Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικα παιδια και μετα απο 2 s10 plus, που δοκιμασα μεσα σε λιγες μερες, δε μπορω να πω πως αυτο το τηλεφωνο μου εδωσε την αισθηση του πληθωρικου, που ενιωθα κρατωντας τα (μπολικα) note 9, που περασαν απο τα χερια μου. Καλως ή κακως δεν μου εδωσε αυτο το feeling.

Οποτε μετα τη δοκιμη του oneplus 7 pro (μεχρι το τελος της εβδομαδας), αν αυτο δε με κρατησει βλεπω να γυριζω αρον αρον σε note 9, μεχρι την ελευση του note 10...

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασίλη μη μένεις στο βίντεο. Έχω και τις 2 συσκευές και προσωπική άποψη.

Άλλος αέρας με τον Snap φίλε... Αν βάλουμε τις 90hz και την φουλ οθόνη χωρίς τρύπες, την γρήγορη φόρτιση και το απίστευτο finger unlock, πετάγεται πολύ μπροστά από το S10+!

Φιλικά πάντα!

Ps. Μη το κάνουμε Vs, απλά καλό είναι να ακούμε και την άλλη άποψη από χρήστες που τα έχουν δουλέψει κι τα 2 και όχι από youtube. :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk

... Οποτε καλα θα κανει Γιωργο το oneplus να ειναι σοβαρο, μπας και μεινω λιγο εκει... :lol:

Βασίλη μη μένεις στο βίντεο. Έχω και τις 2 συσκευές και προσωπική άποψη.

Άλλος αέρας με τον Snap φίλε... Αν βάλουμε τις 90hz και την φουλ οθόνη χωρίς τρύπες, την γρήγορη φόρτιση και το απίστευτο finger unlock, πετάγεται πολύ μπροστά από το S10+!

Φιλικά πάντα!

Ps. Μη το κάνουμε Vs, απλά καλό είναι να ακούμε και την άλλη άποψη από χρήστες που τα έχουν δουλέψει κι τα 2 και όχι από youtube. :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Το βίντεο το έβαλα όχι για να κρίνουμε αποκλειστικά, αλλά αυτά διαπίστωσα κι εγώ έχοντας το στην κατοχή μου για λίγες μέρες αλλά χωρίς να έχω τη δυνατότητα να είμαι YouTuber για να το αποδώσω οπτικοακουστικά. :)

Ναι το πήρα κι εγώ αλλά το έδωσα, ισχύει τα 90Hz της οθόνης είναι buttery smooth στο scrolling. Σε θέμα ταχύτητας δεν κατάλαβα κάποια διαφορά (πάντα με ελαχιστοποιημένα animations στο S10+ για να γίνεται σωστή σύγκριση, γιατί τα OP έχουν μηδενικά animations out of the box και το S10+ animations σε μεγάλο χρόνο).

Πληθωρική οθόνη σαφέστατα χωρίς notch ή punch hole, αλλά και πάλι το καλιμπράρισμα της Sammy με τη Dynamic Amoled στα μάτια μου φαντάζει από άλλο πλανήτη.

Aπορώ πως σας αρέσει όμως το optical finger, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έζησα, κάθε φορά να πρέπει να πατάω το power button για να ανάψει πρώτα η οθόνη και μετά να βάλεις δάχτυλο. Και όταν το κάνεις αυτό 200 φορές την ημέρα χάνεται όλο το user friendly interface. :X

Και αυτό που με ενόχλησε ίσως το περισσότερο απ'όλα ήταν το μέγεθος και το βάρος. Παιδιά κακά τα ψέματα τα 200gr είναι βαριά συσκευή για ένα αντικείμενο που το κουβαλάς συνέχεια πάνω σου. Ερχόμενος από Note 9 σε S10+ έκανα το σταυρό μου για τα dimensions/weight που έδωσε η Sammy. Βέβαια είναι δεκτό κάποιος να θέλει όσο μεγαλύτερη οθόνη υπάρχει.

Τέλος, ακόμη και τώρα το S10+ είναι η συσκευή με το μεγαλύτερο body to screen ratio και αυτό λόγω των σχεδόν μηδαμινών side bezels. Τώρα που έχεις και τις 2 συσκευές βάλτες δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις.

Κάμερες, αξιόλογη η προσπάθεια της OP, αλλά παραμένει 2 σκαλιά κάτω από τον ανταγωνισμό, χρώματα που δεν αποδίδονται σωστά, λάθος cropping σε live focus, wide φακός επιεικώς χάλια (βέβαια όλα αυτά χωρίς να έχω δοκιμάσει τη τελευταία αναβάθμιση λογισμικού).

Μπαταρία, το Exynos S10+ σαφώς ανώτερο, βγάζει 1-2 ώρες περισσότερη οθόνη.

Αλλά αυτό το Aurora Blue είναι έρωτας!!

Περί S10+:

Έδωσαν κι άλλη καινούρια έκδοση απ'ότι βλέπω, πλέον πήγε στην ASE7.

http://i66.tinypic.com/24mhnj9.png

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Το 7 pro το δούλεψα φουλ από φίλο μου ταυτόχρονα με το s10 plus και συμφωνώ σε όλα όσα είπες φίλε βασιλη.

Απο πιο site είδες για την νέα Ρομ??

Σε ελληνικό s10 plus ακόμη τπτ...

Αντε να δούμε..

The power of the S10 Plus be with you

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το βίντεο το έβαλα όχι για να κρίνουμε αποκλειστικά, αλλά αυτά διαπίστωσα κι εγώ έχοντας το στην κατοχή μου για λίγες μέρες αλλά χωρίς να έχω τη δυνατότητα να είμαι YouTuber για να το αποδώσω οπτικοακουστικά. :)

Ναι το πήρα κι εγώ αλλά το έδωσα, ισχύει τα 90Hz της οθόνης είναι buttery smooth στο scrolling. Σε θέμα ταχύτητας δεν κατάλαβα κάποια διαφορά (πάντα με ελαχιστοποιημένα animations στο S10+ για να γίνεται σωστή σύγκριση, γιατί τα OP έχουν μηδενικά animations out of the box και το S10+ animations σε μεγάλο χρόνο).

Πληθωρική οθόνη σαφέστατα χωρίς notch ή punch hole, αλλά και πάλι το καλιμπράρισμα της Sammy με τη Dynamic Amoled στα μάτια μου φαντάζει από άλλο πλανήτη.

Aπορώ πως σας αρέσει όμως το optical finger, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έζησα, κάθε φορά να πρέπει να πατάω το power button για να ανάψει πρώτα η οθόνη και μετά να βάλεις δάχτυλο. Και όταν το κάνεις αυτό 200 φορές την ημέρα χάνεται όλο το user friendly interface. :X

Και αυτό που με ενόχλησε ίσως το περισσότερο απ'όλα ήταν το μέγεθος και το βάρος. Παιδιά κακά τα ψέματα τα 200gr είναι βαριά συσκευή για ένα αντικείμενο που το κουβαλάς συνέχεια πάνω σου. Ερχόμενος από Note 9 σε S10+ έκανα το σταυρό μου για τα dimensions/weight που έδωσε η Sammy. Βέβαια είναι δεκτό κάποιος να θέλει όσο μεγαλύτερη οθόνη υπάρχει.

Τέλος, ακόμη και τώρα το S10+ είναι η συσκευή με το μεγαλύτερο body to screen ratio και αυτό λόγω των σχεδόν μηδαμινών side bezels. Τώρα που έχεις και τις 2 συσκευές βάλτες δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις.

Κάμερες, αξιόλογη η προσπάθεια της OP, αλλά παραμένει 2 σκαλιά κάτω από τον ανταγωνισμό, χρώματα που δεν αποδίδονται σωστά, λάθος cropping σε live focus, wide φακός επιεικώς χάλια (βέβαια όλα αυτά χωρίς να έχω δοκιμάσει τη τελευταία αναβάθμιση λογισμικού).

Μπαταρία, το Exynos S10+ σαφώς ανώτερο, βγάζει 1-2 ώρες περισσότερη οθόνη.

Αλλά αυτό το Aurora Blue είναι έρωτας!!

Εντάξει, διαφωνώ σχεδόν σε όλα που γράφεις :lol: αλλά μου αρέσει που είμαστε πολιτισμένοι και με χιούμορ!

Παρακολουθώ απο κόντα στο θρέντ και θα μαθαίνω νέα σας :cool::cool: Το S10+ μου θα μέινει στην "οικογένεια" - σε άλλο μέλος που δυστυχως είχε την τύχη/ατυχία να έχει Huawei! :p:p

Το 7 pro το δούλεψα φουλ από φίλο μου ταυτόχρονα με το s10 plus και συμφωνώ σε όλα όσα είπες φίλε βασιλη.

Απο πιο site είδες για την νέα Ρομ??

Γιάννη, από Sammobile. :)

Εντάξει, διαφωνώ σχεδόν σε όλα που γράφεις :lol: αλλά μου αρέσει που είμαστε πολιτισμένοι και με χιούμορ!

Παρακολουθώ απο κόντα στο θρέντ και θα μαθαίνω νέα σας :cool::cool: Το S10+ μου θα μέινει στην "οικογένεια" - σε άλλο μέλος που δυστυχως είχε την τύχη/ατυχία να έχει Huawei! :p:p

Δεκτόν, ότι τον βολεύει τον καθένα. :) Οι προτεραιότητες κάποιου μπορεί να είναι δευτερεύουσας σημασίας στον δεύτερο. :)

Fix για το Edge Lightning να ανάβει παντού και πάντα:

129026.png?1640591734

Μόλις το είδα Βασίλη ναι..

Σε ελληνικά s10 plus ακόμη τπτ.. :(

Δεν χρειάζεται να πατάς το power button.(το χειρότερο ειναι σε Sammy που αναγκάζεσαι να πατάς το power button που ειναι σε τερμα άβολη θεση τόσο ψηλά μιας και double tap δεν λειτουργεί να κλεισεις οθόνη απο Lock screen-οτι πιο σπαστικό )

Ενα απλο tap και ξυπνάει ambiend display και ταυτόχρονα το finger icon και πατάς.

Η αλλιώς double tap to wake αν θες απο lock screen να πατάς το finger icon.

Και βολεύει πλέον καλύτερα σε σχεση με 6Τ διοτι είναι μεγαλύτερος το διάστημα που καταλαμβάνει το finger icon εντός οθόνης.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν χρειάζεται να πατάς το power button.

Ενα απλο tap και ξυπνάει ambiend display και ταυτόχρονα το finger icon και πατάς.

Η αλλιώς double tap to wake αν θες απο lock screen να πατάς το finger icon.

Και βολεύει πλέον καλύτερα σε σχεση με 6Τ διοτι είναι μεγαλύτερος το διάστημα που καταλαμβάνει το finger icon εντός οθόνης.

Ή απλά το σηκώνεις :happy: Το δαχτυλικο πιάνει 110% τις 100! Με το S10 είχα θεματάκια, ασε που σε σκοτεινο περιβάλον δεν έβλεπα που έπρεπε να βάλω το δάχτυλο!:lol:

Να λέμε ομως και τα καλά του... το One UI ειίναι έτη μπροστά απο το "stock" look του Oneplus...:D

Ή απλά το σηκώνεις :happy: Το δαχτυλικο πιάνει 110% τις 100! Με το S10 είχα θεματάκια, ασε που σε σκοτεινο περιβάλον δεν έβλεπα που έπρεπε να βάλω το δάχτυλο!:lol:

Να λέμε ομως και τα καλά του... το One UI ειίναι έτη μπροστά απο το "stock" look του Oneplus...:D

Να σου πω μονο το AOD εκτιμω σε Sammy οπως και το theme store.

Τίποτα άλλο

Εγώ έχοντας πρώτη φορά samsung το oneui είναι κορυφή.

Πολλα έξτρα features που απογείωνουν την εμπειρία χρήσης όπως και την χρήση με το ένα χέρι.

Επίσης φουλ παραμετροποίηση με το goodlock χωρίς καν να χρειαστείς ροοτ

Μέχρι στιγμής πολύ εντυπωσιασμενος

Εγώ έχοντας πρώτη φορά samsung το oneui είναι κορυφή.

Πολλα έξτρα features που απογείωνουν την εμπειρία χρήσης όπως και την χρήση με το ένα χέρι.

Επίσης φουλ παραμετροποίηση με το goodlock χωρίς καν να χρειαστείς ροοτ

Μέχρι στιγμής πολύ εντυπωσιασμενος

Εμενα το one hand mode με εκνευρίζει θελω πχ οταν κατεβάζω κουρτίνα να κατεβαίνει μονο τα πεδιο που ειναι τα togles και να ειναι σε διαταξη μια σειρα απο 5-6 βασικα που κανω χρηση και αν θελήσω να το επεκτείνω να το κανω χειροκίνητα με ενα extra swipe down.

Αυτο που κατεβαίνει ολη η κουρτίνα ειναι σπαστικό και σε home και lock screen και καταλαμβάνει σχεδόν τα 2/3 της οθόνης.

Σε σχεση με EMIU στα ελεγα εγω πολυ ανώτερο το Sammy. :lol:

Edited by alextrela

Καλημερα σε ολη την παρεα. Βλεποντας στο skroutz παρατηρησα οτι το s10+ plus dual εχει μεγαλη αποκριση τιμης απο το απλο. Εχει καποιο μειονεκτημα η κατι που πρεπει να ξερω; Γιατι η τιμη του ειναι αρκετα δελεαστικη.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Εμενα το one hand mode με εκνευρίζει θελω πχ οταν κατεβάζω κουρτίνα να κατεβαίνει μονο τα πεδιο που ειναι τα togles και να ειναι σε διαταξη μια σειρα απο 5-6 βασικα που κανω χρηση και αν θελήσω να το επεκτείνω να το κανω χειροκίνητα με ενα extra swipe down.

Αυτο που κατεβαίνει ολη η κουρτίνα ειναι σπαστικό και σε home και lock screen και καταλαμβάνει σχεδόν τα 2/3 της οθόνης.

Σε σχεση με EMIU στα ελεγα εγω πολυ ανώτερο το Sammy. :lol:

Βασικά στο home screen alex κατεβαίνει μονο μια σειρά και μετά η υπόλοιπη....και στην μια σειρά βάζεις ότι θέλεις....

Στο lock screen βέβαια κατεβαίνει όλο με την μια .....

Παιδιά είχα ρωτήσει και παλιότερα.. Υπάρχει τρόπος η κουρτινα να λειτουργεί όπως παλιά δηλαδή στο δεύτερο τράβηγμα κατω να μην κρύβει τα οποία notifications αλλα να τα δείχνει ώστε και να μπορουμε να επιλέξουμε αλλα και να σβησουμε...?
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδιά είχα ρωτήσει και παλιότερα.. Υπάρχει τρόπος η κουρτινα να λειτουργεί όπως παλιά δηλαδή στο δεύτερο τράβηγμα κατω να μην κρύβει τα οποία notifications αλλα να τα δείχνει ώστε και να μπορουμε να επιλέξουμε αλλα και να σβησουμε...?
Δεν νομίζω να γίνεται...

Βασικά στο home screen alex κατεβαίνει μονο μια σειρά και μετά η υπόλοιπη....και στην μια σειρά βάζεις ότι θέλεις....

Στο lock screen βέβαια κατεβαίνει όλο με την μια .....

Ναι στη lock screen το θεωρώ major σχεδιαστική καρακιτσιαρο υλοποίηση αυτό με τη κουρτίνα όπως ότι double tap δεν δουλεύει εξίσου εκεί παρά μόνο να ξυπνάει οθόνη από σβηστή οθόνη.

Θέλει δουλειά περαιτέρω η Sammy σε polishing UI.

Υπάρχει ανακόλουθια σε αρκετές παραμέτρους.

Όπως και τα native gesture navigation θέλουν επανασχεδιασμο να ακολουθήσουν είτε iPhone /Κινέζων oem υλοποίηση είτε stock Q.

Sent from my V1821A using Tapatalk

Edited by alextrela

Καλησπέρα έβαλα το holey light αλλα δεν φωτίζει δυνατά σε σκοτεινό δωμάτιο δεν φαίνεται από ότι παρατήρησα παίρνει την ίδια φωτεινότητα με την AOD μπορεί να αλλάξει αυτό

spacer.png

Καλησπέρα έβαλα το holey light αλλα δεν φωτίζει δυνατά σε σκοτεινό δωμάτιο δεν φαίνεται από ότι παρατήρησα παίρνει την ίδια φωτεινότητα με την AOD μπορεί να αλλάξει αυτό

Ναι αλλα μόνο μεσα απο τις ρυθμισεις της AOD δηλαδή να βγάλεις την αυτόματη φωτεινότητα και να βάλεις να φωτίζει η AOD τερμα ή σχεδόν τέρμα...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγώ πάντως σε συσκευή με 2 Καμερες δεν ξανά γύριζα με ΤΊΠΟΤΑ έχω βγάλει τόσο ωραίες φώτο με τον υπερευρυγωνιο..

Το αποτύπωμα του s10 plus τα σπάει... Τώρα δουλεύει κ με τζαμακι έβαλα κ το άνοιγμα με το πρόσωπο ξανά οπότε σούπερ. Το double tap δουλευει κ αυτό υποδειγματικα... Τι διαολο άλλη συσκευή έχω από μερικούς από εσάς;

Την κρυφή κάμερα τη ζηλεύεις κάπως για την πλήρη οθόνη αλλά μια χαρά ζεις κ με τις κάμερες μέσα στην οθόνη..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ναι αλλα μόνο μεσα απο τις ρυθμισεις της AOD δηλαδή να βγάλεις την αυτόματη φωτεινότητα και να βάλεις να φωτίζει η AOD τερμα ή σχεδόν τέρμα...

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση απάντηση χθες πήρα την συσκευή και ακόμα ψάχνομαι

spacer.png

Στο nice lock από που κατεβάζουμε τα extensions; λέει ότι δεν γίνεται για τη χώρα μας.

Άκυρο το βρήκα!

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by nikospaga

Εχουμε αλλαγες στο Mobile κομματι.Στο forum βεβαια απουσιαζει η εν λογω ειδηση ..

Samsung partners with AMD to bring Radeon graphics to smartphones

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/6/4/18651894/amd-radeon-samsung-graphics-soc-chipset-exynos-smartphones

Αυτη ελπιζω να ειναι η απαντηση στα του exynos .

Παιδιά για τους γνωστές θα ήθελα μια βοήθεια για την αυτονομία...

Έχω βάλει στατιστικά στο θεμα της μπαταρίας αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...

Στο nice lock από που κατεβάζουμε τα extensions; λέει ότι δεν γίνεται για τη χώρα μας.

Άκυρο το βρήκα!

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το περασα και εγω, αλλα το δυσκολο κοματι, είναι οι ρυθμισαες,, ξερω λιγα αγγλικα.

Εχουμε αλλαγες στο Mobile κομματι.Στο forum βεβαια απουσιαζει η εν λογω ειδηση ..

Samsung partners with AMD to bring Radeon graphics to smartphones

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/6/4/18651894/amd-radeon-samsung-graphics-soc-chipset-exynos-smartphones

Αυτη ελπιζω να ειναι η απαντηση στα του exynos .

θα έχει καλύτερη απόδοση η GPU του χρόνου

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)