kagio Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Εχει να μου προτεινει καποιος ενα τζαμακι για το S10e που το εχει δοκιμασει και κανει δουλεια .... (μολις εσπασα το whitestone που ειχα :p) Έχω βάλει 2-3, είχα θήκη με χαμηλο χείλος και μου εσπασαν πανευκολα. Το καλυτερο ήταν της Cellular Line. Λίγο ακριβό, αλλά τέλειο σε αποκριση και εφαρμογη. εχω το 10+ με τζαμακι των 20€ δεν δουλευε και αυτο δεν συμβαινει μόνο σ εμενα. Τέλος πάντων προσωπικα θεωθω καλύτερη μια θηκη βιβλιο παρα τζαμακι. Γούστα είναι αυτά Χαρα δουλευει το touch με τζαμάκι, εκτός αν εννοείς το δατυλικό αποτύπωμα. Το e, δεν το έχει στην οθόνη, αλλά στο Power. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Πλεον το cellular line τζαμακι για το S10e το βρισκεις 7.5 με 8.5 ευρω. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Έχω βάλει 2-3, είχα θήκη με χαμηλο χείλος και μου εσπασαν πανευκολα. Το καλυτερο ήταν της Cellular Line. Λίγο ακριβό, αλλά τέλειο σε αποκριση και εφαρμογη. Χαρα δουλευει το touch με τζαμάκι, εκτός αν εννοείς το δατυλικό αποτύπωμα. Το e, δεν το έχει στην οθόνη, αλλά στο Power. έχεις δίκιο, δεν ήμουν σαφής. Εννοούσα το αποτύπωμα, εκεί υπάρχει το πρόβλημα Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Πλεον το cellular line τζαμακι για το S10e το βρισκεις 7.5 με 8.5 ευρω. Αλήθεια? το τελευταίο το πήρα νομίζω τα Χριστουγεννα με €15. Πάω να πάρω κανένα τότε. έχεις δίκιο, δεν ήμουν σαφής. Εννοούσα το αποτύπωμα, εκεί υπάρχει το πρόβλημα Το κατάλαβα, No prob, το διευκρίνισα για τον φίλο που έχει e. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Για s10 καμια full body θηκη εχετε να προτεινετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 καλησπερα παιδια! εχω παραγγειλει το s10e σε κοκκινο και περιμενω να ρθει! ξερει κανεις αν ερχεται ηδη με εγκατεστημενη ζελατινα απο το εργοστασιο? και εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο tempered glass? οχι απο αυτα που ειναι σαν προσοψη, αλλα σκετο το τζαμι.. ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εγώ βάζοντας tempered glass δεν είχε απόκριση καθόλου, αναγκάστηκα και το έβγαλα, το έχω σκέτο και το προσέχω σαν τα μάτια μου Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Στο S10 με το γυαλί δεν δουλεύει το αποτύπωμα, είναι γνωστό αυτό. Μια απλή θήκη που να καλύπτει και την οθόνη χρειάζεσαι και είσαι safe Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σήμερα έσπασε τo dome glass, έπεσε από ύψος 10 (δέκα) εκατοστών στο πεζοδρόμιο, χτύπησε σε δύο σημεία και ράγισε σε πολύ μεγάλο μέρος της επιφάνειάς του... Έβαλα το αναπληρωματικό Mocolo UV full face tempered glass liquid. To πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς είναι ότι κοστίζει περίπου το 1/4 του whitestone. To πακέτο μέσα είναι πολύ πιο λιτό. Δεν έχει εκείνη την θήκη/καλούπι-υπερπαραγωγή, ούτε καν καλώδιο για το UV light lamp. H τοποθέτηση είναι ίδια με το Whitestone. H έλλειψη της θήκης για την "σωστή τοποθέτηση" του whitestone δεν λείπει καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι επίσης ίδιο με το whitestone, δηλαδή το δαχτυλικό δουλεύει, ας πούμε, -10-15% χειρότερα σε σχέση με την γυμνή οθόνη, η διαύγεια είναι άριστη και η αίσθηση εξαιρετική. Θα συνεχίσω να το αγοράζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim353 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω κάρτα μνήμης και είμαι ανάμεσα σ' αυτές τις δύο https://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqxa1-128g-gn6ma-extreme-128gb-micro-sdxc-uhs-i-card-u3-v30-class-10-p-PER.577120 https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc128ga-eu-evo-plus-128gb-micro-sdxc-u3-class-10-adapter-p-PER.577046 Δεν έχω καταλάβει η βαθμολογία v30 και c10 που έχει η sandisk τι προσφέρει ακριβώς, χρειάζεται στα κινητά ή αν πάρω τη samsung θα 'μαι μια χαρά. Επίσης, είναι μεγάλη διαφορά που η sandisk έχει ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι 160 mb/s ενώ η samsung πάει μέχρι 100 mb/s. Ποια να προτιμήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω κάρτα μνήμης και είμαι ανάμεσα σ' αυτές τις δύο https://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqxa1-128g-gn6ma-extreme-128gb-micro-sdxc-uhs-i-card-u3-v30-class-10-p-PER.577120 https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc128ga-eu-evo-plus-128gb-micro-sdxc-u3-class-10-adapter-p-PER.577046 Δεν έχω καταλάβει η βαθμολογία v30 και c10 που έχει η sandisk τι προσφέρει ακριβώς, χρειάζεται στα κινητά ή αν πάρω τη samsung θα 'μαι μια χαρά. Επίσης, είναι μεγάλη διαφορά που η sandisk έχει ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι 160 mb/s ενώ η samsung πάει μέχρι 100 mb/s. Ποια να προτιμήσω? Και οι δυο είναι καλές, εγώ πάντα αγοράζω sandisk Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Σήμερα το πρωί τοποθέτησα το δεύτερο τζαμί dome που πλήρωσα 45+ ευρώ και το μεσημέρι έχει κάπου βρει και έχει ραγίσει. S8 και s9 που είχα δεν είχα σπάσει ποτέ dome glass. Το παράδοξο είναι ότι και τις δύο φορές που έχει σπάσει δεν γνωρίζω πως έχει γίνει. Δεν έπεσε, δεν έγινε καμία απότομη κίνηση δεν μπήκε μαζί με κλειδιά τίποτα. Ερωτώ εάν πωλούνται μόνο τα τζαμακια ? Μια άλλη ερώτηση είναι εάν είναι τόσο ευαίσθητο μιας και τα δύο παλαιότερα μου φαίνονται πιο χοντρά. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Η λύση είναι μια, θήκη τύπου βιβλίου που προστατεύει την οθόνη ειδικά για εσένα που έχεις ''καταφέρει'' να σπάσεις δυο τζαμάκια. Προσωπικά τέτοια θήκη χρησιμοποιώ σαν βασική. Για κυρτές οθόνες της σειράς S το τζάμι είναι ότι χειρότερο ειδικά στο 10 που δεν υπακούει το touch. Στο S8 που είχα παλαιότερα υπήρχαν πολλές καλές λύσεις με τζάμι, στο S10 όμως όχι Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Εμενα παρουσιασε αλλα θεματα το Dome στο S10e. Την πρωτη φορα σε 1 μηνα ξερασε κολλα τη δευτερη σε μια βδομαδα...Τοποθετηση εγινε σε μαγαζι και τις 2 φορες.. Στο S20+ θα μεινω σε μεμβρανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Σκέφτομαι να αγοράσω μία από τις Armor της Spigen, ή την Slim armor ή την Tough armor. Ο λόγος που τις σκέφτομαι είναι το αφαιρούμενο σκληρό κομάτι τους. Σκέφτομαι να κολλήσω σε αυτό ένα metal pad ώστε η θήκη να κολλάει στην μαγνητική βάση που έχω στο αυτοκίνητο, ενώ όταν είμαι σπίτι να το αφαιρώ, ώστε να φορτίζω το κινητό ασύρματα. Γίνεται αυτό στην πράξη; Εννοώ, το σκληρό τμήμα αφαιρείται αρκετά εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Υπάρχει κανένα ελληνικό site που να έχει τα official screen protector για το s10 plus?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Υπάρχει κάποια θήκη βιβλίο που να προτεινετε ; Εχω spigen back θηκη όμως σκέφτηκα πως τωρα το καλοκαιρι στην παραλια (ή στην τσαντα της παραλιας οταν βουτας κοιταζοντας ετσι ->:blink: την τσάντα εξω) θα έχει καποιο προβλημα με την αμμο ή με κανα απροσεκτο ακουμπημα της τσαντας σε αμμο ή στα βοτσαλα! Οποτε τι προτεινεται; σ10+ Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Παιδιά δεν βρίσκω πλέον τις γνήσιες ζελατίνες της Samsung για s10+. Έχετε υπόψιν κάποιο μαγαζι που τις εχει;( εκτός smartec φυσικα) Sent from my SM-G975F using Tapatalk Τις έχει και πάλι το skroutz σε ένα κατάστημα. Δεν βάζω όνομα να μην θεωρηθεί διαφήμιση, ψάξτε στο skroutz για FG975 που είναι ο κωδικός προϊόντος. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω καλώδιο φόρτισης για να συνδέω το κινητό με το αυτοκίνητο. Επειδή έχει πολλές επιλογές με διαφορετικές τιμές υπάρχει κάτι που προτείνετε; Ευχαριστώ.. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Προσωπικά θα πρότεινα τα Anker. Δεν έχω πάρει για το S10 αλλά είχα πάρει δύο εδώ και πάνω από ένα χρόνο για το S7 και μέχρι στιγμής έχουν αποδειχτεί σκυλιά. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Σήμερα 14 αυγούστου αποφασισα να πάω να αλλάξω την εργοστασιακή μεμβράνη επειδή μετά απο ένα χρόνο είχε δύο σημέια που λόγω χτυπήματος φαινόταν σαν να είχε κάνει τρύπα! (Χτύπημα με μεταλλικό αντικείμενο) Η αλλαγή έγινε τυχαία στο irepair καθώς εψαχνα στο public την αυθεντική...αλλα δεν ειχαν καμία! Παρόλο που το φοβόμουν...εξεπλάγην!! Πραγματικά καλύτερο απο το εργοστασιακο! Ισως έχει αναφερθει ήδη...αλλα θεώρησα οτι αξίζει η αναφορά! (Μάρκα δεν θυμάμαι...αλλα θυμάμαι οτι την έβγαλε απο ένα μηχάνημα...αρα παράγει κ για άλλες μάρκες κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Ειχα βαλει απο irepair οταν ειχα το S10e. Δεν μου αρεσε η υφη της στο touch και ηταν μαγνητης δαχτυλιων, σαν να μην εχει καθολου επιστρωση. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Σήμερα 14 αυγούστου αποφασισα να πάω να αλλάξω την εργοστασιακή μεμβράνη επειδή μετά απο ένα χρόνο είχε δύο σημέια που λόγω χτυπήματος φαινόταν σαν να είχε κάνει τρύπα! (Χτύπημα με μεταλλικό αντικείμενο) Η αλλαγή έγινε τυχαία στο irepair καθώς εψαχνα στο public την αυθεντική...αλλα δεν ειχαν καμία! Παρόλο που το φοβόμουν...εξεπλάγην!! Πραγματικά καλύτερο απο το εργοστασιακο! Ισως έχει αναφερθει ήδη...αλλα θεώρησα οτι αξίζει η αναφορά! (Μάρκα δεν θυμάμαι...αλλα θυμάμαι οτι την έβγαλε απο ένα μηχάνημα...αρα παράγει κ για άλλες μάρκες κινητού! Μεμβράνη ή γυαλί? Και πόσο πλήρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Μεμβράνη έβαλα! Κοστος 10ε. Εφαρμογή ά ψ ο γ η ( το έβαλαν εκείνοι) αλλα το θέμα που αναφέρει ο φίλος παραπάνω...με τις δαχτυλιές σήμερα παρατήρησα οτι ισχύει. Είναι ίσως πιο έντονο απο την εργοστασιακή αλλα όχι κατι που προσωπικά με ενοχλεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Αγορασα το samsung galaxy 10 lite. Και θελω μια back case. https://www.skroutz.gr/s/21854818/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-Διάφανο-Galaxy-S10-Lite.html https://www.skroutz.gr/s/21843728/Spigen-Liquid-Crystal-Διάφανο-Galaxy-S10-Lite.html Ποια απο τις 2 λετε και γιατι; Δεν εβαλα την rugged armor γιατι καλυπτει την ωραια ασημι περιμετρο της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts