τραγουδι mp3. Ξέρει κανείς αν το vodaf live βγαίνει από την επίσημη αντιπροσωπεία ή κάποια άλλη λύση?

Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση αλλά οι σελίδες είναι πάρα πόλλές για να ψάξω.

Time is time was time is not..

as poume oi SONY MEMORY STICK PRO MSX, SANDISK MEMORY STICK 512MB PRO , SANDISK MEMORY STICK PRO ULTRA2 256MB den kanoun?

Δυστυχώς όχι φίλε μου...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δυστυχώς όχι φίλε μου...

Ας είναι καλα το PSP που θα κρατήσει εναν καλό ανταγωνισμό στις ms duo. Μπορεί και να πέσουν οι τιμές τους.

Μια χαρα το R1N. Σοβαρό βίντεο, μία σχετική αύξηση ταχύτητας. Ένα αυτόματο reset όταν κολάνε οι JAVA. Αν εννοείς κάτι προβλήματα με ελατωματικά updates ας μη τα χρεώνουμε στο firmware. Λογικά θα διορθωθούν αν δεν εχουν ηδη διορθωθει. Εγώ πάντως δε θα περίμενα άλλο update στην θέση σου. (να πω τι περιμένω? οχι ε? το εμπεδώσατε :shifty: )

Καλημερα και απο μενα.Χτες εγινα κατοχος αυτου του αριστουργηματος σε vl εκδοση βεβαια.Ομως εχω καποιο προβλημα και ζηταω την βοηθεια σας.Αφου απηυδισα με το ελατωματικο cd εγκαταστασης,κατεβασα το pc suite και το ετρεξα κανονικα.Κατεβασα και τους drivers του καλωδιου.Ομως δεν μπορω να καταλαβω πως το εγκαθιστω καθως οταν το συνδεω κλειστο κρατωντας το c,το κινητο ανοιγει.Θα σας ημουν υποχρεος αν με βοηθουσε καποιος....

Το ενδεχόμενο να μεταφέρεις ολόκληρα αλμπουμς σε mp3 μορφή σε οποιοδήποτε hifi σε φίλο, σε πάρτυ, στο αυτοκίνητο δίχως να κουβαλάς cds (ή το pc σου αγκαλιά με το Monitor απο δωματιο σε δωματιο), ίσως να μην σε ενδιαφέρει αλλα όταν λέμε multimedia ας το εννούμε. Το θέμα δεν είναι πως βολεύεται ο καθένας. Το θέμα είναι η υποστήριξη του k750i (και του w800, μην ξεχνιόμαστε). Αυτό το κινητό έχω, αυτες τις ευκολίες υπόσχεται το site της sony (ακομα και στα Ελληνικά) , και αυτη την ευκολία δεν την έχω δει και μιας και το θυμήθηκα, έχω ρωτήσει για το συγκεκριμένο καλώδιο και μου απάντησαν οτι θα αργήσει και άν...

όπως λέει και ο φίλος πάνω iPOD...αγόρασα ένα και ησύχασα στο θέμα της μουσικής εν κινήσει.

αυτό που θα κάνεις εσύ είναι συμβιβασμός μιας και σε δεσμεύει η χωριτικότητα της κάρτας.

τεσπα ο καθένας όπως βολεύεται...

Ι need a six month vacation, twice a year.

3. Στον κατάλογο "οι λέξεις μου" , πράγματι αποθηκεύονται αρκετές φορές οι λέξεις. Μπορείς να τις σβήνεις όμως , μέσα από τον κατάλογο "οι λέξεις μου" πατώντας το πάνω δεξιά πλήκτρο (Διαγραφή)

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Όχι πολλές από τις λέξεις απλά δεν διαγράφονται ούτε με το πλήκτρο πάνω δεξιά ούτε με το C.

No one told you when to run, you missed the starting gun

Γιατί το PCSuite δεν λειτουργεί σε καμία περίπτωση?!

Καμία απο τις εφαρμογές του δεν λειτουργεί...

ενω προχτές λειτουργούσε κανονικά... γκρρρρρρρ..... :mad:

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Το οτι ξεκλείδωσες το κινητό σου, σημαίνει οτι δεν έχεις καμμία εγγύηση πλέον (η τροποποίηση λογισμικού καταργεί την εγγύηση βάση συμβολαίου). Αυτο απο μόνο του καταργεί και το θέμα συμφέρουσα αγορα, στην περίπτωση που χρειαστείς service(σπασμένο κουμπάκι που ανοίγει αυτόματα την κάμερα=165ε χωρις φπα χωρίς απασχόληση). Σε καμία περίπτωση δε σου έυχομαι να χρειαστείς και ας έχεις πάντα το K750i να το χρησιμοποιείς όπως επιθυμεις.

Το cm60 ή την βάση του k750 Που την βρήκες στων χώρα μας; Ειδικά το cm60 (ή μήπως mc60) θα το αγόραζα με την μία)

Το οτι ξεκλειδωσα το κινητο μου ειναι επιλογη μου και εις γνωσι μου χανω την εγγυηση δεν νομιζω οτι φταιει η εταιρια που εγω δεν ηθελα το VL .Τωρα οσο για τα αξεσουαρ ειναι θεμα πιστεψε με των συνεργατων της εταιριας που δεν τα φερνουν.Αν θελεις να ειμαστε ειλικρινεις δες λιγακι γυρω σου οτι ακομα και μεσα σε αυτο το φορουμ που ασχολουμαστε με τα κινητα τηλεφωνα δυο τρεις ειμαστε αυτοι που κοιταμε για αξεσουαρ να τα φερει ενα service center της sonyericsson π.χ στην Καλαματα που μενω εγω ποιος θα ενδιεφερθει να τα αγορασει???

Ειμαι σιγουρος ομως πως αν το παραγγειλω στο συγκεκριμενο καταστημα θα μου το φερει.Δεν καταλαβαινω με συγχωρεις για την εκφραση "γιατι εχεις κολλησει" με τα αξεσουαρ.Εγω χθες εφαγα ολη την Καλαματα για να βρω μια μπαταρια απο ενα MOTOROLA V525 της κορης μου και δεν υπαρχει πουθενα αυτο τι σημαινει οτι φταει η MOTOROLA??

Ειμαι 15 συναπτα ετη στο εμποριο και σε διαβεβαιωνω οτι κανεις δεν θα εκλεινε καποια χρηματα για να εχει ετοιμοπαραδοτα τετοιου ειδους αξεσουαρ στο καταστημα του.

:w00t: :w00t: :w00t: Θελω να το συνδεσω με το Hifi!!! Θελω να το συνδεσω με το Hifi!!! Θελω να το συνδεσω με το Hifi!!! :w00t: :w00t: :w00t:

Αλλα δε γίνεται αν δε πιάσω κολητήρι...

Γινεται παρα πολυ ευκολα αν βρεις καπου τα ακουστικα που εχει το W800!(Φανταζομαι θα υπαρχουν σε καποια αντιπροσωπια)

Το Η-free αυτο, χωριζεται σε 2 μερη, στο μικροφωνο, και στα κανονικα ακουστικα.

Εχει εισοδο για 'στερεοφωνικο καρφι' και ετσι μπορεις να το συνδεσεις με οτιδηποτε! Ενας φιλος μου το συνδεει στο αυτοκινητο, με μια ειδικη κασετα που υπηρχε παλια για να συνδεεις το cd player

Ειμαι 15 συναπτα ετη στο εμποριο και σε διαβεβαιωνω οτι κανεις δεν θα εκλεινε καποια χρηματα για να εχει ετοιμοπαραδοτα τετοιου ειδους αξεσουαρ στο καταστημα του.

Προσωπικά επιμένω οτι φταίει η sonyericsson διοτι μου εδειξαν σε καταστημα Γερμανος ελληνικό καταλογο με τα αξεσουαρ του κ750 και δεν περιείχε το εν λογο εξαρτημα (για να με πεισουν οτι δεν υπαρχει τετοιο εξαρτημα). Σε εξουσιοδοτημενο καταστημα πάλι, μου είπαν (οπως πολλες φορες ανέφερα) οτι θα ερθει αλλα θα αργήσει πολύ ...και αν έρθει... .

Προσωπικά επιμένω οτι φταίει η sonyericsson διοτι μου εδειξαν σε καταστημα Γερμανος ελληνικό καταλογο με τα αξεσουαρ του κ750 και δεν περιείχε το εν λογο εξαρτημα (για να με πεισουν οτι δεν υπαρχει τετοιο εξαρτημα). Σε εξουσιοδοτημενο καταστημα πάλι, μου είπαν (οπως πολλες φορες ανέφερα) οτι θα ερθει αλλα θα αργήσει πολύ ...και αν έρθει... .

Με συγχωρεις αν γινομαι αδιακριτος αλλα γιατι δεν το παραγγελνεις μεσω καποιου δικτυακου καταστηματος??

Καλημερα και απο μενα.Χτες εγινα κατοχος αυτου του αριστουργηματος σε vl εκδοση βεβαια.Ομως εχω καποιο προβλημα και ζηταω την βοηθεια σας.Αφου απηυδισα με το ελατωματικο cd εγκαταστασης,κατεβασα το pc suite και το ετρεξα κανονικα.Κατεβασα και τους drivers του καλωδιου.Ομως δεν μπορω να καταλαβω πως το εγκαθιστω καθως οταν το συνδεω κλειστο κρατωντας το c,το κινητο ανοιγει.Θα σας ημουν υποχρεος αν με βοηθουσε καποιος....

Η διαδικασία που περιγράφεις με το πατημένο c αφορά online αναβάθμιση, που όμως ΔΕΝ γίνεται για vl συσκευές. Για απλή σύνδεση, απλά τρέχεις το pc suite και συνδέεις το τφ (ανοιχτό και χωρίς να πατάς κάτι).

Εχει ένας φίλος μου το κ750i με vodaf live και δεν του επιτρέπει να βαλει ως ήχο κλήσης καποιο τραγουδι mp3. Ξέρει κανείς αν το vodaf live βγαίνει από την επίσημη αντιπροσωπεία ή κάποια άλλη λύση?

Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση αλλά οι σελίδες είναι πάρα πόλλές για να ψάξω.

Για MP3 ringtones σε VL: DRM packager.

Για βγάλσιμο VL: http://9volto.gr/catalog/default.php ή http://www.davinciteam.com/

To Duo αναφέρεται στο μέγεθος, αν δεν είναι duo απλά δεν χωράει στην υποδοχή του τφ.

@ όλους τους παραπάνω:

Στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910 υπάρχει FAQ που απαντά με λεπτομέρειες σε όλα τα παραπάνω και σε πολλά ακόμα.

Τα ξαναδίνω για τους καινούριους:

F.A.Q.: Sony Ericsson Κ750i

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

Games,applications,and themes για k-750 μονο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73622

Αναβάθμιση: Sony Ericsson K750i σε W800i

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74992

online update για k-750i-προβληματα,αποριες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767

Ότι χρειάζεστε για το K750i +W800i+K700i υπάρχει εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372

Παιδια κανα site που να εχει το καλλυμα του φακου του k750 και του w800 σαν ανταλακτικο υπαρχει?

Bes sto http://www.cnn.cn kai tha vreis ayto pou zitas kai polla alla kaloudia

να ρωτησω αν καποιος εχει αγορασει Κ 750 με την ασημενια προσοψη,αληθεια υπαρχει στο ελλαδισταν μας?υπαρχει διαφορα στην τιμη αναμεσα στο ασημενιο και μαυρο Κ750?

αα μηπως ειχαμε καμμια πτωση στην τιμη του κινητου?

Δεν υπάρχει ασημένιο Κ750, απλά μπορείς να αλλάξεις την πρόσοψη.

Δεν υπάρχει ασημένιο Κ750, απλά μπορείς να αλλάξεις την πρόσοψη.

Υπάρχει ασημένιο http://www.expansys.com/product.asp?code=K750I_SILVER και είναι κατιτίς πιο ακριβό.

Δεν υπάρχει ασημένιο Κ750 από την μαμά Sony Ericsson. Εκτός κι αν το site της SE δεν είναι έμπιστο.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i