slk200gr Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 [/color]Το update σας ήρθε μέσω Galaxy Store? Εμένα δε μου βγάζει κάτι.. χτες το βραδυ δεν μου ειχε ερθει ,σημερα πρωι πρωι ηρθε,παντως δεν βλεπω καποια διαφορα ,τοχεις δεν τοχεις μια απ τα ιδια ,επισης 4 μερα σημερα δεν εχω χασει ουτε μια φορα το δαχτυλικο (μια φορα το περασα το δαχτυλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλημέρα.Μόλις με κάλεσαν απο Smartec για το θέμα που έχω με τα earbuds και μου ζήτησαν να τους στείλω με fax η email την απόδειξη του κινητού.Τι θέμα αντιμετωπίζεις? Σου είπαν ότι κάτι για αντικατάσταση? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sobebe Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Να διευκρινίσω ότι δεν φοράω καμία μεμβράνη...Την μαμά την έβγαλα και μια ringke που έβαλα επίσης την έβγαλα....με λίγα λόγια γυμνό και άμα πάθει κάτι έπαθε.....Ίσως γι αυτό να μου πιάνει....ειδικά Από Σήμερα 100%....Και το δακτυλικό το έχω περασμένο μόνο 2 φορές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εκανε καποιος φιλος μεταβαση απο S9 plus να μας πει εντυπωσεις, διαφορες κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εκανε καποιος φιλος μεταβαση απο S9 plus να μας πει εντυπωσεις, διαφορες κτλ. Εγώ. Τι θες να συγκρίνεις; Λάθος, σε S10 πήγα όχι σε Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Αν αξιζει η μεταβαση. Ειδες διαφορα, περα απο το μεγεθος οθονης. Εισαι ευχαριστημενος γενικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εκανε καποιος φιλος μεταβαση απο S9 plus να μας πει εντυπωσεις, διαφορες κτλ. Φίλος μπες στο σκρουτζ έχω κάνει εγώ ένα μικρό review Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Φίλος μπες στο σκρουτζ έχω κάνει εγώ ένα μικρό review Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά!!!! Έψαχνα εδώ και 3 ημέρες να βρω τον music και video player τελικά δεν τα έχει προεγκατεστημένα και πρέπει να τα κατεβάσετε από το Samsung store... κάποιες ερωτήσεις ακομα θελω όποιος ξέρει??? 1. Στην φροντίδα συσκευής Στην μπαταρία ή τελευταία επιλογή για γρήγορη φόρτιση πρέπει να είναι απενεργοποιημένη για καλύτερη φόρτιση του κινητού??? 2. Δεν μπορώ να βρω στην κάμερα που αλλάζει η ανάλυση της φωτογραφίας δεν υπάρχει τέτοια επιλογή μόνο για το βίντεο είδα στης ρυθμίσεις??? 3. Κάποτε μπορούσαμε στα κινητά να συγχρονισουμε της επαφές με τους φίλους στο Facebook και πέρναγε και εικόνες Facebook στης επαφές, τώρα βλέπω ότι δεν γίνεται ξέρει κανείς τι παίζει??? Συγγνώμη αν είμαι λίγο oftopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 δεν μπορεσα να το παρω το σ10 +, πολύ ακριβο, 2 φορες το παρηγγελα- ακυρωσα, θα παω για πιο φθηνο, α70, στις 26 απριλη κυκλοφορει. Τι ασχετο σχολιο ειναι παλι αυτο. Και εμεις τι θελεις να κανουμε για αυτο και μας το λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Τι θέμα αντιμετωπίζεις? Σου είπαν ότι κάτι για αντικατάσταση? Για να μην τα ξανά επαναλαμβάνω τα έχω γράψει 3-4 σελιδες πίσω.Ακόμα είμαι στην αναμονή λογικά τώρα τα ελέγχουν στο service της smartec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Τι ασχετο σχολιο ειναι παλι αυτο. Και εμεις τι θελεις να κανουμε για αυτο και μας το λες? Νταξει και 'συ τωρα...Τον πονο του μας ειπε ο ανθρωπος Τα 'μαργαριταρια' που γραφουν ποιο πισω δεν τα εχεις δει?:wacko: Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εκανε καποιος φιλος μεταβαση απο S9 plus να μας πει εντυπωσεις, διαφορες κτλ. Εγω ειμαι ο άνθρωπος σου :) : Αυτονομία: 20-30% καλύτερη Ευχρηστία:Εδω πάμε πίσω λογω ανυπαρξίας led και αργού αισθητήρα αποτυπωμάτων Ήχος:Εξίσου καλός Ποιότητα κλήσεων στα ίδια επιπεδα Λήψη wifi:Λιγο χειρότερο το S10plus Οθόνη:Χάρμα οφθαλμων Φωτογραφική:Μια δυο φωτό που έβγαλα δεν ειδα να υπολείπονται αλλα ούτως ή άλλως δεν πήραμε dslr Αποθηκευτικός χώρος:Άφθονος πια.Εγω πήρα τα 512 και ησύχασα. Ταχύτητα εφαρμογών εξαιρετική (και το S9plus μια χαρά ήταν βέβαια) Ποιότητα κατασκευής μαλλον καλύτερη τωρα και φινίρισμα πολυτελές. Αν ξέχασα κάτι ευχαρίστως να σου απαντήσω.... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλά αυτό για το αργό δαχτυλικό το λες εσύ. Από το S9+ είναι πιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Για το security patch που ηρθε, δεν εχει σχεση με την ταχυτητα, που εγραψαν μερικοι καθως αφορα μονο το κομματι της ασφαλειας. Ο υπερηχητικος αισθητηρας, χαρτογραφουσε το αποτυπωμα με τροπο που με την 3d εκτυπωση ενος αποτυπωματος ηταν δυνατο το ξεκλειδωμα της συσκευης. Πλεον ανιχνευει την ροη του αιματος και συμπεριλαμβανει την χαρτογραφηση του φλεβικου συστηματος του αποτυπωματος για μεγαλυτερη ασφαλεια και ετσι επρεπε να λειτουργει εξαρχης. Με εκτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλά αυτό για το αργό δαχτυλικό το λες εσύ. Από το S9+ είναι πιο γρήγορο. Τι είναι? Ποιο γρήγορο από του s9+? Σε Καμία περίπτωση! Όχι από του s9+ αλλά από κανέναν "κλασικό" αισθητήρα δεν είναι πιο γρήγορος του s10+. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Τι είναι? Ποιο γρήγορο από του s9+? Σε Καμία περίπτωση! Όχι από του s9+ αλλά από κανέναν "κλασικό" αισθητήρα δεν είναι πιο γρήγορος του s10+. Ναι αλλά βάλε κ τον παράγοντα πρέπει να σηκώσω τη συσκευή να βάλω το δάχτυλο στην πλάτη της συσκευής... Άρα κερδίζει το s10 plus... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ναι αμα το εχει παρατημενο στο τραπεζι βολευει το δακτυλικο στην οθονη αλλα αμα το κρατα δεν υπαρχει θεμα. Παντα πιστευα οτι η καλυτερη θεση ειναι κατω απο το κουμπι On/Off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ναι αμα το εχει παρατημενο στο τραπεζι βολευει το δακτυλικο στην οθονη αλλα αμα το κρατα δεν υπαρχει θεμα. Παντα πιστευα οτι η καλυτερη θεση ειναι κατω απο το κουμπι On/Off... Καλά δεν γίνεται στον καφέ... Η στο σπίτι να το έχει συνεχώς στο χέρι.. Βέβαια στον καφέ ανοίγουν κ τα δύο χωρίς να τα σηκωσεις με τα μούτρα.. S κοίτα να κόψεις το τσιγάρο αν το κόψεις θα μπορέσεις να. Πάρεις φεραρι κινητό... Εγώ δεν καπνίζω.. Κ δεν πήρα φεραρι κινητό χα χα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλά δεν γίνεται στον καφέ... Η στο σπίτι να το έχει συνεχώς στο χέρι.. Βέβαια στον καφέ ανοίγουν κ τα δύο χωρίς να τα σηκωσεις με τα μούτρα.. S κοίτα να κόψεις το τσιγάρο αν το κόψεις θα μπορέσεις να. Πάρεις φεραρι κινητό... Εγώ δεν καπνίζω.. Κ δεν πήρα φεραρι κινητό χα χα Kανω οτι μπορω τωρα κανω αυτα με τα κουμπακια που ειναι χωρις χαρτι και τα φορτιζεις συνεχεια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλά αυτό για το αργό δαχτυλικό το λες εσύ. Από το S9+ είναι πιο γρήγορο. Συγνώμη :lol: αλλά ακόμη και τη σκέψη σου να χαρτογραφεί ο υπερηχητικός αισθητήρας του δικού σου S10+,πιό αργό ξεκλείδωμα έχει απο το S9+... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 https://techmaniacs.gr/ton-erchomeno-maio-i-kamera-toy-galaxy-s10-tha-se-ekplixei-ti-nychta/?fbclid=IwAR3sV6FNCYE5fvcgJ_2wwW1nnGj3AJVWAwO-5z5ae8BWIBr52rMrX9L2O90 Με το καλο ν' αναψουμε λαμπαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Αρα με αυτα τα νεα θα εχουμε αλλο γυρο...Τον Μαιο...Προβλεπεται να εχουμε ξενυχτια με φοντο το σκοταδι και κατα ποσο θα ειναι καλες οι φωτο...Ωχ παλι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 https://techmaniacs.gr/ton-erchomeno-maio-i-kamera-toy-galaxy-s10-tha-se-ekplixei-ti-nychta/?fbclid=IwAR3sV6FNCYE5fvcgJ_2wwW1nnGj3AJVWAwO-5z5ae8BWIBr52rMrX9L2O90 Με το καλο ν' αναψουμε λαμπαδα. Άντε για να γουστάρουμε άσχημα... Καλώς να μας έρθει κ θα γίνω νυχτερίδα για τα μάτια του swind Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Για να δούμε Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts