GMF80 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Το A51 εχει 4000 μπαταρια. Διαβαζα κριτικες στο skroutz και γραφουν οτι δεν κραταει η μπαταρια!!! Αν το χα στα χερια μου θα βγαζα 10ωρες SOT.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Βαζω για τo s10 plus αλλα δεν βρισκει κατι Στο sammobile την εχει κανονικα Η ιδια rom δεν ειναι? Λεω να κατεβασω την γερμανικη γιατι λενε οτι ειναι πιο σταθερες γενικα ( αν ισχυει) Κανελοοο Καλημερα!:D Τι εννοεις δεν βρισκεις κατι? Πηγαινε πρωτα ρυθμισεις/πληροφοριες για το τηλεφωνο/πληροφοριες για το λογισμικο , μπες κοιτα κατω-κατω τα τρια τελευταια γραμματα.Αυτα που θα βρεις θα βαλεις στο region. Και στο model θα βαλεις SM-G975F Εκτος και εαν δεν εχεις το F αλλα κανενα αλλο: Για να δει καποιος οπτικα τα τελευταια λειτουργικα για S10 plus ευρωπαικα με καταληξη F εδω---->https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10-plus/firmware/#SM-G975F Πως βλεπουμε το Region του λειτουργικου μας Edited February 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Το A51 εχει 4000 μπαταρια. Διαβαζα κριτικες στο skroutz και γραφουν οτι δεν κραταει η μπαταρια!!! Αν το χα στα χερια μου θα βγαζα 10ωρες SOT.... Βρε αγορι μου οι περισσοτεροι κατοχοι που γραφουν εκει ειναι καθημερινοι απλοι καταναλωτες που δεν γνωριζουν οτι θελει στησιμο μια συσκευη. Και αυτοι ολοι την πατανε γιατι στο συνολο τους τι κανουν ? Μπαινουν στο Fb ,στο browser να ψαξουν κατι κτλ.Τα βασικα δηλαδη... Ε δεν ξερουν οτι σε ενα λειτουργικο του 2020 τρεχουν τα παντα γιατι οπως εχω πει στο παρελθον ολες οι εφαρμογες ειναι "καταστηματα" με ανοιχτες τις πορτες (παρασκηνιο) και ξοδευουν πορους ακομα και οταν δεν τις χρησιμοποιεις.Οταν λοιπον ενας κανει 3-4 καθημερινα πραγματα και τρεχουν αλλα 20 ε θα χανει μπαταρια γιατι θελουν και αυτοι πελατεια χαχαχα. Δεν βλεπεις η κομπλεξικια google σωνει και καλα μας ζητα καθε φορα να εγκαταστησουμε το music play , google photos, κτλ. Το λειτουργικο ειναι απο μονο του εκβιαστικο ,δικτατορικο θελει να κανεις ντε και καλα αυτα που θελει αυτο. Η μεγαλυτερη κριση στον πλανητη δεν ειναι οικονομικη , δεν ειναι διατροφικη . Ειναι η παγκοσμια δικτατορια του Ιντερνετ και των εταιριων. Τολμα να ρωτησεις στο δρομο: Μηπως ξερετε προς τα που πεφτει η ταδε οδος? Απαντηση: Δεν εχεται κινητο κυριε να τη βρειτε στο Gps? Χαχαχα Edited February 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Μαζι σου. Εννοειται οτι το ξερω πως λειτουργουν..Ετσι για πλακα το εγραψα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Θεματακια με την εφαρμογη φροντιδα. Εχω πανω απο μιση ωρα που βρισκομαι στο Fb , δειχνει οτι ειμαι 3λ. Χθες ενα εκανα τηλεφωνικη κληση 21 λεπτα εδειχνε 5λ. Το λειτουργικο ειναι ακομα Beta βαφτισμενο επισημο οκ πιστευω οτι το επομενο πατς , η ενημερωση μηνα δηλαδη θα ειναι μεγαλη σε μεγεθος. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω κοιταξτε κλεινω περιπου 1 ωρα στο Fb γραφω καπου με αθλητικο περιεχομενο και αυτο λεει οτι ειμαι 3λ μεσα χαχαχα Τα ιδια εκανε και χθες στο τηλεφωνο δεν εγραψε σχεδον καθολου την κληαη που εκανα.Αλλα τα δειχνει σωστα αλλα λαθος Edited February 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Όλο και μας λες να μην την βάλουμε... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Αυτα ειναι εσωτερικα προβληματα εφαρμογων δεν σημαινει οτι λειτουργικα στον τελικο χρηστη εχει θεμα.Χοντρο-Bug δεν εχω εντοπισει μην επιρεαζεσε απο τις λεπτομεριες.Το Android-10 ειναι μια χαρα λειτουργικο .Οκ το πανε λαου-λαου προφανως ειχαν υποσχεθει στο χρονοδιαγραμμα να βγει Ιανουαριο . Τυχαιες Αναλυσεις κανουμε σε διαφορα σημεια του που δεν εχουν και τεραστια σημασια. Ενας που θα αποφασισει να το βαλει φλεβαρη η Μαρτη δεν θα χασει και κατι σοβαρο. Edited February 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Δεν έχω εντοπίσει και εγώ κάποιο χοντρό bug. Το patch του Ιανουαρίου πάντως δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, 150 MB αν θυμάμαι καλά, μου ήρθε προχτές, πριν κάνω hard reset. Όντως έχει θέμα η φροντίδα θεραπείας, νομίζω και στο sot Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Τα θεματα που μπορει να ψιλο ξενισουν καποιον εκ πρωτης.. Ο ηχος για να ακους σωστα στο youtube δεν ρυθμιζεται καλα οτι και να κανεις στις ρυθμισεις dolby αλλα και στις υπολοιπες ειναι λες και βγαινει απο τουνελ σαν να μπουκωνεις με το δαχτυλο λιγο το ηχειο ,πριν στην 9 δουλευαν εξαιρετικα τα πριμα. Τα χρωματα στο youtube ειναι λιγο λαμπιριζων. Ασταθεια στις ρυθμισεις και ποσοστα της φροντιδας. Το σοτ κατα περιοδους παρουσιαζει drain στην προσπαθεια της η google για μεγαλυτερο ελεγχο τοποθεσιας κτλ. Εμμονη να βαλεις ντε και καλα εφαρμογες της ενω εχω απενεργοποιησει τον chrome και youtube γιατι δουλευω αλλα opera και vanced σε ανυποπτο χρονο μου τα εκανε εγκατασταση τα οποια τα απενεργοποιησα ξανα. Ο αισθητηρας αυτοματου φωτισμου παρουσιαζει ασταθεια προσπαθεις να τον ρυθμισεις αλλα επανερχεται πολλες φορες στις προηγουμενες ρυθμισεις. Ασταθεια η οποια υπηρχε και στην 9 τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας αλλα στην πορεια τοτε διορθωθηκε και δουλευε πολυ καλα. Edited February 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Κατάλαβα λάθος, ή δεν υπάρχει τρόπος να περάσω bookmarks από τον Chrome στον Opera, από το κινητό μόνο..? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Φοβάμαι ότι αυτές οι αστάθειες, λόγω και της έλευσης του νέου GALAXY σε λίγες μέρες, ίσως δε διορθωθούν. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Τι εννοείς? Το ίδιο One Ui 2 θα μοιράζονται, όπως και το S10 άλλωστε. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Οχι λειτουργικα τα ιδια θα ειναι η βασικη διαφορα που θα αντιλαμβανεται ενας κατοχος θα ειναι στο πολυ μεγαλο το ultra περισσοτερα mpixel στην καμερα. Τωρα γιαυτα δηθεν η samsung για να αγορασει καποιος το πιο καινουργιο αφηνει bugs στο προηγουμενο δεν ισχυει αυτοι βγαζουν 50 συσκευες το χρονο αυτες που ερχονται ευρωπη και τοσες αλλες που δεν ερχονται . Edited February 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Ευχαριστα νεα:p Μεγαλη βελτιωση στο stand by της συσκευης. Το bug που εγραψα πιο πανω νωριτερα για τον αισθητηρα αυτοματου φωτισμου τον απενεργοποιησα εδω και 2 ωρες το deep-sleep εκτιναχθηκε απο το 63% στο 80%:D Για την ωρα μη δουλευετε αυτοματο φωτισμο μεχρι να θυμηθει η sammy να τον διορθωσει χεχε. :shock::shock::shock::shock::shock: Τωρα κοιμαται καλα:zzz::zzz::zzz: Edited February 1, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 (edited) Πιστευω οτι μετα απο καθε update που παρουσιαζει προβλημα χρειαζεται υπομονη και οχι πανικος και επιστροφη στην προηγουμενη εκδοση. Ειτε με καποιες τροποιησεις ειτε με το επομενο update θα λυθει το προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 2, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα, κάτοχος κινητού αγορασμένο από Vodafone. Προτείνετε αρχικό στήσιμο σύμφωνα με τον οδηγό στην πρώτη σελίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Αν δεν θες να εισαι ενας απο αυτους που διαμαρτυρονται για μικρη μπαταρια εννοειται! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Αν δεν θες να εισαι ενας απο αυτους που διαμαρτυρονται για μικρη μπαταρια εννοειται! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUO Ξέχασα να σας αναφέρω ότι το στήσιμο αφορά τα android 10, o αρχικός οδηγός ταιριάζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Ναι. Μια χαρα κανει τη δουλεια. Εγω τα εχω εφαρμοσει σε S10e. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Φίλε s_wind μια βοήθεια αν ξέρεις. Δεν μου εκανε sync τις επαφές από χτες και έκανα remove τον λογαριασμό και τον ξαναέβαλα. Και τώρα δεν μου εμφανίζει καν την επιλογή! Ούτε στα διαθέσιμα accounts for sync μέσα στις επαφές. Εγώ την αίσθηση ότι είναι κάτι που έχω κόψει ή βγάλει... Έχεις ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 (edited) Οχι δεν εχω τετοιο θεμα. Για Android-10 θα βγει οδηγος 6 και 7 του μηνα μια και θα εχω 2μερο ελευθερο θα ειναι απλοποιημενος με ολες τις βελτιωσεις και διορθωσεις που προσφερει το android-10 Δεν χρειαζεται πλεον να ακολουθει καποιος τις ρυθμισεις για Android-9. Μετα απο μελετη τι πρεπει και τι δεν πρεπει το σοτ επανηλθε κοντα στο 4ωρο στο 50% 3 ωρες πριν τις 12 +44 λεπτα μετα τις 12. Edited February 2, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Οχι δεν εχω τετοιο θεμα. For the record, τελικά το βρήκα. Ήταν το ότι είχα κόψει την άδεια πρόσβασης στις επαφές, στο Google Play Services... :happy: Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Οχι δεν εχω τετοιο θεμα. Για Android-10 θα βγει οδηγος 6 και 7 του μηνα μια και θα εχω 2μερο ελευθερο θα ειναι απλοποιημενος με ολες τις βελτιωσεις και διορθωσεις που προσφερει το android-10 Δεν χρειαζεται πλεον να ακολουθει καποιος τις ρυθμισεις για Android-9. Μετα απο μελετη τι πρεπει και τι δεν πρεπει το σοτ επανηλθε κοντα στο 4ωρο στο 50% 3 ωρες πριν τις 12 +44 λεπτα μετα τις 12. Βάλε το λινκ κι εδώ Άκη μην χανόμαστε ψάχνοντας σε όλο το φόρουμ.Ξέρεις ότι είμαστε τεμπέληδες και μας έχεις κακομαθει...Όλα στο πιάτο μας τα έχεις. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 (edited) Το νημα για android 10 θα ειναι ξεχωριστο τα περισσοτερα ειναι γνωστα , επισης πολλα που υπηρχαν για την 9 δεν ισχυουν πλεον , θα ελεγα οτι δεν χρειαζεται καν να διαβασει το καινουργιο νημα ενας προχωρημενος χρηστης περισσοτερο αφορα καινουργους η αυτους που δεν γνωριζουν καν τι ειναι το στησιμο και εχουν μετα προβληματα. Η Google και η Samsung εχουν βελτιωσει πολλα στο παρασκηνιο τα οποια στην 9 επρεπε να προβει σε ενεργειες καποιος τωρα πλεον δε χρειαζεται. Καλο θα ειναι οπως ειπα να υπαρχει ενας τυπικος οδηγος . Edited February 3, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 5 ωρες οθόνη με chrome της 3.5 ωρες ανοιχτό. Λετε να αλλάξω browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts