georgemv Δημ. 6 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Σεπτεμβρίου Πρέπει να επενδύσουν σε τεχνολογία MultiSIM, μέχρι τότε ισχύει αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Εχω στο iPhone XR ενεργοποιημένη την esim. Μου είχαν δώσει φάκελο με qr τώρα θέλω να αλλάξω κινητό ποια είναι η διαδικασία; Μπορώ με το παλιό qr να μεταφερθεί η esim στο καινούργιο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, akis8607 said: Εχω στο iPhone XR ενεργοποιημένη την esim. Μου είχαν δώσει φάκελο με qr τώρα θέλω να αλλάξω κινητό ποια είναι η διαδικασία; Μπορώ με το παλιό qr να μεταφερθεί η esim στο καινούργιο τηλέφωνο; Ναι, την αφαιρείς από το παλιό κινητό και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία που είχες κάνει εξαρχής στο νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, minast said: Ναι, την αφαιρείς από το παλιό κινητό και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία που είχες κάνει εξαρχής στο νέο. Λειτουργεί ακόμα το παλιό qr που είχαν δώσει; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Στη Vodafone, ναι. Στην Cosmote πρέπει να παίρνεις νέα eSIM. Πάντως, έχει περάσει καιρός από τότε που το έκανα τελευταία φορά. Παρότι δεν έχω ακούσε να έχει αλλάξει κάτι, όποιος θέλει καλό είναι να πάρει και μία γρήγορη επιβεβαίωση από την τεχνική υποστήριξη 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Ακόμα έτσι είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου Μόλις μίλησα με την Εξυπηρέτηση Πελατών και με διαβεβαίωσαν ότι το πρόγραμμα wifi on the spot δεν υποστηρίζει eSIM προς το παρόν, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα καρτοκινητής που υποστηρίζουν eSIM κανονικά. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία με το θέμα, εάν επιβεβαιώνεται ή αν υπάρχει περισσότερη ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου Όντως μόνο στα προγράμματα φωνής συμβολαίου και καρτοκινητής δίνουν. Ούτε καν σε I4S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου 1 hour ago, paanos said: Όντως μόνο στα προγράμματα φωνής συμβολαίου και καρτοκινητής δίνουν. Ούτε καν σε I4S Σε CU που θελω εγώ φαντάζομαι καλύπτομαι απο το "καρτοκινητής " . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου Σωστά 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsoti Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου καλησπερα… μια βοηθεια… κατοπιν επικοινωνιας με vodafone, κι αφου πηρα 4 διαφορετικες απαντησεις, καταληξαμε στο εξης : εχοντας κινητο Samsung και smartwatch Samsung lte (υποστηριζει esim), προς το παρον δεν υπαρχει η δυνατοτητα ωστε να εχω στις 2 συσκευες το ιδιο νουμερο, στο κινητο με φυσικη sim και στο ρολοι με esim… γνωριζετε αν στους αλλους παροχους υπαρχει αυτη η υποστηριξη?… απο vodafone ειπαν οτι θα την εχουν στο μελλον, αγνωστο ομως ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, mantsoti said: καλησπερα… μια βοηθεια… κατοπιν επικοινωνιας με vodafone, κι αφου πηρα 4 διαφορετικες απαντησεις, καταληξαμε στο εξης : εχοντας κινητο Samsung και smartwatch Samsung lte (υποστηριζει esim), προς το παρον δεν υπαρχει η δυνατοτητα ωστε να εχω στις 2 συσκευες το ιδιο νουμερο, στο κινητο με φυσικη sim και στο ρολοι με esim… γνωριζετε αν στους αλλους παροχους υπαρχει αυτη η υποστηριξη?… απο vodafone ειπαν οτι θα την εχουν στο μελλον, αγνωστο ομως ποτε. Η Cosmote δίνει multisim, αλλά νομίζω μόνο φυσικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, mantsoti said: καλησπερα… μια βοηθεια… κατοπιν επικοινωνιας με vodafone, κι αφου πηρα 4 διαφορετικες απαντησεις, καταληξαμε στο εξης : εχοντας κινητο Samsung και smartwatch Samsung lte (υποστηριζει esim), προς το παρον δεν υπαρχει η δυνατοτητα ωστε να εχω στις 2 συσκευες το ιδιο νουμερο, στο κινητο με φυσικη sim και στο ρολοι με esim… γνωριζετε αν στους αλλους παροχους υπαρχει αυτη η υποστηριξη?… απο vodafone ειπαν οτι θα την εχουν στο μελλον, αγνωστο ομως ποτε. Σε Cosmote δίνει μέσω υπηρεσίας MultiSIM. Προσοχή στο κόστος, σε unlimited πρόγραμμα κοστίζει 25 Ευρώ τον μήνα η έξτρα κάρτα. Στα άλλα προγράμματα κοστίζει 5. 6 ώρες πριν, minast said: Η Cosmote δίνει multisim, αλλά νομίζω μόνο φυσικές. Παλιά είχα multiSIM σε eSIM, κάποια καταστήματα λένε βλακείες ότι δεν γίνεται η multiSIM eSIM, κτλ. Νομίζω δεν ισχύει γιατί παίζουν τα ρολόγια Samsung με τη multiSIM... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Το είδα διαφημηση στο instagram 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 39 minutes ago, eridion25 said: Το είδα διαφημηση στο instagram https://travel.vodafone.com/europe-esim Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts