mclound Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 πηγα το κινητό στο κατάστημα και αυτοι τι στέλνουν infoquest μία εβδομάδα μου ειπαν οτι θα πάρει η υποθεση. δεν ειναι πολυ γρήγορο το μια εβδομαδα? καλοκαίρι κιωλας... σε χαλάει να το έχεις σε 1 εβδομάδα; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 εννοείται πως δε με χαλαει αλλα νομίζω οτι το είπαν απλα για να το πουν. εντομεταξυ δε ξερω αν δικαιούμαι αντικατασταση γιατι ετσι οπως το ειδα το κινητό τι να φτιαξουν? μιλαμε πιο νεκρο πεθαίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 εννοείται πως δε με χαλαει αλλα νομίζω οτι το είπαν απλα για να το πουν. εντομεταξυ δε ξερω αν δικαιούμαι αντικατασταση γιατι ετσι οπως το ειδα το κινητό τι να φτιαξουν? μιλαμε πιο νεκρο πεθαίνεις Μα, ακριβώς για αυτό το λόγο μπορείς να ελπίζεις σε αντικατάσταση. Είχες backup επαφές/φωτο κλπ? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 ναι κανονικά back up ολα τωρα μεχρι να ξανα εχω το mi9 εχω το mi6 το εβγαλα απο το κουτι του χαχαχα πολυ σουπερ μου ειχε λειψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 ναι κανονικά back up ολα τωρα μεχρι να ξανα εχω το mi9 εχω το mi6 το εβγαλα απο το κουτι του χαχαχα πολυ σουπερ μου ειχε λειψει Στην πρωτη μερα στο εκανε ; η ποσο καιρος περασε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 παιδια μια ερωτησουλα, ο camera sensor 48mpx του mi9 θεωρειτε καλυτερος αισθητηρας του mi 8 (που ειναι ιδιος με το pixel 3 και πολλα αλλα κινητα)? νομιζω οτι το mi 8 βγαζει καλυτερες φωτο,μπορει καποιος να μου το λυσει? ευχαριστω! υ.γ γνωριζω για το pixel binning mode και οτι εχει 0,8 micron pixel o sensor,και οτι στο binning γινονται 1,6 αντι 1,4 του mi 8, το θεμα ειναι το αποτελεσμα.... εχω δει καποια συγκριτικα poco vs redmi 7 camera και ειναι σχεδον ιδια με το poco να υπερεχει στα σημεια.... Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 23/5 το πηρα και το εκανε εχθες εκει πού έβλεπα youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 To update του κινητού δεν την έδειχνε, ο λόγος άγνωστος, και το κατέβασα από το site, και το πέρασα από το updater,, ... με τις 3 τέλειες. Έχω την 211 global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημέρα! Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να ρυθμίσουμε να ΜΗΝ σβήνει τις πρόσφατες εφαρμογές από τη μνήμη μετά από λίγη ώρα; Πάω στα recent και μου έχει μόνο αυτές που άνοιξα την τελευταία ώρα... Εκνευριστικό λίγο αν σκεφτείτε πως έχουμε 6gb ram. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημέρα! Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να ρυθμίσουμε να ΜΗΝ σβήνει τις πρόσφατες εφαρμογές από τη μνήμη μετά από λίγη ώρα; Πάω στα recent και μου έχει μόνο αυτές που άνοιξα την τελευταία ώρα... Εκνευριστικό λίγο αν σκεφτείτε πως έχουμε 6gb ram. Καλημέρα μήπως έχεις βάλει στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να σβήνει την cache μετά από κάποια ώρα που είναι κλειδωμένο το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημέρα! Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να ρυθμίσουμε να ΜΗΝ σβήνει τις πρόσφατες εφαρμογές από τη μνήμη μετά από λίγη ώρα; Πάω στα recent και μου έχει μόνο αυτές που άνοιξα την τελευταία ώρα... Εκνευριστικό λίγο αν σκεφτείτε πως έχουμε 6gb ram.Την έχεις κλειδώσει την εφαρμογή;; όταν είσαι στα recent φαίνεται το λουκέτακι;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημέρα μήπως έχεις βάλει στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να σβήνει την cache μετά από κάποια ώρα που είναι κλειδωμένο το κινητό; Τη ρύθμιση "Clear cache when device is locked" την έχω στο Never. Δε βρίσκω κάτι άλλο... ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχεις κλειδώσει την εφαρμογή;; όταν είσαι στα recent φαίνεται το λουκέτακι;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Έχω κλειδώσει μόνο αυτές που θέλω να μένουν. Αλλά αν δεν πατήσω το "X" γιατί να σβήνονται μόνες τους; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Τη ρύθμιση "Clear cache when device is locked" την έχω στο Never. Δε βρίσκω κάτι άλλο... ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω κλειδώσει μόνο αυτές που θέλω να μένουν. Αλλά αν δεν πατήσω το "X" γιατί να σβήνονται μόνες τους; Αυτή τη ρύθμιση την έχεις κάνει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Σε μια μια εφαρμογή; Έλεος! Στο redmi note 3 που είχα δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο... Απλώς δεν τις αφαιρεί αν δεν πατήσεις το "χι". Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Σε μια μια εφαρμογή; Έλεος! Στο redmi note 3 που είχα δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο... Απλώς δεν τις αφαιρεί αν δεν πατήσεις το "χι". Ρυθμίσεις, μπαταρία, επιλογή εφαρμογών. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Ρυθμίσεις, μπαταρία, επιλογή εφαρμογών. Ευχαριστώ! Την γνωρίζω τη ρύθμιση, αλλά θα πρέπει για 100 εφαρμογές να κάνεις αυτό... Προς το παρόν απενεργοποίησα το Settings->Battery->Use adaptive battery να δω μηπως στρώσει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για πάμε.... Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για πάμε.... Sent from my MI 9 using Tapatalk Εμένα δείχνει 436ΜΒ και έχει μόνο το πρώτο bullet με λεκτικό "other". Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Εμένα δείχνει 436ΜΒ και έχει μόνο το πρώτο bullet με λεκτικό "other". Το ίδιο και σε εμένα.... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Το ίδιο και σε εμένα....Εμένα δείχνει 436ΜΒ και έχει μόνο το πρώτο bullet με λεκτικό "other".Νομίζω ότι στο παιδί πιο πάνω είναι η EU stable Ρομ ενώ η δική σας (όπως και η δική μου που δείχνει το ίδιο με σας) είναι η global stable Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Χθες μπήκα στο site της xiaomi, και κατέβασα το αρχείο .zip. ...2.11..., global stable, επειδή δεν είχα ΟΤΑ, και το πέρασα με το updater του κινητού,, ( με τις 3 τελείες). Kαι μια ερώτηση" Εχω θήκη flip cover στο mi 9. Πρόσεξα ότι όταν το κλείνω και το βάζω στο τσαντάκι, ανοίγει η οθόνη, και φυσικά ζεσταίνεται το κινητό, συν κατανάλωση μπαταρίας. Το έχω με κωδικό πρόσβασης και αναγνώριση προσώπου, δεν ξεκλειδώνει, αλλά είναι η οθόνη ανοιχτή και η θερμοκρασία ήταν ,,,46 κελσίου. Για αρχή πήρα 2 λαστιχακια , να πατάει το κάλυμμα στην οθόνη. Νομίζω κάποιος είχε γράψει,, δεν έχει λειτουργία ποκετ κλπ κλπ. Κάποια υπόδειξη ; ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Τώρα μου έβγαλε ενημέρωση σε global stable την .....2.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS_G3 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Παιδια με τις ειδοποιησεις που χανονται τπτ ακομα σε καμια αναβαθμιση ε; Περιεργο για xiaomi συνηθως τα διορθωνουν τετοια bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Παιδια με τις ειδοποιησεις που χανονται τπτ ακομα σε καμια αναβαθμιση ε; Περιεργο για xiaomi συνηθως τα διορθωνουν τετοια bugsΜε αυτό ζω διό ευδομαδες ειναι από τα δώρα της xiaomi από Δευτέρα ευτιχος έρχεται το κανονικό μου κινιτο από αντικατάσταση Παντός αν είχε Android one αυτή η συσκευή θα ήταν τερατακι από τα λίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Συμβαίνει τώρα!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts