guy_fawkes Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 για εμένα μέτριες εκτός απο την τελευταία που είναι κάπως καλύτερη..συγγνώμη κι όλας το λέω με την δικό μου μάτι και χωρίς να θέλω να μειώσω την συσκευή:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ωραίες. Αν και η πρώτη φαίνεται λίγο υπερκορεσμένη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Τωρα να κανω εγω μια ερώτηση χωρις να ξερω εσεις πως το κανετε ?? Απ το link που εβαλε ο Βασίλης δεν εχω την δυνατότητα να κανω ζουμ στην φωτο ώστε να δω μεχρι υπαρχει σωστη λεπτομέρεια, η αν υπαρχει αλλοιωση στο βαθος πεδιου η οτιδηποτε αλλο θελω.... Πως θα το κανω ?? Η απλα βλεπουμε μια φωτογραφια 20mp, ανεβασμενη με συμπιεση, σε μια οθονη 6 ιντσών κ κρίνουμε ?? Απλα προσπαθώ να καταλάβω μήπως κανω εγω κατι λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Τωρα να κανω εγω μια ερώτηση χωρις να ξερω εσεις πως το κανετε ?? Απ το link που εβαλε ο Βασίλης δεν εχω την δυνατότητα να κανω ζουμ στην φωτο ώστε να δω μεχρι υπαρχει σωστη λεπτομέρεια, η αν υπαρχει αλλοιωση στο βαθος πεδιου η οτιδηποτε αλλο θελω.... Πως θα το κανω ?? Η απλα βλεπουμε μια φωτογραφια 20mp, ανεβασμενη με συμπιεση, σε μια οθονη 6 ιντσών κ κρίνουμε ?? Απλα προσπαθώ να καταλάβω μήπως κανω εγω κατι λαθος... εγώ τις βλέπω απο το tablet,πάτησα πάνω στην φωτό και έκανα κλικ και έχει μεγέθυνση το flickr. όπως τις ανεβάζουν όλοι σχεδόν εδώ μέσα και κρίνουν. Τώρα και η τέρμα μεγέθυνση είναι λάθος που κάνουμε σε μια φωτογραφία, που αν την εκτυπώσεις, τις ατέλειες που θα δεις σε ένα zoom δεν θα τις παρατηρήσεις σε μια εκτύπωση για παράδειγμα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Απείραχτες, τραβηγμένες στο Auto μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. by Vasileios Dedousis, on Flickr Η πρώτη και η τρίτη μου άρεσαν αρκετά. Η πρώτη μπορεί να ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα χρωματικά με κλειστό hdr ;) Η δεύτερη είναι σχεδόν όλη θολή. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 η πρώτη έχει ψεύτικα χρώματα και θόρυβο ενω η δεύτερη θολή/κουνημένη.. μόνο η τρίτη παλεύεται κάπως Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 η πρώτη έχει ψεύτικα χρώματα και θόρυβο ενω η δεύτερη θολή/κουνημένη.. μόνο η τρίτη παλεύεται κάπωςΜάλλον έχουμε διαφορετικά μάτια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Πρώτη δοκιμή Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Εξαιρετικά χρώματα, well done!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Σημερινές... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Μου δινει την αισθηση οτι στις τρεις φωτο του Bill Viper οτι η καμερα τραβαει με θερμοτερα του κανονικου τα χρωματα ή και ανεβασμενη εκθεση ή iso. Περα απο τα χρωματα,στην πρωτη εκ των τριων η αντανακλαση του ηλιου πανω στο νερο φαινεται να ειναι πιο δυνατη απο τον ιδιο τον ηλιο. Οι επομενες 2 ειναι πιο καλες αλλα και παλι τα χρωματα τα βλεπω λιγο θερμοτερα (πχ.οι σκεπες αντι για κεραμμιδί χρωμα,πλησιαζουν πιο πολυ προς το πορτοκαλι. Στην πισινα,τα χρωματα ειναι πολυ καλα κατα τη γνωμη μου αλλα λειπει το sharpness ή ειναι κουνημενη ή βρωμικος φακος. Τις βλεπω σε οθονη λαπτοπ και δηλωνω πολυ αρχαριος απο φωτογραφιες. Θα παιξει τρελη βελτιωση με τα updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Είμαι σε αναμονή για αγορά μεταξύ του s10 και του P30’s pro. Περιμένω να δω την αναβάθμιση της κάμερας σε νυχτερινές λείψεις. Ελπίζω να την δώσει σύντομα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Μου δινει την αισθηση οτι στις τρεις φωτο του Bill Viper οτι η καμερα τραβαει με θερμοτερα του κανονικου τα χρωματα ή και ανεβασμενη εκθεση ή iso. Περα απο τα χρωματα,στην πρωτη εκ των τριων η αντανακλαση του ηλιου πανω στο νερο φαινεται να ειναι πιο δυνατη απο τον ιδιο τον ηλιο. Οι επομενες 2 ειναι πιο καλες αλλα και παλι τα χρωματα τα βλεπω λιγο θερμοτερα (πχ.οι σκεπες αντι για κεραμμιδί χρωμα,πλησιαζουν πιο πολυ προς το πορτοκαλι. Στην πισινα,τα χρωματα ειναι πολυ καλα κατα τη γνωμη μου αλλα λειπει το sharpness ή ειναι κουνημενη ή βρωμικος φακος. Τις βλεπω σε οθονη λαπτοπ και δηλωνω πολυ αρχαριος απο φωτογραφιες. Θα παιξει τρελη βελτιωση με τα updatesΣτις δικές μου φωτογραφίες δοκίμαζα το HDR σε always on και όχι στο auto. Βέβαια εγώ που τις βλέπω σε QLED με HDR10+ είναι μαγεία τα χρώματα στη τηλεόραση. Είμαι σε αναμονή για αγορά μεταξύ του s10 και του P30’s pro. Περιμένω να δω την αναβάθμιση της κάμερας σε νυχτερινές λείψεις. Ελπίζω να την δώσει σύντομαΜην περιμένεις άδικα. Εφόσον σε ενδιαφέρουν οι νυχτερινές τόσο πολύ το P30 είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Είμαι σε αναμονή για αγορά μεταξύ του s10 και του P30’s pro. Περιμένω να δω την αναβάθμιση της κάμερας σε νυχτερινές λείψεις. Ελπίζω να την δώσει σύντομα Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά ότι θα δώσει κάτι ισάξιο όπως μας έταξε κ όπως πρέπει να είναι.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Δεν πρόκειται να δώσει τίποτα καλό ειδικά τώρα που ο επόμενος σταθμός είναι το note10. Είναι μια εξαιρετική συνολικά συσκευή με διαφορετική φιλοσοφία από το p30 πχ που τα έδωσε όλα ώστε να πετύχει την κορυφαία κάμερα. Όχι ότι δεν βγάζει καλές αλλά δεν είναι και οι κορυφαίες ούτε πρόκειται να γίνει. Αν έπαιρνα συσκευή σήμερα το s10+ και ας μην είχα την καλύτερη κάμερα Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Oι συγκρισεις που αναφερονται με P30 και Mate20 που ειναι ? Εχει κανεις Link γιατι στα Νηματα των παραπανω 2 δεν βρισκω κατι μονο οτι λενε βγαζουν καλυτερες φωτο οκ.Οι φωτο που ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Oι συγκρισεις που αναφερονται με P30 και Mate20 που ειναι ? Εχει κανεις Link γιατι στα Νηματα των παραπανω 2 δεν βρισκω κατι μονο οτι λενε βγαζουν καλυτερες φωτο οκ.Οι φωτο που ειναι ?Φίλε μου γράψε στο YouTube και θα σου βγάλει δεκάδες Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 PLAKA ATHENS TEST S10+ PLAKA ATHENS TEST S10+ by bujinkan, on Flickr PLAKA ATHENS TEST S10+ by bujinkan, on Flickr PLAKA ATHENS TEST S10+ by bujinkan, on Flickr PLAKA ATHENS TEST S10+ by bujinkan, on Flickr PLAKA ATHENS TEST S10+ by bujinkan, on Flickr Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 σε τάμπλετ που τις είδα οι 1-2-5 είναι πολύ καλές η 4 έχει μια θολούρα στα δικά μου τα μάτια η 3 έχει θολούρα εκεί που είναι τα γράφιτι με τα λιοντάρια αλλά έχει πολύ λεπτομέρειια στο δέντρο κοντά σου Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Επαγγελματικο mode https://imgur.com/a/bCGIi35 Edited April 6, 2019 by HSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Στο ζουμ λίγο κουνημένη αλλά την θεωρώ όμορφη φωτογραφία Άρτα παρηγορητισσα Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 PLAKA ATHENS TEST S10+ PLAKA ATHENS TEST S10+ by bujinkan, on Flickr πολύ καλή φωτογραφία.. ολόσωστη σε έκθεση, χρώματα, white balance κλπ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Στο auto. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Πολυ κακη η πρώτη... Πανω απ το πρωτο κομματι της εκκλησίας κ μετα δεν βλεπεις τπτ.... Μονο ενα μαυρο πραγμα.. Κ για να καταλαβεις τι εννοω...βαλε επαγγελματική, βαλτην στα 4 δευτερα κ θα καταλάβεις... Οχι πως φταις εσυ....ειναι το night mode που λείπει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Πολυ κακη η πρώτη... Πανω απ το πρωτο κομματι της εκκλησίας κ μετα δεν βλεπεις τπτ.... Μονο ενα μαυρο πραγμα.. Κ για να καταλαβεις τι εννοω...βαλε επαγγελματική, βαλτην στα 4 δευτερα κ θα καταλάβεις... Οχι πως φταις εσυ....ειναι το night mode που λείπει....4 δεύτερα κ στο χέρι δεν νομιζω Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts