Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θυμηστε μου κάποιος πως βάζω τα ονόματα να φαίνονται πρώτα στις επαφές και μετά τα επίθετα. Έχει σπάσει το κεφάλι μου. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Θυμηστε μου κάποιος πως βάζω τα ονόματα να φαίνονται πρώτα στις επαφές και μετά τα επίθετα. Έχει σπάσει το κεφάλι μου. Ευχαριστώ!

Δεν γνωρίζω για πιο λόγο έχουν αλλάξει τη σειρά τους το έπαθα κ γω στις επαφές.. ΑΛΛΑ όταν καλείς αυτήν την επαφή στην βγάζει κανονική.. Όπως το είχες πριν αποθηκευμένο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Στο θεμα μας, εχω δει και διαβασει πολλα reviews και με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος πως η καμερα υπολειτουργει σε πολυ χαμηλο φωτισμο, πλησιον μαυρου σκοταδιου. Για παραδειγμα σε φωτο νυχτερινη με φωτα και μαγαζια γυρω, ειναι αξιοπρεπεστατη.

Επιπλεον, καποιος ειχε αναφερει (νομιζω s_wind) οτι υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που κρατουν την μπαταρια σε πολυ καλα επιπεδα, αλλα τις στελνει μονο σε inbox. Γιατι αυτο;

https://techmaniacs.gr/veltionoyme-ti-diarkeia-mpatarias-ton-samsung-galaxy-s10e-s10-s10-plus/amp/

Edited by XP130TD

Έφαγε την πρώτη του τούμπα από 1 μετρό περίπου έπεσε με την πλάτη και γύρισε με την οθόνη. Ευτυχώς δεν έπαθε γρατζουνιά αν και φοράω την Samsung leather που είναι αποτυχία και από θέμα στιβαρότητα και δεν εφαρμόζει Καλά και γεμίζει σκουπίδια μέσα. Παρατήρησα κουνώντας το τηλέφωνο ένα θόρυβο πίσω στην κάμερα κάτι σαν να χτυπάει. Είναι φυσιολογικο;

Περαν τουτου για αυτους που περιμεναν προγραμμα επιστροφης απο αλυσιδες να ενημερωσω οτι στα Public βλεπω και ανοιξε ενα τετοιο προγραμμα για αγορα των νεων κινητων και η επιστροφη που βλεπω και δινει σε παλιοτερες συσκευες ειναι αξιοσεβαστη

S8+ πχ το παιρνει 310ευρω και S9+ σχεδον 390ευρω

https://www.public.gr/cat/corporate/ypiresies/trade-n-save/

Μια χαρά. 389€ για το iPhone 8 plus μου.

Δυσκολεύομαι να αφήσω το product red για το product green.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

(οι τιμες με ανταλλαγη, πως τις βλεπω ??)

Έχω το n8, kai to n9.

Mπορει να κρατήσουν και τα δύο, η , μόνον μία συσκευή ??

Edited by XP130TD
συνεχόμενα posts

Επιπλεον, καποιος ειχε αναφερει (νομιζω s_wind) οτι υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που κρατουν την μπαταρια σε πολυ καλα επιπεδα, αλλα τις στελνει μονο σε inbox. Γιατι αυτο;

Αυτος εδω ειναι:

https://forum.xda-developers.com/s10-plus/how-to/galaxy-s10-battery-optimisation-guide-t3911988

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Έχω το n8, kai to n9.

Mπορει να κρατήσουν και τα δύο, η , μόνον μία συσκευή ??

Οχι μόνο την μια θα σου κρατήσουν για την ανταλλαγή Ε σιγά πούλησε την την άλλη έξω βαλτή στο market place του fb και θα φύγει

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Όλα αυτά για να κερδίσετε σκαρτες 2 ώρες????

Εγώ πάντως πιστεύω δεν έχει νόημα μια χαρά sot βγάζει και χωρίς αυτά....άποψη μου πάντα....

Όλα αυτά για να κερδίσετε σκαρτες 2 ώρες????

Εγώ πάντως πιστεύω δεν έχει νόημα μια χαρά sot βγάζει και χωρίς αυτά....άποψη μου πάντα....

Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα hard reset τη συσκευή. Πειράζεις του κόσμου τα πράγματα και σε καθημερινή χρήση νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι. Στην πραγματικότητα (ειδικά αν χρησιμοποιείς social apps) ούτε μισή ώρα οθόνη δεν κερδίζεις. Τι να το βάλεις στην πρίζα με 10% τι με 15-20%. Τώρα αν θες να κάθεσαι τις 8 ώρες στην οθόνη του κινητού μπροστά από τις 12 ώρες που το έχεις εκτός πρίζας τότε κάτι άλλο συμβαίνει εκεί και θα πρέπει να το κοιτάξεις (γενικά μιλώντας όχι στα παιδιά που έκανα quote).

Ειδικά με το ASCA update που έφτιαξε ακόμη περισσότερο η αυτονομία δε χρειάζεται να μπαίνεις σε πειραματισμούς.

129026.png?1640591734

Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα hard reset τη συσκευή. Πειράζεις του κόσμου τα πράγματα και σε καθημερινή χρήση νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι. Στην πραγματικότητα (ειδικά αν χρησιμοποιείς social apps) ούτε μισή ώρα οθόνη δεν κερδίζεις. Τι να το βάλεις στην πρίζα με 10% τι με 15-20%. Τώρα αν θες να κάθεσαι τις 8 ώρες στην οθόνη του κινητού μπροστά από τις 12 ώρες που το έχεις εκτός πρίζας τότε κάτι άλλο συμβαίνει εκεί και θα πρέπει να το κοιτάξεις (γενικά μιλώντας όχι στα παιδιά που έκανα quote).

Ειδικά με το ASCA update που έφτιαξε ακόμη περισσότερο η αυτονομία δε χρειάζεται να μπαίνεις σε πειραματισμούς.

Μαζί σου....Όλο Αυτός ο αχταρμάς είναι απλά τζάμπα κόπος....Αφού από εμένα με όλα σχεδόν ανοικτά κάτω από 7.30 ώρες δεν πάει....Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τέτοιο πράγμα....Αφού με 2-3 πραγματάκια μπορείς άνετα να πας άλλη καμία ώρα....Από εκεί πέρα νομίζω ότι 8.30 είναι υπεραρκετες για όλα τα κινητά....δεν νομίζω προσωπικά ο Τι κάποιος χρειάζεται παραπάνω ώρες σε ένα 24ωρο η ακόμη και 48ωρο.....Έτσι πιστευω

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα hard reset τη συσκευή. Πειράζεις του κόσμου τα πράγματα και σε καθημερινή χρήση νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι. Στην πραγματικότητα (ειδικά αν χρησιμοποιείς social apps) ούτε μισή ώρα οθόνη δεν κερδίζεις. Τι να το βάλεις στην πρίζα με 10% τι με 15-20%.

Ετσι ειναι,εκανα μερικες αλλαγες συμφωνα με τον οδηγο αλλα οι διαφορες ειναι μηδαμινες,

ή τουλαχιστον τετοιες που να βοηθουν την συσκευη σε κατι.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Ο περισσοτερος κοσμος την αφηνει την αναλυση σε full hd(απο αυτους που ξερουν παντα)για τον πολυ απλο λογο οτι τα πιο παλια galaxy δεν ειχαν τοσο μεγαλες αυτονομιες overall(περαν του s7 edge που ειχε δυνατη αυτονομια) ,και σου λεγανε οτι απο το να βγαλουν εστω και μιση με 1 ωρα SoT παραπανω ξερω γω ας την κρατησουν σε full hd. Κυριως σε κατοχους S8 και S9 εβλεπα να το λενε αυτο.

Εγω για παραδειγμα ο λογος που βαζω την αναλυση σε full hd(οπως και στου mate)ειναι κυριως λογω παιχνιδιων,που σε αυτη την περιπτωση η καταναλωση εχει διαφορα αναλογα την αναλυση.

Ελπιζω στο Note να δουμε καμια μπαταρια επιπεδου 4500 μιας και ειδαμε τοσο μεγαλη στην S σειρα.

Edited by Fulgore1

Μια ερώτηση σε όσους έχουν cosmote ...το wifi calling παίζει απευθείας στην συσκευή σας οταν είστε σε σύνδεση wifi ή πρέπει να την γυρίσετε σε πτήση.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μια ερώτηση σε όσους έχουν cosmote ...το wifi calling παίζει απευθείας στην συσκευή σας οταν είστε σε σύνδεση wifi ή πρέπει να την γυρίσετε σε πτήση.....
Απευθείας..

129026.png?1640591734

Βγάζει κάποια ένδειξη στην κλήση?

Κάποιο screenshot αν μπορείς?

Εγώ έχω volte ενεργοποιημένο...

Wifi Call Επίσης....

Αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ενεργοποιείται οταν έχω κανονικά σήμα....αλλα οταν βάζω το τηλ σε πτήση.....49f8f31d8025b6acf4fcf32f7cda457a.jpg

Edited by anergos13

Εγώ θεωρώ ότι κερδίζεις ένα 10% με όλα αυτά που ίσως δεν αξίζει.. απλά μερικοί παίζουν τη φωτεινότητα υπερβολικά χαμηλά και αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει όσο δε δίνουν όλα τα άλλα που κάνουν.. Εγώ θα ασχοληθώ την πρώτη φορά να κόψω τα πολύ περιττά και τέλος.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πριν λίγο ήρθε mail με πρόγραμμα επιστροφής από vodafone. To S9+ αξιολογείται στα 275€ συν 100€ προωθητική = 375. Πολύ μέτριο... και δεν διευκρινίζει αν παίζει κι ανάλογα με ποιο s10 θα πάρεις, παραπέμπει σε κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες.

screen shot πως κάνω;

Power button και volume down ταυτόχρονα.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει gesture όπως στο s9; Με swipe στην οθόνη δηλαδή.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Παιδιά είναι φυσιολογικό να ακούγετε σαν να κουνάει κάτι μέσα στην καμερα;

Λογικά αυτό που ακούς είναι ο μηχανισμος του OIS.

πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA

Πριν λίγο ήρθε mail με πρόγραμμα επιστροφής από vodafone. To S9+ αξιολογείται στα 275€ συν 100€ προωθητική = 375. Πολύ μέτριο... και δεν διευκρινίζει αν παίζει κι ανάλογα με ποιο s10 θα πάρεις, παραπέμπει σε κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν έχει gesture όπως στο s9; Με swipe στην οθόνη δηλαδή.

Φυσικά κ έχει περνάς την άκρη της παλάμης κ ακουμπάς την οθόνη κ βγάζει σκρινσοτ

S10+ <3

Βγάζει κάποια ένδειξη στην κλήση?

Κάποιο screenshot αν μπορείς?

Εγώ έχω volte ενεργοποιημένο...

Wifi Call Επίσης....

Αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ενεργοποιείται οταν έχω κανονικά σήμα....αλλα οταν βάζω το τηλ σε πτήση.....49f8f31d8025b6acf4fcf32f7cda457a.jpg

Ok!! βρήκα την ρύθμιση για προτεραιότητα κλήσεων μέσω wifi....

Ok!! βρήκα την ρύθμιση για προτεραιότητα κλήσεων μέσω wifi....
Αυτό εδώ λες προφανώς;936d389cf693302aac469e53d400cf84.jpg

129026.png?1640591734

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)