Jump to content

Οι xειρότερες ταινίες

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε σου αρεσε η φονικη συχνοτητα??? Εγω ξετρελαθηκα!!!

για θυμίστε μου βρε παιδιά ποιά ταινία είναι αυτή γιατί παίζει να ναι μία που ψάχνω τον τίτλο της εδώ κ κανα 5άρι χρόνια...

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το White Noise πρεπει να ειναι.

Δεν τα παω και πολυ καλα με τους ελληνικους τιτλους...:O

Το White Noise πρεπει να ειναι.

Δεν τα παω και πολυ καλα με τους ελληνικους τιτλους...:O

Όχι, τo White Νoise λεγόταν "Λευκός Θόρυβος".

To "Φονική Συχνότητα" λεγόταν Frequency και έπαιζαn o Dennis Quaid και ο Jim Caviezel.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Όχι, τo White Νoise λεγόταν "Λευκός Θόρυβος".

To "Φονική Συχνότητα" λεγόταν Frequency και έπαιζαn o Dennis Quaid και ο Jim Caviezel.

Eμα βοηθα βρε dessert~!~!~...καλα που εισαι κι εσυ γιατι εγω με τους Ελληνικους τιτλους εχω μεσανυχτα...:mad: :O Ουτε που μου ηρθε στο μυαλο το frequency...

Aληθεια tτο εχω δει?Δεν μου ερχεται στο μυαλο...:worry:

Α θυμηθηκα κι αλλο ενα,οπου εφυγα στα μισα της ταινιας.

"Φονικη συχνοτητα"..πριν 6-7 χρονια...χ α λ ι α:X

"Η τρύπα"... χωρίς κανένα σχόλιο. :wacko: http://www.imdb.com/title/tt0242527/

Μου φαίνεται εσείς οι γυναίκες είστε πολύ δύσκολες στα έργα , .. ή σας αρέσουν έργα στυλ Alter Ego με τον Ρουβά :p

Η "Φονικη συχνοτητα" είναι μέσα στα 20 καλύτερά μου έργα, φοβερό σενάριο , τρομερή πλοκή και εξαιρετικό καστ και το "Η τρύπα" , μου φάνηκε μια χαρά εργάκι , νεανικό καστ , ωραία μουσική , αγωνία και ένα φινάλε που θα το ζήλευε και ο Χίτσκοκ! (... λέμε τώρα , βάζω και λίγη σάλτσα)

Μια κοτσάνα που είδα τυχαία τελευταία (το copιαρε ένα φιλαράκι που είναι πωρωμένος με την Paris Hilton και είπα να ρίξω μια ματιά ... όχι γι ' αυτήν φυσικά :shifty: :whistle: ) ήταν το The Hillz (2004) , ΜΗΝ το δείτε ΠΟΤΕ , πιστεύω οτι το γύρισαν σε 90 λεπτά ακριβώς .... όσο και η διάρκεια του έργου! (δεν είναι και τυχαίο και το 1.7/10 απο το IMDb)

Υ.γ. μου ήρθε στο μυαλό άλλη μια πατάτα ... Αρσενικός Ζιγκολό: Ωραίος και... Ευρωπαίος! ... τρελή κοτσάνα !

(παίζει και το υπόδειγμα Κρητικού ... ο Κώστας Σόμμερ :knife: :protest:)

Εγώ δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναναφέρει, αλλά η ταινία για την οποία θα προτιμούσα να έβγαζα τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια παρά να την ξαναδώ είναι το "Dude, Where is My Car" με αυτό το "πράγμα" που νομίζει ότι είναι ηθοποιός, τον Ashton Kutcher.

ΠΩΣ στο διάολο, κατάφερε να πάρει πράσινο φως αυτό το έκτρωμα για να βγει στους κινηματογράφους;; :mad: :mad: :mad: :protest:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ιλουστρασιον (Ελληνικο με τον Μπεζο). Μεγαλυτερη πατατα δεν εχω δει, κριμα το bandwidth που χαλασα. Οπως επισης και το μια μελισσα τον Αυγουστο :down:

Εγώ δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναναφέρει, αλλά η ταινία για την οποία θα προτιμούσα να έβγαζα τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια παρά να την ξαναδώ είναι το "Dude, Where is My Car" με αυτό το "πράγμα" που νομίζει ότι είναι ηθοποιός, τον Ashton Kutcher.

ΠΩΣ στο διάολο, κατάφερε να πάρει πράσινο φως αυτό το έκτρωμα για να βγει στους κινηματογράφους;; :mad: :mad: :mad: :protest:

Απο'μενα παντως εχει το πρασινο φως....:p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

H πιο τραγική ταινία ever είναι το The Lake House (2006) με Sandra Bullock και Keanu Reeves. :down:

Πρώτη φορά στη ζωή μου που παραλίγο να κοιμηθώ στο σινεμά. Τι ξενέρωτο έργο, τι ανούσιο...Καμία ανατροπή, μηδέν ρυθμός .. πω πω ένα αίσχος!!!

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Date Movie σιγουρα στη 10αδα.

Κακογουστο,κρυο,χιουμορ καθολου και γενικως μια αθλιοτητα.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

H πιο τραγική ταινία ever είναι το The Lake House (2006) με Sandra Bullock και Keanu Reeves. :down:

Πρώτη φορά στη ζωή μου που παραλίγο να κοιμηθώ στο σινεμά. Τι ξενέρωτο έργο, τι ανούσιο...Καμία ανατροπή, μηδέν ρυθμός .. πω πω ένα αίσχος!!!

Εμενα μου αρεσε αρκετα...αλλα το περιμενα καλυτερο απο το τρειλερ που ειχα δει.

Κιανου Ριβς....:respect:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα μου αρεσε αρκετα...αλλα το περιμενα καλυτερο απο το τρειλερ που ειχα δει.

Κιανου Ριβς....:respect:

Δείτε το βασικό ένστκτο 2 και τότε τα λέμε

Δείτε το βασικό ένστκτο 2 και τότε τα λέμε

Ξεκινουσε πολυ ωραια και η πλοκη στην διαρκεια της ταινιας ηταν καλη αλλα ξενερωσα τοσο πολυ με το φιναλε που καταστραφηκε ολη η αισθηση. Λιγο αιμα παραπανω επισης δεν θα εβλαπτε :knife:

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

• 4 months later...
Από τις πρόσφατες θα πώ το "Ερωτευμένη Τζέιν",από παλαιότερες αν και δεν την είδα-φυσικά-σε κινηματογράφο,αλλα σε dvd,το "Χούλιγκανς",μια δική μας παραγωγή που πολλοί θα θυμάστε για την θρυλική ατάκα "παιδι μου η αλήθεια βρίσκεται στο λόγο του θεόυ"-"όχι πατέρα!Η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols!!":knife:

ap ta palia the first wifes club.To xa dei sto cinema tote kai akoma na suneltho:lol:kai ap ta kapos prosfata dhl 4 xronon:lol:the stepford wifes.Akoma kai h nikol eipe pos metaniose pou ekane auto to Ektroma:ninja:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

από το matrix το τρίτο μέρος σε σχέση με τα υπόλοιπα και κυρίως το πρώτο έκανε απλά ... θόρυβο.

οι πειρατές της καραιβικής επίσης το τρίτο μέρος

οι άγγελοι του τσάρλι - (εδώ φταίω εγώ που μπήκα μεσα στην αίθουσα)

και το spiderman το τρίτο (χίλιες φορές να με τσιμπούσε μαύρη άραχνη)

ααα...και το 7 χρόνια στο θιβέτ

[sIGPIC][/sIGPIC]

η πιο πρόσφατη "πατάτα" που είδα ήταν ... η καούκα του (λατρεμένου κατά τα άλλα) Νικολας Κέιτζ στο NEXT .... αι-αι-αιιιιιισχοοςςςς !!!

(κάποιος να στείλει την Τζέσικα Μπιλ σπίτι της, γίνεται ? το κορίτσι είναι για μέχρι 7th Heaven, όχι και για κινηματογράφο ... μου κατέστρεψε και το υπέροχο The Illusionist...)

Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty.

Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind.

-->"As Good As It Gets"

Otan eixa prwtodei to Napoleon Dynamite(prin 2,5-3 xronia), me to zori katafera na bgalw thn tainia.

Thn 3anaeida prosfata kai mporw na pw oti telika einai mia epioikos poiotikh koutamaritsa!

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

mia alh pou mou the sto mialo ,HOME ALONE 4:lol:plasaristhke san sequel tou home alone 1 kai fusika htan gia to video.

MEGAALH PATATA.alagmenoi hthopioi pou phgan na miasoun tous arxikous xarakthres.Alagmenoi lhstes.eno to pedaki pou ekane ton Kevin mc alister,htan h proth fora pou htheles na ton piasoun oi lhstes kai na ton @@@@@@@:lol:MH TH DEITEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.