ccypruss000 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλησπερα το δικο μου ειναι EUR. Μπορω να του περασω την αγγλικη ROM του Android 10 ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλησπέρα, ένα σεταρισμα της οθόνης και των καμερών για την καλύτερη απόδοση σε φωτογραφίες και βίντεο από κάποιον που ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Επειδή μαζί με το τζάμι θα χρειαστώ και τοποθέτηση γιαυτό τί λέτε ; Το έχει κάποιος ; Δουλεύει το αποτύπωμα ; https://www.germanos.gr/product/guali-prostasias-othonis-me-plaisio-panzerglass-case-friendly-gia-to-samsung-galaxy-s10/20382640/?fname=&fvalue=# Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Επειδή μαζί με το τζάμι θα χρειαστώ και τοποθέτηση γιαυτό τί λέτε ; Το έχει κάποιος ; Δουλεύει το αποτύπωμα ; https://www.germanos.gr/product/guali-prostasias-othonis-me-plaisio-panzerglass-case-friendly-gia-to-samsung-galaxy-s10/20382640/?fname=&fvalue=# Ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/18309005/PanzerGlass-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Galaxy-S10.html#reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 https://www.skroutz.gr/s/18309005/PanzerGlass-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Galaxy-S10.html#reviews Κρίμας γιατί φαίνεται καλό τζάμι και δεν είναι φτηνό .:( Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farkadonitis Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εγω πηρα αυτο εδω (https://www.amazon.de/TOPACE-Unterst%C3%BCtzung-fingerabdruck-Schutzfolie-Displayschutz/dp/B07T6Z4XS6/ref=sr_1_3?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=TOPACE+Panzerglas+f%C3%BCr+Samsung+Galaxy+Note+10+Plus&qid=1575629666&s=ce-de&sr=1-3) παιδια και σωθηκα. Παράθεση ...όσο τα smartphone γίνονται εξυπνότερα, τόσο πιο ηλίθιοι γινόμαστε εμείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 καλησπερα παιιδια, ξερετε μηπως που θα βρω τις αγγελιες που εχω ανεββασει,, καπου μαζεμενες για να τις διαγραψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Πέρασα την αναβάθμιση εχθές σε γαλλικό μοντέλο, έχω την εντύπωση ότι έκαναν χειρότερο το device care, δεν μπορώ να βρω πουθενά να δείχνει πόσο χρόνο έχει από την τελευταία φόρτιση,και επίσης δεν δείχνει πλέον κατανάλωση μπαταρίας στις εφαρμογές συστήματος, εκτός και μπορώ να το ενεργοποιήσω κάπως και δεν το βρίσκω τι να πω, ελπίζω να το συμαζεψουν λιγάκι με κάποιο update. Κατα τ άλλα έχω την εντύπωση ότι το κινητό έγινε ποιο γρήγορο και επίσης σίγουρα το ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα είναι πολύ ποιο αστραπιαίο από ότι πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καλησπερα το δικο μου ειναι EUR. Μπορω να του περασω την αγγλικη ROM του Android 10 ; Καποιος να μου απαντησει ρε παιδια μια μερα το παλευω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καποιος να μου απαντησει ρε παιδια μια μερα το παλευω. μπορεις μεσω odin, αν βαλεις το home csc θα σου κρατησει οτι εχεις τωρα, αν θελεις να τα σβησεις ολα θα βαλεις μονο το csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seattheodore Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καλησπερα, παιδια εχω παρατηρησει τωρα τελευταια μια μειωση στις ωρες οθονης απο 5 30 με 6 ωρες σε 5 ωρες (παιζει πολυ youtube). Μηπως φταιει το τελευταιο update; Παράθεση πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μόλις ήρθε η v10 σε γαλλικό s10+ Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 μπορεις μεσω odin, αν βαλεις το home csc θα σου κρατησει οτι εχεις τωρα, αν θελεις να τα σβησεις ολα θα βαλεις μονο το csc. Να σαι καλα για την απαντηση σου φιλε. Μετα θα πρεπει να μπω στο recovery και να διαγραψω data/cache και εργοστασιακη επαναφορα ρυθμισεων και θα ξεκινησει απο μονο του απ οσο θυμαμαι απο εποχες Note 4 / S 5 ; Θα χρειαστει κανενα 10λεπτο να σταρταρει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Να σαι καλα για την απαντηση σου φιλε. Μετα θα πρεπει να μπω στο recovery και να διαγραψω data/cache και εργοστασιακη επαναφορα ρυθμισεων και θα ξεκινησει απο μονο του απ οσο θυμαμαι απο εποχες Note 4 / S 5 ; Θα χρειαστει κανενα 10λεπτο να σταρταρει. Εγω εβαλα την γερμανικη στο s10e , δεν εκανα καμμια επαναφορα και λειτουργει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 καλησπέρα! τα megapixel απο που τα αλλάζω στην φωτογραφική μηχανή;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Πέρασα την αναβάθμιση εχθές σε γαλλικό μοντέλο, έχω την εντύπωση ότι έκαναν χειρότερο το device care, δεν μπορώ να βρω πουθενά να δείχνει πόσο χρόνο έχει από την τελευταία φόρτιση,και επίσης δεν δείχνει πλέον κατανάλωση μπαταρίας στις εφαρμογές συστήματος, εκτός και μπορώ να το ενεργοποιήσω κάπως και δεν το βρίσκω τι να πω, ελπίζω να το συμαζεψουν λιγάκι με κάποιο update. Κατα τ άλλα έχω την εντύπωση ότι το κινητό έγινε ποιο γρήγορο και επίσης σίγουρα το ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα είναι πολύ ποιο αστραπιαίο από ότι πριν. Μια χαρά τα δείχνει...απλός άλλαξε λίγο το μενού. Πατάς την επιλογή "Μπαταρία" και σου δείχνει πόσο χρόνο έχεις ακόμα...Πατάς την επιλογή "χρήση μπαταρίας" και σου δείχνει το σχεδιάγραμμα...τις ώρες οθόνης...και ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Μια χαρά τα δείχνει...απλός άλλαξε λίγο το μενού. Πατάς την επιλογή "Μπαταρία" και σου δείχνει πόσο χρόνο έχεις ακόμα...Πατάς την επιλογή "χρήση μπαταρίας" και σου δείχνει το σχεδιάγραμμα...τις ώρες οθόνης...και ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν την μπαταρία... Δεν δείχνει χρόνο απο την τελευταία φόρτιση όπως έδειχνε πρίν εκτός διαγράμματος, ναι χρόνο οθόνης δείχνει αλλά δεν δείχνει το σύνολο της οθόνης απο την τελευταία φόρτιση δείχνει μόνο ημερησίως τον χρόνο οθόνης, και στην κατανάλωση δεν δείχνει της εφαρμογες συστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Πρόταση για καλά earbuds πέρα από αυτά της Samsung ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Πρόταση για καλά earbuds πέρα από αυτά της Samsung ; Φίλε προεπιλογή να μας πεις αν τα θες κυρίως για ή ομιλία , επίσης ποσά διαθέτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 καλησπερα παιδια να ρωτησω στην always on display στην αυτοματη φωτεινοτητα λεει οταν ειναι απενεργοποιημενη για να την ρυθμισουμε χειροκινητα παταμε 2 φορες λεει το ρολοι αλλα το καν εγω και δεν κανει τιποτα. κανω κατι λαθος? ξερει κανεις παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seattheodore Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 καλησπερα παιδια να ρωτησω στην always on display στην αυτοματη φωτεινοτητα λεει οταν ειναι απενεργοποιημενη για να την ρυθμισουμε χειροκινητα παταμε 2 φορες λεει το ρολοι αλλα το καν εγω και δεν κανει τιποτα. κανω κατι λαθος? ξερει κανεις παιδια? Καλημερα, και εμενα η αληθεια ειναι οτι καμια φορα δεν πιανει και θελει κανα δυο πιο προσεκτικες προσπαθειες αλλα λειτουργει κανονικα, θελει 2 απαλα χτυπηματα του δακτυλου πανω στο ρολοι. Παράθεση πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Καλημερα, και εμενα η αληθεια ειναι οτι καμια φορα δεν πιανει και θελει κανα δυο πιο προσεκτικες προσπαθειες αλλα λειτουργει κανονικα, θελει 2 απαλα χτυπηματα του δακτυλου πανω στο ρολοι. οσο και να προσπαθω τιποτα χαχαχαχαχαχ ενεργοποιητε η οθωνη αλλα τιποτα με την φωτηνοτητα δεν μου βγαινει χαχαα ουφφφφφφφ...... ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσο και να προσπαθω τιποτα χαχαχαχαχαχ ενεργοποιητε η οθωνη αλλα τιποτα με την φωτηνοτητα δεν μου βγαινει χαχαα ουφφφφφφφ...... πετυχε του εκανα hard reset και ολα καλα :):):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 οσο και να προσπαθω τιποτα χαχαχαχαχαχ ενεργοποιητε η οθωνη αλλα τιποτα με την φωτηνοτητα δεν μου βγαινει χαχαα ουφφφφφφφ...... ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πετυχε του εκανα hard reset και ολα καλα :):):):):):):) λοιπον φιλοι μου βρηκα κατι που γιαυτο δεν μου δουλευε και δεν φταει το HARD RESET που του εκανα αλλα λοιπον πρεπει στο κλειδωμα οθονης και στο fecewidget θα πρεπει να εχουμε τουλαχιστον 1 επειλογη τσεκαρισμενη απο της 5 που εχει μουσικη,σημερινο προφραμμα,επομενο ξυπνητηρι,καιρος,bixby routines θα πρεπει να εχουμε ενα τσεκαρισμενο απο αυτα αλλιος δεν πιανει αυτο που πατας 2 φορες ελαφρια το ρολοι και ρυθμιζεις την φωτηνοτητα. αυτο διαπίστωσα εγω παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Φίλε προεπιλογή να μας πεις αν τα θες κυρίως για ή ομιλία , επίσης ποσά διαθέτεις Για γενική χρήση τα θέλω. Κάτι οικονομικό ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Για γενική χρήση τα θέλω. Κάτι οικονομικό ψάχνω.Xiaomi airpods 2.. Ψαξτα λίγο.. Στα 60 euro πίστεψε με αξίζουν Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts