Jump to content

Οι xειρότερες ταινίες

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ALIEN vs PREDATOR 2,,,,,μεγαλη απογοητευση...Περιμενα πολλα παραπανω, ειδικα επειδη μου αρεσε το πρωτο και περιμενα εν αγωνιως τη συνεχεια!!!

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

NIGTHWATCH ΚΑΙ DAYWATCH!!!

Aισχος μιλάμε!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Aισχος μιλάμε!!!!

+1!!!

Βλέπεις τα trailers, λες θα είναι ότι πιο εκπληκτικό έχεις δει τα τελευταία χρόνια και οι ταινίες είναι ο ορισμός της πατάτας. Η πλάκα είναι ότι είδα την πρώτη και δεν μου έφτανε, είδα και τη δεύτερη μπας και έκανα λάθος... :p

Επίσης χάλια ήταν το Because I Said So, του οποίου οι ερμηνείες είναι επιπέδου δημοτικού, και σπαταλούνται άδικα τόσοι γνωστοί ηθοποιοί...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

+1!!!

Βλέπεις τα trailers, λες θα είναι ότι πιο εκπληκτικό έχεις δει τα τελευταία χρόνια και οι ταινίες είναι ο ορισμός της πατάτας. Η πλάκα είναι ότι είδα την πρώτη και δεν μου έφτανε, είδα και τη δεύτερη μπας και έκανα λάθος... :p

Όντως. Απίστευτες πατάτες. Και εγώ έτσι την πάτησα...

Manipulative trailers :p

Όντως. Απίστευτες πατάτες. Και εγώ έτσι την πάτησα...

Manipulative trailers :p

Όντως... Θα βγει τελικά το τρίτο, να ολκληρωθεί η πατατοσαλάτα; :p

• 3 months later...
Η χειρότερη ταινία που έχω δει είναι το "Σπαρτιάτες για κλάματα"πολύ κακή παρωδία, και τα αστεία τραβηγμένα από τα μαλλιά.:vava::dash:
Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;)

Η χειρότερη ταινία που έχω δει είναι το "Σπαρτιάτες για κλάματα"πολύ κακή παρωδία, και τα αστεία τραβηγμένα από τα μαλλιά.:vava::dash:

Αυτη που σατυριζει τους 300?

Αυτη που σατυριζει τους 300?

Ναι, το Meet the Spartans... Εντάξει, δεν περιμένει κανείς και κάτι διαφορετικό... Χιούμορ και αστεία επιπέδου γυμνασίου (στην καλύτερη των περιπτώσεων)...

Το hostel 1,το 2 δεν ειχα κουργιο να το δω..Η υποθεση εχασκε απο παντου..Αλλα αυτο δεν ειχε σημασια η κλασσικη συντγη του ταραντινο ειναι σφαξιμο κι αιμα..Τα παιδια ελαφρως ψυχωτικοι δολοφονοι,αυτα δεν ηταν παιδια ηταν φρικια, η σκηνη στην τουαλετα γενικα πιο χααζη υποθεση δεν εχω ξαναδει..

Η χειρότερη ταινία που έχω δεί είναι το "Θα χυθεί αίμα" (there will be blood).Πραγματικά,απαίσια ταινία.:devil:

Ναι, το Meet the Spartans... Εντάξει, δεν περιμένει κανείς και κάτι διαφορετικό... Χιούμορ και αστεία επιπέδου γυμνασίου (στην καλύτερη των περιπτώσεων)...

Εχεις απολυτο δικιο!Τρισαλθια ηταν!!Με ειχε παρει κ ο υπνος οσο την εβλεπα! :lol:

Aισχος μιλάμε!!!!

Μιλάμε όμως για budget κάτω απο 3 μύρια € (το καθένα) ...

Είναι όμως σαφώς ανώτερο απ'το Matrix 3 πχ. που είχε budget 70 μύρια!!! :cool:

Το hostel 1,το 2 δεν ειχα κουργιο να το δω..Η υποθεση εχασκε απο παντου..Αλλα αυτο δεν ειχε σημασια η κλασσικη συντγη του ταραντινο ειναι σφαξιμο κι αιμα..Τα παιδια ελαφρως ψυχωτικοι δολοφονοι,αυτα δεν ηταν παιδια ηταν φρικια, η σκηνη στην τουαλετα γενικα πιο χααζη υποθεση δεν εχω ξαναδει..

τι σχεση εχει ο Ταραντινο με το Χοστελ?:wacko:

Είναι παραγωγός και στα 2...

ε και?:wacko:τι φταει ο Ταραντινο που η ταινια δεν βγηκε καλη(εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ)?Δεν ειναι σεναριογραφος της ταινιας ουτε σκηνοθετης οποτε δεν φταει αυτος...;)

Νομιζω οτι το λεω ξεκαθαρα.Η ταινια ειναι του στυλ και φιλοσοφια Ταραντινο..Και περιεργως ειναι και παραγωγος...Για μενα ειναι κακη παραγωγη γιατι εχει τρομρες τρυπες στο σεναριο..

Εκει με την δολοφονια στις δημοσιες τουαλετες του σηδιροδρομικου σταθμου.Που το παιδι σκοτωνει εναν πολυ δυνατοτερο του αντρα σε κοινοχρηστο χωρο.Φευγει κυριος.Τριγυρναει ωρα στον σταθμο και κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα..

.Γενικως αν εψαχνες λογικη αληθοφανη ιστορια ερμηνιες κτλ δεν υπηρχε πουθενα..Το μονο που υπηρχε ηταν σκηνες βιας και ωραιες γυναικες..Οι αλλες ταινιες του Ταραντινο εχουν μια ποιητικοτητα τουλαχιστον .Αν και για μενα ειναι το προσχημα η ολη ιστορια για να δουμε αγριες σκηνες που δεν με ελκυουν.Οι αηδιαστικες σκηνες με αρρωστησαν..Κακιστη εμπειρια..

ε και?:wacko:τι φταει ο Ταραντινο που η ταινια δεν βγηκε καλη(εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ)?Δεν ειναι σεναριογραφος της ταινιας ουτε σκηνοθετης οποτε δεν φταει αυτος...;)

"Roth pumped out a first draft script, Tarantino helped with the edits, and agreed to offer the "Quentin Tarantino Presents" headline. From there, Roth took the reigns during the shooting process, and Tarantino returned to help out with post-production and MPAA rating strategies. Technically, Tarantino played Producer of Hostel, but in more ways than one, he was the film's mentor."

http://www.killermovies.com/h/hostel/reviews/n6x.html

Άν δε γνωρίζεις αγγλικά λέει πως ο Tarantino τροποποίησε το σενάριο και έβαλε το χεράκι του και στη σκηνοθεσία...

• 1 month later...
Δεν μου έρχεται συγκεκριμένη ταινία που ήταν απαίσια... Αλλά θεωρώ πως όλα σχεδόν τα θρίλλερ είναι το λιγότερο άθλια :down:
Destiny found.

Δεν μου έρχεται συγκεκριμένη ταινία που ήταν απαίσια... Αλλά θεωρώ πως όλα σχεδόν τα θρίλλερ είναι το λιγότερο άθλια :down:

Κοίτα αυτό που λες είναι πολύ γενικό.

Η σημαντικότερη ερώτηση είναι:

Σου αρέσουν τα θρίλερ;;

Γιατί αν δε σου αρέσουν γενικά τα θρίλερ (και δεν ξέρω και τι εννοείς θρίλερ - τα σπλάτερ ή π.χ. την Έκτη Αίσθηση;; ) είναι λογικό πως όσα και να δεις δε θα σου αρέσουν.

Και εμένα π.χ. δε μου αρέσουν οι ταινίες εποχής (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Οπότε όσες και να δω δεν πρόκειται και να μου αρέσουν ακόμα και αριστουργήματα να είναι για το είδος τους, γιατί εγώ άλλα πράγματα θέλω από μια ταινία και όχι εξαιρετικά κουστούμια.

Το ίδιο ισχύει και με τα θριλερ.

Ήταν άθλια λοιπόν με ποιά λογική; Γιατί πρέπει να σε ενημερώσω πως βασικός στόχος κάποιων ειδών θρίλερ ΕΙΝΑΙ το να είναι... άθλια :p (βλ. Hostel, Saw).

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Κοίτα αυτό που λες είναι πολύ γενικό.

Η σημαντικότερη ερώτηση είναι:

Σου αρέσουν τα θρίλερ;;

Γιατί αν δε σου αρέσουν γενικά τα θρίλερ (και δεν ξέρω και τι εννοείς θρίλερ - τα σπλάτερ ή π.χ. την Έκτη Αίσθηση;; ) είναι λογικό πως όσα και να δεις δε θα σου αρέσουν.

Και εμένα π.χ. δε μου αρέσουν οι ταινίες εποχής (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Οπότε όσες και να δω δεν πρόκειται και να μου αρέσουν ακόμα και αριστουργήματα να είναι για το είδος τους, γιατί εγώ άλλα πράγματα θέλω από μια ταινία και όχι εξαιρετικά κουστούμια.

Το ίδιο ισχύει και με τα θριλερ.

Ήταν άθλια λοιπόν με ποιά λογική; Γιατί πρέπει να σε ενημερώσω πως βασικός στόχος κάποιων ειδών θρίλερ ΕΙΝΑΙ το να είναι... άθλια :p (βλ. Hostel, Saw).

Για να πω την αλήθεια, για να μου αρέσει ένα θρίλερ πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο...

Σπλατεριές τύπου Final Destination, Saw και Hostel τις αντέχω γιατί μπορεί να είναι κάφρικες εντελώς, έχουν όμως έστω και ένα στοιχείο αληθοφάνειας.

Θρίλερ, τύπου "It's alive" που είναι εντελώς μα εντελώς μούφα, δεν έχουν κάποια πρωτότυπη πλοκή κλπ, με απωθούν. Τις προάλες είδα αναγκαστικά ένα θρίλερ με κάτι κούκλες από αυτές που χρησιμοποιούν οι εγγαστρίμυθοι. Ήταν τόσο βαρετό και τόσο απαίσιο που με πήρε ο ύπνος :p

Για να μη σε μπερδεύω, μου αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ, τα θρίλερ αγωνίας όταν είναι καλοφτιαγμένα και προσεγμένα. Δεν μου αρέσουν θρίλερ τύπου Wrong Turn με ανθρωπόμορφα τέρατα και θρίλερ που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου (π.χ περπατάει η πρωταγωνίστρια άγρια μεσάνυχτα, βρίσκει ανοιχτή την πόρτα του νεκροταφείου, μπαίνει μέσα και ψάχνει τους τάφους :lol:)

Destiny found.

Για να πω την αλήθεια, για να μου αρέσει ένα θρίλερ πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο...

Σπλατεριές τύπου Final Destination, Saw και Hostel τις αντέχω γιατί μπορεί να είναι κάφρικες εντελώς, έχουν όμως έστω και ένα στοιχείο αληθοφάνειας.

Θρίλερ, τύπου "It's alive" που είναι εντελώς μα εντελώς μούφα, δεν έχουν κάποια πρωτότυπη πλοκή κλπ, με απωθούν. Τις προάλες είδα αναγκαστικά ένα θρίλερ με κάτι κούκλες από αυτές που χρησιμοποιούν οι εγγαστρίμυθοι. Ήταν τόσο βαρετό και τόσο απαίσιο που με πήρε ο ύπνος :p

Για να μη σε μπερδεύω, μου αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ, τα θρίλερ αγωνίας όταν είναι καλοφτιαγμένα και προσεγμένα. Δεν μου αρέσουν θρίλερ τύπου Wrong Turn με ανθρωπόμορφα τέρατα και θρίλερ που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου (π.χ περπατάει η πρωταγωνίστρια άγρια μεσάνυχτα, βρίσκει ανοιχτή την πόρτα του νεκροταφείου, μπαίνει μέσα και ψάχνει τους τάφους :lol:)

Τώρα σε πιάνω.

Βέβαια, είναι η περίπτωση που σου λέω εγώ με τα έργα εποχής: αν δω μια πολεμική ταινία εποχής μπορεί και να μου αρέσει για την υπόθεση (όπως κάνεις εσύ με τα ψυχολογικά θρίλερ). Αν είναι εποχής ΚΑΙ ρομαντικό (π.χ. Pride & Prejudice) απλά δεν την παλεύω ούτε μισάωρο (όπως λες εσύ για τα splatter).

π.χ. εγώ το Wrong Turn το βρήκα πολύ καλό για splatter. Αλλά αυτό γίνεται μόνο όταν σου αρέσει ένα είδος και ξέρεις τι ψάχνεις από μια ταινία του εκάστοτε ειδους ;)

ΥΓ: Anyway, γούστα είναι αυτά. Άλλωστε και εγώ είμαι απόλυτος όσον αφορά τα έργα εποχής - ωστόσο παραδέχομαι ταυτόχρονα πως δεν μπορώ και να τα κρίνω γιατί και πολλα δεν έχω δει και είμαι προκατειλημένος όταν πάω να δω μια τέτοια ταινία.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Χειρότερες για μένα:

Dreamcatcher

Wayne's world

Dolce Vita (ναι το γνωστό αριστούργημα για πολλούς!)

2001: Space Odyssey (το άλλο "αριστούργημα")

Δε μου ερχεται κάτι άλλο τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Childe Roland to the Dark Tower came...