jimteo Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Ευχαριστώ πολύ αμφότερους για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Έχει αλλάξει κάποιος csc για να έχει call recorder; Και αν ναι ποιας χώρας έβαλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Εγώ αλλαξα δωρεάν εντός εγγύησης λόγω ελάχιστου burn in κ παίρνει παράταση για ένα χρόνο η οθόνη οπότε αν μου ξαναβγάλει θέμα που το θέλω... Θα μου αλλάξουν πάλι δωρεάν οθόνη κ μπαταρία κ θα πάρει άλλο ένα χρόνο εγγύηση... Το έκανα κ με LG oled TV αυτό κ από τα 2 χρόνια εγγύησης θα φτάσω τα 5 κ αν μ ξαναβγάλει θεμα θα φτάσω τα 6 η 7 η 8 χρόνια (εξαρτάται πότε θα δηλώσω βλάβη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Έχει αλλάξει κάποιος csc για να έχει call recorder; Και αν ναι ποιας χώρας έβαλε;Στο S21+ πέρασα Ταϊλάνδη, έχει call recorder και αναγνώριση κλήσης, δεν έχω παρατηρήσει γενικά κάποιο θέμα. Περισσότερα στο θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=487030 Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Βαζω να ακουσω μουσικη online και οταν κλεινει η οθονη κλεινει και αυτην ,πως γινετε να εχουμε μουσικη με κλειστη οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Dimtz κατέβασε e radio κ είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Dimtz κατέβασε e radio κ είσαι κομπλέXaxaxa, ευχαριστώ Kip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Μολις ελαβα update ιουνιου..153 mb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Όταν θέλετε να κατεβάσετε μια ρομ για να την φλασαρετε με odin, από που την κατεβάζετε γιατί προσπαθώ να κατεβάσω από sammobile και σέρνεται το σύμπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Όταν θέλετε να κατεβάσετε μια ρομ για να την φλασαρετε με odin, από που την κατεβάζετε γιατί προσπαθώ να κατεβάσω από sammobile και σέρνεται το σύμπαν SamFirm_Reborn ή SamFwTool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη για αλλαγή μπαταρίας σε S10 εκτός εγγύησης? Και αν έχετε άποψη και για κόστος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη για αλλαγή μπαταρίας σε S10 εκτός εγγύησης? Και αν έχετε άποψη και για κόστος? Εγώ δεν θα το διακινδύνευα και θα πήγαινα στο εξουσιοδοτημένο. Τα τελευταία δύο χρόνια τους χρειάστηκα δύο φορές για δύο κινητά και ήταν πραγματικά άψογοι και ταχύτατοι. Το κόστος από ό,τι ακούω είναι γύρω στα €60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Εγώ δεν θα το διακινδύνευα και θα πήγαινα στο εξουσιοδοτημένο. Τα τελευταία δύο χρόνια τους χρειάστηκα δύο φορές για δύο κινητά και ήταν πραγματικά άψογοι και ταχύτατοι. Το κόστος από ό,τι ακούω είναι γύρω στα €60. Σε ευχαριστώ πολύ, είναι μάλιστα πολύ κοντά στο σπίτι μου οπότε βολεύει πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Παιδιά δεν μου εμφανίζει το 5G Wifi έχετε και εσείς παρόμοιο θέμα; Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Παιδιά δεν μου εμφανίζει το 5G Wifi έχετε και εσείς παρόμοιο θέμα; Μα δεν είναι 5g η συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Παιδιά δεν μου εμφανίζει το 5G Wifi έχετε και εσείς παρόμοιο θέμα;Έχει το ρούτερ δυνατότητα για 5ghz; Αν ναι μπες μέσα σε αυτό και ενεργοποίησέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Εγώ δεν θα το διακινδύνευα και θα πήγαινα στο εξουσιοδοτημένο. Τα τελευταία δύο χρόνια τους χρειάστηκα δύο φορές για δύο κινητά και ήταν πραγματικά άψογοι και ταχύτατοι. Το κόστος από ό,τι ακούω είναι γύρω στα €60. Πήγα σήμερα την συσκευή για αλλαγή μπαταρίας. 60 ευρώ κόστος, όντως πολύ ευγενικοί. Ο τεχνικός αφού σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή, μου είπε ότι είχε πάνω από 1000 κύκλους φόρτισης και ότι όντως χρειαζόταν αλλαγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Μάλλον εννοεί το WiFi στα 5ghz Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Πήγα σήμερα την συσκευή για αλλαγή μπαταρίας. 60 ευρώ κόστος, όντως πολύ ευγενικοί. Ο τεχνικός αφού σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή, μου είπε ότι είχε πάνω από 1000 κύκλους φόρτισης και ότι όντως χρειαζόταν αλλαγή. Εγινε Reset στη συσκευη ή απλα συνεχισες με φρεσκια μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Εγινε Reset στη συσκευη ή απλα συνεχισες με φρεσκια μπαταρια; Άφησα την συσκευή και μου είπε ότι θα είναι έτοιμο σε 2 μέρες. Το μόνο που ρώτησα είναι αν θα χαθούν τα δεδομένα της συσκευής και μου είπε οχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Άφησα την συσκευή και μου είπε ότι θα είναι έτοιμο σε 2 μέρες. Το μόνο που ρώτησα είναι αν θα χαθούν τα δεδομένα της συσκευής και μου είπε οχι Για την αδιαβροχοποιηση σχολιαστηκε κατι; Οχι να μπει σε πισινα - θαλασσα, αλλα αν πεσει νερο - ποτο, βροχη κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Είχα στείλει το S10e πριν 2 χρόνια και του άλλαξαν οθόνη, μπαταρία και καπάκι για ζημιά στην υγρασία. Στο συνοδευτικό έγγραφο έλεγε ότι η αδιάβροχοποίηση ισχύει και μετά την επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Για την αδιαβροχοποιηση σχολιαστηκε κατι; Οχι να μπει σε πισινα - θαλασσα, αλλα αν πεσει νερο - ποτο, βροχη κτλ. ναι, μου είπαν ότι λόγω χτυπημάτων περιμετρικά του πλαισίου της συσκευής δεν μπόρεσε να γίνει εκ νέου αδιαβροχοποιηση και ότι θα πρέπει να είμαι προσεκτικός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 παδια τρομερο προβλημα με το wifi 5ghz πολλες φορες δεν το δειχνει καθολου ενω το xiaomi poco fi εχει τερμα σημα. το προβλημα αφορα μονο την μπαντα 5ghz και οχι την 2.4 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Σήμερα δυστυχώς έπεσε και έσπασε η οθόνη του κινητού. Ξέρει κάνεις ποσο παει ? Να δω αν αξίζει να φτιαχτεί η να παω για αλλο. Έτυχε και μου συνέβει και στις διακοπές την ευχή που μέσα.... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts