ioannis_m Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Διάβαζα για db καιρό τώρα και έτυχε και μας έκανε δώρο ο πεθερός μου ένα midea inverter (αγνοούσα την υπαρξή του) και είχα ανησυχήσει με τα υψηλά επίπεδα που διάβαζα στα χαρακτηριστικά του. (54 εσωτερική/60 εξωτερικη) Με ευχαρίστηση μου είναι πιο αθόρυβο και από τον ανεμιστήρα οροφής,όταν αυτός είναι στην τρίτη θέση σε ταχύτητα. http://www.skroutz.gr/s/7037004/Midea-RF-MS12FU-10HRDN1.html Η χρήση του είναι στους 28 βαθμούς (συνδυασμός με ανερμιστήρα οροφής) και με ανοικτή πόρτα στο δωμάτιο την κρατάει σταθερή με ψηφιακό θερμόμετρο στους 27.5-27.7 όλο το βράδυ και με τις προηγούμενες βδομάδες και τις πολλές ζέστες όλη μέρα ανοικτό (2 τοίχοι εξωτερικοί στο δωμάτιο με ήλιο το πρωί να το βλέπει μέχρι τις 12) την κρατούσε στα ίδια επίπεδα. Εντύπωση μου έκανε το πόσο αθόρυβο ήταν όλη μέρα και όλη την νύχτα σε σημείο που έκλεινα τον ανεμιστήρα οροφής να δώ αν ακούγεται και πήγαινα στις γρίλιες να βάλω το χέρι μου να δώ αν βγάζει δροσιά.:confused: Αυτά από εμένα και ελπίζω να συνεχίσει να είναι τόσο καλό και μελλοντικά.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Διάβαζα για db καιρό τώρα και έτυχε και μας έκανε δώρο ο πεθερός μου ένα midea inverter (αγνοούσα την υπαρξή του) και είχα ανησυχήσει με τα υψηλά επίπεδα που διάβαζα στα χαρακτηριστικά του. (54 εσωτερική/60 εξωτερικη) Με ευχαρίστηση μου είναι πιο αθόρυβο και από τον ανεμιστήρα οροφής,όταν αυτός είναι στην τρίτη θέση σε ταχύτητα. http://www.skroutz.gr/s/7037004/Midea-RF-MS12FU-10HRDN1.html Η χρήση του είναι στους 28 βαθμούς (συνδυασμός με ανερμιστήρα οροφής) και με ανοικτή πόρτα στο δωμάτιο την κρατάει σταθερή με ψηφιακό θερμόμετρο στους 27.5-27.7 όλο το βράδυ και με τις προηγούμενες βδομάδες και τις πολλές ζέστες όλη μέρα ανοικτό (2 τοίχοι εξωτερικοί στο δωμάτιο με ήλιο το πρωί να το βλέπει μέχρι τις 12) την κρατούσε στα ίδια επίπεδα. Εντύπωση μου έκανε το πόσο αθόρυβο ήταν όλη μέρα και όλη την νύχτα σε σημείο που έκλεινα τον ανεμιστήρα οροφής να δώ αν ακούγεται και πήγαινα στις γρίλιες να βάλω το χέρι μου να δώ αν βγάζει δροσιά.:confused: Αυτά από εμένα και ελπίζω να συνεχίσει να είναι τόσο καλό και μελλοντικά.:) Κάποιο λάθος κάνεις ... Εξωτερική Μονάδα : 54 (dB(A)±3) Εσωτερική Μονάδα Low-Mi-High : 27-35-40 (dB(A)±3) http://www.airconenergy.gr/gr/el/products/ms12fu-10hrdn1-q-seira-rf-split Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Κάποιο λάθος κάνεις ... Εξωτερική Μονάδα : 54 (dB(A)±3) Εσωτερική Μονάδα Low-Mi-High : 27-35-40 (dB(A)±3) http://www.airconenergy.gr/gr/el/products/ms12fu-10hrdn1-q-seira-rf-split Στο λίνκ που έχω βάλει τόσο το δίνει.Αν είναι έτσι όπως τα λέει στο δικό σου λινκ μιά χαρά και ακόμα καλύτερα.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 το daikin απο eshop εγινε παραγγελια. μακαρι να βγει οκ γιατι τον ζαλισα να παρει αυτο επομενη επιλογη ηταν το fujitsu απτα λινκ του banana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeli Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλορίζικο! Ερώτηση προς κατόχους Mitsubishi MSZ/MUZ-GF60VE ή GF71VE: Υπάρχει δυνατότητα οι οριζόντιες και οι κατακόρυφες γρίλιες να κινούνται ταυτόχρονα, ώστε να μην υπάρχει μια σταθερή ροή αέρα ούτε στον κατακόρυφο ούτε στον οριζόντιο άξονα; Έχω ρωτήσει εμπόρους αλλά δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει, από τις εικόνες του τηλεχειριστηρίου δεν μπορώ να βγάλω άκρη και στα specs δεν γίνεται αναφορά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
postino Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) εχω το daikin ftxs42g inverter και αναβει και σβηνει μονο του ολη μερα.ξερει κανεις τι συμβαινει? θελω να καλυψω χωρο 28 τμ χωρις μονωση ,κυριως για θερμανση.σκεφτομαι το cooper hunter ch-12ftxg και το sanyo krv-16tdaa. δεν ξερω πιο ειναι πιο καλο και αν δεν εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι 650 ευρω θα αποφασισω μαλλον για το 16αρι. Edited August 27, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lofarek Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Το fujitsu απο άποψη κατανάλωσης είναι το ίδιο με το Daikin . Ναι αυτή είναι η φθηνή σειρά της Daikin αλλά αφού ο φίλος μας θέλει αξιοπιστία πάνω απ όλα και λογικό κόστος τότε Daikin (καθαρά βάση ονόματος και ιστορίας) Υπάρχει μια πιθανότητα αυτή η σειρά της Daikin να είναι κοινή εξέλιξη με την Gree (η εταιρεία που φτιάχνει τα inventor) μιας και παρατηρώ ελαφρές ομοιότητες με την σειρα change της Gree που είναι κοινό μοντέλο Gree-Daikin . Πάντως πολύ σημαντικο για την κατανάλωση ενός inverter κλιματιστικου είναι και το κάτω όριο. Αν πούμε ότι είναι 4300 btu περίπου αυτο σημαίνει ότι κάτω από τα 300 w σταματά. Αλλά inverter όπως ένα 12ρι toyotomi hiro που έχω δουλεύει και στα 134 w ενώ ένα kiri****** zen mitsubishi 12ρι και αυτο στα 180w. Οπότε προσοχή και στο κατώτερο στάθμης λειτουργίας που όσο πιο χαμηλό είναι τόσο περισσότερο οικονομία κάνει το κλιματιστικό με την προϋπόθεση βέβαια να καλύπτει τον χώρο και να μην αναγκάζεται να δουλεύει συνέχεια σε υψηλές στροφές...Οι παραπάνω καταναλώσεις είναι μετρημένες με βαττομετρο πρίζας. Edited August 27, 2015 by Lofarek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 το daikin απο eshop ειναι στην κατοχη του φιλου μου κ θα τοποθετηθει απο βδομαδα. λιγο που το ειδα η εσωτερικη μοναδα φαινεται μια χαρα ποιοτικη τουλαχιστον στα πλαστικα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 εχω το daikin ftxs42g inverter και αναβει και σβηνει μονο του ολη μερα.ξερει κανεις τι συμβαινει? θελω να καλυψω χωρο 28 τμ χωρις μονωση ,κυριως για θερμανση.σκεφτομαι το cooper hunter ch-12ftxg και το sanyo krv-16tdaa. δεν ξερω πιο ειναι πιο καλο και αν δεν εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι 650 ευρω θα αποφασισω μαλλον για το 16αρι. Αν αυτό στο κάνει απο τότε που το έβαλες τότε τo πιθανότερο είναι να έχεις κάνει κακή επιλογή κλιματιστικού για το χώρο σου . Δηλαδή έχεις βάλει μεγαλύτερο απο αυτό που έχει ανάγκη ο χώρος σου και σε συνδυασμό με μέτριο εύρος λειτουργίας btu να σου ανοιγοκλείνει συνεχώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Πάντως πολύ σημαντικο για την κατανάλωση ενός inverter κλιματιστικου είναι και το κάτω όριο. Αν πούμε ότι είναι 4300 btu περίπου αυτο σημαίνει ότι κάτω από τα 300 w σταματά. Αλλά inverter όπως ένα 12ρι toyotomi hiro που έχω δουλεύει και στα 134 w ενώ ένα kiri****** zen mitsubishi 12ρι και αυτο στα 180w. Οπότε προσοχή και στο κατώτερο στάθμης λειτουργίας που όσο πιο χαμηλό είναι τόσο περισσότερο οικονομία κάνει το κλιματιστικό με την προϋπόθεση βέβαια να καλύπτει τον χώρο και να μην αναγκάζεται να δουλεύει συνέχεια σε υψηλές στροφές...Οι παραπάνω καταναλώσεις είναι μετρημένες με βαττομετρο πρίζας. Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει. Εμένα ένα Toshiba daisekai έχει ελάχιστο 1024btu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lofarek Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει. Εμένα ένα Toshiba daisekai έχει ελάχιστο 1024btu... Αγαπητέ anikologr τα toshiba ιδιαίτερα τα daisekai είναι by far respect.Αρκετά ακριβά όμως. Θα μου πείτε όμως ότι πληρώνεις παίρνεις......Ένα άλλο θέμα που ήθελα να συμπληρωσω είναι και ή inverter συμπεριφορά των διαφόρων κατασκευαστών .Πάλι για toyotomi hiro και το mitsubishi zen. Το μεν toyotomi ξεκινά σχετικά ψηλά (εξαρτάται από την θερμοκρασία ρύθμισης και την τρέχουσα αρχική θερμοκρασία χώρου ) και κατεβαίνει σταθερά. Στο μεν mitsubishi όμως η inverter συμπεριφορά του είναι πολύ πιο erratic θα έλεγα . Ξεκινά και αυτό από ένα αρχικό wattage και ύστερα κατεβαίνει μετά ίσως ανέβει πάλι κάνει δηλαδή αρκετά [σκαμπανεβάσματα] να το πούμε έτσι πράγμα που δεν πολύ καταλαβαίνω...μέχρι να φτάσει στο τελικό plateau της απορροφουμενης ισχύος. Θα βοηθούσε αν μπορουσατε βεβαιως να μας δώσετε και εσείς κάποια στοιχεία κατανάλωσης και εν γένει συμπεριφοράς για το δικό σας toshiba daisekai.. Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω και για τα καλά σας λόγια. Καλή σας ημέρα :thanks::thanks: Edited August 30, 2015 by Lofarek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andress Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Πάντως πολύ σημαντικο για την κατανάλωση ενός inverter κλιματιστικου είναι και το κάτω όριο. Αν πούμε ότι είναι 4300 btu περίπου αυτο σημαίνει ότι κάτω από τα 300 w σταματά. Αλλά inverter όπως ένα 12ρι toyotomi hiro που έχω δουλεύει και στα 134 w ενώ ένα kiri****** zen mitsubishi 12ρι και αυτο στα 180w. Οπότε προσοχή και στο κατώτερο στάθμης λειτουργίας που όσο πιο χαμηλό είναι τόσο περισσότερο οικονομία κάνει το κλιματιστικό με την προϋπόθεση βέβαια να καλύπτει τον χώρο και να μην αναγκάζεται να δουλεύει συνέχεια σε υψηλές στροφές...Οι παραπάνω καταναλώσεις είναι μετρημένες με βαττομετρο πρίζας. Ήθελα να ρωτήσω αν το χαρακτηριστικό αυτό αναφέρεται στα τεχνικά δεδομένα των κατασκευαστών ή το βλέπουμε μόνο με βαττόμετρο πρίζας; Επίσης στην κατηγορία των 24000btu ξέρουμε ποιο έχει το χαμηλότερο κατώτατο όριο; Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lofarek Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Σε κάποιους κατασκευαστές σε αρκετούς θα έλεγα ναι δίνουν το BTU range.Απλά θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι θα πρέπει να διαιρεσετε κατ αρχήν με 3,41btu σε watt και μετά με τον EER του κλιματιστικου για ψύξη πχ ή με το COP για θέρμανση με την προϋπόθεση ότι αυτό δίνεται από τον κατασκευαστή .Αυτό σας δινει προσεγγιστικά την κατανάλωση του συμπιεστή..μόνο όχι φυσικά των ανεμιστηρων εσωτερικης και εξωτερικης μονάδας. Κατά την γνώμη μου ή καλύτερη λύση είναι το βαττομετρο το οποίο μπορεί κάποιος να το προμηθευτει σε τιμη προσιτη ακομη και κάτω από 15 € Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Ήθελα να ρωτήσω αν το χαρακτηριστικό αυτό αναφέρεται στα τεχνικά δεδομένα των κατασκευαστών ή το βλέπουμε μόνο με βαττόμετρο πρίζας; Επίσης στην κατηγορία των 24000btu ξέρουμε ποιο έχει το χαμηλότερο κατώτατο όριο; Ευχαριστώ:) Οποιοσδήποτε κατασκευαστής δίνει το εύρος απόδοσης σε btu ! To πόσο καίει ένα κλιματιστικό το βλέπουμε μόνο με μετρητή κατανάλωσης . Μπορούμε να έχουμε όμως μια εκτίμιση ποιοτικά και όχι ποσοτικά απο τους συντελεστές COP EER οι οποίοι μεταφράζονται σε ενεργειακές κλάσεις . Επίσης αυτοί οι συντελεστές είναι ότι καλύτερο για να συγκρίνουμε 2 όμοια μηχανήματα (π.χ 9άρια) πιο καίει λιγότερο . Edited August 30, 2015 by Bananas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το daisekai (μιλάω για 16αρι) ξεκινάει από ψηλά (2000 στην θέρμανση πχ) και εν συνέχεια ρίχνει συνεχώς τις στροφές. Έχω δει ελάχιστο περίπου 90watt. Έχει φοβερή ευαισθησία. Ακόμα και μια πόρτα αν ανοίξεις αμέσως ανεβάζει στροφές και κατανάλωση για να αναπληρώσει. Εκπληκτικό μηχάνημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lofarek Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Απλα Ενεός....:( respect ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Είναι κάποιος κάτοχος αφυγραντήρα να μου πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Είναι κάποιος κάτοχος αφυγραντήρα να μου πει εντυπώσεις; Meaco απο τους καλυτερους λίγο θορυβώδης για ύπνο! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Meaco απο τους καλυτερους λίγο θορυβώδης για ύπνο! Meaco DD8L σχεδόν έχω καταλήξει σε αυτόν,μήπως αυτόν έχεις; Διάβασα ότι για σπίτια που είναι με ελλιπείς θερμάνσεις,συνιστάτε να είναι τύπου αποξηραντικός(όπως αυτός) και όχι με κομπρεσέρ. Δεν ξέρω όμως πόσο χρόνο ζωής έχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Είναι κάποιος κάτοχος αφυγραντήρα να μου πει εντυπώσεις; Έχω τον Carrier / CDG-255E 25lt σχεδόν ένα χρόνο και είναι άριστο μηχάνημα. Για ύπνο δεν είναι, δεν ξέρω αν έχει και κάποιο νόημα να λειτουργεί όσο κοιμάσαι, το έβαζα ανα 2 μέρες στο υπνοδωμάτιο για 3-4 ώρες, προτού κοιμηθώ. Την περισσότερη δουλειά την έκανε την πρώτη φορά χρήσης, που το δούλεψα ένα 24ωρο σερί με κλειστή πόρτα και αλλαγή 3-4 φορές τη θέση του ώστε να πιάσει καλά όλο το χώρο. Επίσης τον χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια της νύχτας αν χρειαστεί να απλώσω ρούχα εντός σπιτιού. Ένα πλήρες δοχείο το γεμίζει (~4.7λτ) και τα ρούχα το πρωί είναι στεγνά. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Meaco DD8L σχεδόν έχω καταλήξει σε αυτόν,μήπως αυτόν έχεις; Διάβασα ότι για σπίτια που είναι με ελλιπείς θερμάνσεις,συνιστάτε να είναι τύπου αποξηραντικός(όπως αυτός) και όχι με κομπρεσέρ. Δεν ξέρω όμως πόσο χρόνο ζωής έχουν! Σωστός,για 10 χρόνια έχω διαβάσει,στο skroutz έχει πολλές αξιολόγησεις. Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Σωστός,για 10 χρόνια έχω διαβάσει,στο skroutz έχει πολλές αξιολόγησεις. Αυτόν έχεις και εσύ; Πόσα m2 καλύπτεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα, ψάχνω για ένα κλιματιστικό 12000btu που θα καλύπτει ανάγκες ψυξης θέρμανσης ενός μικρού σπιτιού. Διαθέτω μέχρι 500ευρώ . Προφανώς με ενδιαφέρει η σχέση απόδοσης κατανάλωσης και ο θόρυβος. Εχω δει τόσα πολλά στο σκρουτζ σε σημείο που έχω μπερδευτεί.Μπορεί να προτείνει κανείς κάποια συγκεκριμένα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα, ψάχνω για ένα κλιματιστικό 12000btu που θα καλύπτει ανάγκες ψυξης θέρμανσης ενός μικρού σπιτιού. Διαθέτω μέχρι 500ευρώ . Προφανώς με ενδιαφέρει η σχέση απόδοσης κατανάλωσης και ο θόρυβος. Εχω δει τόσα πολλά στο σκρουτζ σε σημείο που έχω μπερδευτεί.Μπορεί να προτείνει κανείς κάποια συγκεκριμένα; Ευχαριστώ. Aν προσπαθείς ένα ολοκληρο σπίτι να το ψύξεις θερμάνεις μ εκλιματιστικό είναι λάθος απο όλες τις απόψεις . Καταρχάς πόσα τ.μ είναι το σπίτι και τι διαμόρφωση έχει; Τέλος σε ενδιαφέρει να έχει ιονιστή και να είναι απο τα πιο αθόρυβα του εμπορίου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Aν προσπαθείς ένα ολοκληρο σπίτι να το ψύξεις θερμάνεις μ εκλιματιστικό είναι λάθος απο όλες τις απόψεις . Καταρχάς πόσα τ.μ είναι το σπίτι και τι διαμόρφωση έχει; Τέλος σε ενδιαφέρει να έχει ιονιστή και να είναι απο τα πιο αθόρυβα του εμπορίου ; Με κλειστές πόρτες κουζίνας μπάνιου μιλάμε για 35τμ. Θέρμανση υπαρχει και πετρελαίου, κυρίως τη θελω για εναλλακτική επιλογή στο σαλόνι. Από τη στιγμή που δεν καπνίζω εξυπηρετεί κάπου ο ιονιστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts