pmakridis Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Το στικάκι είναι πάνω στην Oled η οποία και ειναι συνδεμένη με ethernet στο δίκτυο αλλά το στικάκι δεν βλέπει το δικτυο μέσω του ES Explorer παρα μονο βλέπει το laptop k την TV ... Αυτό έγινε μετά από ένα κλείσιμο του ρουτερ ενω πριν το έβλεπε το δίκτυο όπως και το NAS . Τι έχει γίνει ? Παιδιά ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το στικάκι, αλλά διάβασα πως δεν βλέπει εξωτερικούς δίσκους με ntfs αλλά μόνον fat32 Οι περισσότερες ταινίες που έχω όμως είναι πολύ μεγαλύτερες σε μέγεθος από αυτές που το fat32 μπόρει να διαβάσει... Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ή να απογοητευτώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα να εγκατασταθεί το cosmote tv app στο firestick και τον τρόπο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Έχει πάρει κανείς το τελευταίο 4κ ΜΑΧ;Το περιμένω σε 1-2 βδομάδες και ελπίζω να φορτώνουν όλα ακόμα πιο γρήγορα.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 XDA Developers: Unofficial LineageOS 18.1 brings Android TV 11 to the third-gen Amazon Fire TV Stick lineup. https://www.xda-developers.com/amazon-fire-tv-stick-3-lite-bootloader-unlock-android-11-lineageos-18-1/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 XDA Developers: Unofficial LineageOS 18.1 brings Android TV 11 to the third-gen Amazon Fire TV Stick lineup. https://www.xda-developers.com/amazon-fire-tv-stick-3-lite-bootloader-unlock-android-11-lineageos-18-1/Γιατί να το ρισκάρεις όμως με κίνδυνο να το μπρικαρεις;Άσε που ειδικά αν έχεις κανένα 4κ stick τρέχει σφαίρα τα Kodi, Netflix, Disney+ και δύσκολο βλέπω με το lineage να γίνει ακόμα πιο γρήγορο.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 δεν το κανεις μονο για το πιο γρηγορο. γουστα, συμβατοτητα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Υπάρχει βολικός τρόπος να τρέξει το ertflix σε Fire Stick; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Υπάρχει βολικός τρόπος να τρέξει το ertflix σε Fire Stick;Δοκίμασες να το βάλεις και δεν παίζει;Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 1 ώρα πριν, junglist said: Δοκίμασες να το βάλεις και δεν παίζει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο για δοκιμή, η ερώτηση δεν είναι για εμένα. Υπέθεσα ότι στο Amazon app store δεν υπάρχει, μια και δεν το βρήκα με γρήγορη αναζήτηση, και άρα θα πρέπει να φορτωθεί με sideload. Επειδή δεν ξέρω εάν το apk είναι εύκολα διαθέσιμο και εάν μπορεί να "χτυπήσει" κάπου, είπα να ρωτήσω εδώ εάν το έχει κάνει κανείς 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο για δοκιμή, η ερώτηση δεν είναι για εμένα. Υπέθεσα ότι στο Amazon app store δεν υπάρχει, μια και δεν το βρήκα με γρήγορη αναζήτηση, και άρα θα πρέπει να φορτωθεί με sideload. Επειδή δεν ξέρω εάν το apk είναι εύκολα διαθέσιμο και εάν μπορεί να "χτυπήσει" κάπου, είπα να ρωτήσω εδώ εάν το έχει κάνει κανείς Μια χαρά διαθέσιμο είναι αν ψάξεις με ertflix apk.Θα το δοκιμάσω μετά με το fire stick 4k που έχω.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Τελικά η εφαρμογή ξεκινάει κανονικά αλλά το remote δεν κάνει τίποτα.Οπότε είναι άχρηστη.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 παλιοτερα ειχαν δωσει για android tv νομιζω. Το εχω χασει τι συμβαινει. Παρτε τους και εσεις τηλεφωνα και email. εγω τους εχω σκισει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 παλιοτερα ειχαν δωσει για android tv νομιζω. Το εχω χασει τι συμβαινει. Παρτε τους και εσεις τηλεφωνα και email. εγω τους εχω σκισει.Αυτό λες να φταίει;Ότι θέλει ειδική εφαρμογή για Android Tv για να το βλέπει και το remote;Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΣας έχω τη λύση.Στο Kodi υπάρχει το ertflix από τον Twilight.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Ξεχάστε το δε δουλεύει από μόνη της η εφαρμογή . Μόνο μέσω Kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση, το Stremio το χρησιμοποιεί κανείς στο fire TV? Το Stremio το δουλεύω εδώ και κάποιους μήνες, γενικά παίζει ΟΚ, αλλά μερικές φορές εκεί που παίζει κανονικά ξαφνικά κλείνει η εφαρμογή. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην εφαρμογή ή αν το σύστημα την κλείνει γιατί γενικά φαίνεται να είναι αρκετά 'βαριά' εφαρμογή. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση, το Stremio το χρησιμοποιεί κανείς στο fire TV? Το Stremio το δουλεύω εδώ και κάποιους μήνες, γενικά παίζει ΟΚ, αλλά μερικές φορές εκεί που παίζει κανονικά ξαφνικά κλείνει η εφαρμογή. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην εφαρμογή ή αν το σύστημα την κλείνει γιατί γενικά φαίνεται να είναι αρκετά 'βαριά' εφαρμογή. Το είχα βάλει για ένα διάστημα αλλά μου φάνηκε να έχει πολύ λίγες πηγές σε σχέση με Kodi και έφαγε ξήλωμα.Πάντως η εφαρμογή έτρεχε μια χαρά.Έχεις το 4κ στικ ή το απλό;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Το είχα βάλει για ένα διάστημα αλλά μου φάνηκε να έχει πολύ λίγες πηγές σε σχέση με Kodi και έφαγε ξήλωμα.Πάντως η εφαρμογή έτρεχε μια χαρά.Έχεις το 4κ στικ ή το απλό;Sent from my LE2123 using TapatalkΤο απλό, 2nd Gen. Μόνο με το stremio μου το κάνει αυτό κάποιες φορές. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Το απλό, 2nd Gen. Μόνο με το stremio μου το κάνει αυτό κάποιες φορές. Είναι τιγκα ο χώρος;Πόσο ελεύθερο έχει;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Είναι τιγκα ο χώρος;Πόσο ελεύθερο έχει;Sent from my LE2123 using TapatalkΈχω λίγο πάνω από 1 GB ελεύθερο χώρο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Έχω λίγο πάνω από 1 GB ελεύθερο χώρο. Οπότε καλά είναι από χώρο.Βρες κάτι άλλο να κάνεις τη δουλειά σου.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, δουλεύει κανείς το tivimate iptv ή κάτι παρόμοιο σε fire tv stick? Δουλεύει ΟΚ? Γιατι θέλει ένας γνωστός μου ένα μηχάνημα αποκλειστικά για χρήση tivimate. Λέω να του προτείνω το fire tv μιας και εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσα χρόνια που το έχω. Αλλά δεν έχω δουλέψει iptv να του πω σίγουρα ότι θα είναι ΟΚ. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts