Jump to content

Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που πέφτετε να φάτε κάποιους ανθρώπους που τολμάνε να μην αποθεώσουν μια εταιρία με ξεπερνάει.

Τώρα θα σου πουν 'μα ο συγκεκριμένος είναι γνωστός' κλπ

Εγώ λέω αυτό που βλέπω ωμά, χωρίς φανμποιλικια και με καλή εμπειρία και άποψη.

Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 800ρια και 1000ρια στη Samsung εν έτη 2019 και να έχεις ακόμα lags και stutters και αυτήν την άθλια μπροστινή κάμερα ή αναγνώστη να δουλεύει τόσο χάλια.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τώρα θα σου πουν 'μα ο συγκεκριμένος είναι γνωστός' κλπ

Εγώ λέω αυτό που βλέπω ωμά, χωρίς φανμποιλικια και με καλή εμπειρία και άποψη.

Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 800ρια και 1000ρια στη Samsung εν έτη 2019 και να έχεις ακόμα lags και stutters και αυτήν την άθλια μπροστινή κάμερα ή αναγνώστη να δουλεύει τόσο χάλια.

Μάλιστα να την και η αχριστη κάμερα μπροστά που είναι η πρώτη που τραβα 4k να τα και τα lag...... Πως γίνεται μέσα σε τόσους ανθρώπους μόνο σε εσένα που την πλήρωσες τόσο ακριβά την συσκευή Ναμη δουλεύει τίποτα σωστά..... Καλά σου είπε το παλικάρι πούλησε τη να γλιτώσεις δεν σου ταιριάζει η σαμσουνγκ ρε παιδί μου πήγαινε σε doggee που είναι οικονομική...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό που πέφτετε να φάτε κάποιους ανθρώπους που τολμάνε να μην αποθεώσουν μια εταιρία με ξεπερνάει.

Και τι θες να του πούμε όταν λέει χάλια την μπροστινή κάμερα ενώ έχει βαθμολογηθεί ως η καλύτερη ως τώρα; όταν λέει χάλια το δαχτυλικό αποτύπωμα ενώ έχει βγει το πιο ασφαλές κ ενώ δεν μπορεί να καταλάβει πως πρέπει να βάλει το ρημάδι το δάχτυλο πάνω στο σημάδι για να ανοίξει..... Καλά κάνετε κ μπαίνετε για να τρολαρετε...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και τι θες να του πούμε όταν λέει χάλια την μπροστινή κάμερα ενώ έχει βαθμολογηθεί ως η καλύτερη ως τώρα; όταν λέει χάλια το δαχτυλικό αποτύπωμα ενώ έχει βγει το πιο ασφαλές κ ενώ δεν μπορεί να καταλάβει πως πρέπει να βάλει το ρημάδι το δάχτυλο πάνω στο σημάδι για να ανοίξει..... Καλά κάνετε κ μπαίνετε για να τρολαρετε...

καταρχάς ούτε τρολάρω,ούτε προσβάλω άρα ηρεμία.

Δεύτερον δεν υπερασπίζομαι κανέναν εδώ μέσα απλά παρατηρώ ότι δεν είναι ο μόνος που έχει κάποια θέματα με την συσκευή.

Ακόμα και ξένα forums ή άρθρα τονίζουν αυτά τα θέματα είτε μπαταρίας είτε θορύβου στην κάμερα είτε ξεκλείδωμα,είτε δεν ξέρω τι και αναζητούν λύσεις με upadates κ.α

Καταλαβαίνω την βούληση να υπερασπιστούν κάποιοι τα 1000 ευρώ αλλά δεν γίνεται κράζεις συσκευές άλλων εταιριών και όταν το πρόβλημα είναι στην δικιά σου να πετάς χαρταετό.(όχι εσύ ειδικά για να μην παρεξηγηθώ-γενικά αναφέρομαι.)

Δίκιο έχουν οι φωνές που λένε για τα κακώς κείμενα του s10,δίκιο και οι φωνές που λένε τα κακώς κείμενα του p30

Τουλάχιστον απο τις φωτογραφίες εδώ μέσα που έχουν ποσταριστεί δεν διέκρινα κάτι τρομέρο,ίσως σε update η κάμερα να πάρει τα πάνω της αλλά δεν είναι κάτι που παρατήρησα εγώ απο τον καναπέ μου,οι φωνές στο ξαναλέω είναι απο παντού.

όσο για τις βαθμολογίες με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Φιλικά όλα αυτά χωρίς ίχνος ειρωνείας!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Δεύτερον δεν υπερασπίζομαι κανέναν εδώ μέσα απλά παρατηρώ ότι δεν είναι ο μόνος που έχει κάποια θέματα με την συσκευή.

Ακόμα και ξένα forums ή άρθρα τονίζουν αυτά τα θέματα είτε μπαταρίας είτε θορύβου στην κάμερα είτε ξεκλείδωμα,είτε δεν ξέρω τι και αναζητούν λύσεις με upadates κ.α

Καταλαβαίνω την βούληση να υπερασπιστούν κάποιοι τα 1000 ευρώ αλλά δεν γίνεται κράζεις συσκευές άλλων εταιριών και όταν το πρόβλημα είναι στην δικιά σου να πετάς χαρταετό.(όχι εσύ ειδικά για να μην παρεξηγηθώ-γενικά αναφέρομαι.)

Δίκιο έχουν οι φωνές που λένε για τα κακώς κείμενα του s10,δίκιο και οι φωνές που λένε τα κακώς κείμενα του p30

Τουλάχιστον απο τις φωτογραφίες εδώ μέσα που έχουν ποσταριστεί δεν διέκρινα κάτι τρομέρο,ίσως σε update η κάμερα να πάρει τα πάνω της αλλά δεν είναι κάτι που παρατήρησα εγώ απο τον καναπέ μου,οι φωνές στο ξαναλέω είναι απο παντού.

Οκ το δέχομαι το σχόλιο σου... Εμένα δεν με νοιάζει πόσα έδωσα για ναμην την κράξω.....

Ο συγκεκριμένος γράφει συνεχώς το ίδιο πράγμα... Οκ μπορεί να του έτυχε bug σε δώδεκα πράγματα.... Εμένα μου έτυχε κ βλέπω στην αναμονή κλειστή να πέφτει πιο γρήγορα γράφουν τα παιδιά ότι με το update διορθώνεται κ το περιμένω... Όπως διορθώνεται κάτι στην κάμερα...

Εγώ κράζω τη σαμι συνέχεια ότι οι νυχτερινές χωρις φλας είναι μέτριες σε σχέση με huawei κ xiaomi. Οκ διάβασα ότι θα φέρουν δυνατό update κάποια στιγμή κ δεν θα ξανά να γράψω μέχρι να έρθει κ. Να δω το νέο mode κάμερας νυχτερινών... Του έχουμε γράψει 20 φορές του συγκεκριμένου παιδιού ότι το αποτύπωμα είναι πιο ασφαλές από τα υπόλοιπα ότι ανάβει με. Κλειστή οθόνη του έγραψα πως να ανοίγει λίγο πιο γρήγορα πως να βάλει το δάχτυλο πως θα ρθει update κ θα είναι πιο γρήγορο...κ βλέπεις στο επόμενο μηνύματα του ελεεοςςςςς τι αποτύπωμα χάλια είναι αυτό....

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και να σου πω και κάτι σαν ουδέτερος?

Ούτε είναι όμορφο να αγοράζεις μια ακριβή συσκευή και να περιμένεις τα updates αλλά ούτε και να έχεις μια με πολύ καλή κάμερα και να κάνεις downgrade όλα τα υπόλοιπα βλέπε p20

Θύματα του marketing είμαστε όλοι μας,εκτός απο τους κατόχους sony που το marketing το πήρε η θάλασσα:lol:

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Και να σου πω και κάτι σαν ουδέτερος?

Ούτε είναι όμορφο να αγοράζεις μια ακριβή συσκευή και να περιμένεις τα updates αλλά ούτε και να έχεις μια με πολύ καλή κάμερα και να κάνεις downgrade όλα τα υπόλοιπα βλέπε p20

Θύματα του marketing είμαστε όλοι μας,εκτός απο τους κατόχους sony που το marketing το πήρε η θάλασσα:lol:

Μωρέ δίκιο έχεις όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά κ δεν δουλεύει όπως σου έχουν τάξει αλλά τι να κανς να καϊτς να σκαϊς χα χα

Έτσι είναι σε όλες τις συσκευές υπάρχουν bugs στην αρχή.. Καλά η σονυ είναι από άλλο ανέκδοτο ενώ θα μπορούσε να βγάζει συσκευαρες με την καλύτερη κάμερα με την καλύτερη οθόνη κτλ ττο. Είχαν παρατημένο το Mobile κομμάτι. Λένε θα φέρουν κάτι καλό κ αυτοί σύντομα αν κ χάσανε πολλά σε χρήματα κ πρεστίζ για να δούμε. Αν θα αλλάξε Το κλίμα.

S10+ <3

Επι του πρακτεου, στο s10 δουλευει πολυ χειροτερα και πιο αργα. Αυτο το λεω εγω που τα εχω και τα 2 εδω μπροστα μου. Ολα τα άλλα ειναι θεωρια

Δεν ειναι καθολου θεωρια οτι ο ultrasonic ειναι ο πιο ασφαλης in-screen fpscanner.

Oουτε επισης οτι το OP για να λειτουργησει το fpscanner θελει πρωτα να ενεργοποιησεις την οθονη.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ποιος ακριβως ειπε οτι εδω μονο να αποθεωσουμε την συσκευη κανουμε?

Δεν θυμαμαι κανεις να εγραψε σχολια του τυπου''το S10 εχει την καλυτερη καμερα ever και ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια'',''το S10 εχει την καλυτερη οθονη ever και οι αλλες οθονες ειναι σαν crt τηλεορασεις μπροστα του''ή αλλα τετοια σχολια.

1 ατομο ολο και ολο εχει μπει στο θεμα να μας πει ποσο χαλια ειναι το τηλεφωνο σε ολους τους τομεις και τωρα εμφανιστηκε και το lag που εδω το χειροτερο S9+ δεν lag αρει.

Και εγω λοιπον του γραφω οτι αν ειναι το κινητο σχεδον καθε μερα να το διαολοστελνει στο forum για το ποσο κακο ειναι,ας το δωσει να παρει κατι αλλο τωρα πριν πιασει πατο(σε επιπεδα S9+)η συσκευη. Ο ιδιος ειχε πει σε αλλο θεμα οτι κακως που δεν περιμενε το p30pro,ασχετως που πριν κυκλοφορησει το p30pro υπηρχε το φθηνοτερο Mate20pro που δεν προτιμησε αλλα εδωσε παραπανω χρηματα για το S10.

Ας το δωσει το κινητο να παρει το P30pro ή το Mate20pro.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποια κάρτα μνήμης να μου προτείνετε στα 64gb η στα 128 gb...

Samsung ή Sandisk απο εταιρειες/μαρκες.

Samsung κάρτα μνήμης θα πάρεις βάζει συχνά και το eshop καλές τιμές κ δεν έχει μεταφορικά αν το πάρεις απτό κατάστημα. Εγώ όσες φορές στο παρελθόν πήρα άλλη μάρκα κάρτα μου τις έκαιγε η σταματούσαν να βγάζουν τις εικόνες κ δεν με άφηνε να τις μεταφέρω... Σε άλλη συσκευή πλην σαμι δεν. Θα έχεις θέμα. Κ με. Άλλη μάρκα λογικά

S10+ <3

Samsung κάρτα μνήμης θα πάρεις βάζει συχνά και το eshop καλές τιμές κ δεν έχει μεταφορικά αν το πάρεις απτό κατάστημα. Εγώ όσες φορές στο παρελθόν πήρα άλλη μάρκα κάρτα μου τις έκαιγε η σταματούσαν να βγάζουν τις εικόνες κ δεν με άφηνε να τις μεταφέρω... Σε άλλη συσκευή πλην σαμι δεν. Θα έχεις θέμα. Κ με. Άλλη μάρκα λογικά

Για samsung σκέφτομαι και εγω απλά δεν ξέρω πιο μοντέλο...

Για samsung σκέφτομαι και εγω απλά δεν ξέρω πιο μοντέλο...

Eξαιρετικη καρτα σε εξαιρετικη τιμη (την εχω παρει) https://www.you.gr/pc-printing-peripherals/apothikeftika-mesa/kartes-mnimis/karta-mnimis-samsung-microsdchc-evo-plus-u3-128gb

Παλιοτερα ειχα μονο Sandisk αψογες αν και μικροτερου μεγεθους.Ποτε κανενα προβλημα

Eξαιρετικη καρτα σε εξαιρετικη τιμη (την εχω παρει) https://www.you.gr/pc-printing-peripherals/apothikeftika-mesa/kartes-mnimis/karta-mnimis-samsung-microsdchc-evo-plus-u3-128gb

Παλιοτερα ειχα μονο Sandisk αψογες αν και μικροτερου μεγεθους.Ποτε κανενα προβλημα

Έτσι ακριβώς, υπέρ γρήγορη για κάθε ανάγκη.. Νομίζω το κινητό δεν μπορεί να παίξει τόσο γρήγορα όσο πάει κάρτα. Εγώ έχω την 256 και καθάρισα για κάνα χρόνο ακόμα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θα καταλαβει και ο τελευταιος, ποιος γραφει αντικειμενικα και λεει οτι βλεπει και ποιος γραφει οτι ναναι.

ματια εχεις, φανταζομαι

+1000000

Αν ειχε ο κοσμος λιγοτερα fanboys και περισσοτερους σαν και μενα, θα ειχαμε φτασει στο σημειο να εχουμε σοβαρο αναγνωστη, και οχι αυτα τα εκτρωματα που εχουμε δει κατα καιρους απο την Samsung. Aν ετρωγε το γενικο κραξιμο που επρεπε να τρωει θα εδινε καλυτερη μπροστινη καμερα, θα ειχε φτιαξει το software και δεν θα ειχαμε lags και stutters εν ετη 2019 κλπ

Δεν ειναι καθολου θεωρια οτι ο ultrasonic ειναι ο πιο ασφαλης in-screen fpscanner.

Oουτε επισης οτι το OP για να λειτουργησει το fpscanner θελει πρωτα να ενεργοποιησεις την οθονη.

Τι λογια του αερος ειναι αυτα ρε παιδι μου.

Ποιος βρε ανθρωπε θα κατσει να μου παραβιασει το δαχτυλικο αποτυπωμα; Σοβαρα μιλαμε;

Δεν ειναι κριτηριο η ασφαλεια στο δαχτυλικο, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κατσει να το παραβιασει

Να μου πεις για το face unlock, να το δεχτω.

Κέρδισες το βραβείο αντικειμενικοτητας... Πουλα την παλιό συσκευή να γλιτώσεις αφού δεν μπορείς να περιμένεις να ανοίξεις με ασφάλεια μισό δευτερόλεπτο αργότερα

S10+ <3

Κέρδισες το βραβείο αντικειμενικοτητας... Πουλα την παλιό συσκευή να γλιτώσεις αφού δεν μπορείς να περιμένεις να ανοίξεις με ασφάλεια μισό δευτερόλεπτο αργότερα

Toυλαχιστον εσυ εχεις την ευθιξια να δηλωσεις το φανμποιλικι στην υπογραφη σου.

Τις υποδειξεις για το τι θα κανω με τα πραγματα μου να τις κοψεις ομως, τα νηματα δεν ειναι για να επιβραβεύετε τις αγορες σας, υπαρχει κοσμος που μπαινει και κοιταει να δει τι παιζει με το κινητο.

Εσυ μπορει να χαιρεσαι που "η μπροστινη καμερα ειναι η πρωτη που τραβαει 4κ", καποιος αλλος ομως θελει ουσια και οχι μαρκετινγκ. Η μπροστινη καμερα του s10 ειναι χαλια.

Αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω, προσπερασε τα ή φερε αντιλογο

Τις υποδειξεις για το τι θα κανω με τα πραγματα μου να τις κοψεις ομως, τα νηματα δεν ειναι για να επιβραβεύετε τις αγορες σας, υπαρχει κοσμος που μπαινει και κοιταει να δει τι παιζει με το κινητο.

Εσυ μπορει να χαιρεσαι που "η μπροστινη καμερα ειναι η πρωτη που τραβαει 4κ", καποιος αλλος ομως θελει ουσια και οχι μαρκετινγκ. Η μπροστινη καμερα του s10 ειναι χαλια.

Εγώ είδα μια κάμερα μπροστινή να τραβα πολύ καλύτερα απ του s9 plus τα μάτια μου λες να κοιτάνε μάρκετινγκ δεν. Νομίζω.... Και το dxmark το οποίο δεν λατρεύει τη σαμι το βγάζει πρώτο στην μπροστινή κάμερα....

S10+ <3

Αν ειχε ο κοσμος λιγοτερα fanboys και περισσοτερους σαν και μενα, θα ειχαμε φτασει στο σημειο να εχουμε σοβαρο αναγνωστη, και οχι αυτα τα εκτρωματα που εχουμε δει κατα καιρους απο την Samsung. Aν ετρωγε το γενικο κραξιμο που επρεπε να τρωει θα εδινε καλυτερη μπροστινη καμερα, θα ειχε φτιαξει το software και δεν θα ειχαμε lags και stutters εν ετη 2019 κλπ

Να ειχαμε περισσοτερους σαν και σενα που λιγες σελιδες πιο πισω(σελιδα 5)εβγαλες το Oneplus6t mid range κινητο επειδη ειναι φθηνοτερο(γελαει ο κοσμος,αρα και το note9 θεωρειται πλεον mid range?) και εγραψες οτι η φορτιση του galaxy ειναι πιο αργη και απο αυτη που ειχαν τα κινητα το 2012 και τωρα γραφεις για lag και κακο software?

Α και ο Ultrasonic αναγνωστης δεν θεωρειται σοβαρος αναγνωστης επειδη δεν ξεκλειδωνει το ιδιο γρηγορα με τους αλλους οπτικους αναγνωστες,ε ρε τι αλλο θα διαβαζουμε στο forum.

Τελος εγω ακομα απορω με αυτο που εγραψες στο διπλα θεμα ειδησης για το p30pro(σχολιο 33)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7809954#post7809954

''''Πηγα ο χαζος και πηρα το S10 στην γυναικα μου, αντι να παρω το λουλουδι το huawei. Το ειχα ξεχασει δυστυχως οτι βγαινει τωρα.

To καλυτερο τηλεφωνο της αγορας, με διαφορά, το pro, απλα διαλυει τον ανταγωνισμο και φευγει χιλιομετρα μπροστα.

Τωρα για οσους λενε για το emui, τι να πω. Απο τα καλυτερα σκιν, ετη φωτος καλυτερο απο το lagwiz.''''

Το mate20pro που εχει και στερεο ηχεια και ολα τα αλλα που ηθελες και το emui που λατρευεις,για ποιο λογο δεν το πηρατε που ηταν και φθηνοτερο?

Αρα αν κανατε κακη ερευνα αγορας ,εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε σε αυτο???

Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις,αλλα δεν ειναι δικαιωμα σου να κανεις ανω κατω το θεμα εδω και να παραπληροφορεις.Ρωτα αν θες καποιο Moderator να στα πει καλυτερα.

Edited by Fulgore1

+1111111111111¹1111111111111111 fulgore1 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

S10+ <3

Αρα αν κανατε κακη ερευνα αγορας ,εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε σε αυτο???

Τι φταις δηλαδη; Σου χαλαω τη ζαχαρενια που βγαζω τα απλυτα στη φορα;

Οτι λεω, αν δεν σου αρεσει οτι γραφω φερε αντιλογο.

Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις,αλλα δεν ειναι δικαιωμα σου να κανεις ανω κατω το θεμα εδω και να παραπληροφορεις.Ρωτα αν θες καποιο Moderator να στα πει καλυτερα.

Ο moderator, αν ειναι σοβαρος, θα σας σβησει ολα τα τρολομηνυματα, που απαντατε σαν θιγμενα εφηβοπουλα.

ΥΓ

Εχεις δικιο, δεν επρεπε να πω midrange το 6τ.

Επρεπε απλα αν τo πω "τηλεφωνο που εχει μιση τιμη απο το s10+"

Εχεις παλι δικιο για τη ναργη φορτιση, επρεπε απλα να γραψω οτι εχει την πιο αργη φορτιση του 2019

Τα εχεις γραψει 25 φορες, σαν να ειναι εξιλεωτικο για σενα, ενω το point μου παραμενει, οτι το s10 ειναι μια υπερτιμημενη ναυαρχιδα.

ΥΓ 2

Τα νηματα δεν ειναι για τα φανμποις μονο, ΠΡΕΠΕΙ να γινεται και κριτικη.

Edited by nikchris

Οτι λεω, αν δεν σου αρεσει οτι γραφω φερε αντιλογο.

Ο moderator, αν ειναι σοβαρος, θα σας σβησει ολα τα τρολομηνυματα, που απαντατε σαν θιγμενα εφηβοπουλα.

ΥΓ

Εχεις δικιο, δεν επρεπε να πω midrange το 6τ.

Επρεπε απλα αν τo πω "τηλεφωνο που εχει μιση τιμη απο το s10+"

Εχεις παλι δικιο για τη ναργη φορτιση, επρεπε απλα να γραψω οτι εχει την πιο αργη φορτιση του 2019

Τα εχεις γραψει 25 φορες, σαν να ειναι εξιλεωτικο για σενα, ενω το point μου παραμενει, οτι το s10 ειναι μια υπερτιμημενη ναυαρχιδα.

ΥΓ 2

Διαβαζω το νημα του 10 και 10+ απο την αρχη.Να σου πω τη γνωμη μου...

εισαι προκλητικος.

Λες συνεχεια στα παιδια που εχεις αντιπαρατεθει να κανουν αντιλογο, σου κανουν αντιλογο αλλα δεν βλεπω να σου αρεσει ή δεν θελεις να σου αρεσει...

Και αλλοι μπηκαν και κραξανε, αλλα το εκαναν 1-2 φορες, εσυ το κανεις συνεχεια.

Αρα, ή μαλλον κατι καλο βρισκεις εδω ή να ψωφισει η κατσικα του γειτονα και να μην παρω εγω...;)

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Έτσι ακριβώς, υπέρ γρήγορη για κάθε ανάγκη.. Νομίζω το κινητό δεν μπορεί να παίξει τόσο γρήγορα όσο πάει κάρτα. Εγώ έχω την 256 και καθάρισα για κάνα χρόνο ακόμα

Οι καρτες δεν εχουν την τεχνολογια και δημιουργουν προβληματα.Η συσκευη υποστηριζει το προτυπο Ufs 2.1 και 3.0 με ταχυτητες πανω απο 800 Mb/s

Η κριτικη σου ειναι καθαρα υποκειμενικη δεν εχει σχεση με τα δεδομενα των hardware.

Εαν τα βαλεις διπλα-διπλα το p30 ειναι υποβαθμισμενο.Το να βαφτιζεται μια συσκευη καλυτερη γιατι μπορει να "βγαζει φωτο καλυτερα στο σκοταδι" ειναι καθαρα ψωνιο του καθενος λεγοντας οτι ειναι καλυτερο.Αυτο δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα ενος συνολου Hardware μιας συσκευης.

Day one κανεις δεν σου εταξε οτι το δακτυλικο σου θα ξεκλειδωνει σφαιρα. Αν ειχες κανει μια βολτα απο τα θεματα των Oneplus και mate θα εβλεπες και εκει τις πρωτες μερες ο κοσμος να εκανε παραπονα για το δακτυλικο.

Μετα μας λες οτι η selfie καμερα του S10 ειναι μετρια.Σε σχεση με ποια κινητα την εβαλες διπλα και την εβγαλες μετρια?

Επισης λες οτι ειναι υπερτιμημενη ναυαρχιδα το S10?Απο που και ως που?Ειδικα για οποιον προλαβε και τσιμπησε και τα ακουστικα,το συνολικο πακετο που προσφερει το S10 δεν το βρισκεις αλλου. Ναι δεν εχει την καλυτερη καμερα της αγορας(κυριως στις νυχτερινες),ναι δεν εχει την καλυτερη αυτονομια/μπαταρια της αγορας(υπαρχουν κινητα με μεγαλυτερες),ναι δεν εχει το πιο γρηγορο δακτυλικο της αγορας.

Εχει ομως ενα σκασμο αλλα πραγματα και ειναι η πιο πληρης συσκευη(ειδικα η εκδοση με τον snapdragon που εχει και radio).

Τελος αυτο που κανεις δεν ειναι κριτικη,αυτο σου λεω εδω και ποσα μνματα με αυτα που γραφεις.

Μου κραζεις το UI της Samsung και μου λες οτι το Emui ειναι 10φορες καλυτερο επειδη σε χαλασε ετσι οπως ειναι τα settings.Ε τωρα κοροιδευομαστε?

Και σε ξαναρωταω,το S10 για ποιο λογο το αγορασατε αντι του Huawei Mate20pro?

Οι καρτες δεν εχουν την τεχνολογια και δημιουργουν προβληματα.Η συσκευη υποστηριζει το προτυπο Ufs 2.1 και 3.0 με ταχυτητες πανω απο 800 Mb/s

Η κριτικη σου ειναι καθαρα υποκειμενικη δεν εχει σχεση με τα δεδομενα των hardware.

Εαν τα βαλεις διπλα-διπλα το p30 ειναι υποβαθμισμενο.Το να βαφτιζεται μια συσκευη καλυτερη γιατι μπορει να "βγαζει φωτο καλυτερα στο σκοταδι" ειναι καθαρα ψωνιο του καθενος λεγοντας οτι ειναι καλυτερο.Αυτο δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα ενος συνολου Hardware μιας συσκευης.

Δεν έχω δοκιμάσει στο νοτε 9 αλλά στο 8αρι η κάρτα μου έβγαζε ταχύτητες πιο χαμηλές όντας μέσα στο κινητό στα benchmarks από ότι στο pc και θεωρώ ότι απλά δεν μπορεί να διαβάζει πιο πάνω το κινητό μόνο όσο αφορά την κάρτα . Το ότι έχει ufs 2.1 αφορά τον εσωτερικό χώρο και ίσως εκεί παίζει πιο ψηλά, προφανώς, αλλά η αξία και η πρακτικοτητα που προσφέρει η κάρτα δεν αντικαθισταται από καμία εσωτερική, απλά το ανέφερα με την έννοια ότι και πιο γρήγορη από την κάρτα που είπαμε να πάρει, δε θα δει διαφορά

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

θελω να ρωτήσω και κατι άλλο...

πανω στα εικονίδια πχ στο gmail το εχω βάλει να μου δείχνει με αριθμούς αν εχω νεα μυνηματα...

πως θα γίνει αν γίνετε να το φτιάξω οταν έρχετε νεο email να μην υπαρχει δονηση να μην υπαρχει ηχος παρα μονο να το βλεπω με τον αριθμο πανω στο εικονιδιο;γινετε αυτο η θα πρεπει να ειναι ενεργοποιημένος και ο ηχος εισερχομενων παραλληλα;

Edited by dhmhtrhs71

• The title was changed to Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)