Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοκαίρι και ασύρματη φόρτιση...μακριά!! Πρώτη φορά και στο s8 plus μου είπα να φορτίσω με wireless charger και η διαφορά στην θερμοκρασία της μπαταρίας ήταν 7 βαθμούς Κελσίου περίπου
Konakis.

Κατάλαβα τι λες, εγώ να σου πω την αλήθεια το έβγαλα στο 76% αν θυμάμαι καλά, δεν ξανά φορτίζω ασύρματα καλοκαίρι και ιδιαίτερα με καύσωνα. Τώρα στην πλήρη φόρτιση σου γιατί ήταν ζεστό όντως είναι ένα ερωτηματικό...
Konakis.

Καλησπερα σας,

Οταν φορτιζω το s10+ μου με wireless charger το βραδυ, ακομα και οταν φτασει στο 100% το πρωι είναι ακόμα αρκετα ζεστο. Ειναι κατι φυσιολογικο λογω wireless ή να το παω service; Προσφατα μαλιστα αλλαξα και τη μπαταρια απο το επισημο service αλλα συνεχιζει η υπερθερμανση. Ευχαριστω!

Ο γνήσιος της Samsung έχει ανεμιστήρακι στο πίσω μέρος. 2 xiaomi ασυρματους που έχω, πράγματι ανεβάζουν θερμοκρασία

Σήμερα το ξανά δοκίμασα χωρίς θηκη και το πρωί ήταν μια χαρά δροσερο στο 100%. Παίζει να μη κάθεται καλά και να χάνει την επαφή με τη θήκη.

Στο ξεκάρφωτο ενώ δεν το είχα ποτέ αυτό το θέμα με κανένα Samsung μου μου πετάει Spotify app keeps closing ή η εφαρμογή της Curve... Αυτά έχω δει μέχρι στιγμής. Και μου λέει force close..

Καλησπέρα. Το τελευταίο 10ήμερο έχω παρατηρήσει ότι μου κολλάει το ίντερνετ για κάποια δευτερόλεπτα. 10 με 30... και μετά επανέρχεται. Επειδή άλλαξα πρόσφατα πρόγραμμα στη Vodafone δεν εχω καταλάβει αν φταίει το δίκτυο ή το τηλέφωνο.

Το παρουσιάζει σε κάποιον άλλο αυτό?

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Έπεσες κι εσύ στο απεριόριστο με το 1ΜΒps.??

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πέραν του αστείου δοκίμασέ το με wifi να δεις ;)

Konakis.

Για οποιον δεν ασχοληθηκε με την χθεσινη παρουσιαση, μεταξυ αλλων, ανακοινωθηκε οτι οι ναυαρχιδες (αλλά και αρκετα της σειρας Α) θα λαμβανουν 3 major updates. Αυτο δεν ισχυει απο την καινουργια σειρα (note 20) αλλά απο τα galaxy s10. Που σημαινει οτι θα λαβουν και το android 12 ενω μεχρι προτινος ηταν δεδομενο οτι θα πανε μεχρι android 11 και μετα τελος. Σημαντικο για οσους δεν καιγονται να αναβαθμιστουν και εχουν μεινει στη σειρα s10 (μεταξυ των οποιων ειμαι και εγω)

Για οποιον δεν ασχοληθηκε με την χθεσινη παρουσιαση, μεταξυ αλλων, ανακοινωθηκε οτι οι ναυαρχιδες (αλλά και αρκετα της σειρας Α) θα λαμβανουν 3 major updates. Αυτο δεν ισχυει απο την καινουργια σειρα (note 20) αλλά απο τα galaxy s10. Που σημαινει οτι θα λαβουν και το android 12 ενω μεχρι προτινος ηταν δεδομενο οτι θα πανε μεχρι android 11 και μετα τελος. Σημαντικο για οσους δεν καιγονται να αναβαθμιστουν και εχουν μεινει στη σειρα s10 (μεταξυ των οποιων ειμαι και εγω)

Αν και οι αναβαθμίσεις πιο πολύ τις εχουμε οτι θα φερουν πολλα καινουργια πράγματα που συνηθως είναι λιγα.. Καλο είναι να ερθει κ για αλλη μια χρονια... Τον μαρτη νομιζω θα κλείσω τα 2 χρονια αφου πρώτα αλλαξω μπαταρια... Εχω ξαναγραψει λογω του tab s5e κ οτι ριχνω τα λεφτα μ στη dslr κ σε φακους... Δεν ζηλεύω να αλλαξω συσκευη όπως αλλαζα στο 6μηνο οποτε αν δεν μ πάθει κατι.. Παμε για 2, 3, 4;;;; χρονια... Ας μην υπερβάλλω τουλαχιστον οταν θα αλλάξω θα δω κ διαφορές αν απεχω απο το σπορ μια 3ετια... Αν δεν εχει καποιος την "αρρωστια" της αλλαγής πολυ λιγες οι διαφορες με τα καινουργια σαμι λογικα...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Είσαι ωραίος, το έπιασες το νόημα ;)

Έτσι σε δύο χρονάκια λέμε θα έχει εμφανιστεί ίσως και καθιερωθεί το 5g θα έχει περάσει νέους αισθητήρες στις κάμερες (ας παραμείνουν τόσες αρκούν!) και φυσικά όλο και κάτι διαφορετικό θα υπάρχει τρέχοντος το android 12 ή 13...

Konakis.

Ετσι ειναι. Πιστευω το καλυτερο ειναι αν βρεις μια συσκευη που σε καλυπτει να την εκμεταλευτεις στο επακρο. Και εγω ειχα το μικροβιο της αλλαγης και το μετανιωσα...

Πχ. το S7 Edge ηταν σουπερ συσκευη και την αλλαξα γρηγορα για να παω στις 19:9 οθονες που ηταν το καινουργιο trend και το μετανιωσα. Καλο το S8 και το S10e που πηρα μετα απο σπασιμο της οθονης του S8 αλλα θα μπορουσα να τα ειχα αποφυγει και να παω απευθειας στο S20+ που εχω τωρα. Στην 20:9 αναλογια οι 6 ιντσες και κατω ειναι λιγες θεωρω.

Με το S20+ νιωθω οσο ευχαριστημενος ημουν με το S7 E . Απλα τωρα με την εμπειρια των προηγουμενων λαθων θα το κρατησω οσο με ικανοποιει χωρις να ενθουσιαστω αν βγει κατι διαφορετικο και παω αμεσως για αλλαγη.

Έπεσες κι εσύ στο απεριόριστο με το 1ΜΒps.??

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πέραν του αστείου δοκίμασέ το με wifi να δεις ;)

Όταν συνδεθώ με wifi μπαίνει κανονικά. Στα δεδομένα έχω το θέμα μόνο.

Αρα δίκτυο ε?

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Έτσι φαίνεται για αυτό και σου έκανα και λίγο χιούμορ για την κόκκινη... ελπίζω να μην σε περιορίζει στα 2MBps...
Konakis.

αγορασα σημερα το s10 plus και παρατηρω οταν κανω μια κληση και εχω το κινητο στο αυτι μου και μιλαω και η οθονη ειναι μαυρη οταν το απομακρυνω απο το αυτι μου και ενω η κληση συνεχιζεται η οθονη τις περισσοτερες φορες δεν αναβει!κανω συχνα τεστ και μια αναβει δυο οχι!

συμβαινει σε αλλον αυτο;εχει καποιο θεμα μηπως η συσκευη;

Ετσι κάνει και στο δικό μου και η αλήθεια είναι ότι είναι εκνευριστικό...

πρέπει να πατήσω το power on/off (που είναι και ψηλά!) για να ενεργοποιήσω την οθόνη προκειμένου να την χρησιμοποιήσω ή να τερματίσω την κλήση:mad:

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Ετσι κάνει και στο δικό μου και η αλήθεια είναι ότι είναι εκνευριστικό...

πρέπει να πατήσω το power on/off (που είναι και ψηλά!) για να ενεργοποιήσω την οθόνη προκειμένου να την χρησιμοποιήσω ή να τερματίσω την κλήση:mad:

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις το πλήκτρο onoff, δύο tabs στην οθόνη και άνοιξε!

Το θέμα είναι γιατί σε ένα κινητό 1000 ευρώ να κάνεις πατέντες για τα βασικά;

Να μην ανάβει η οθόνη όταν την απομακρύνεις από το αυτί σου;είναι δυνατόν;

Μα το θέμα είναι πως δεν ανάβει!θες να δεις κάτι κατά την διάρκεια της κλήσης ή να τερματίσεις την κλήση και να θες να κάνεις ολόκληρη διαδικασία;

Μα το θέμα είναι πως δεν ανάβει!θες να δεις κάτι κατά την διάρκεια της κλήσης ή να τερματίσεις την κλήση και να θες να κάνεις ολόκληρη διαδικασία;
Το στέλνεις στο service ή βρίσκεις τρόπο να επαναφέρεις τον αισθητήρα. Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά, έπρεπε να ανάβει αυτόματα η οθόνη κάθε φορά που απομακρύνεις τη συσκευή από το πρόσωπο σου.

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να υποθέσω πως updates έχει κάνει κανονικά η συσκευή σου;

Κάτι τέτοιο μου έκανε πέρυσι μόλις το είχα αγοράσει πέρυσι το Μάρτιο το δικό μου S10e. Μόλις το ρύθμισα και άρχισα να το χρησιμοποιώ το παρατήρησα. Μετά έκανα το πρώτο update που είχε βρει αυτόματα, και λύθηκε το πρόβλημα εντελώς.

Sent from my Galaxy S10e

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)