Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα μολις κατεβαζω OTA την ASE7 619,7mb....Αυτή από ότι εχω διαβασει λειτουργει αψογα, δεν εχει τα προβλήματα της ASE5 Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μόλις έσκασε και εδώ!! b9db746dc0db118c514bd6da38fb7f69.jpg

The power of the S10 Plus be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Φέρνετε τη καταστροφή.....

Βάζεις 2 εφαρμογές holey light και aodNotify με 2 ρυθμίσεις...

Η δουλειά που κάνουν είναι όταν έχεις μήνυμα ή ειδοποίηση fb κτλ μέχρι να το διαβάσεις σου ανάβει μόνο του την aod κ ανάβει το ring γύρω απτις κάμερες έτσι απλά κ κάνεις τη δουλειά σου αν δεν θες να ανάβει η aod μόνιμα ανοιχτή κ να βλέπεις σε μια αναμμένη οθόνη τις ειδοποιήσεις σου.... Μια χαρά τέλεια κάνει τη δουλειά που το θέλουμε οκ τρώει κάποια μπαταρία ίσως στρώσει με κάποιο update. Θεωρώ πως δεν λείπει τίποτα απτή συσκευή πέρα από μια σούπερ ταχεία φόρτιση κ όχι να κάνει 1 ώρα κ 20 λεπτά

Καλημέρα

Έχω βάλει το holey light απλά δε δουλεύει με κλειδωμένο το κινητό. Έχω την aod σε tap to wake. Πρέπει να κάνω κάτι παραπανω;

Edit: έχω βάλει και το glimpse notification

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:cool:

Καλημέρα έχετε να μου προτείνεται κανένα θέμα που να είναι τελείως μαύρο παντού ακόμα και στην κουρτίνα όταν έρχεται ειδοποίηση να είναι μαύρη και όχι γκρι όπως στα περισσότερα

spacer.png

Καλημέρα έχετε να μου προτείνεται κανένα θέμα που να είναι τελείως μαύρο παντού ακόμα και στην κουρτίνα όταν έρχεται ειδοποίηση να είναι μαύρη και όχι γκρι όπως στα περισσότερα
Καλήμερα. Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο

https://labs.xda-developers.com/store/app/charlie.theme.DarpontBlack

Παντού μαύρο και γενικά κορυφαίο

Ρίξε μια ματιά

Καλήμερα. Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο

https://labs.xda-developers.com/store/app/charlie.theme.DarpontBlack

Παντού μαύρο και γενικά κορυφαίο

Ρίξε μια ματιά

Σε ευχαριστώ αν δεν βρω κάποιο άλλο free θα το αγοράσω

spacer.png

Σε ευχαριστώ αν δεν βρω κάποιο άλλο free θα το αγοράσω
Υπάρχουν και 2-3 free στο xda απλά πρέπει να περαστούν με το Custom OneUI Theme Installer.

2 απλες ερωτησεις.

1) Πως μεταφερω πληρη τηλεφωνικο καταλογο απο s8+ σε s10+ ?? Χωρις να χασω ολες τις επιπλεον πληροφοριες που εχουν μεσα τα contacts.

Σημ. Ολες οι επαφες ειναι αποθηκευμενες στη μνημη του τηλεφώνου

2) Πως μεταφερω ολες τις φωτογραφιες, βιντεο κλπ διατηρώντας την σωστη σειρά (Ημερομην. Ληψης)

Thank you!

2 απλες ερωτησεις.

1) Πως μεταφερω πληρη τηλεφωνικο καταλογο απο s8+ σε s10+ ?? Χωρις να χασω ολες τις επιπλεον πληροφοριες που εχουν μεσα τα contacts.

2) Πως μεταφερω ολες τις φωτογραφιες, βιντεο κλπ διατηρώντας την σωστη σειρά (Ημερομην. Ληψης)

Thank you!

Εγώ με το smart switch τα έκανα όλα και έπαθα πλάκα.. Πραγματικά σαν να μην άλλαξα καθόλου συσκευή

Καλώς να μας έρθει το update.. Από ποιες χώρες πήρατε εγώ έχω cosmote που αργεί λίγες μέρες. Γράψτε εντυπώσεις για κάμερες κτλ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

αφού υπάρχει η δυνατότητα και το δαχτυλίδι παίρνει πολλά χρώματα έπρεπε η samsung να το δώσει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το δίνει

Mάλλον το αφήνει για το Samsung Galaxy S11 του χρόνου..Θα μας το παρουσιάσει και σαν νέο feature και θα μας κάνει να λέμε και "wow έχει led ειδοποίηση!"

2 απλες ερωτησεις.

Thank you!

Και στα 2 η απάντηση είναι Samsung cloud. Άμεσα και ταχύτατα

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Μια από τα ίδια και εδώ (για το S10).

Κατεβάζω και δοκιμάζω.

Screenshot-20190606-200431-Software-update.jpg

Και τώρα το παράδοξο!

Η ενημέρωση κατέβηκε, εγκαταστάθηκε και όλα καλά.

Στην επανεκκίνηση μου έβγαλε μήνυμα: "Η ενημέρωση απέτυχε", αλλά όταν πηγαίνω στην ενημέρωση λογισμικού την βλέπω πως είναι ενημερωμένη...

Για να είμαι ειλικρινής, έκανα ένα wipe catch partition πριν μου βγάλει το μήνυμα αυτό...

Edited by WolfBack

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

στο θέμα με τις επαφές έχω και γω πρόβλημα είναι στην Google και δεν βρίσκω τρόπο να τις περάσω στο τηλέφωνο ή στο samsung cloud επαφές πως λέγεται..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ τι να πω που την έβλεπα τόσες μέρες και τώρα δε μου τη βγάζει?? Μου λέει ότι είναι ενημερωμένο στου Απριλίου

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ τι να πω που την έβλεπα τόσες μέρες και τώρα δε μου τη βγάζει?? Μου λέει ότι είναι ενημερωμένο στου Απριλίου

καλα σου κανει, αφου την γυροφερνεις τοσο καιρο :p

εδω δεν ισχυει ο νομος προσφορας και ζητησης. Αυτος ο ο νομος οταν ισχυει αυξανει την τιμη οσο αυξανεται η ζητηση. εδω βλεπουμε πτωση της τιμης, λογω ζητησης αλλα και αυτο ειναι λογικο, καθως στα κινητα και γενικα στην τεχνολογια οπου η απαξιωση ειναι αμεση, οσο περισσοτερο κυκλοφορει μια συσκευη τοσο πεφτει η τιμη, ετσι τα δικαρτα που τα ζητανε περισσοτεροι, φευγουν ευκολα και ερχονται νεες παρτιδες σε μειωμενες τιμες κ.ο.κ...

Τα μονοκαρτα οπως ηρθαν ετσι εχουν μεινει στα ραφια/αποθηκες αφου κανεις δεν τα προτιμαει εφοσον αρχικα ειχαν ιδια τιμη..

Οσο για τις τιμες,, φετος οι τιμες εχουν μεινει αρκετα υψηλοτερα. Περισυ Μαιο ειχα παρει 2-3 s9+ κατω απο 700 ευρω στο αμαζον (κανονικη τιμη οχι τιμολογιο), για την ακριβεια ισως και 650, ενω φετος ειναι στο θεο και μολις πριν λιγες μερες αρχισαν να πεφτουν λιγο, εδω ισχυει ο νομος προσφορας και ζητησης οπου η αυξημενη ζητηση των σ10 δεν ριχνει τοσο πολυ τις αρχικες τιμες...δυστυχως για εμας.

Κατα τα αλλα, μακαρι να επεφταν και 500 ευρω στο διμηνο και ας ηταν χαμενοι οι πρωτοι, το θεμα ειναι να μπορουν οι πολλοι να παρουν κατι καλο. οι υπολοιποι το ξερουν οτι χανουν λεφτα με την τεχνολογια.

Σχετικα ειναι ολα. Μονοκαρτα εχουν φερει καμια δεκαρια συσκευες και δε θα πουληθουν ουτε αυτες. Δικαρτα φερνουν μερικες χιλιαδες (αν αθροισεις ολα τα μοντελα της σαμσουνγκ) τα σκρουτζομαγαζα, οποτε η προσφορα εξακολουθει να ειναι μεγαλυτερη της (αυξημενης) ζητησης. Κατα συνεπεια ισχυει κανονικα κι εδω ο νομος προσφορας ζητησης, απλα με αλλα δεδομενα...

Η πτωση στις τιμες ειναι το ιδιο χαλι, απλα αλλαζει το "pattern πτωσης". Παλι ξεφτιλιστηκε σε χρονο dt... 665 ευρω και σε 4 μερες εχεις στα χερια σου s10+ (με αρχικη 1049, οχι 979 οπως το s9+).

Το s9+, που σωστα θυμασαι, ηταν ενα απλο flash sale του αμαζον. Η πτωση τιμης πχ του s10+ ειναι μονιμη... Τα ιδια χαλια ακριβως, λοιπον...

Edited by v@gelis

Εγώ με το smart switch τα έκανα όλα και έπαθα πλάκα.. Πραγματικά σαν να μην άλλαξα καθόλου συσκευή

Δε θα το ελεγα. Εχει πολυ μελλον η υποθεση backup and restore στα android.

Το smart switch δεν φερνει δεδομενα/λογαριασμους/ρυθμισεις για ολες τις third party εφαρμογες. Αντε σεταρε δηλαδη καμια 100στη εφαρμογες απο την αρχη... Μηλα δε θα γινουν ποτε τα android στο θεμα αυτο...

Σχετικα ειναι ολα. Μονοκαρτα εχουν φερει καμια δεκαρια συσκευες και δε θα πουληθουν ουτε αυτες. Δικαρτα φερνουν μερικες χιλιαδες (αν αθροισεις ολα τα μοντελα της σαμσουνγκ) τα σκρουτζομαγαζα, οποτε η προσφορα εξακολουθει να ειναι μεγαλυτερη της (αυξημενης) ζητησης. Κατα συνεπεια ισχυει κανονικα κι εδω ο νομος προσφορας ζητησης, απλα με αλλα δεδομενα...

Η πτωση στις τιμες ειναι το ιδιο χαλι, απλα αλλαζει το "pattern πτωσης". Παλι ξεφτιλιστηκε σε χρονο dt... 665 ευρω και σε 4 μερες εχεις στα χερια σου s10+ (με αρχικη 1049, οχι 979 οπως το s9+).

Το s9+, που σωστα θυμασαι, ηταν ενα απλο flash sale του αμαζον. Η πτωση τιμης πχ του s10+ ειναι μονιμη... Τα ιδια χαλια ακριβως, λοιπον...

ναι, αλλα γιατι το λες χαλια? φυσιολογικο και αναμενομενο και θετικο ειναι. Δηλαδη θες να μην παιρνει ο κοσμος κινητα? εγω χαιρομαι που παει στα 675 και μακαρι να παει και στα 500 συντομα. καλο για τους αγοραστες ειναι, σιγα μην παραπονεθουμε για τους λιγους που εσκασαν το 1000αρικο.οταν εισαι απο αυτους που σκανε το 1000αρικο δεν ασχολεισαι με το αν πηγε στα 500 γρηγορα...δεν το δικαιουσαι γιατι εχεις και δινεις 1000.. αν δεν ειχες ας επαιρνες το προηγουμενο μοντελο και παρε σ10 μετα απο 8 μηνες...

Οσο για την πτωτση της τιμης, μεχρι και πριν 20 μερες ηταν πολυ μικροτερη αυτης του σ9+ την ιδια περιοδο..Απλα εκανε βουτια τις τελευταιες 10-15 μερες σχεδον 100 ευρω.

Τωρα για το νομο προσφορας και ζητησης, αν ξερεις απο μαγαζια, κανενα δεν στοκαρει, γιαυτο και δεν βλεπεις αμεσα διαθεσιμο σχεδον πουθενα. Εξαλλου εσυ ειπες οτι το δικαρτο πεφτει λογω ζητησης, αλλα ο νομος προσφορας και ζητησης δε λεει αυτο. Λεει οτι οταν υπαρχει ζητηση σε κατι αυτο κραταει τιμη ή και ανεβαινει. και επειδη κανω εμποριο το ξερω πολυ καλα σε ολα τα προιοντα (πχ αγροτικα, διατροφης κλπ). Αλλα ειπαμε η τεχνολογια αποξιωνεται με τετοιο ρυθμο που οσο μεγαλη ζητηση και να εχει ενα προιον η πτωση της τιμης του ειναι μονιμη,δεν μπορει να κρατηθει ψηλα ή να ανεβει παρολη τη ζητηση, αρα καμια σχεση η τιμη με τον νομο προσφορας και ζητησης οπως ισχυει. Το οτι πεφτει το δικαρτο ειναι γιατι φευγει λοιπον ενω το μονοκαρτο εμεινε στοκ και δεν ριχνουν την τιμη να το δωσουν με χασουρα εφοσον τους εμεινε στο ραφι.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)