maarinos Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 @Dimitris_1386 Ασυμβατότητα με την MIUI 11 (Spacewalk theme is missing in Global Theme Store) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Περασα την pixel με οδηγό από το xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Περασα την pixel με οδηγό από το xda. Γιατί να το κάνεις αυτό (εκτός από το προφανές ότι βαρέθηκες την MIUI); Βλέπω ότι δεν κερδίζεις τίποτα παραπάνω, ενώ σε πολλά χάνεις κιόλας (π.χ. NFC). Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ήρθε ενημέρωση στον launcher. Πολύ smooth τα νέα εφέ ξεκλειδώματος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio68 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Kαλημέρα έχω την global 11.0.6 ( STABLE). Μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ (Δεν το βρίσκει) να συνδεθώ με ηχείο jpl. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Πρέπει να είναι στη λίστα με της συζευγμένες συσκευές ενώ έχεις ενεργώ το Bluetooth του κινητού. Και ποιο το μοντέλο του ηχείου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio68 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Πρέπει να είναι στη λίστα με της συζευγμένες συσκευές ενώ έχεις ενεργώ το Bluetooth του κινητού. Και ποιο το μοντέλο του ηχείου?? Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκει καν το Ηχείο. Σε άλλες Bluetooth συσκευές συνδέεται κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Το ηχείο πρέπει να έχει κουμπί που το πατάς η κρατάς κρατημένο, και στο κινητό στης ρυθμίσεις του Bluetooth κάνεις αναζήτηση και θα στο βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μετά την αναβάθμιση ,κολλάει το touch στον dialer.Δεν μπορώ να τερματίσω κλήση.Το έχω κάνει φορμάτ,δύο φορές και συνεχίζει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Για δοκιμάστε αυτή τη gcam ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7941854#post7941854 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μετά την αναβάθμιση ,κολλάει το touch στον dialer.Δεν μπορώ να τερματίσω κλήση.Το έχω κάνει φορμάτ,δύο φορές και συνεχίζει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkFeedback στη Xiaomi να το λύσει. Μπες στην εφαρμογή υπηρεσίες και σχόλια και γράψε τι σου συμβαίνει. Το έχω αναφέρει αλλά όχι στον βαθμό που αναφέρεις. Κάποιες φορές μου συμβαίνει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Για δοκιμάστε αυτή τη gcam ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7941854#post7941854 Με τις ρυθμίσεις που δείχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Με τις ρυθμίσεις που δείχνει? Σωστά. Βεβαια εχω ασχοληθεί μονο με το βασικό φακό. Οι υπόλοιπες εν καιρώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Σωστά. Βεβαια εχω ασχοληθεί μονο με το βασικό φακό. Οι υπόλοιπες εν καιρώ. ;) Γιατί δεν έχεις ενεργοποιήσει τα αρχεία RAW? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 (edited) Γιατί δεν έχεις ενεργοποιήσει τα αρχεία RAW? Γιατι ο μεσος χρηστης δεν χρησιμοποιει raw σε κινητά. Εαν το εβαζα στο ss, το πιθανότερο θα ήταν να μην καταλαβαινε καν τι είναι και να το άφηνε ενεργό τρώγοντας τσάμπα χώρο στη συσκευή. Αντίθετα αυτός που το θέλει ξέρει τι είναι και μπορεί να το αναζητήσει και να το ενεργοποιήσει ο ίδιος. Οπότε your call ;) :) Edited December 8, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Παντός απαράδεκτη αναβάθμιση .Δεν έκανα επαναφορά να δοκιμάσω κι έτσι πήρα το mi9t και δεν πάω σε Android 10:ούτε για πλάκα.φορτιζα 3 φορές την μέρα ενός πριν εβγαζα οριακά μέρα όταν με το mi9τ προ τελειώνει η μέρα και έχω 20% και το τηλέφωνο το χρεισημοπειο υπερβολικά . Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Γιατι ο μεσος χρηστης δεν χρησιμοποιει raw σε κινητά. Εαν το εβαζα στο ss, το πιθανότερο θα ήταν να μην καταλαβαινε καν τι είναι και να το άφηνε ενεργό τρώγοντας τσάμπα χώρο στη συσκευή. Αντίθετα αυτός που το θέλει ξέρει τι είναι και μπορεί να το αναζητήσει και να το ενεργοποιήσει ο ίδιος. Οπότε your call ;) :) Σωστό... Αν και για να βάζει gcam τη βάζει για να βελτιώσει τη φωτογραφίαυ οπότε τα RAW είναι μονόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) Σωστό... Αν και για να βάζει gcam τη βάζει για να βελτιώσει τη φωτογραφίαυ οπότε τα RAW είναι μονόδρομος Συνηθως gcam βάζεις για να μην επεξεργαζεσαι raw. Για παράδειγμα δεν θα χρειαστεί να ανοίξω τις σκιές ή να κάνω stacking να μειώσω το θόρυβο. Είναι ήδη έτοιμα από τη gcam. Αλλιώς τράβαγα και με τη στοκ (ή οποιοδήποτε app) και την έφερνα όπως θέλω. Αν και προσωπικά με κινητό δεν τραβάω raw. Κατά τα άλλα σε εμποδίζει εσένα κάποιος να ενεργοποιήσεις το raw? Έχει κάποιο νόημα η ερώτηση ή απλα ήταν παρατήρηση προς συζήτηση; Βάλτο όπως θες και μη σκας. ;):) Καλά κλικς :) Edited December 9, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Σε εμποδίζει εσένα κάποιος να ενεργοποιήσεις το raw? Έχει κάποιο νόημα η ερώτηση ή απλα ήταν παρατήρηση; Βάλτο όπως θες. ;) Καλά κλικς :) Απλή παρατήρηση για όσους ψάχνονται για gcam και δεν ενεργοποιούν τα raw αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 https://www.google.com/search?client=ms-android-oneplus&sxsrf=ACYBGNRO11aeFAaiQu10sxKW40HdPW8oVw%3A1576016652435&ei=DBvwXbulGsH2kwXduJ3gDg&q=foto+raw+mi+9&oq=foto+raw+mi+9&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3..33i160j33i22i29i30l5.28875.39775..47294...2.1..0.185.1093.0j7......0....1.........0i71j0j0i22i30j0i22i10i30.mm5VuxRngg8 Από την Google, θέλει διάβασμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 τι μας δείχνουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης? :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Σήμερα το πρωί μου έβγαλε την V11.0.6.0.QFAEUXM. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Σήμερα το πρωί μου έβγαλε την V11.0.6.0.QFAEUXM. Την έχει δοκιμάσει κανείς;Είναι καλύτερη από την 0.5 Άφοβα εγκατέστησέ την. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 (edited) Παιδιά καλησπέρα, Προσπαθώ να βρω την επίλυση του θέματος με την ΜΗ αποστολή sms μετά από την αναβάθμιση στην 11άρα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Ευχαριστώ.. Ευτυχώς το βρήκα...(απενεργοποιήση του gsm alphabet) Edited December 12, 2019 by nectargeorge1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα Από σήμερα ευτυχής κάτοχος συσκευής Η αγορά έγινε από σκρουτζ.. Είχε αυτοκόλλητο πάνω global version Και εγκατεστημένη μέσα την stable ρομ 10.2.3(PFAMIXM) Να ανησυχώ που το ιμει βγάζει Παραγουάη ;;; ή όλα κομπλέ; Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts