pchrono Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 https://www.techgear.gr/asyrmati-metafora-archeion-me-drag-and-drop-apo-smartphones-tis-samsung-se-windows-pc-26884 Ασύρματη μεταφορά αρχείων με drag and drop από smartphones της Samsung σε Windows PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Techmaniacs: Χρήστες Galaxy συσκευών “ορκίζονται” ότι αυτό το hack κάνει πιο γρήγορο τον σαρωτή. https://techmaniacs.gr/christes-galaxy-syskeyon-quot-orkizontai-quot-oti-ayto-to-hack-kanei-pio-grigoro-ton-saroti/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Techmaniacs: Χρήστες Galaxy συσκευών “ορκίζονται” ότι αυτό το hack κάνει πιο γρήγορο τον σαρωτή. https://techmaniacs.gr/christes-galaxy-syskeyon-quot-orkizontai-quot-oti-ayto-to-hack-kanei-pio-grigoro-ton-saroti/ Πιο γρηγορα δεν ανοίγει.. Αλλά δοκιμάζω ακουμπάω λίγο τον αντίχειρα κ το βγάζω κ ξεκλειδώνει κ έχω κ τζαμακι. Το δαχτυλικό στην οθόνη είναι ένας απτους λόγους μετάβασης από κινητό που το έχει πίσω.. Θεωρώ για 3 χρόνια τα βγάζει εύκολα η συσκευή για κάποιον που τα προσέχει κ δεν αλλάζει κάθε 6 μηνο όπως αρκετοί από εμάς.. Μακάρι να μείνω 3 χρόνια εδώ.. Τον πρώτο χρόνο τον φάγαμε Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Εγώ δεν το βρήκα αυτό με την βελτιστοποίηση και μετά την ρύθμιση αυτή που λέει..... κάποια βοήθεια;;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Εγώ δεν το βρήκα αυτό με την βελτιστοποίηση και μετά την ρύθμιση αυτή που λέει..... κάποια βοήθεια;;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλτο στα αγγλικά κ κάνε τις ρυθμίσεις που λέει βήμα βήμα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Βάλτο στα αγγλικά κ κάνε τις ρυθμίσεις που λέει βήμα βήμαΟκ... ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Καλή κ χρόνια πολλά, έχω το honor magic 2 κ δεν μπορώ με τίποτα να το συγχρονίσω, έχει κανείς κάποια λύση? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Εγώ δεν το βρήκα αυτό με την βελτιστοποίηση και μετά την ρύθμιση αυτή που λέει..... κάποια βοήθεια;;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακολούθησε ακριβώς ότι δείχνει στις 2 φωτο στο παρακάτω λινκ, ακριβώς όμως και μετά κάνε επανεκκίνηση. Εγώ το έχω κάνει εδώ και ένα μήνα σε S10+ και η διαφορά ξεκλειδώματος είναι εμφανέστατη, καμιά σχέση με πριν. Να ξέρεις πως παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που έχεις δώσει το αποτύπωμά σου στη συσκευή. Πρέπει να περιστρέφεις το κινητό γύρο από τον αντίχειρα ή αν θες σε ένα αποτύπωμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους δύο αντίχειρες δλδ για να φτάσεις στο 100% ακουμπάς εναλλάξ του αντίχειρες https://www.sammobile.com/news/alleged-fingerprint-speed-hack-galaxy-phone-unlock-faster/ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Ακολούθησε ακριβώς ότι δείχνει στις 2 φωτο στο παρακάτω λινκ, ακριβώς όμως και μετά κάνε επανεκκίνηση. Εγώ το έχω κάνει εδώ και ένα μήνα σε S10+ και η διαφορά ξεκλειδώματος είναι εμφανέστατη, καμιά σχέση με πριν. Να ξέρεις πως παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που έχεις δώσει το αποτύπωμά σου στη συσκευή. Πρέπει να περιστρέφεις το κινητό γύρο από τον αντίχειρα ή αν θες σε ένα αποτύπωμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους δύο αντίχειρες δλδ για να φτάσεις στο 100% ακουμπάς εναλλάξ του αντίχειρες https://www.sammobile.com/news/alleged-fingerprint-speed-hack-galaxy-phone-unlock-faster/Ναι οκ το έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά τώρα ... ευχαριστώ καλή ανάσταση σε όλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 (edited) http://imgur.com/gallery/bBjatQ6 Χρόνια Πολλά σε όλους... Ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει και χαμηλώνει συνέχεια η ένταση στον ήχο κλήσης? Edited April 19, 2020 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 μήπως πατάς κάτι κατά λάθος Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Τελικά εχουμε καμία απάντηση με την ροζουλε οθόνη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 μήπως πατάς κάτι κατά λάθος Μπα όχι συμβαίνει και όταν το έχω σε τραπέζι μετά από κάποια ώρα χαμηλώνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Μπα όχι συμβαίνει και όταν το έχω σε τραπέζι μετά από κάποια ώρα χαμηλώνει.. Φοράει θήκη που μπορεί να πιέζει το κουμπί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Φοράει θήκη που μπορεί να πιέζει το κουμπί; Όχι το έχω παρατηρήσει και χωρίς θήκη.. Σαν να μπαίνει σε κάποιο Mode διαφορετικό... Επίσης πέφτουν αρκετά συχνά κλήσεις την ώρα που μιλάω σταματάω να ακούω και να με ακούνε και η κλήση ακόμη γράφει χρόνο... Συμβαίνει σε άλλον? Μάλλον μετά την τελευταία αναβάθμιση και δεν πήγε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Όχι το έχω παρατηρήσει και χωρίς θήκη.. Σαν να μπαίνει σε κάποιο Mode διαφορετικό... Επίσης πέφτουν αρκετά συχνά κλήσεις την ώρα που μιλάω σταματάω να ακούω και να με ακούνε και η κλήση ακόμη γράφει χρόνο... Συμβαίνει σε άλλον? Μάλλον μετά την τελευταία αναβάθμιση και δεν πήγε καλά Τελικά για τον ήχο έφταιγε το bixby routines.. Έβαζε στο χαμηλό τον ήχο κλήσης όταν ήμουν σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Θέλω μια καλή μεμβράνη που να πιάνει το αποτύπωμα, κοντά στα15€ Ελλάδα πάντα παιδιά να είναι μεμβράνη όχι tempered. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Θέλω μια καλή μεμβράνη που να πιάνει το αποτύπωμα, κοντά στα15€ Ελλάδα πάντα παιδιά να είναι μεμβράνη όχι tempered. Ευχαριστώ Μια της spigen εξαιρετική... Το fingerprint άμεσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Θέλω μια καλή μεμβράνη που να πιάνει το αποτύπωμα, κοντά στα15€ Ελλάδα πάντα παιδιά να είναι μεμβράνη όχι tempered. Ευχαριστώ Εγω εχω τη γνησια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο αισθηση και ουτε γρατζουνιες φαινονται.Επισης δεν την ενοχλουν καθολου οι θηκες Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Μια της spigen εξαιρετική... Το fingerprint άμεσο.. https://www.skroutz.gr/s/17694999/Spigen-2x-Neo-Flex-Screen-Protector-Galaxy-S10.html Αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 https://www.skroutz.gr/s/17694999/Spigen-2x-Neo-Flex-Screen-Protector-Galaxy-S10.html Αυτή;Φίλε αυτή είναι μια χαρά Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Φίλε αυτή είναι μια χαρά Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιατι βλεπω οτι καποιοι δυσκολευονται για τοποθετηση γενικα δεν βλεπω πολλα θετικα reviews. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 γιατι βλεπω οτι καποιοι δυσκολευονται για τοποθετηση γενικα δεν βλεπω πολλα θετικα reviews.Κοίτα τις έχω δοκιμάσει όλες. Η συγκεκριμένη μπαίνει σχετικά εύκολα.. Να σου πω όμως ότι το έχω χωρίς μεμβράνη εδώ και 6 μήνες και πρώτον δεν έχει πάθει τίποτα και δεύτερον χαίρομαι την επαφή μου με την οθόνη του. Εννοείται ότι φοράω θήκη από τη πρώτη στιγμή Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Κοίτα τις έχω δοκιμάσει όλες. Η συγκεκριμένη μπαίνει σχετικά εύκολα.. Να σου πω όμως ότι το έχω χωρίς μεμβράνη εδώ και 6 μήνες και πρώτον δεν έχει πάθει τίποτα και δεύτερον χαίρομαι την επαφή μου με την οθόνη του. Εννοείται ότι φοράω θήκη από τη πρώτη στιγμή Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω θελω να του βαλω μια μεμβρανη απανω. θα παω για την spigen πιανει καλα το αποτυπωμα ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 μετα απο βιντεο που ειδα στο yt η spigen δεν ειναι τοσο friendly με τον fingerprint sensor. ειδα πως αυτη κανει λιγο καλυτερη δουλεια. την εχει δοκιμασει κανεις; Ringke Dual Easy Screen Protector (Galaxy S10+) https://www.skroutz.gr/s/17457158/Ringke-Dual-Easy-Screen-Protector-Galaxy-S10.html?from=catspan&o=Ringke+Galaxy+S10+Plus#reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts