Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kala gia to w800i den uparxei topic? mia pou einai to idio alla pio asximo distixws :/ ,

alla exei karta 512MB lew na parw auto.

Twra ti paizei me programata,themes k games de kserw. exei polla??? (eidika games gia napernaei i wra)

mp3 san hxo klhshs pairnei e?

thanks kai sorry an sas epriksa :)

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kala gia to w800i den uparxei topic? mia pou einai to idio alla pio asximo distixws :/ ,

alla exei karta 512MB lew na parw auto.

Twra ti paizei me programata,themes k games de kserw. exei polla??? (eidika games gia napernaei i wra)

mp3 san hxo klhshs pairnei e?

thanks kai sorry an sas epriksa :)

Η αλήθεια είναι ότι ναι μας έπρηξες. Και για το w800 έχει φορουμ, ψάξε και θα το βρεις. Τα ίδια προγράμματα για το κ750 μπαίνουν και στο 800. Παίρνει mp3 για ήχο κλήσης

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Alhtheyei oti einai adynaton na stalthoyn paixnidia apo kapoio allo kinhto thlefono sto Vodafone Live K750;

Dokimasa na steilo meso bluetooth ena paixnidi sto K750,alla htan mataio.Eno h syskeyh eixe eleytherh mnhmh,sthn othonh ths egrafe oti den yparxei diathesimos xoros gia na egkatastathei to sygkekrimeno paixnidi.

ti pezetai telika re pedia?? apadisan ta zoa tis SE? tha vgaloune neo Firmware??? ADe na doume :D

Το πάει αργά αργά η sony ericsson. Άργησε με το κινητό, Αργεί με τα αξεσουάρ, άργησε και με το w800. Παρόλαυτα δε καταφέρνει να κανει κατι σωστο :Ρ

Και μία ερώτηση. Χτες ηχογράφησα για 80 λεπτά. Μετέφερα το αρχείο στο PC και το έσβησα απο το K750i. Όταν όμως πήγα να παίξω το amr αρχείο, το realplayer το έβρισκε μόλις 1.36 λεπτά! Το μέγεθος του παρέμεινε 8mb κατα την μεταφορά αλλα η διάρκεια αποδεκατίστηκε. Τι φταίει; και έσβησα και το οριτζιναλ αρχείο γμτ...

Το πάει αργά αργά η sony ericsson. Άργησε με το κινητό, Αργεί με τα αξεσουάρ, άργησε και με το w800. Παρόλαυτα δε καταφέρνει να κανει κατι σωστο :Ρ

Και μία ερώτηση. Χτες ηχογράφησα για 80 λεπτά. Μετέφερα το αρχείο στο PC και το έσβησα απο το K750i. Όταν όμως πήγα να παίξω το amr αρχείο, το realplayer το έβρισκε μόλις 1.36 λεπτά! Το μέγεθος του παρέμεινε 8mb κατα την μεταφορά αλλα η διάρκεια αποδεκατίστηκε. Τι φταίει; και έσβησα και το οριτζιναλ αρχείο γμτ...

Αν το παίξεις με το QuickTime player ή το Philips PLATFORM4 Player τότε

δεν θα χάσεις καθόλου χρόνο.

Αν το παίξεις με το QuickTime player ή το Philips PLATFORM4 Player τότε

δεν θα χάσεις καθόλου χρόνο.

Ωραίος! ;)

Γεια σας παιδιά.Θέλω να αποκτήσω το κινητό.Πήγα σε cosmote να κάνω σύνδεση,μου είπαν απο 15 Σεπτέμβρη και μετά θα το έχουν.Παντού έτσι είναι;Υπάρχει έλλειψη?Χάλασε το κινητό μου και χρειάζομαι καινούργια συσκευή.

Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72

Γεια σας, θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βάλω για ήχο κλήσης σε μια ομάδα ένα mp3 το οποίο έχω αποθηκευσει στο memory stick;;;;

Ευχαριστώ πολύ!!

Κανεις;;;;;;

Παιδιά καλησπέρα.Έχω το κινητό κλειστό και μου στέλνουν ένα μήνυμα.Όταν το ανοίξω,σαν ώρα αποστολής γράφει την ώρα που άνοιξα πάλι το κινητό.Πάω μετά στα πρόσθετα και πατάω στοιχεία,αλλά κι εκεί γράφει άλλα αντί άλλων.Πχ. εστάλη 00:35(σωστά), ελήφθη 21:12 :wacko: Δηλαδή το πήρα 3 ώρες και κάτι πρίν το στείλουνε.Ξέρετε τί παίζει μ'αυτό?
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Κανεις;;;;;;

Διαλέγεις τον ήχο που θες, πατάς ΕΠΙΛΟΓΕΣ, μετά ΧΡΗΣΗ και μετά ΩΣ ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ.

Διαλέγεις τον ήχο που θες, πατάς ΕΠΙΛΟΓΕΣ, μετά ΧΡΗΣΗ και μετά ΩΣ ΗΧΟΣ ΚΛΗΣΗΣ.

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησ σου και για τον χρόνο που αφιερωσες για αυτή....

Μάλλον δεν κάταλαβες την ερώτηση μου.....

Δεν θέλω να τον επιλέξω ως γενικό ήχο κλήσης αλλα μόνο για μια συγκεκριμένη ομαδα.... πχ οικογένεια.....

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησ σου και για τον χρόνο που αφιερωσες για αυτή....

Δεν θέλω να τον επιλέξω ως γενικό ήχο κλήσης αλλα μόνο για μια συγκεκριμένη ομαδα.... πχ οικογένεια.....

Θα σε απογοητεύσω. Αν θες διαφορετικό ήχο κλήσης για κάποιους θα πρέπει να τον βάλεις στον καθένα ξεχωριστά.

Παρόλο που δεν ασχολήθηκα με την επιλογή ήχου κλήσης σε ομάδα. Αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος

Η αλήθεια είναι ότι ναι μας έπρηξες. Και για το w800 έχει φορουμ, ψάξε και θα το βρεις. Τα ίδια προγράμματα για το κ750 μπαίνουν και στο 800. Παίρνει mp3 για ήχο κλήσης

Ευγενικότατος.

Αλλά δεν είχες άδικο.

Γεια σας παιδιά.Θέλω να αποκτήσω το κινητό.Πήγα σε cosmote να κάνω σύνδεση,μου είπαν απο 15 Σεπτέμβρη και μετά θα το έχουν.Παντού έτσι είναι;Υπάρχει έλλειψη?Χάλασε το κινητό μου και χρειάζομαι καινούργια συσκευή.

Εγώ το παράγγειλα απο κωτσόβολο και μέσα σε 5 μέρες θα το πάρω - έτσι είπαν,για δοκίμασε σε αυτούς

Καλησπέρα.

Πρώτα απο όλα τα αρχεία πρέπει να έχουν οποσδήποτε κατάληξη ~~.jar , εάν έχεις αρχεία τα οποία έχουν κατάληξη .zip απλά άλλαξε την κατάληξη σε ~~.jar ή αποσυμπίεσε το αρχείο και μέσα του μπορεί να έχει το ~~.jar .

Τώρα για να τα περάσεις στο κινητό ο εύκολος τρόπος είναι ή με υπέρυθρες ή με bluetooth .

Μόλις στείλεις το αρχείο θα σε ρωτήσει που θα κάνεις την εγκατάσταση , στα παιχνίδια ή στις εφαρμογές , επιλέγεις αυτό που θέλεις και η εγκατάσταση έγινε .

Άλλος τρόπος είναι , εάν έχεις Card Reader αντιγράφεις στην κάρτα τα αρχεία στον φάκελο άλλος , βάζεις την κάρτα στο κινητό και απο το μενού επιλέγεις διαχείρηση αρχείων / Άλλος και απο εκεί κάνεις την εγκατάσταση , μετά σβήνεις το αρχείο που έκανες εγκατάσταση απο τον φάκελο Άλλος δεν χρειάζεται .

Το ίδιο υσχύει και με το καλώδιο της συσκευασίας.

Οπως κατάλαβες ο ευκολος τρόπος είναι με Bluetooth ή με τις Irda .

ΥΣ. Το παραπάνω είναι Copy & Paste απο δική μου απάντηση σε άλλο φόρουμ .

Ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω με το καλωδιο ή με Card Reader γιατι με υπερυθρες και ΒΤ κανεις 200 ωρες.

gias sas ,

aplos ithela na sas doso kapies idees an agorasete kalimata tou kinitou. To alaksa pali apo asimi, se mavro, mono to prostino meros, kai afisa ta asimenia pliktra opou tin nyxta fotizete me blue xroma... kai to piso meros tou kinitou einai olo asimi!.. pedes, G@M@I...lol...einai toso prototypo, kai fenetai kai kapos plousio san syskeyh. Now i'm happy!. Aplos idees dino an agorasate kai esis.

Γεια σας παίδες! :) Λοιπόν το κινητό μου έχει το εξής πρόβλημα:ορισμένες photo τις δείχνει μόνο στην προεπισκόπηση και όταν πατάω προβολή μου βγάζει μια μαύρη οθόνη!Το περίεργο είναι πως αυτό πλέον συμβαίνει και σε φωτογραφίες που έβλεπα κανονικά παλιότερα :blink: :blink: :angry: Τα φώτα σας!Υπ'όψην δεν έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα.

Γύρω στις 25 Αυγούστου είχα πάει σε κατάστημα ΤΙΜ για να το πάρω με αναβάθμιση συσκευής. Μου είπαν ότι επειδή υπάρχει έλλειψη το δίνουν μόνο με νέα σύνδεση και ότι από γύρω στις 15 Σεπτέμβρη θα μπορούσα και με αναβάθμιση να το πάρω. Πιθανόν από τότε να τελείωσε εντελώς!

e oxi kai den exei adiko...

apla bariomoun na tou apantisw kai na to sunexisw. ama ton epriksa as pernaei to post de mporoume na rwtame gia to kin kai ti exei diladi?

Ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός και γι΄αυτό απολογούμαι. Νομίζω όμως πως είναι πολύ έυκολο για κάποιον να ψάξει λίγο μέσα στο θέμα για να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία έχουν τεθεί το λιγότερο 10 φορές μέχρι τώρα. Και να μου απαντούσες φίλτατε δεν θα συνέχιζα γιατί αναγνωρίζω το άκομψο του τρόπου απάντησης μου εξ αρχής.

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και για τον χρόνο που αφιερωσες για αυτή....

Δεν θέλω να τον επιλέξω ως γενικό ήχο κλήσης αλλα μόνο για μια συγκεκριμένη ομαδα.... πχ οικογένεια....

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όπως είπε και ο geofil μπορείς να ορίσεις ξεχωριστό ήχο κλήσης για κάθε επαφή, αλλά όχι για ολόκληρη ομάδα. Μπορείς λοιπόν να περάσεις σαν ήχο για κάθε επαφή που έχεις στην ομάδα τον ίδιο και να είναι εντάξει. Φυσικά είναι περισσότερη δουλειά...

Γεια σας παίδες! :) Λοιπόν το κινητό μου έχει το εξής πρόβλημα:ορισμένες photo τις δείχνει μόνο στην προεπισκόπηση και όταν πατάω προβολή μου βγάζει μια μαύρη οθόνη!Το περίεργο είναι πως αυτό πλέον συμβαίνει και σε φωτογραφίες που έβλεπα κανονικά παλιότερα :blink: :blink: :angry: Τα φώτα σας!Υπ'όψην δεν έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα.

Μηπως δεν εχεις ελευθερη μνημη στο κινητο πλεον;

• The title was changed to Sony Ericsson K750i